Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Titul Spec ops mě nějak minul... hru jsem objevil až nyní, dva roky po vydání a musím se ztotožnit s názorem, který zde již někdo vyjádřil.
    Zpočátku jsem nechápal, co s tou hrou všichni mají, resp. jak mohla dostat cca80%,
    ale dal jsem ji šanci a poctivě ji dohrál a až po jejím dohráním jsem pochopil

    Příběh/sdělění má hlavu a patu, a je opravdu výborný,
    jen ta dramaturgie v průběhu hry mohla vypadat trochu jinak - lépe,
    ale minimálně těch 8 z 10ti si hra podle mě opravdu zaslouží
  • Ondroid
    Bojový systém je těžce průměrný, ale funguje soldině. Ale ten příběh. Tahle hra se příběhem stala nesmrtelnou, směle se může řadit mezi příběhové legendy typu Mafia. Nedejte se odradit CoDovskou vizáží, tahle hra má s ním společný jen žánr. Nadčasové poselství. Opravdový unikát.
  • Vim že to sem nejspíš nepatří ale chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte co stim když pustim hru tak mi zamrzne komp a po chvilce se restartuje a dělá to pořád. Nevíte někdo co stim? Díky ;)
  • Teda za nepodporu widescreenu na 16:10, coz je v roce 2012 bezny pomer stran, za to by meli strilet. Hnusne cerne pruhy nahore a dole jsou fakt "super".
  • Ze začátku to vypadá jako koridorová nuda pro deštivý dny, ale pak... Nemá cenu opakovat ca bylo dobře popsáno v recenzi, můžu jenom milovníkům akčních her doporučit. Je to jako když si po dobrým pivu (CoD atd) dáte vynikající kořalku - osvěží ale slabší nátury může i porazit :-)
    P.S.: zahrál jsem všechny konce jsou celkem tři, což bylo docela překvápko.
    • 4 konce :-) epilog má 3 + 1 před koncem
  • Před 3 minutama jsem hru dokončil. Nezabil jsem ho.
    Zvláštní pocit, očekával jsem něco jako CoD, ale s trochou hraní si na jinačí hru. Myslel jsem, že lidi přehánějí.
    Nepřeháněli.
  • Autor článku je český ko.ot
  • Hra se povedla konečně nějaka změna od Call of duty a Battlefield. Tak sem se do te hry vžil že mě bylo lito Luga a Adamse :)
  • Hry hraji od počátku IQ 151( to asi tady už skoro nikomu nic neřekne).Na tuto hru jsem četl samou chválu.Po první mise no to snad ne koridor a za každým rohem nepřítel, kterého hnedka vystřídá další a pak ještě jednou.....no a pak se člověk posune koridorem a kousek dál a zase to samé až do konce.Opravdu nevím jak tato hra mohla dostat 8 ....Grafika průměr. Tuto hru rozjedete i na starší mašině.Příběh hmmmmm to samé klišé. Dávám 6 bodů.
  • Po 3/4 roku hrania vyhradne BF3 (zial, uz nie som vo veku, kedy by som mal cas hrat kazdu "kravinu", ktora sa objavi na obzore) je prave toto hra, ktora ma fakt dostala. Spracovanim, atmosferou, pribehom a v neposlednom rade i grafikou. Nuz... a na margo grafiky nepochopim jednu vec -- autor recenzie prirovnava hru k BF3 co sa vykonu HW tyka, ale ja mam inu skusenost. Spec Ops: The Line mi na mojom 4 roky starom compe slape na maximalne detaily absolutne krasne, no pri BF3 mam detaily predsa len znizene (nehovoriac o tom, ze o Full HD si mozem len snivat). Toz, evidentne co pocitac, to iny vykon. Kazdopadne... S touto gameskou som nadmieru spokojny, je to mile prekvapenie, ake som ani necakal. *4*
    • Souhlasím skoro beze zbytku. Akce mě bavila, příběh mě nutil přemýšlet nad psychickou kondicí hlavní postavy a ke konci jsem se do hry fakt vžil jako do výborného filmu. Která hra vám na konci umožní to, co tahle a ještě tak, že to opravdu chcete udělat? Střílečky jsem poslední dobou bral vyloženě jako bezmyšlenkovitý oddech, u kterého jsem nepřemýšlel nad tím, že někoho "zabíjím"... u téhle ne a jsem si jistý, že si ji ještě minimálně jednou zahraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit