Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikomu asi nedoslo ze aj keby prerabali tak by informacie tipu ze "neprosperuju" nikdy nevysli na povrch. *3*
  • Asharak
    Pirátění na PC konzolisty hrozně štve, ale přeprodávání jedné hry nikoho nebere. No to jsou věci *7*
    • imo by se melo platit i za opakovane dohrani hry, treba jak jednou jdete do kina tak to neznamena ze tam muzete chodit do konce života zadarmo. ja nedohral do konce skoro žadnou hru a nekdo hry hraje porad dokola tak by mel víc platit. to je logicky a spravedlivy a imo je v tom budoucnost
      • Asharak
        Jo na tabletech a smp. už s tím začínají, pravda *1* A DLC se do toho začínají započítávat taky, vypadá to blbě, ale zase je třeba to brát ještě s dost velkým nadhledem a odstupem.
    • Myslim ze to konzolisty nestve, jen na tento fakt poukazuji jako na hlavni pricinu upadku pc her v obrane pred tvrzenim, ze za to mohou konzole.

      Prirovnavani piratstvi k bazarum je nesmyslne, jde o principialne dve odlisne veci s odlisnymi dopady. Bazary lze svym efektem prirovnat k masivnim slevam na pc platforme.
      • Konzole samozřejmě za pirátění na PC nemůžou. Hlavně nevim, proč by to někdo tvrdil, to nemá logiku. Konzole můžou za jiný věci.
      • Asharak
        TO je, je tot ak napůl. Na PC tu hru taky musí koupit (nebo musel, nevím kde to ted kradou) a dát to na net. Takže výrobce získá od prvního člověka a od dalších pěti nemá nic.
    • A co je na preprodavani konkretne spatneho? Vzdyt to vyrobce v podstate oficialne podporuje.
  • Nebudu psát dlouze a dělat flame ale kde přesně je to ušetření peněz co všechny ty mediální hov**a propagují ? televize min. 13.000,- konzole 11.000,- jedna hra 1699,- nehledě na fakt že je potřeba být na internetu, a lze zároveň dělat jednu věc - vybavení nejdou měnit, pomalé načítání, rozmazané textury a bolavé oči s metrové televize kterou je třeba mít metr od sebe, aby šel rozeznat kámen od fotbalového míče. Tož kde je to uštření a kdo je tady potom h-up vy h-pi *7* *6*
    • Je videt, ze jsi typicky hater a o konzolich jsi slysel maximalne na foru. Televizi ma snad kazda domacnost uz predtim, nez si koupi konzoli. Hry jsou sice drazsi, ale na rozdil od her na PC je lze vzdy po dohrani prodat, sit bazaru funguje dobre i v CR. takze to v konecnem vysledku vyjde levneji (pokud tedy vynechame piratstvi na PC). Pomale nacitani bylo domenou minule generace konzoli, dnes uz to vubec neplati. A sedet metr od televize je uplny nesmysl. Zejmena u minule generace konzoli, kde bylo nizsi rozliseni, bylo naopak vyhodne sedet spise dale, aby nedostatky rozliseni zanikly. A mnoha lidem naopak vyhovuje hrat z gauce ci postele a nemuset sedet u stolu, coz je u PC temer jedina moznost.
    • Nevim o jakem usetreni je rec, ale konzole ma vyhodny pomer vykon/cena. U televizoru se predpoklada, ze jim je slusna domacnost jiz vybavena. Mas take mylne predstávy o minimalnich cenach televizoru. Hry se daji poridit i levneji. Na rozdil od pc u konzole nemusis byt na internetu i kdyz kvuli patchum je to docela nevyhodne.

      To ze se na konzoli dela zaroven jedna vec je prirozene, chtel bys tam snad hrat dve hry najednou? Ale konzole jako spolecenske herni podporuje pripojeni nekolika ovladacu najednou a umoznuje hrat nekolika lidem soucasne. Vybaveni menit je, nejspis mas na mysli upgrade hardware, to obecne nejde (ale treba disky jdou) a je to zdrojem mnohych vyhod, ktere konzole prinasi. Pomale nacitani, nevim co mas na mysli, ale ps4 napr. umoznuje hrat hru uz behem insalace nebo stahovat data na pozadi bez vlivu na vykon nebo behem vypnuteho stavu. U her jako infamous se muzes presvedcit, ze rozmazane textury nejsou problem konzole.

      Bolave oci muzes mit i z monitoru a neni to typicky problem televizoru (a je-li to tvuj individualni problem, muzes si konzoli pripijit i k monitoru), ktere by se mely pozorovat z optimalni pozorovaci vzdalenosti. Bliz nez je optimalni pozorovaci vzdalenost musis sedet naopak u monitoru na pc.

      Kdo je hnup necht laskave posoudi kazdy sam.
      • No ty a tobě podobní konzoloví prcáci. Televizi nemám, výkon/cena je uplná blbost a hraju obvykle dvě hry a přepínám mezi nimi + internet popř. chat. Nemůžu mít bolavé oči z monitoru bo je dvakrát menší, to za další, pak mi taky ty loosere netykej, a přestaňte sem cpát ty vaše konzolové sr*čky. Ubožáci fakt nestačí důkazy, budou si to neustále nějak odůvodňovat, a pokud pominu fakt že na konzolích nejsou dema, většina INDIE scény a další nedostatky, těžko mi to nahradí že budu paralyzovaný ležet v posteli.... stačili tři dny u GTA V a v životě bych ten shitstation nechtěl mít v ruce *11* *11* PC MASTER RACE *5*
        • Jasná kompenzace malého pen*su, klasický zamindrákovaný případ. Pro příště - není netřeba tím otravovat ostatní čtenáře.
        • ...no ty si ale OBRKKT...
      • Wtf vyhodny pomer vykon/cena konzola co je potom pocitac? Mam pocitac kde mam presne vyhody ake chcem nebola nahodou konzola vyrobena az po pocitaci a zmysel bol spravit vykon cena? A na buducnot teda nemysleli na trh na studia na financnu krizu? vykon a cena d smiesne ,alebo skor negramotnost plus lenivost sa rovna zarobok.
      • Ano, -konzole- mají slušný poměr cena výkon. To se ovšem nedá říci o čemkoliv jiném s konzolí spojeném - hry, ovladače, nutnost nové televize, ...ano, jde to i na křápu, ale když už má někdo konzoli, přece nebude na něčem takovým hrát. Použitelný monitor stojí 2k, použitelná televize 6k.
        • V cene her nevidim problem, gamepad ma nejspis adekvatni cenu ke sve kvalite, kdyz ho pouzivaji i pc hraci, nutnost nove televize je blbost.
        • ale no tak, tu konzoli pripojis i k tomu monitoru stejne jako PC k TV. ALe mozna ze to nikdo nedela pac by na monitoru uzrel tu hnusnou lowres grafiku ten mu to tak nerozmaze jako tv kde z toho gauce nepozna jestli mu to jede 720 nebo 1080 *3*
      • vyhodny pomer vykon/cena.??? *1* *1* *1* mozna pokud chces hrat 1-2 hry a nic vic nikdy nekupovat co je jako vyhodneho davat za stejne(vlastne ne stejne za hry s horsi grafikou fps atd) hry 1600 misto 800???
        • Pletes si hru s konzoli.

          Co se tyce her, konzolisti maji ruzne nastroje, jak cenu her snizit.
        • muzes kupovat bazarovky v super stavu, kde ses s cenou pod PC (nove). A nejsou zadne otravne kody, takze hra je pouzitna i z druhe, treti a ctvrte ruky
          • to samozrejmne muzes stejne tak jako PC bazarovky s cenou o kterym se konzolistum muze jen zdat porat vsak zaplatis za hry o hodne vic a neusetris nic!
            • a vono vubec nejde prodat celej ucet? pripadne pokud vim ze budu hru prodavat dam ji na samostatnej steam/nebo neco jineho a prodam pak cely ucet s hrou... proto je takovejch nabidek na ebay a aukrech hromada. no jasne ze obstarozni bazar zustal jen konzolim na PC to vse jede digitalne z pohodli klavesnice netreba nekam chodit ostatne mame tu rok 2014 *3*

              navic EU to vidi jasne i OEM sw muzete dale prodavat: http://www.lupa.cz/clanky/software-z-druhe-ruky-lze-legalne-koupit-nebo-prodat-staci-splnit-podminky/
            • Lol, to urcite, kdyz polovina her vyzaduje aktivaci na steamu a druha polovina nekde jinde. Bazarovy trh s PC hrami v podstate neexistuje.
  • copak dum mam, velkou sedačku a televizi taky, tak dokoupit ps4 by nebyl problem, klidne bych koupil i dve, jen co na tom hrát žejo... treba ten infamous co si o nem myslím mužete kouknout do recenze at se zbytečne neopakuju
    pritom na pc tolik exkluzivit že ani nestiham hrat
    • Doporucil bych ti na tom hrat hry. Ja zas nestiham hrat ani to, cim me zasobuje Vita. Kazdy si hraje proste na tom, co ho nejvic bavi. Kdyz te bavi hrat na pc, klidne na nem hrej. Rozumim tomu dobre, ze jsi napsal recenzi na hru, kterou jsi poradne nehral?
      • ne, do recenze tady na tiscali
  • Jack1947
    Gz, GZ a ještě jednou Gz nemám moc slov. Jen at je více her a ja co hrát. *4*
  • StykPohlafson
    Taky PS4 plánuji pořídit, ale tak za rok až dva *4* Navíc si chci na PS3 zahrát ještě nejmíň 20 her na které zatím nebyl čas, takže ty dva roky tomu tak odpovídají *1* *1*
    • Nejmíň 20 ? Rád bych si nechal poradit, co kromě GTA 5, Last of Us a RDR stojí za to neminout a zároveň se nevyskytuje na PC platformě. Tři výše jmenované jsou opravdové skvosty, těžko se asi budou hledat lepší nebo stejně dobré konzolové exkluzivity, ale tak kdo ví, třeba se dočkám nějakého zajímavého doporučení. :)
      • StykPohlafson
        Zajmavé doporučení to asi nebude, spousta her se totiž vyskytuje i na PC, ale já je nehrál. Jsem totiž uživatel Linuxu. (na spouštění her ve Wine HQ nemám dost HW výkonu *3* ) A taky nebudu tvrdit, že to všechno jsou kvalitní hry *1*. LoS jsem již dohrál. (Výborná věc) RDR ted hraji(taky skvělá hra) *4* No a teď hry které bych si chtěl ještě zahrát : Uncharted 1,2,3 , Assassin Creed 1,2,3,4 , L.A. Noire, Remember Me, Deus Ex Human Revolution, GoW 1,2,3,Ascension , Watch Dogs, Borderlands 2, Wolfenstein The New Order. To je zatím vše na co jsem si vzoměl *4* . Důležité je taky napsat, že vlastním PS3 cca půl roku. V původním příspěvku jsem to nenapsal a ono to zrovna vysvětluje, proč mě toho čeká ještě tolik *1*
    • ucho
      no taky ještě PS3 nepustím k ledu, ale přeci jen u PS4 nechci nabrat velký skluz, takže letos tam mám v plánu Infamous Second Son, Last of Us, GTA V a pár indie games, co dostanu na PS+. prostě ať toho není tolik, jako teď u PS3 (i když tam už jsem řadu exkluzivek úspěšně zdolal, no ještě nejmíň polovina schází).
  • Uz se tesim, az si ho koupim. Doufam, ze mi Provident schvali pujcku*7*
    • = Vaše exekuce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit