Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    me to nijak nevadi prodavaji se mounti, peti tak proc ne 90ky.. az se zacne prodavat top gear trosku to zacne vadit ale ne moc k cemu bude hrat clovek hru kde si vlastne koupi "konec hry" to je dost divne:D jako bych si koupil thiefa a rovnou i se zaverecnym videjkem abych to nemusel hrat:) chapu ze nekteri kvuli raidum by si gear koupili ale tak v podstate je mi to jedno ja si hraju tempem velice slow s guildou pratel kde se kazde smrti zasmejem a dem na cigarko tzn hyper uber guildy co hrajou nonstop at si hrajou:)
  • pri XP boostoch zavedených v heirloom itemoch je kupovanie levelov čistá kravina a to nehovoriac o veciach ako dungeon finder ci zjednoduseny pristup k mountom a zrychlenie xp-nia v zonach naprieč Azerothom, hovoríte 10-tky hodín ? taká jedna postava by sa dala vyexpiť pri dnešnej zjednodušenej úrovni WOW do 40 hodín, pri takej vanille to bolo minimálne 50 a to ste mali top lvl 60, čo je s dneškom neporovnatelné...
  • Jak již někdo psal na wowfan stránkách, dovolím si citovat -WoW je jako stárnoucí prostitutka, která se s přibývajícími léty, stále více natřásá a odhaluje v marné snaze přilákat více zákazníků ... a přesně takhle na mě WoW působí.

    Jsem zvědav jak daleko, spíše hluboko tahle hra ještě půjde, než spadne na samotné dno ...
    Jinak pěkná ilustrační fotografie článku, až bych napsal, že společně se zabitím Arthase defakto WoW skončilo, to co přišlo potom, již nestojí ani za komentář.
  • No, kazdeho vec, jestli si to koupi. Ale nejlepsi je hrat s charem od zacatku, postupne zkouset kazdy skill, nez mit max lvl a byt totalni lama, ktera zatim ani nevi jak pouzit frostbolt. Je to spis opravdu pro ty, co maji neco ve wow za sebou a jsou lini. Uplne novy hrac si tim dost uskodi.
    • Shania
      Ma byt tutorial co te nauci jak s postavou hrat, tak uvidime.

      Levelovani te nikdy nepripravi na endgame, hra se hraje naprosto jinak a vetsina lidi leveluje solo, takze nema stejne ani paru jak hrat v parte. Tohle byla pravda i ve vanile, znal jsme lidi co neumeli na maximalnim levelu poradne hrat, natozpa k v raidu/parte.

      Navíc 90l nebude dlouho maximalni, takže levelovat budou vsichni.
      • No, jak rikam, je to kazdeho vec. A stejne, pokud ma clovek nasrane v rukach, nepomoze mu ani lvleni ani tutorial:-)
  • KONEČNĚ! Jedná se o bezpečnou formu nákupu instantně vyexpeného charu, a jak už tu někdo psal, výborná věc pro ty, kteří po těch letech expení několika charů toho mají už dost. A cena? Ta je víc než adekvátní, aktuální power leveling charu je kolem 40-50 hodin čistého gameplay času 1-90 lvl - takže já osobně radši objetuji cirka 8 hodin v práci ;)
    • A nebylo by nahodou efektivnejsi, si za tech $60 koupit jinou gamesu a s ni tech +- 40-60 hodin ... ZABAVY ? Jinak lidi ktery hrajou masj stejne kazdej nekolik vymaxovanych postav, casto jeste na nekolika ruznych serverech ... a kdyz sem videl, jakym fofrem to dneska expi ... (lv30 mel dotycnej cca hodinu po zalozeni postavy ... lol).
  • Moje tapeta :) Ten obrázek s Lichem. Tu používám už rok na plochu :) Asi na games podám žalobu.
    • Žalobu bys měl podat na své rodiče, že tě udělali tak blbého.
    • těžko tvoje, to je artwork přímo od blizzu, podat žalobu můžeš maximálně na svého očaře kterej ti dělal brejličky ...
  • Spades
    Zkuste si vyexpit 30 max levelů, a pak budete rádi za to, že si to můžete zaplatit... Přesně pro takové lidi je tohle dělané.

    Cena je nastavena správně, kdyby to bylo levné, kupoval by to každý a už by nikdo neexpil.
    • jestli myslís částku 60 dolarů jako velkou, tak se mrkni/ěte na české funy z wowka. Děcka tam nemaji problém vysypat 2000 kč na postavu, která tam vydrží max rok a pak je wipe. Takových je tam mraky. Blizard uz musi prijit s nouvou moznosti jak si udrzet dojnou krávu, kdyz lidi odchazeji.
    • Me osobne na wow bavi uz jen to lvleni od lvl 1... eng game je crap...
      • to ze te bavi leveleni znamena ze nejses ten, kdo vyexpil 10+ charu na jejich max level, tak trosku nechapu proc reagujes na jeho komentar? kdybys byl jednim z nich, pochopis to, ted to nechapes, little kiddy ...
        • Dalsi hnup co se ohani nesmyslnym argumentem. Kazdyho bavi neco jinyho... little kiddo ;-)
  • To je výsměch těm, co poctivě tyto věci získávají hraním a pak to prodávají někomu za peníze. Tento způsob mi přijde správný. Ale aby si Blizzard jenom naklikal "levely" a za těžké prachy prodával... měl raději vydat novou hru s tímto prvkem, než kazit wow. No co. Pápá další nenažraná herní firmo.
    • Myslíš ty vězně v Číně, co takhle vydělávaj prachy svým dozorcům?

      No co, Blizzard z každé prodané věci nemaj ani ň, takže tohle je jen logický krok, aby dostali z lidí zas nějaký prachy.
      • Nějak nechápu co má společného farmení goldu veěnů ve WoW v nedemokratické Číně s tím, že teď si lidi budou moc kupovat levely. Zvlášní to argument.
      • Blizzard z každé prodané věci nemají ani ň? A kdo jinej, jasně, asi něco dostane Activision, jestli vůbec, ale aby neměli ani ň, to je teda hodně odvážné tvrzení.
        • MrSanta
          Evidentně má na mysli černý prodej goldů, itemů nebo vylevelování charakteru od čínskej farmářů. Z toho Blizzard skutečně nemá ani cent.
          • Jiste, ty accounty hrajoyu urcite gratis ... kde se k takovymu dostanu? Takze nemel kraviny.
          • Pokud by se mělo argumentovat ze stejné logiky, tak Blizzard může rovnou zlegalizovat cheatování, z prodeje cheatů/hacků/botů taky nemá Blizzard jeden cent.
          • Jasně chudinky blizardaci za tu sragoru myslím tím wow jako takový jím vůbec netecou x let prachy jen za ten game time nenazranci udělat něco novyho poradnyho to ne ale rejzovat love co to de na jedný ptakovine jim jde znamenitě
            • Asi se nám mění význam slova hra na nakul chechtak luzo
          • Ano, takhle jsem to myslel.
  • Zayl
    "Silné" balíky ze základních karet opravdu postavit nejdou. Jdou postavit balíky co jakž takž fungují. A levely za peníze ... já fakt nechápu kdo by ještě WoW hrál ... a hlavně proč.
    • tak znovu.. power leveling si lide kupuji casto stejne jako goldy.. a jelikoz je o to zajem tak to proste blizzard zoficielni.. takze otazka by nemela znit nechapu kdo by jeste hral, ale nechapu kdo si to kupuje...
      • Ne, správný byl předchozí postup, kdy nebylo možné si nic takového koupit a vše záleželo na tobě ...tvůj progress pak měl opravdu hodnotu. Mělo hodnotu, když jsi s guildou porazil silného bose ...dnes? Jestli na hardcore nemáš čas, můžeš hrát jinou s*ačku, kterých je trh plný. Dnes si leckde můžeš všechno koupit, aby jsi po dvou měsících neměl důvod pokračovat ... pro vydavatele asi lepší 100 miliard za rok, než 200 za tři roky.

        Dnes to má hodnotu minimálně pochybnou, protože víš, že každý rok vyjde další datadisk aka nastavená kaše, která zvedne cap a veškerý progress znehodnotí a aby toho nebylo málo, prodají i levely, takže teď už progress ve WoW má hodnotu opravdu nulovou. Jediný důvod, proč dnes hrát WoW, že tě baví prostě klikat na moby v kreslené (hezky) grafice z roku 2004 a ve světě Warcraft. Když si od WoW odmyslím RPG systém, progress ... pak nezbývá moc argumentů, proč to hrát.

        Tak či tak, tohle je zoufalý pokus ze značky vyždímat dolary. Snad to Blizzard nenastoupil cestu, na jejímž konci by skončil jako oprávněně nenáviděná obchodní společnost EA (Vtipné jmenovat se Electronic Arts ...když k umění mají směšně daleko).
        • Shania
          To ze si koupis 90l te nijak nezvyhodni, navic to nebude ani maxilmalni level.

          Primarne to je featura urcena pro vracejici se hrace (kazdy dostane jeden 90l zdarma), aby se mohli s kamarady zapojit v aktualnim obsahu a nemuseli je tydny dohanet, to ze se da i koupit je z duvodu, aby si lidi nekupovali druhy ucet.
          Navic je o sluzbu velky zajem a cena je nasazena vysoko, aby si kazdy rozmyslel, ze mu to za to stoji (za 10 -20 dolaru by vydelali daleko, daleko vic)

          Progres ve WOW ma stale stejnou hodnotu jako vzdy, akorat jsou raidy tezsi nez driv. Pokud je dokonceni LFR pro tebe stejny uspech jako dokonceni HC obtiznosti, tak fat nevis o cem mluvis. To ze system umoznuje se do raidu podivat uplne vsem co maji max level neznamena, ze tu neni zadny progres.
          • Tak tak. Oni ty lidi, co to nehrají a jen o tom spekulují v rámci papírových tabulek, v tom tu hodnotu ani vidět nemůžou. Když máš kupříkladu chuť vyzkoušet si druida healera, ale musíš nejdřív 100 hodin klikat na 6 základních spellů, aby ses konečně dostal k nějaké výzvě v podobě hc dungeonů a raidům, kde ten herní systém nabírá úplně jiné obrátky, než při expení. WoW je už roky o end game contentu, koho baví expit, tak si v poklidu expí a nic platit nebude, ale koho už při šestý postavě ty samé lokace nebaví a jen si chce v endgame contentu vyzkoušet jiný herní styl dané raid role, pro toho je to jak stvořené. A stejně bude muset doexpit zbylých 10 levelů, za které se ty spelly může v poho naučit. Ale znova, lidi, kteří jen hází špínu na něco, co už 10 let nehráli (jestli vůbec), tak v tom tu hodnotu neuvidí. To bychom se tu ale mohli hádat dlouho. Zasvěcení vědí, o čem to bude, laici a teoretici budou vymýšlet konspirační teorie.
      • Zayl
        Nějaké bonusy do XP a instantní levely jsou sakra rozdíl.

        A to nemluvím o tom že takové transakce nemají ve full price, monthly sub hře co dělat.
        • MrSanta
          Proč by to do té hry dát nemohli? Poplatky nebo bez poplatků - proč by to mělo mít na něco vliv? Levelování pro ostatní tím nijak omezené není. Výrobce si může v té hře prodávat co chce. Mě spíš není moc jasné, proč by si to někdo kupoval. I ten XP boost. Vždyť to levelování je na hře to zábavné.
          • Protoze tim ty mamlase nabouravaj herni mechaniky ... to by ti taky trebas za $100 mohli prodat hodinovej instant kill ... proc ne, ze ... kdyz si to nekdo koupi.
          • Shania
            No ono dost lidí už si ten obsah prosla nekolikrat a zcela je chapu, ze uz to nechteji delat znovu, WOW hraje i spousta lidi co hraje treba PVP a levelovani nemeli radi nikdy, ale nemeli na vyber.
          • Jaja ja mam leveleni rad a hlavne se clovek nauci novou postavu lepe jak vsechny skills a talenty prichazeji postupne. Na druhou stranu by to mohlo snizit pocet farmeru a to razantne.
            Celkove muj nazor je ze je to dobry krok.
      • Upřímně si myslím, že to není zlý...spousta lidí ráda raiduje a chtějí zkusit jinou classu, ale netrávit u toho desítky hodin při expení. Krom již zmíněného (power leveling) si myslím, že to je taky krok k tomu, aby si lidi hráli co z té hry chtějí a nemuseli do toho investovat tolik času. Protože ať to bylo jakékoliv, spousta lidí skončila nebo končí, protože vyrostli/dospěli/atd. a nemají tolik času. Pak to taky samozřejmě rejžuje nějaký peníze, nicméně.... :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit