Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdarec,
    chci se zeptat, chybí mi ke 100% pár drobností.
    Nenašel jsem dvoje hráčské karty v poslední misy, pak dvě střely zdálky, jedna taky v poslední misy a jedna na letišti. Můžete mi někdo poradit? Díky.
  • Já nevím no. Zas je tu druhý extrém. Dvojka byla příliš krátká, trojka je zase moc dlouhá. Každá mise trvá nejméně hodinu (spíš víc). Inteligence nepřátel se moc nezměnila. Pořád jsou to stejní idioti, ale zato zrak mají jako ostříži. Dokážou člověka zahlédnout i skrz zeď, což mise činí někdy dost těžkými. Naopak chválím, že mise nejsou lineární a úkoly se dají plnit několika způsoby. Rovněž kvituji nepovinné bonusové úkoly. Taky mě zaujaly generátory, které se dají rozbít, přičemž vydávají hlasité zvuky, kterými můžete maskovat střely. Nepřátelé se tím, ale moc nevzrušují. Taky je fajn, že si po sobě můžu posbírat nevybuchlé miny, což ve dvojce nešlo. Hra je to celkově dlouhá těžká, ale příběh je poměrně zajímavý. 7/10.
  • lidi,jsem v misi oaza,mam zaukol oznacit generala.jak na to?zkouzim to uz 5 hodin a nic me nenapada:(
    • oznac vsechny ale jednoho po druhem as po 5-ti sekundach
  • Zklamání. Ze začátku paráda, později nuda... nechal jsem toho ve 2 nebo třetí misi když jsem zjistil že si můžu nepřátele označit dalekohledem a pak se schovat ve stanu a střílet siluety do hlavy skrz plátno tak jsem se na to vykašlal.
  • Tuto hru hraju od jedničky,a myslím si že trojka je odflakla.AI je hrozná,x-rey super.singlplayer za mě 4/10 a multiplayer 8/10.bez multaku nemá význam hru ani kupovat. *11*
  • Tuto hru hraju od jedničky,a myslím si že trojka je odflakla.AI je hrozná,x-rey super.singlplayer za mě 4/10 a multiplayer 8/10.bez multaku nemá význam hru ani kupovat.
  • Nazdar!
    Znáš videa na youtube : Mrázek ustředna?
    Líbí se ti hra SniperElite 3? Tak se podívej tady! : https://www.youtube.com/watch?v=2C8FfM3Gsic
    "Mrázek" začal točit LetsPlay ! (vše je na začátku - momentálně existují 2 videa na všem se pracuje!) ,like/odběr potěší!
  • Není to špatné, prvních pět misí se mi docela líbilo, ale pak to jde nějak dolů. Měl jsem si spíš počkat na výprodej a jiným to doporučuji taky. Tady se o tom přesně píše http://zabitcas.cz/recenze-sniper-elite-3/
  • Hra je dobra a bavila mne do 4 ukolu, kde jsem koukal z veze po meste a nikde nikdo. Dokonce jsem koukal z namesti zda je nekdo u dela a nic. DOST mne prekvapilo, kdyz jsem zasel za roh a tam 5 nepratel. :( Od te doby uz hru nehraju. Kurna k cemu je sniper, kdyz kouka na delo, ktere strili, ale nikdo ho neobsluhuje. Vojaci se obevi az kdyz prijdete dostatecne blizko. :o(
  • Ristoro
    Tak za mě paráda. Ano, AI je tupá jako prase, sem tam se to trošku bugne, třeba tak, že když má letadlo zakrýt zvuk střelby, tak nezakryje, jenže mě ta hra i přes tyto neduhy baví. Možná je to proto, že her z 2.světové války je v poslední době málo. Pokud se člověk snaží chodit potichu, tak to i zabere nějaký ten čas, otevřené prostředí je paráda, grafika je naprosto OK. Příběh vypadá nic moc (jestli vůbec nějaký), ale myslím, že o to stejně u té hry vůbec nejde. Prostě mě to baví, nehledám v tom žádnou realističnost (máte Armu 3).
    • Jack1947
      Realističnost ani ne ale aspon nějaké to rozumné vybalancování, přeci jenom by měl mít hráč ty stejné podmínky co protivník řízený AI. Jenže chápu že by pak hráč tu hru asi proběhl moc rychle

      Abych jen nehanil, tak třeba z té poslední mise kdy jsem byl takřka bez munice jsem se docela potil, ten konec byl taky něco.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit