Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • toz Rome Total War 2 tu kdysi dostal 9/10 za prisernou opttimalizaci s tim, ze po ni v blizke dobe nebude ani vidu ani slechu *3*
  • Docela prijemna hra, nebyt technickych obtizi.

    Velkou hru bych od toho ani necekal. Nakonec je to jejich prvni hra na novym enginu. A vycitat tomu fungujici ragdoll ani nehodlam.

    Za me 7/10. A to fanousek Warhammeru nejsem.
  • Veskoslav
    Hra je vážně rozporuplná. První den prakticky nehratelná. Doteď přepínám na anglickou klávesnici, protože při hraní prostě ta "česká" nefunguje.

    Zpracování deskovky skoro 1:1, jedno z nejlepších nazvučení prostředí ve hrách, co jsem kdy slyšel. Takové dunění zvonu po zásahu a pomalé rozléhání, různé zvuky dveří, servitorů atd. No lahoda.

    Bohužel hra nedosáhla na kvalitu svého "bráchy" z klasického Warhammeru. Single není vyloženě špatný, hrál jsem i horší, klasický průměr na seznámení. AI spolutermínátorů není vyloženě tupá a kdyžb má možnost, tak prvně střílí, pak přemýšlí a pak střílí znova a nesnaží se naběhnout do skupinky nepřátel jako to má v oblibě AI v L4D například.

    Co se týče hratelnosti, mám rád klasickou deskovku a tady si to z ní bere možná až moc, místy je prostě nudný gameplay o tom žádná. Ale celkově se mi to nakonec hrálo příjemně a systém zbraní a artefaktů mi naprosto vyhovoval. Bohužel poslední cca 3 mise mi přijdou jako naprosto odfláklé nebo si někdo vzal trip na pořádnou psycherskou jízdu a zapomněl vystoupit.
    A pokud máte partičku 3 dalších hráčů, za sebe doporučím. Ale osobně bych asi šel až tehdy, kdy cena půjde pod 20 euro a hratelnost se vyladí. Já koupě nelituje, ale je tam krapet té zaslepenosti v rámci W40 univerza a toho, že jsem věděl, do čehu jdu. Věřím, že časem se hra vylepší a opraví se i zbytek chyb (zasekávání nepřátel, kolize nepřátel atd.) a bude to další příjemná co-op střílečka vedle "staré" L4D2 či Warhammeru: Ends of time.

    Celkově bych tomu dal 6/10, kdo není "zaslepenec a sluha Khorna" ať si ubere bodík. Příjemná, ale průměrená hra, která bohužel nesplnila zcela mé očekávání a dle diskuze ani ostatních. Škoda, přitom právě klasicky Warhammer se hraje naprosto skvěle.
    • Jack1947
      Tak to jo to dunění bylo spíše na zlost, to jak hra více/méně duní to fakt nerozhoduje o kvalitách zvuku lol *15*

      Jinak i ty si uznal že tohle se prostě nepovedlo. Chtělo by to něco ve stylu Firewarrior hra FPS která by se hráat dala i dneska stačilo by trochu poupravit grafiku.
      • Jsi nebyl nikdy fanda Robocopa, viď?
  • Pete.palis
    Já si naivně myslel, že hra bude alespoň na úrovni Vermintide, ale v této fázi je hra rozbitá jak cikánská hračka...
    • Vermintide tomuhle nesaha v ramci singlu po kotniky.. bohuzel toto nema vic map pro coop.. :(
      • Jack1947
        Tak bude DLC a nakonec se koupě takovéhle zmrvenosti nějak obhájí *3*
  • bukrr
    Space marine mi přišel jako boží akce a doufal jsem, že se díky Deathwingu budu moci znova podívat do Warhammer universa - schade
  • Repetitivní nuda. Místy pěkná grafika, ale nuda.
  • Já sem velký fanoušek Warhammeru 40K. Ale tohle..prostě ne. Jo vypadá to hezky, má to atmošku o tom žádná. Ale to je tak vše co to má.

    Nejvíc mě dráždily FPS dropy na některých místech na mapě, nemastny neslany příběh, takovej dost .. mno lemplovskej bojový systém. Fakt škoda .. ještě ď mě štve, že to není dobrá hra, těšil sem se jak malej.
  • Ja poznal hned z videi ze to bude low budgetovka ale uminuskovali jste mne. Ted prislo probuzeni do reality.
  • wenceslaus
    Ale herní náplň je opravdu zoufalá, a zabugovaná.
    Napřìklad: mrtví nepřátelé najednout ztratí značnou část hmotnosti a začnou tak nějak poletovat, odrážet se, zachytávat o hráče... a blokují střelbu. Ostatně jako cokoliv. Na průstřelnost materiálů se tu nehraje. Pokud se cíl schovává za kusem perforovanýho plechu, nemáte šanci ani s assault canonem.
    V kooperaci si obří bestie často vyhlídnou jednoho hráče a toho pronásledují. Ostatních si nevšímá i když jí blokujou cestu.
    Zbraň jako Thunder Hammer dokáže zabít i spoluhráče stojícího pět metrů vlevo za vámi. Prostě jen tak.
    Ale jako walk simulator v prostředí W40k je zo hezký.

    5 / 10 je vcelku odpovídající. Ani jako fanda W40k bych tomu nedal víc.
    • Já chápu, že jsme v 21. století a doba, kdy jsme byli mokří jen z toho, že můžeme hrát nějakou (jakoukoliv) hru, je pryč. Nicméně v současné situaci, kdy je herní scéna rozdělena na 2 části (AAA tituly, které se soustředí na jiné žánry než frenetické střílečky a indie hry, pro které, světe div se, patí tatáž charakteristika) jsem rád alespon za to, že jsem dostal příležitost zase po nějaký době vypnout mozek a prostě jen kosit hordy nepřátel. Na to, že nějaká borce v krytu nic nezabije, prostředí je nezničitelné, zbraně si občas dělají co se jim zachce, sere pes. Hold není to vysokorozpočtový titul, tak nemůže mít kvality Dooma. Za mě at klidně vychází víc takových her jako Spacehulk, Bulletstorm atd. Já chci po práci vypínat mozek, kosit tuny nepřátel, u toho popíjet Colu a kašlat na celej svět. Přesně tohle mi tato hra nabízí
      • wenceslaus
        Není to titul za 10 Euro. Navíc je to tunelová střílečka, takže bych od hry rozhodně nečekal tolik bugů.
        Ve hře není nic než kosení nepřátel. Takže zbraně, co si dělaj co chtěj, naprosto stupidní AI či fyzika, neinteraktivní (na střelbu) prostředí... atd jsou problém.
        • XorxoxTalarius
          To ze si zbrane delaji co che je ve skutecnosti schvalne a je to jeden ze znaku Space Hulku
          • wenceslaus
            Jo, deskovku jsem hrával. Ale já nemluvil o zaseklé zbrani jako spíš o nesmyslné detekci zásahů.
      • Je videt ze ten mozek vypinas az prilis casto...
        • Zato ty bys to měl vypnou úplně...
      • Zahraj si novej Shadow warrior a máš to. To co chceš má a není to zabugované a technicky na nic.

        Tuhle hru neměli ani v takovém beta stavu vydat a jak si někdo může přát více zabugovaných a odfláknutých her? Asi má rád masochismus.
  • PC Port na nic.... Jak nečekané. Klidně bych tomu "nandal" ještě více. Tohle si opakovaně dovolat.
    • Jakej pc port? Hra je delana primarne na pc...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit