Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • funza
    tak ale aleši to už je moc formální. *1*
    • MARTASLJ19
      Náhodou aspoň niekto sa tam oblečie naozaj ako sa patrí. Aleš je frajer. Len tak ďalej *5*
      • Dneska uz se kravata a sako nenosi ani do parlamentu nebo zasedani vlady. Takze snaha se ceni ale chtelo by to zjistit modni trendy
        • Klidně si choď v pyžamu, teplácích a žabkách nebo kroksách po městě, ale tyto modní "trendy" jdou opravdu mimo mě a normálního člověka takto oblečeného nepotkáš. *11*
        • rovnako stačí aby si vyšiel niekam do spoločnosti a zistíš, že kravata a sako je v určitých kruhoch stále bežný odev a v mnohých prípadoch odev priam vyžadovaný. ono oblečenie v mnohých profesiách chce-nechce stále robí a definuje človeka, najmä pri prvom kontakte s ním. úprimne ak sa mám stretnúť s novinárom, radšej s alešom, ktorý od pohľadu pôsobí seriózne, ako s niekym, kto nosí šortky, šľapky, rozopnutú košeľu a pyšne odhaľuje svoju chlpatú hruď.

          P.S.: neviem ako u vás, ale u nás sa na zasadanie vlády stále chodí v oblekoch, dokonca aj do parlamentu a na krajské a mestské zastupiteľstvá (i keď tam už často vidíš aj športové saká a uvoľnenejšie oblečenie)
          • Coffin.Corner
            Šmejdi co tahají z důchodců peníze, úspěšní politici, právníci, televizní komentátoři, Leoš Mareš, jsou vždycky jako ze škatulky. Vypovídá to něco o jejich kvalitním charakteru a serióznosti? Myslím že ne...
            • To je zas opačný extrém. S takovým buranem bych nedělal.
            • Coffin.Corner
              Pracoval jsem s jedním kolegou, který měl dlouhé mastné vlasy, neudržovaný plnovous, 150 kilo a ze záhybů tuku na těle se mu linul zápach. Ale byl to doslova génius na elektroniku a dokázal vyřešit problémy se kterými si nikdo nevěděl rady. Kdyby ho v dnešní době měl přijímat nějaký povrchní personalista hledící jen na to, jak je člověk oblečený a s předsudky jako máš ty, kolega by zřejmě ani neprošel dveřmi personálního.
            • jasné, vezmem najhorši príklady a hurá lynčovať. takže keď ti príde na pohovor smradľavý ujko s bradou ako ježiš, dlhé mastné vlasy, roztrhaná bunda, pôvodná farba trička cez fľaky neidentifikovateľná a vedľa neho sa postaví upravený panák v športovom saku. košeli a kravate, ty vôbec nebudeš robiť rozdiely a k obom sa budeš správať rovnako :)
              ja som nikde nepovedal, že oblečenie vypovedá niečo o charaktere človeka (i keď vypovedá, čudoval by si sa, čo všetko sa dá zistiť z prvého dojmu). ale podľa oblečenia sa stále posudzujeme. ak ideš po meste a vidíš borca v sandálach a ponožkách, nesúdiš ho?
              aleš je na určitej pozícii a oblieka sa vzhľadom k nej + každý máme svoj... štýl.
            • No taky tihle typci nejsou moc seriozni (agresivni reklamy, reklamy na hazard atd). Alespon Pavel si na nic nehraje a vypada jako bandita.
    • MickeyMutant
      A stupňuje se to. Příště už neočekávám nic neformálnějšího než frak se sněhobílou košilí, motýlka a cylindr.
  • TheRKD
    Pavel super kutulu svetr
  • TheGGG
    musím říct, že u tohoto FC jsem se skutečně pobavil...
  • Jj Battlefield 1 je parádní. Já naopak rok čekal a jak vyšla Revolution edice, tak ji hned koupil. Toho, že by se mělo čekat na hru bych se ještě dlouho nebál. V tuto chvíli to na PC hraje 25 000 hráčů. Třeba nové COD WWII jen 17000. Jen by to chtělo vybalancovat mapu Gallipoli u Conquestu. Hrál jsem asi 5x za bránící tým a nikdy jsme neprohráli. Možná to bylo neschopností protihráčů, nevím, za útočící tým jsem neměl ještě možnost hrát, ale moc bych na to nevsázel. Jinak té hře není co vytknout. Setkal jsem se s dvěma skupinami hráčů - ti, kteří si to koupili a nemohou si ji vynachválit a ti, kteří tu hru nehráli a často na ni z různých důvodů nadávají. Třeba neautentické zbraně... ok, pak jsou tu ale servery, ve kterých lze hrát právě jen s puškami atd...

    Navážu i na to, co Aleš říkal, taky mě od vydání nového dlc dost pohltilo plnění úkolů, aby se mi otevřely nové zbraně :D Akorát mě zklamala zbraň martini henry, včera jsem dostal 10 úroveň, tak jsem si ji konečně koupil... no a vždycky jsem měl pocit, že mě soupeři s ní dali na jednu ránu při plném zdraví (nemyslím headshot) a já jsem zatím ubral max. 92, možná to budu muset dostat víc do ruky, nebo nevím...máte někdo zkušenost?

    Jinak neví někdo, jestli jsou i servery pouze pro pistole nebo ruční zbraně? Díval jsem se včera v noci a nic jsem nenašel, možná to bylo fakt tím, že už to bylo v noci a hrála polovina lidí, co večer. Chtěl jsem to i kvůli splnění jednoho úkolu, kdy musím mít 20 zabití s pistolí :D ale zároveň mě chytla nostalgie, kdy jsem hrával COD 2 na gameparku a byly tam taky takové servery a vždy to byla dobrá odreagovačka :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit