Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • firebug
    No vypada to hodne podobne jako Batman ale zaroven i o dost hure. Nejhorsi jsou asi siluety spidermana ukazujici, kam hrac presne skoci, neustale blikajici interaktivni objekty, a to s tim tichym zabitim jsem moc nepobral. Ti co jdou odpravit tise maji teda fialovou barvu a ti ostatni obdobne sundat nejde? Nebo se premeni na fialovou, nejsou-li v dohledu ostatnich?

    Na bojich se skupinkami nepratel pak nevidim nic spatneho. Batman pres kopirak a ta hra dokazuje, ze i spravne nacovane klikani tlacitek muze predstavovat zabavnou vyzvu vyzadujici urcity skill.

    Muj prispevek je postaven vyhradne na ukazce v clanku a nechci jim rici, ze hra nemuze byt dobra :-) Uz ted je na ni ale videt, ze delaji-li dva totez, neni to totez...
    • přesně, myslím že podobnost s Batmanem je zde velmi nápadná. Hlavně souhlasím s tvou poslední větou. Určitě bude hodně srovnávána s batmanem od Rocksteady studios a zatím si nemůžu pomoct, ale zkrátka originál je originál a Batman AC se mi líbil moc.
  • Ano, misto toho aby si musel mackat dve tlacitka pro zcela jine akce, tak se hra rozhoduje v tomto pripade kontextove. Proboha je to naproste video, a nezapomente dodat ze nascriptovane, to se ted taky vsude zavrhuje!
  • exoslav
    takovou práci si s tím vývojáři dali a taková píčovina to je...
  • kubi-wan
    Jó, aspoň, že je to na PCčko... takhle se mi líbí i Captain Americe: Super Soldier... kombinace Batmana a Prince z Persie... přesně pro mě... bohužel jen na konzole :/
  • Jestli nekomu vadi kostym ve hre je nekolik alternativnich ;) a nekdo tu rikal ze hra je delana kvuli filmu tak ne neni.Hra byla ve vyvoji 2 roky a dej ktery bude ve hre je po filmu tudiz ma s filmem spolecnyho tak akorat par postav a kostym.Spideyho dabing delal nekdo jinej a ve hre neuvidime ani Parkera bez masky spis bych se zameroval na to ze i kdyz hra vypada celkem dobre, tak pavuciny se zachytavaji vetsinou za oblohu a ne za budovy spoustu lidem to vadi ale vyvojari to oduvodnily tim, ze to zkouseli a delalo to neplechu.Bojovy system je okopirovany z Arkham Asylum a City a vyvojari se tim netaji, ale stealth do toho netahejte stealth Spidey byl uz v Shattered Dimensions ve verzi Noir.
    • "ale stealth do toho netahejte stealth Spidey byl uz v Shattered Dimensions ve verzi Noir." Ano, byl tam, ale sami vývojáři se přiznali, že byli inspirováni právě Batmanem AA. Mně je popravdě jedn čím se co inspirovalo, hlavně ať je to zábava a už se nemůžu dočkat pátku.
  • No ještě, že tam ukazují kam můžu vlést, jaký tlačítko zmáčknout a co můžu schodit, jinak bych to musel objevoat sám a hra by se mi mohla protáhnout a začít mě nudit.. (Rychle rychle musím to dohrát a jít na něco jinýho.. tohle už mě nebaví.. Co tam máte dál?)
  • DangerousDave
    dědek Poláček zase otravuje s thiefom, som si nedávno stiahol thief 2 - heavy metal age (alebo tak nejak) a väčšiu blbost som nehral, AI hrozne cheatuje, stačí im pár uderov mečom a je po mne, vôbec ich neviem zabiť, ide to len lukom lenže šípy sa míňajú hrozne rýchlo pretože neletia priamo a hra mi neukazuje kam mám mieriť. A tiež mi neukazauje KDE mám ísť a AKO mám postupovať, takže sa vždy stratím alebo neviem čo mám robiť. Totálna NUDA!!!
    • zdeeneek
      Pokud to bylo mysleno ironicky - tak OK. Pokud to bylo mysleno vazne - tak ROFL.
      • DangerousDave
        už len samotný fakt, že to niekto môže zobrať vážne je hodne smutný. Kedysi by každý pochopil že ide o ironický komentár pretože by si nevedeli predstaviť, že hráč s takým naźorom existuje ... ale dnes to pochopia iba 4 z 11, pretože podobné názory sú dnes bežné *9*
        • zdeeneek
          V dobe kdy je to v kazde diskuzi samej troll je tezky poznat co je mysleny vazne a co ne. *3*
      • ja sazim na myslenku trolololo
  • No bojovej systém yvpadá podobně jak u batmana což je skvěle a tam mi přijde to "samohraní" větší v porovnáním s tímhle. Konečně se bude moc spidey pohybovat i uvnitř budov. Jinak je to openworld hra a tohle jsou jenom speciálníé pasáže - a opeworld gameplay vypadá taky super (video už taky někde je)
  • Generalmagor
    No... Je mi to šůmák. Z této série nejsem nějak udělanej jako např. z batmana, ale vždy si to rád zahraju, takže se celkem těším a uvidím.
  • Nejlepší byl stejně Spiderman 2 na PS2 na tu hru mám krásné vzpomínky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit