Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • @Haha
    Sorry, ale napsat, že vyhazovaní peněz za grafiku kvůli pár hrám je nesmysl a pak říct, že máš doma iMac, za jehož cenu by se dal pořídit počítat (nebo PC+konzole), který by tvou konzoli i iMac strčil s přehledem do kapsy, to chce hodně odvahy.
    • Mně je škoda vyhazovat deset tisíc za kartu, kvůli pár polygonů navíc, iMac mám na práci, to vůbec nemá nic společného s hraním, nechápu jak může strčít PC Mac do kapsy? Možná tak v teoretickém výkonu jader a dalších nepotřebných kokotin, v iMac je na všechny možné pracovní aktivity až moc výkonný, takže vám pc-trotlům opravdu nezavadím nějaké plastové šunky u kterých si počítaté FPS...
      • ha, to bude nakej applista a konzolista zaroven, takze tu mame nakej hw, misto windows tam dame macos a hle, mame najednou nadbytek vykonu *5*
      • "Možná tak v teoretickém výkonu jader a dalších nepotřebných kokotin, v iMac je na všechny možné pracovní aktivity až moc výkonný."

        To vypadá, že si dlouho žil v jeskyni a MAC znáš akorát tak z obalu od hamburgeru, když si se probíral popelnicí.
      • Skoda, ze mac je predrazeny pc
        • Tak MAC je spis pro lidi, co se chtej chlubit ze na to maj *1*
          Dal pro lidi co chtej toho min resit, nakonec stejne jisty veci resej ale jelikoz tam nedrtej treba tolik hry, nemaj defakto tolik problemu k reseni jako lidi s PC. Mno a nakonec si radi za vse zaplatej, klidne predrazeny ale proste daj to. Nejsou to stouralove, co by chteli do compu lizt a neco vrtat *3*
      • C-BEAM
        "Možná tak v teoretickém výkonu jader a dalších nepotřebných kokotin, v iMac je na všechny možné pracovní aktivity až moc výkonný,"

        no neviem ale zatial sa ako trotl chováš ty. Pri práci výkon rozhodne nie je nepotrebná kktina, ale väčšinou rozhodujúci parameter. Naozaj som zvedavý čo za prácu na ňom vlastne vykonávaš, možno by si to mal napísať. A mimochodom pri práci používam dva monitory oba sú plne polohovatelné čo velmi často využívam, druhý monitor je orientovaný vertikálne... to všetko tvoj dizajnersky skvost nevie. To je len taký malý príklad v čom je PC riešenie lepšie ak si teda nechceš kupovať k imacu nejaký predražený pivot držiak na polohovanie alebo aspoň nástavec na otáčanie. K tomu lesklý panel a dmntná klávesnica a nezamenitelný pocit, že akýkoľvek problém bude znamenať odvoz celého jablka namiesto rýchlej výmeny komponenty.. Nie fakt ti ho nezávidím, musel by som byť blázon aby som si to kúpil na prácu.
  • Hanite nove konzole,a vubec ani nevite co znamena next gen.Ja osobne pod pojmem next gen konzole vidim nastupce predchozi generace.A vykonove se next gen konzole stydet take nemusi jsou 8 az 10 vyknnejsi nez predchozi generace.Az treba sony predstavi noveho nastupce jako high end konzoli z temito parametry tak se budu smat spolu s pc ckarema,ale bohuzel tak se nestalo,tak nac ten flame!Ze zaklinac nepojede na max,tak at,to je problem vyvojaru.Vsadim se, ze do budoucna budou hezci hry tohoto tipu,a pojedou na 1080p.Nejvice jsem zvedav na hru tohoto typu od tvurcu killzone.Jestli i oni budou mit problem rozjet hru v 1080p ,nebo Rockstar z novim gta6,nebo Red dead reeption.Verim ze to rozjedou v poho.
    • C-BEAM
      grafika konzolových hier sa určite bude posúvať ale už to nebude taký posun ako v prípade porovnania prvých a posledných hier napríklad na PS3. Navyše je celkom možné, že sa postupom času bude so zlepšujúcou sa grafikou obmedzovať framerate... už o pár rokov možno všetky áčkové konzolové hry pobežia iba na 30fps.
      • Mit tak grafickou kartu,co jsem videl na Alze.21tis
        *14*
    • co je nextgen na konzolích je current gen na PC, trochu jim ujíždí vlak, na to že to má vydržet na příštích 6 let nebo kolik a v podstatě už teď sou konzole zastaralý.. sem zvědavej jak budou zvládat 4k televize třeba s tim svym pidi rozlišením
      • ucho
        těžko říct s tím vlakem, PS3 je i dnes slušná mašinka a na řadu her stačí bohatě. ano, nejsou to úplné grafické orgie, ale z herního hlediska je to pořád fajn věc. vezmi si třeba Puppettera (http://youtu.be/bk-a7We07Bk). chybí té hře něco? nebo RDR:UN (http://youtu.be/0Di2eOr-kqs). mohla by ta hra mít lepší textury a detailnější objekty? mohla. přesto ale vypadá na PS3 vizuálně vcelku dostatečně. a když si vezmeš, že PS4 je na tom oproti PS3 výkonově několikanásobně lépe, co víc chtít... je to za málo peněz celkem dost muziky...
        • PS3 a PS4 jsou jablka a hrušky. PS4 z pohledu programátorů nemá takovou rezervu ve smyslu zžití se, protože je to stará známá x86 architektura. Proto hry na PS4 nazažijou takový skok jako u PS3. Jediné, co můžou dělat je osekávát. Rozlišení, high poly assety pro cutscény, nižší fps. Hry jako The Order jsou důkazem, kam to směřuje. Prostě hardwaru PS4 došel dech. Samozřejmě, jak naznačuje tvůj post v jedné větě = na grafice nezáleží. Ano. To se stává vždy, když někdo vypichuje zastaralost hw konzolí. Až přijde nová generace, tak to bude zase obráceně. Najednou na grafice záležet bude, protože SONY vyprdne pár oblbujících pseudo-in-engine trailerů a fanboyové si budou mazat ho*na po tváři z toho jaký je to next-gen a jak se PC nechytá. Přitom PC bude zase někde úplně jinde. Prostě neusálý koloběh vesmíru peasantů.

          The denial is strong with this one. *7*
  • Par utrapenych bezmozku tu cilene rozjizdi flame, ale dvacet gum, co jim na to skoci s vidinou zviditelneni svych prihlouplych nazoru se vzdycky najde...
  • V téhle diskuzi se zase ukazálo jaký propastný rozdíl je mezi PC a konzolovou scénu. PC hráčí se zmůžou akorát na urážení, vulgarity, posměšky, překurocaní slov, psaním pod vícero nicky, psaním pod cizímy nicky. Opravdu je mi smutno kam až "dospěla" PC scéna..
    • Bohuzel ten popisek sedi jak na PC hrace tak i na konzolistu...
    • Jestli,tohle pc scena dela,a konzolisti ne,tak konzolisti vyhrali.A nemusim jezdit ani do Brna. *3*
    • Ps.Proc ,kdyz pisi z ps4,tak jednomu pismenku trva snad 1min,nez se zobrazi!Dela to je na games.cz!Jo a schvalne mazou prizpevky ,kdyz se to tyka pc hetter!Hlavne ,ze nekdo si muze napsat plejstejsn pico!Treba nakej prazskej chromak.Tomu to projde.
    • PC scéna by byla dobrá, jen té pryže okolo, to je tragédie. Obtěžuje to nomální uživatele (jako třeba mě) a zbytečně to prská nad všema grafikama a počtem smínků na lejna a pořád dokola. Každýmu se selským rozumem musíbýt jasný, že konzole je dobrá věc. Já bych to nechal být, páč se bitva na poli za Brnem, kterou organizuje kolega dole, definitivně rozhodne.
      • C-BEAM
        tiež ma otravuje keď sa ako výhoda PC prezentuje grafika... PC má iné a zásadnejšie výhody.

        Ale zase sme u toho, že čo je u jedného výhoda u iného byť nemusí. Niekto jednoducho nechce viac možností, stačí mú tá jedna, nalinajkovaná od A po Z, kde nemusí nad ničím uvažovať iba sadnúť k TV a stláčať buttony.Ja vlastne takým ľuďom aj niekedy závidím, sú schopní užiť si čokoľvek aj keď je to iba interaktívny film kde stači sem tam čosi stlačiť, mne to (žial) nestačí.
      • kazdymu se selskym rozumem musi bejt jasny, ze konzole ovladana jednou firmou je zlo, na ktery doplaci jak hraci tak vyvojari *6*
        • No, tohle je jasne max. nekomu se selskym rozumem :-). Skutecnost je trochu slozitejsi. Hraci maji na vyber a ti slusnejsi (platici) evidentne dobrovolne preferuji konzole. A jestli na neco doplaci vyvojari, tak na steam slevy, ktere obrovskym zpusobem devalvuji cenu her.
    • A že my, konzolisti žijeme v jedné velké iluzi pc master race a pořád jenom brečíme.
      • Zase si se zmohl jen na krádež nicku.. jsi ubohý jak ta tvoje pc-platforma... *10*
        • už zase krade nicky, kurňák jeden falešný, přestaň se za mě laskavě vydávat, je to trapné
          • ještě by jsi to mohl napsat pod Opatem, jinak jestli tě to baví, klidně se dál ponižuj, tvoje věc, krásně se ukazuje omezenost pc-čkářů v praxi...
            • ano, omezenost pc-čkářů v praxi, o tom jsem tu mluvil celou dobu, než jsi mě začal napodobovat, zlé, zlé, zlé PC, fujky!
            • můj otec je cikán a matka ovce
        • A ty na brekot.
          • Koukam ze ja tady jsem i kdyz tu nejsem.
  • dr.gonzo
    uz bylo dost hadek o nejlepsi herni zarizeni musime to skoncovat jednou pro vzdy a tak vyhlasuju valku mezi konzolisty a PCckari setkame se za brnem na poli presne za tyden od ted,secne a bodne zbrane sebou a pokud vyhrajou konzolisti tak si to muzou rozdat i ti co maji v mozku logo microsoft a ti co maji v mozku logo sony.prezit muze jen jedna platforma.
    • Vogon
      O ano! A pak budeme vyprávět legendu o této události našim potomkům! Už vidím jak to bude vypadat!
      Kdysi zuřily boje všude kam oko dohlédlo, ztrát bylo mnoho, mezi ty největší patřily takové osobnosti jako "důvěra ve vývojáře", "pravdivost výroků novinářů", a tak se válčící strany shodly na bitvě která vše rozhodne.
      Konzoloví hráči byli proradní a shodli se, že se spojí proti těm prašivcům s PC. Bohužel byly mezi nimi roztržky a Plays de Tation, zavraždil Xerboxe, jehož poslední slova byly : "I vy exkluzivní hry?!" , a tím naštval fanoušky Xboxu, kteří odešli z boje se slovy : " My na rozdíl od vás máme život, takže nemůžeme hrát hry 24/7, lůzři"
      I přesto, že si PC hráči nakoupili svoji výzbroj ve výprodeji na Steamu, tak vyhráli, jelikož přemluvili i otroky sloužíci velkému faraonu Farmville, aby se k nim přidali.
      Avšak zákeřní psi z Nintenda, kteří jsou vytrénováni z datadisku k WiiFit WiiKill, mezitím budou čekat za kopcem a poté co skončí boje, zaútočí na oslabené vítěze a pomocí svých 3D levných přenosných Wiiurtulníku ukončí tento konflikt provždy.
      Po boji se bude pít z klávesnic a gamepadů poražených a všichni tři majitelé Ouyi se sletí na mršinu jako supi. A navždy byl mír... nebo ne?
      Za obzorem se stahují mračna, jelikož se rozhněval Gabenius, stvořitel démona Steama, zotročovatele slev, a vytváří novou zrůdu zvanou Steamos, která bude vysávat sílu ze svého bratra. Posílí mír, nebo rohněvá novou válku, která zničí celý známý svět?
    • Sraz tvarohových xichtů a anorektiků za Brnem řikáš? Tak hlavně ať vám tam nefouká vítr, nebo se zlomíte.
    • Konzolisti si nemusí nic dokazovat, všichni víme, jak pc-platforma paběrkuje ve stínu velikánu, proto jejich dosti omezená obec se zmůže tak akorát na velké řeči od klávesnice...
      • Konzolisti si nemusi nic dokazovat, proto pri kazdym naznaku reality kvici jak pichly prasata. *15* *15*
        • já tu vidím podotýkam v konzolové novince nářky pc-čkářů...Takže tu laskavě nelži...
          • Ty jsi pc-čkář?
            • ne, konzolista tělem i duší, ačkoliv uznávám, že i PC platforma má své přednosti, třeba výkon, cenu, nebo hry co na něj vycházejí, vlastně je lepší ve většině parametrů, no, vlastně spíš ve všem
    • Pak by se zjistilo ze konzolisti nemaji na kvalitni zbrane, meli by jenom plastovy makety za dobrou cenu.
      Zacli by zase brecet ze to neni fer a ze plastovy sekery jsou vlastne lepsi protoze byly levnejsi. Jako vzdycky. *15*
      • Nějak mi uniká, proč by konzolista měl mít méně peněz...
        • Prachatej konzolista by se nikdy nehádal o tom, že PC nabízí za víc peněz víc muziky...
        • asi počítá s tím, že konzole cílí především na děti/puberťáky/studenty a ti zrovna penězmi neoplývají, naopak starší hráči co PC k práci potřebují tak jako tak na něm i hrají a už bývají lépe zajišteni
        • Proc bych si jinak nalhaval, ze moje skodovka je lepsi jak souseduv mercedes z jinyho duvodu nez ze zavisti a ze na to nemam? *7*
          • Skodovka je lebsi nez Mercedes,uz z toho duvodu,ze v Mercedesu jezdi jen mafijani a cikani.
          • Pane, když už mám peníze a chci hrát hry, tak si koupím PC, Xbox,PS a i to Wii a cokoliv dalšího na čem vyjde hra, kterou chci hrát. Jde jen o hry, a ne o tu blbost na které to jede *2* *2*
  • Sony se ještě diví? Beztak dali víc peněz do marketingové kampaně, než do samotného vývoje zařízení. Manipulanti *11*
    • ale na tom je cely konzolovy biznis zalozeny: poskytnut dost argumentov deckam aby presvedcili rodicov o kupe este jedneho pocitaca
      • V téhle diskuzi se zase ukazálo jaký propastný rozdíl je mezi PC a konzolovou scénu. PC hráčí se zmůžou akorát na urážení, vulgarity, posměšky, překurocaní slov, psaním pod vícero nicky, psaním pod cizímy nicky. Opravdu je mi smutno kam až "dospěla" PC scéna...
        • marketing a presviedcanie rodicov je urazka? neber svoju mladost tak vazne *1*
          • to nebyla reakce na tebe, chtěl jsem to napsat nahoru a nějak se to tak posralo...
            • Konzole master race skiller owner neni schopnej ovladat webovou diskuzi? *7*
  • Zahada vyresena...ODPOVED PRO SONY a celou komunitu:
    Jak rekl kamarad (vek 30 let, IT Programator, hral hry kdysi na PC na koleji), protoze ty lidi se nudi, nemaj co delat. Jiny jsou uz hold zfotrovateli dedkove a usazeny. Dalsi cast drepi nekde na vesnici a tam se nudi *1* Potom jako starsi, budou leda vzpominat na to jak prosedeli doma u vobrazovky svuj zivot, misto aby nekde vyrazily ven.
    Normalni holka rekne, to jako hrajes hry? To se tak nudis? Maj takovy lidi za chudacky *3*
    • no asi som genius ale stiham hrat hry... chodit sa bavit von aj sportovat a vsetko stiham...
      a nejaka zenska co presedi pol zivota za facebookom by ma chcela odsudit ze si rad zahram hry no to uz kde sme...
    • Tilwaen
      Sakra, to jsme to dopadli - zfotrovatělí, usazení dědkové :-) A přesto Ty jsi z nás evidentně ten nejsmutnější, pokud se musíš pohybovat ve společnosti, kde holky s nálepkou "normální" tvrdí podobné věci.
    • C-BEAM
      dnes som "vyrazil ven" a stretol som minimálne troch ľudí(?) s týmto outfitom : http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/03/31/article-0-1CB8C24500000578-168_634x872.jpg ... von už tak skoro nepôjdem.
      • s videohrami maju sancu
        http://www.videogamesblogger.com/2012/12/15/just-dance-4-justin-bieber-surprises-fans.htm
      • Taky bych chtěl takhle vypadat, jako nechudák. Takový hadry a stajl, machrovat vyfetovanej v BWM od fotříka před lidma na zastávce, aby si pak ty "normální" holky rvaly kalhotky. To je sen každého chudáčka.
    • flash789
      holka co tohle rekne a posuzuje člověka timhle stylem není normalni..mozna když ji je tak 17..to ji omlouva
      • Tjn., ty tráví nudu focením duckface selfíček. :D
    • To je hloupost, ja se rozhodne nenudim, nehraju z nudy, ale pro zabavu a byva pro me naopak problem si na to vubec vyhradit cas. Normalni holky nejsou omezene fifleny. Manzelka nehraje a nikdy ani nehrala, ale za chudacka me nema.
      • Ty hrajes jen pravou rukou, ze tvoje zena nikdy nehrala?
    • TheGGG
      Zajímavý, co člověk s tvým názorem dělá na games.
    • Normální holka je mýtus.
  • Nová pc-exkluzivita, vypadá to velice dobře *15*
    • http://www.metacritic.com/game/pc/depression-quest...
  • https://www.youtube.com/watch?v=s6kFRalEq-M

    /thread

    Čekám slzy konzoloidů popírajících fakta...
    • hehe, datum pořizování videa červen 2012 a stavba PC v ceně 8800, to bylo tak pro překonání výkonu PS, x360 a cena byla stejne cca 8000+, tzn nic co by bylo levnější, než pořídit konzoli.
    • no na tom co sestavil by si sotva rozjel hry tak dobre jako na PS4ce, vecina by byla tak na poloviční detaili a mene fgps nez na konzoli

      a další vec ja v tom nechci windows, jak by si to resil ? chci system co mužu ovladat bez myši a klavesnice jen gamepadem nicim jinym
      • To mám pro tebe 2 připomínky.
        1. Už nikdy si nesestavuj PC, evidentně jsi totální antitalent.
        2. Ovládat systém gamepadem? Tohle je dost ujeté a asi bys měl vyhledat lékařskou pomoc :D
      • Pokud si to video viděl celý, tak to bylo o tom, že na PC je mnohem větší výběr her a dlouhodobě to vyjde i levnějc, než hraní na konzoli (rozdíl v cenách konzolových her vs Steam, poplatky za konzolové online služby), takže by klidně mohl postavit i silnější stroj.
    • TheGGG
      Tak hrát na tom BF4 s 30fps na low ti možná stačí, já si dám na Ps4 s 60fps. Jinak exklusivitky, to je vám pc mr*kám trnem v oku, jejich existenci se neustále snažíte rozvrátit. No žádné petice vám nepomůžou. *5*
      • Pointa je v tom, že na tom můžeš hrát každej den jinou hru včetně modů, onlinovek a kun*diliónu starejch konzolovejch her přes emulátory a v lepší grafice. Ty hraješ jednu exkluzivku ob půlrok a ten čas mezi tím strávíš trolováním PC hráčů a onanováním nad každou newskou. Prostě se smiř s realitou, že PC je na úplně jinym levelu, co se týče možností, výkonu a výběru her.
        • Je ale zajimave, ze pri tom ohromnem mnozstvi kvalitnich her na pc zaroven pc hraci sepisuji zoufale petice o portovani konzolovych exkluzivit a naopak se to nedeje. Podle me je te realita kapinanek jina, pc hraci jsou obdareni kvantitou, ale trpi deficitem kvality. Osobne netrpám pétrebou kazdy den hrat jinou hru a tomuto argumentu nerozumim, kvalitni hru jako red dead redemption, dark souls, dragons dogma a podobne si rad zahraju i nekolik tydnu. Jestlí mas potrebu kazdodenne preskakovat z jedne hry na druhou, mel by ses vazne zamyslet nad sebou nebo kvalitou tech her co hrajes, podle me to neni tak uplne normalni.
          • Spousta konzolistů má i PC nebo NB, takže mají možnost si na něm zahrát, proto nepotřebujou sepisovat petice. PC hráč sepisuje petici, aby si nemusel kupovat krabičku za 10K kvůli 1-2 hrám, který ho zajmají. Tvoje bláboly nemají logiku.

            A ještě detail. To, kde je větší kvalita her, neurčuješ ty ani žádný jiný fanboyský konzolista s tunel vision syndromem.
            • Líbí se mi, jak se furt snažíš o nějakej argument byť úplně tupej a u toho si rveš vlasy vztekem z toho, že nemáš pravdu. Takovej zasoplenej butthurt nubík.
            • No tak DOTA2 to je taky řádná lejnovost pro každýho. Nejen proto, co si popsal, ale ono už i jako hra tak od sebe, úplně na p*ču.
            • C-BEAM
              "Rychle klikat myší, skoro si umlátit prsty o klávesnici a svižně lítat po mapě js raketometem a brněním, to zvládne každej chuj."

              toto je presne ten pohľad hlupáka ktorý má pocit, že všetkému rozumie ale pritom vie veľké gulové. Je to ako napísať, že DOTA2 je chujovina ktorú zvládne hrať každý pretože tam len beháš hore dole po mape a pušťaš na protivníka firebally. Ale ja ťa v tom kľudne nechám.
            • Sundej brejle. Jakože panák, co hraje podobně rychlo-zhulený nesmysl, má disponovat nějakýma sakra zázračnýma schopnostma než jiní hráči? Nesmysl. Rychle klikat myší, skoro si umlátit prsty o klávesnici a svižně lítat po mapě js raketometem a brněním, to zvládne každej chuj. Chápu, že si to nepřiznáš, ale i přes ultra-týdenní tréningy a znalostí každýho smítka na mapě, na tom není nic světobornýho ani úctyhodnýho. Například každej hráč takových her jako Europa universalis má v hlavě a talentu víc, než rovnou tři panáci tebou zmíněné hry. To jsou alespoň machři a ne takoví zdopovaní soplové...
            • Tvůj kid rage je fakt delikátní. Koukám, že ti Q3 hodně leží v žaludku. Běž si uklidnit ten svůj komplex do nějaký free-frags-for-all noobárny. Já si zatím dám partičku hry pro skillery a pak se budu zdokonalovat v angličtině.
            • C-BEAM
              to je práve ten omyl ktorému nerozumieš a dokola sa ho dopúštaš. To že sa tebe zdá že tým stráca čas ešte neznamená, že to tak je. Ten človek ktorý to hrá svojim časom totiž neplytvá. On to hrá preto, že ho to baví, pretože na to má potrebné schopnosti, ktore väčšina ľudí jednoducho nemá. Chápem, že súčasní hráči tomu prestávajú rozumieť, keďže z hier sa postupne vytráca výzva a smerujú skôr k jednoduchému konzumu bez toho aby od hráča niečo vyžadovali okrem pozerania filmíkov a stláčania buttonov v poradí aké vidia na obrazovke. Každý nech hrá to na čo má chuť a na čo má schopnosti.
            • Teda, my se o tom už sice bavili, ale asi stejně radši budu lama, kopyto a blbej, přičemž si alespoň ty interaktivní filmy tvářící se jak hry užiju mnohem a mnohem líp, než abych běhal a skákal v té jisté tebou myšlené hře jak nadrženej ocas. Spíše mě zaráží, že tak chytrej člověk plýtvá svým talentem a rozumem na takové archaické kok*tině. Ale vyvracet ti to nebudu, samozřejmě...
            • C-BEAM
              he/he niekto rád pozerá interaktívne filmy a tváry sa pritom, že hrá a iný zase využíva svoj skill, talent a rozum na boj v aréne kde by taký ako ty neprežil 10 sekúnd.
            • No upřímně, mistře. Radši bych dal na jeho určení kvality, než od někoho, kdo za vrchol hratelnosti považuje deviantní šmirglování myši se stolem při epileptické arena-chujovině a mluví nějakou čecho engliš hatmatilkou.
      • Libi se mi, jak jsou negativni komenty na toustovace okamzite mazany, ale veci jako pc mr*ky tu klidne muzou byt. Pekne pokrytecke. *12*

        Btw, BF4 hraju na full v 1200p a mam vic jak 60 fps. A to muj pc stal jen o par korun vic jak konzole. Now gtfo fanboji. *3*
        • lži.. na BF4 při ultra ve full hd čili méně než tvoje rozlišení potřebuješ grafiku v ceně konzole viz. test -
          http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2013/11/27/battlefield-4-performance-analysis/3
          • Tohle nijak nevyvraci to co jsem psal. Takze si svoje konzolebutthurtske narazky muzes nechat pro sebe. *5*
            Nejsem totiz socka jak GGGay a jeho parta, ktera se musi spokojit s lowendem od amd. *12*
            • Ano, brec prosim jeste vic, bavis me.
            • Jo jasně, takže se v naší debatě čistě jasně objevil člověk, co krade nicky.. tomu sám nevěříš, pěkně si se do toho zamotal..
            • ... i když jsem taky homo
            • Problem je v tom, ze lzes. Nikdy jsem pod tvym nickem nic nenapsal. Cry more kid.
            • Opravdu? Já ti kradu nick a pak pod ním píší o sobě čili o tobě, že jsi gay? Pokud jsi latentní homosexuál a máš potřebu to někomu říct, tak začni u rodičů, mě to opravdu nezajímá.
            • Napsal jsem presne to samy co ty, jestli ti to jeste nedoslo. *3*
            • Ty si značně omezený viď??? Opravdu se nestydíš za to, co píšeš?
            • Me je lito nekoho kdo je homo a pracuje na Applu. A taky tu kvuli tomu nebrecim. Tvuj zivot musi byt hodne hloupy, kdyz si myslis ze konzole je lepsi nez pc? See what I did here? *5*
            • Klidně to napiš ještě pod Jejdaskovým aliasem, ale nezmění to fakt, že je mi tě líto. Máš asi hodně smutný život. *9* Děláš všem pc-čkárum medvědí službů, pokud teda nejsi nějaký pošahaný konzolista, snažící se dělat z pc-čkářů ještě větší idioty...
            • Chapu, pokud je nekdo na chlapy tak mu prijde kupovani kvalitniho hw jako vyhazovani penez a kupovani Applu jako dobra investice. *14*
            • a ještě jsem tedy chtěl říct, že jsem homosexuál a rád hulim klukům péra, ale to už jste asi poznali z toho že používám produkty od Applu
            • Já ti zavídím? a proboha co? Podle mě je vyhazovaní peněz za grafiku kvůli pár hrám nesmysl, můj deskop 27 iMac je čistě pracovní a nic jiného deskop ani nepotřebuji, Deskop mám prostě čistě na práci, na hraní pak konzoli... Asi žiješ v jiné lize, jelikož osobně si nestěžuji na svoji situaci, ale i tak rozhodně rozdíl mezi 10K pořád vidím, takže si nějaký zasraný snobaček, co se chová jako příkladný blbeček nebo a to s velkou pravděpobností jsi jen sotva patnactileté dítě, které si tu vymýšlí pohádky.
            • tak otázka je, co je pro něj "pár korun" *1*
            • Beee, on ma grafarnu za cenu konzole, beeeee.
              Krasny zavistivy brekot. Ja bohuzel nemuzu za to, ze si nemuzes dovolit koupit poradny pc. Rozdil mezi 10k a 20k je pro me par korun, kdyz dostanu nekolikanasobny vykon. Mel ses lip ucit, nemusel bys fanbojovat a brecet na forech. *5*
            • hele Pane faráři či Wallete cituji tě" Btw, BF4 hraju na full v 1200p a mam vic jak 60 fps. A to muj pc stal jen o par korun vic jak konzole " Takže podle testu potřebuješ jenom grafiku v ceně konzole, aby jsi to rozjel v 60fps při 1200p a ty píšeš, že tě PC stál jenom o něco více než konzole - čili nám tu vykladáš pohádky a děláš ze sebe idiotaa...
          • pokud seženeš PS4 pod 10k tak určitě
            • tak to je velice slušné, počkám do Vánoc a možná si taky jednu pořídím jestli jsou pod 10
            • ucho
              ano, PS4 lze sehnat i pod 10k. jinak nákupka pro obchody by se měla pohybovat kolem 8,5k.
        • Ja taďy negativni komenty na konzole vidim. Jestli problemem mazanych komentaru neni spis treba vulgarita? A pak by se mozna stalo zamyslet nad tím, proc jsou vulgarni jen prispevky od pc hracu. Mimochodem, je tu vubec nejaky negativni komentar na pc? Nebo ti jen vadi, ze nekdo projevuje spokojenost s konzolemi?

          Btw ja BF4 nehraju vubec, podle me je to hra pro masy, ktera postrada hloubku.
          • Tvuj prispevek je plny lzi a jde snadno vyvratit postem o dve urovne vyse. Proto nema smysl na nej reagovat. *3*
            Timhle lhanim a prekrucovanim jste zapricinili to, proc si o konzolistech a amd fanaticich vetsina normalnich lidi mysli, ze jsou kr-teni. Tak si ted nestezuj.
            • Neni to poprve, co se za me nekdo vydava, ale takove hloupe tululum to jeste nikdy nebylo :-).
            • "proc jsou vulgarni jen prispevky od pc hracu" .... owned by your own kind *5*
            • hele fanatičký čobole, kdo tu brečí? Píší, že pc-gumáci ukazují svoji úroveň, že kradou nicky konzolovým hráčům? Co se ti na tom nezdá? Tobě
            • C-BEAM
              haha: no aby si nevyplakával že ti kradnú nicky...

              a keby tu boli moderátori nebol by si tu ani ty s tvojou hlúpou tendenciou zakladať flame.
            • haha je butthurt, protoze nekdo opet rekl pravdu o konzoli. MUEHEHEEH *5*
            • Proč bych se měl registrovat, kdyby tu byli moderátoři, tak by tu nikdy nemohli působit gumáci jako Wallet Warrior(dneska haha, jejdásek, ahoj, opat atd.) a Veskoslav..
            • C-BEAM
              haha: ja zase nechápem uplakané deti ktoré sa nevedia ani registrovať aby tak nevyplakávali, že im niekdo kradne nicky.
            • Nechápu redakci, že tu necháte působit takové existence, krade nicky vytváří flame...
            • hele někdo si tu ze mě dělá srandu a krade mě nicky, NEVĚŘTE mu
            • Ja doporucuju konzolistum prestat brecet pod kazdym clankem o konzoli. Ostatni nemuzou za to, ze ste si koupili lowend.
            • už to, že kradeš cizí nicky ukazuješ jakou máš úroveň. Doporučuji redakci falešného Jejdaska smazat, jednoznačný pokus o flame pod cizí identitou...
            • Ještě že PCčkáři mají dokonalou pověst, že? *1*
        • Nehlede na to, ze se ten PC zaplati za dva tydny bezne prace. *5*
  • Vogon
    Přestaňte se už hádat o svých nádobíčkách. Každý přece ví, že nezáleží na tom jaké máte ale na tom jak ho používáte.
    • Tilwaen
      Na velikosti HW sice nezáleží, ale na jeho výkonu ano.
      • Presne na opak, na jeho velikosti zalezi, zvlaste kdyz si ho clívek dava do obyvaku na tv stolek. Zato vykon je nepodstatny, dulezite je, aby na nem dobre chodily hry, coz je u konzole zaruceno, protoze na rozdil od pc vyvojari delaji hru pro a testuji ji presne na tom samem hw, ktery maji hraci doma.
        • C-BEAM
          ono to až tak zaručené nie je, tam kde bolo slubovaných 60 je často 30 fps, pokles fps pod 30 taktiež nie je nič výnimočné ani na konzolách. To že ti hra nepojede ako sa snažíš naznačiť je stav veľmi výnimočný, musíš mať velmi starý HW alebo starý systém aby si hru nerozbehol.

          U PC máš výhodu, že si hru jednoducho nastavíš tak aby si mal 30-45-60... fps, jednoducho poďla HW aký máš.To je podľa mňa hlavná výhoda PC - možnosť voľby, univerzálnosť, otvorenosť, že si všetko nastavíš ako chceš, pripojíš zariadenia aké chceš, že si zahráš hry staré 1 deň ale i staré 15 rokov, ktoré v hratelnosti nie zriedka ľahko prekonajú súčasný konzolový mainstream.Nehovoriac o tom, že mám k dispozícii hry so špecifickou hratelnosťou, rôzne experimentálne projekty, mody a konverzie. Jednoducho PC vždy bude pre náročnejších hráčov a konzole pre mainstream... a nie je na tom nič zlé, hlavne ak budú spokojné obe skupiny.
          • Snazis se zbytecne, Jejdasek je konzolovy fanatik pro nejz byla vyhoda konzole i to ze "je cerna a jde dat pod televizi".
            • C-BEAM
              "haha (anonym) : Jejdasek je člověk, co umí argumentovat."

              myslíš argumenty typu že PC je uzatvorená platforma a konzole otvorená ? *1*
            • Umi argumentovat skvele. Proto jeho oblibeny byl az vyrostes pochopis. *3*
              Tomu rika dobry argument jen konzolesocka.
            • Jejdasek je člověk, co umí argumentovat. Chápu, že takového omezecne takový člověk může dosti iritovat, proto jsi se zachoval jako typická guma a ukradnul si mu nick a začal si trolit.
    • Takze kdyz budu pouzivat PS4 spravne, bude mit full hd a 60+ fps? Vykonny HW? Plno levnych her? Nerekl bych. *7* *15*
      • Obavam se, ze jsi nepochopil smysl prispevku na ktery reagujes. Vazne si myslis ze byl minen tak jak na nej reagujes?
      • zatim vecina her jede fHD 60fps, výkoný jak se to veme na dnešní hry dostačující co víc chtít ?

        co je levná hra ? ja mam PS4 a zatím sem nedal za hru víc jak 850...
        • To by mě zajímalo co to je za hru? CoD 1,2,3,4,5,6 nebo 7?
      • Vždyť je to o hrách a ne o grafice. *15*
        • Tvrzeni znelo, ze nezalezi jaky je HW ale jak se pouziva. Tvrdim, ze hw konzole nejde pouzivat v 1440p a 60+ fps. Jestli je to o grafice nebo neni jsem vubec nemluvil. Zkus to znovu a lepe.
          • Sorry, ale to byl sarkasmus. Na tom nezáleží, protože jakmile má PC navrch, tak peasant tvrdí, že na grafice nezáleží. Navíc peasantovi stačí 2.5 metru a 720p. Je to to samý jako 1440p zblízka. Sice to nedává absolutně smysl, ale místní peasant experti ti to vysvětlí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit