Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ono to vyjde na stejno,akorad tu 2 ps4 budu mit silnejsi.ps3 s dvemi ovladaci a resistenc a motorstorm za 16000tis kc,vydrzel 3 roky,pak druhou ps3 slilm s uncharted2 za 8500kc a ta mi vydrzela do konce ciklu.playstation2 me stal s halflife1 21000kc podal se me taky po 3 letech a pak za 5000kc druhy.ted ps4 za 11500 pred skorp 3 roky,slapou skvele,ted budou novi lepsi a silnejsi za 15000 tis,tak to vyjde plus minus na stejno.a ti co krici ze byli podvedeni blijou zvratky,koupili ted ps4 za par slupek,a zari je pekne daleko,a vydani jeste dal.kdyby to byla ps3 tak zani nedaj vtuhle dobu 7500kc ale minimalne 14000tis.a hry pojedou na vsech dvou ps4.me to prijde v pohode,ale podruhy nedostanu jen slim ale i vykonnejsi masinku.
  • Mě by zajímalo co na to Microsoft...
  • Tak uz je +- jasny, PS4 bude mit nove GPU a to na urovni 380/380X co ma dnesni AMD Radeon.
    Jeho výkon by pak klidně mohl (měl) dosahovat více než 3000 GFLOPS. Pro srovnání, Radeon R9 380 s TONGA má 3476 GFLOPS. Pokud je tedy informace, že SONY použilo menší GPU než má a dosáhlo až 2x lepšího výkonu, je v podstatě použití nového 14nm POLARIS 11 jádra jediná možnost. Pokud by byl jeste navysen AMD procak, mohla by stat cca 15 000czk.
    Vymýšlí, jak to celé marketingově podat. Určitě totiž naštve část majitelů PS4, kteří si zrovna koupili novou konzoli a teď si budou muset koupit hned další, protože ta stará prostě nezvládne některé věci a funkce. Tudiz tak vymýšlí nějakou speciální nabídku pro stávající majitele PS4. Nutno ale dodat, že naštvaní konzolisti, kteří se roky smáli tomu, že PCčkáři musí často upgradovat (i když to není pravda), nemají moc na výběr

    *3* *3*
    • tak jestli to boostnou na 3tflops u gpu a xbone zustane u svych 1.3, to ho roznese i nintendo *1*
    • Tady jde o odpoved konkurenci,mrkvosoft to celi zacal,prevodem xbox her na w10.Jinak proc majtele stavajci ps4 by meli byt nstvani.oni dali za konzoli 15000.A vsecky hry budou kompatibilni a zari je jeste daleko,jeste chumeli.ja spis lituju pcckare,tam je to horsi,tam nova grafika vychazi co kazdy mesic,hehehe *1*
      • Litovat nemusis, sam vlastnim herni pc, da se to tak rict ac dnes neni nejvykonnejsi tak budes se tomu divit co me tam vse jede. Je to core i5 750 (to jsou ty prvni procaky z roku 2010), 16GB DDR3, Ati HD 5770 s 1GB VRAM. Cumel jsem ze me hraje napr na full detai Alien Isolation, Evil Within. Na ultra me nejde akorat treba Watch Dogs, tam uz jsem neco stahnout musel ale rozhodne to neni ze bych hral na nejaky low. Na to ze je to z roku 2010 PC tak slape dobre. Ted me staci to jen pretaktovat, tak aby to jelo 3,7Ghz na jadro a dokoupit grafiku pak napr AMD 390 a nebo pockat na novy typu Pascal. Dam mozna za to 8000czk ale budu mit zas dobu klid, jelikoz me to i v 1080p staci na to hrani. Je proto blbost kupovat dokola kartu, to muzou leda lidi co jen doma hrajou a nedelaj nic jinyho. Dnesni i starsi karta toho dost zvladne.

        Navic PC muzu vyuzit na daleko vic veci kolem. Mam tez rad gamepad, takze vlastnim i Xbox360 pro PC, paradne vse jede jsem cumel ze i u starych her. Nelze to srovnavat proste, konzole je fajn vec ja ji pamatuju z dob PS1, kdy clovek tam vrazil chip a hral pak paleny hry. Hrozne rad jsem dal penize za hru Resident Evil 2 stala tak 990czk. Problem je pak ten, ze to clovek ty hry nemohl prodat a je to jen jednoucelove zarizeni. Tim me kdysi poucila napr Sega 16bit, kde jsem mel hodne original her. Hra stala klidne 1500czk. Dnes uz bych to nedal a navic uz tolik nehraju.

        To jen aby nekdo nerekl, ze tu pise nekdo neco proti konzoly, ja prave byl konzolista. Dnes to vidim jen jako marketing, kram, aby lidi za to dali penize ale ta kvalita proti PC neni uz takova. Je to pro lidi co dnes tu hru leda sikovne sezenou v bazaru, nechtej to resit a chtej si neco zahrat na TV.
        Je blby pokud ta hra moc neklesa, dat za to i kolem litra je fakt moc, na to ze se jim to pak tam vali.
        Dal neni to spany mozna pro decka, pokud to je jen aby doma hralo.
        Dnes uz bych to proste nechtel, jelikoz byse to neuzilo a clovek taky chodi ven.
  • Ti,co to nepochopili:playstation ma 2 nej ryvali,a oba zacinaji navysovat vykon,mrkvosoft prez xbox live a w10,proto 2 verze her jednu na pc a druhou na xbox,typu forza,atd,coz je jako mit 2 konzole,jednu slabsi,druhou silnejsi.A pak nove NX,sony musi take vykonove reagovat proti ryvalum w10 aNX.Akorad playstation bude mit navrch,ze bude mit disk s hrou univerzalni.
  • A co na to Microsoft? Teď mají šanci jak si napravit reputaci. Nevím sice jak, ale něco by vymyslet měli. Vylepšení Xboxu updatem, nebo nějaké zařízení které jednoduše připojím ke konzoli a tím zvýším výkon...
  • Bude to mit stejny hw, jen na 14nm takze lepsi spotreba, hry pojedou naprosto stejne.
    Pribude podpora prehraveni 4k videa. Lepsi hw bude jenom marketingovy tahak na lidi kterym v reportazi ukazali Jabko SE a tvrdili jim ze je mnohem lepsi nez 5s. Vsichni to hned "poznali" a videli jak to jede mnohem plynulej.

    Cpt. out.
    • Gratuluji, máš nejlepší křišťálovou kouli na games !
      • Je uplne jedno jakou ma kouly, jisty je ze to koupej zas hloupi lidi stejne jako ty co stojej kazdej rok na iPhone *1*
    • Jasne a 4K zdroj poradne nikde, ja dnes x dobu koukam ze umyslne stahnu film ve 4K to jest tak aby mel cca 100-150GB a porad nic. To uz sezenu lepsi blu-ray cca 25-40GB film a to zdaleka nevyslo vse. Mluvim navic pouze o zahranicnim vydani, ktery je nekdy nutny stahnout a treba je i vyprodany.
      Takze nez bych se dockal zas toho neceho ve 4K tak to bude hodne dlouho *1*
      Nevim jak to videj zde lidi, ale byl tu nekdo vlastne na filmu ve 4K?? Ja treba byl v Premiere Cinemas - Hostivar to je kino v Praze, kde se s tim chlubi. Obraz filmu byl celkem tmavsi, titulky nic moc vostry, rozdil proti blu-ray jsem uz moc nepoznal. Takze je super ze budeme mit 8K TV, budeme hrat v 8K ale pokud to nepozname, bude nam to na houby. To ze to pozna sem tam nekdo, napise ze vidi tzv. "rastr" u 27 palcu monitoru s 1080p neni moc vypovydajici. Takze to koupi mozna tak male procento lidi, co navic maj penize a nebo pro ten pocit. Ja sam to teda nepoznam a stacilo me dosud DVD! Rozdil je jen ten proc clovek vezme blu-ray a nebo dvd treba proti divx, ze jsem zjistil ze do blu-ray me lepsi pasujou titulky a nemusim tolik resit fps 25 PAL nepasuje tak 27.97 NTSC.
  • Robotron3
    No bezva. Už je na čase obměnit hardware. Přece jen potřebujem nový remaster remasterů a final ultra hd edition xx let starých her *4*
  • Psychotic
    Hm, koukám, že cenzorovo kladivo zase udeřilo.
  • no chtěl sem si pořídit PS4 příští měsíc. a dopadne to tak že na to prdím
    • MikRyder
      PS4 ti nejspíš zlevní, ale když jsi dutej, tak jsi dutej.
      • proč sem dutej ? ps4 zlevní protože to bude starej krám a ten nechci...
  • Pokud zachovají x86 procesor a GCN grafiku, kompatibilita s hrami pro PS4 bude 100% a nebudou muset ani hrábnou...pokud tomu ovšem SONY nebude chtít nějak pomoc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit