Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím říct, že ta hra má něco do života. Nezaslouží si takové nízké hodnocení do má, naučí vás spoustu věcí a zároveň si při tom užijete spousty srandy. Je to prostě paráda!

  • vidiet ze si to ani poriadne nehral recenzent, a evidentne sa ani nerozumies scifi zanru a uz vobec nie tejto hre, nechapem naco taki ludia hodnotia nieco do coho nevidia ale sak to je tiscali no :D
  • Dnes jsem koupil a neudělal sem chybu :)
  • Fantastická dějová linie, jež mě pohltila už v prvním dílu Space rangers (Klissani a jejich Machpella). Vše je navíc perfektně promyšlené včetně výzkumu, misí a mimořádných eventů. Avšak druhý díl s Dominátory mě zklamal opravdu jen v jedné věci a tou je obtížnost planetárních bitev, ale přičemž jsem si tuto hru náramně užíval a nejradši si obstarával co nejvíce místa pro mou loď. Taktéž nesmím zapomenout na černé díry s arcade modem, který byl přímo stvořen pro mou vesmírnou vášeň. *1*
    Nemohu se dočkat i nových zbraní, co autoři přidali do hry, a kdo ví co mě v novém díle ještě potká, snad to bude nová vesmírná hrozba nebo možné cestování napříč dvěma galaxiemi ... kdo ví. Možná se toho všeho dočkáme až v dalším díle :)
  • ak to ma byt SR2 v HD s par vylepseniami tak nechapem z toho 6/10. Hlavne ze tie par hodinove hry pre decka typu CoD maju vzdy najlepsie hodnotenia
  • Tak ja nevim, mne to prislo, ze autor predpoklada u remaku puvodniho dilu zjenoduseni pro ameby a kdyz tomu tak neni, tak je to spatne. Ja hral oba predchozi dily a od te doby jednoduse nic podobneho nevyslo. Jako nevyslo nic podobneho Parkanovi 1 a 2, Precursors nebo treba serii Star Wolves. Je opravdu s podivem, ze odvahu udelat takoveto hry maji jen vyvojari v Rusku a diky bohu za ne (Parkan 2 u nas vysel v rustine s CZ titulky a texty a bylo az s podivem, jak dobre se to hralo a to rusky neumim).
    To same se stalo u remaku Space Hulk. Od zacatku se vedelo, ze to bude remake puvodni hry 1:1 v lepsim grafickem kabate. A presto to dostalo spatna hodnoceni, protoze to nebylo in, postavy se pohybovaly pomalu a kdesi cosi. Takze tento remake, stejne jako remake Space Hulk, vitam uz jen proto, ze ukaze i dalsi generaci hracu, ze hry jsou i o necem vic nez mackani tri cudliku.
  • KeanuX
    Paráda, u jedničky sem jako malej byl hooodně času, skvělá to hra *4*
  • Nemohu souhlasit s hodnocením, dohrál jsem jedničku i dvojku a až na planetární bitvy naprosto úžasná záležitost. A to jsem to nehrál tak dávno, max. rok/dva zpátky......
    A nutno podotknout, že planetárním bitvám se můžete naprosto ve většině případů vyhnout.
    A složitější obtížnost? No a co, nutí to alespoň k přemýšlení co si se s vám korábem mohu dovolit a ne jak v ostatních hrách, že tam prostě vlítnu a všechny zmasím........ :)
  • Kallessin183
    Taková strašná škoda..... Hru kde by bylo možné bojovat, lítat atd ve vesmíru a zároveň bojovat na zemi ... chjoo po tý toužim už drahně let... Sice mám deskovku, ale rád bych i za PC titul... Pokud někdo něco znáte prosím napište...
    • Precursors úžasná hra škoda že není moc známá
      • Precursors, Parkan 2...ovšem oboji jsou ruske hry, zatím nikdo jiny na to nemel nervy to zkusit..bohužel ani tem rusum se to nepovedlo tak aby to bylo uplne dokonale..ale Precursors byli hodne blizko..a parkan 2 je po case dost genericky...ale urcite taky stoji za vyzkouseni pokud hledas hru kterou jsi popsal.
  • Pethulla
    Tak já myslím že planetární bitvy nejsou to, co na tomhle zaujme: ono většina hráčů to zkusí jednou dvakrát a pak se na ně z vysoka vyprdne, protože to je fakt nejslabší článek SR, no co si budem nalhávat, jsou fakt otřesné. Ale na druhou stranu je třeba dodat, že se jich vůbec nemusíte zúčastnit, je to jen zkrátka taková vedlejší součast hry. Stejně jako textové mise, ale ty jsou naopak fajn.
    Ono SR jsou právě ona 2D strategie/střílečka, kde si zkrátka můžete dělat co se vám zachce: obchodničit, pirátit, dělat vládní mise nebo se třeba snažit zachránit galaxii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit