Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Já jsem teda celkem zklamanej... nový Prey nesahá někdejšímu představení Prey 2 ani po kotníky, Fallout mě moc netankuje, TES už vůbec ne, Dishonored 2 si časem asi zahraju (ještě jsem se nedostal ani k jedničce), to vypadá pěkně.... ale teda největšim zklamánim je pro mě novej Quake... proč je to zas jen multiplayer? Když jsem někde zahlíd, že Bethesda představila novýho Quaka, hodně jsem se zaradoval.... čekal jsem totiž singlovou střílečku ve stylu původních dílů (mohli to udělat stejně jak s DooMem a vzít si největší inspiraci z prvního dílu - atmosféra prvního Quaka je stejně nejlepší a nejzajímavější)... no... a zas budou přiživovat už tak zbytečně nabobtnalej svět e-sportu... achjo...
  • Vcelku zaujimave info dala Bethesda ale nic tak sokujuce. Trochu prekvapenim je Quake Champions. Vzhladom na to ze ziadne info nepresiaklo doteraz o tejto hre a ani nic neukazali, pride mi to ako manazerske rozhodnutie z Bethesdy ked videli ako sa dari Overwatchu. Celkom ma prekvapilo ako masivne pouzivaju novy idTech6 aj ked uz sa ten engine vola Void a v Dishonored 2 vyzera celkom pekne. Ostatne aj novy Prey by mal na nom fungovat. Akurat dufam ze nebude od teraz co hra od Bethesdy to 50-70GB miesta na disku.
    Inak chapem ze ste unaveny a moc sa uz asi ani komentovat nechce ale cely ten vas komentar je otras. Ked sa nieco podsatne hovori tak do toho kecate chujoviny a tam kde by sa dalo nieco povedat ste ticho. V zasade som sa nic podstatne nedozvedel a lepsie je si pozriet anglicky original. Mimochodom tam zapadlo par zaujimavych info. Mali by rozsirit moznosti SnapMapu pre noveho Dooma, podpora VR pre Dooma a Fallout 4 bude postavena na HTC Vive nie Oculuse. Akurat by ma zaujimalo ci je to koli tej zalobe na Carmacka :-)
  • Jsem zvedav jestli se Ceneze podari protlacit ceskou verzi Skyrimu na konzole, ale spis si myslim ze ne.Kdyz do ni nacpali tolik penez bylo by to v jejich zajmu.
    Tod tam nebyl osobne? lenoch jeden:)
    • Todd tam byl, akorát ne přímo na pódiu, byl v after show.
  • Lukyz
    Zdá se mi to nebo se Bethesda opravdu rozhodla udělat z Falloutu kombinaci The Sims a Theme Park v post-apo světě? *13*
    Jo a vlastně ještě The Incredible Machine, to v žádném RPG přeci nesmí chybět! *9*
    • Inquisitor
      Už vymýšlí pěkný kraviny.
  • ringmancz
  • Prvnimu Dishonored jsem se pod kuzi nedostal, byt papirove sla jasne vstric moji hracske DNA. Dik za to Corvove nemosti a z ni plynouci jalovosti a nepatricnosti dramatickych scen z perspektivy prvni osoby. Neduh, co pokracovani leci. A tresni dortu je pak design—od architektury, industriality mesta pres povozy, az po manzetovy knoflicky VYMAZLENOST.
  • Kdy Bethesda zase udělá hokej aby natrhla EA na PC pr*el a vyplnila by tak díru na herním trhu ?
  • TireFuri
    Aspoň že Tukan, Bětka a Sterakdery potahali tuhle konferenci.. Ať žije ShirtGuy a SunglassesGirl.. *1*
    • many of us are distracted by some genius constantly changing his t-shirt between takes. He looks exceptionally proud of himself, and as well he should be. As we change angles to the stage, the world cries out in disappointment, no more Mr. T-shirt man
    • Tilwaen
      ShirtGuy bylo to nejlepší, co se na konferenci Bethesdy představilo *2*
  • Bethesda je v současnosti nejlepší tvůrce a vydavatel her. Převzala žezlo od Originu (Ultima Underworld, System Shock). Ostatní ji nehrabou ani po kolena.
    • Volej 284 016 666, to je krizový číslo do Bohnic. Pomohou ti.
      To, že Bethesda se nakrmila za svůj vývoj dobrými značkami (Fallout, Call of Cthulhu...) neznamená, že jim ty nedodělaný hry někteří žerou. Jediný z čeho těží, je značka či "francise" a ochota lidí za to utrácet, jen když tam je Pipboy.
    • Souhlas... Jsou dost kontroverzní ale tituly mají nejzajímavější
    • Still
      Ať bereš cokoliv, přestaň... Tohle je master trolling, nebo čistá demence.
  • Prey, jasná volba, quake taky udělal radost a doufám, že na skyrim remaster dostanu jako vlastník GOTY edice na Steamu slevu. Nejvíc se těším na úterý 18:00 místního času kdy začíná konference Nintenda, protože jsem zvědavý, jestli všichni výrobci (Sony a MS jsou předtím) odhalí specifikace nových strojů, i když to zatím vypadá tak, že tam dají nové polarisy, a nejvíc mě zajímá, jestli Nintendo zavede zpátky cartridge, jak se spekuluje, protože tím by mohlo utřít konkurenci, jednak kapacitou, jednak bezkonkurenčními nahrávacími časy oproti blu ray
    • Inquisitor
      Ty co mají Legendary nebo všechny DLC, bude remaster zdarma. Mělo by to být 28 října.
      • super zpráva díky, chtěl jsem ho nedávno rozjet znova, tak mám důvod počkat
    • Peppa
      Nintendo o NX nic nerekne, to uz dopredu avizovalo, predstavi ho az na podzim. V podstate cela E3 nintendo bude o nove Zelde.
      • To že to dopředu avizovali přece ještě nic neznamená, bylo by to zajímavé překvapení, ale takhle jestli to nepředstaví tak očíhnou konkurenci a sice propásnou vánoce, což už víme, ale zajistí si nejvýkonnější konzoli, což bylo ve své době i WiiU, bohužel to vydrželo jenom chvíli. Ale co, info o Zeldě taky potěší, na druhou stranu proč mají pronajaté tak velké prostory, i když NX nepředstaví tak jenom kvůli Zeldě to asi nebude

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit