Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj ma tady nekdo ps3 jestli jo moje psn je naruto76758evil
  • Steam sem ze začátku neměl rád ale po růných slevách a pravidelných updatech L4D 2 a TF 2 si snad ani nemůžu stěžovat za necelé 2000 mít 15 dobrých her není rozhodně špatná koupě
    zvláště když sem já blbec kdysi koupil Wara on-line za 1200 a nehrál to kvuli drahým poplatkům , doufám že za několik let to bude už realita že xboxaci hrát za infected a pc za survive v takovém L4D5 :-D , co se týče GFWL ať táhne do p... chtít za změnu jména 800ms tedy 500 kč je až neskutečná drzost a zasadně tento druh učtu nevyužívám *10*
  • Urug
    Představa, že si zaplatím za jednu hru(program) a poběží mi jak na playstationu/xboxu/PC/Mac je naprosto úchvatná. Že by se konečně jednalo o skutečný důvod využívat k vývoji softwaru multiplatformní API (velmi často zároveň open source)? Že bychom si přeci jen mohli jednoho dne skutečně vybrat, který OS budeme používat a zahodit Windows s jejich DirectX? Steam jde této myšlence nejvíce naproti a já mu proto fandím.
    • Black_Hand
      vlastne mas pravdu, konecne by to vice odpovidalo "licenci na" nikoli "kupovani" software.
  • myš bo gamepad to je fuk je to o zvyku, nastavte citlivost na konzoli víc a otočí se jak blesk, akorát to chce cit v palečkách
  • keby sa vsetky hry dali hrat cez mp PC vs. konzole. hlavne streilacky. COD ci BC2.
    bola by strasna zabava strielat lamy s gamepadmi v ruke.
    • hraju online jak na pc tak na konzoli a jses trosku vedle,po par letech hrani online bez asistence mireni se do toho pekne dostanes a rozhodne bych si to s tebou rozdal,treba medal of honor.tyhle nazory opravdu nechapu protoze vse neni o rychlosti ale hlavne musis mit v hlave a vyuzit to co mas k dispozici ve svuj prospech a mys neni zas takova vyhoda,uvedom si ze spousta lidi pari jak na pc tak konzoli a nejsou to lamy .me je jedno s cim hraju jeslti klavesnice nebo game pad,nevidim v tom rozdil a vzdy se snazim byt lepsi a lepsi,doufam ze za par let bude standart hrani pc vs konzole a tyhle stupidni nazory uz sem nikdo psat nebude
      • poviem ti tak.. niekolko rokov som hraval counter strike takze by si nema najmensiu sancu :)
        a dufam ze raz pride strielacka ktora pojde hrat multiplatformovo... velmi by som chcel videt potom stats :) neohrabane gamepady by dostali kruto napicu :) to je proste fakt.
        • tak jinak,tebe by porazila vlastni pycha a moje ctizadost coz je vlastnost kterou potrebujes k vitezstvi,ne mys kterou se trefi i maly dite anytime,anywhere
          • pre teba plati to iste, proti myske nemas na gamepade sancu...
            • Psychotic
              V celé této debatě není co řešit: kdokoli s myší porazí kohokoli s joypadem. Tak to prostě je a nemá smysl se o tom nadále bavit.
              Ohledně zábavnosti a pocitu z hraní už je pravda někde jinde. Že nejde dát headshot za čtvrt vteřiny považuju spíš za výhodu - proto se na konzolích uchytí spíš chytrý člověk vyžívající taktitu, než pitomec s rychlou rukou a natrénovaným recoilem jako v Countru.
              V cross-platform hraní ale stále nemá joypad šanci.
        • Ta tvá fakta nejsou žádná fakta. Až budeš mít nějaké zkušenosti s gamepadem potom sem něco piš tyhle rádoby chytrý kecy jsou už dost trapný.
          • http://www.techspot.com/news/39738-microsoft-killed-cross-platform-project-because-pc-gamers-wrecked-console-gamers.html
            "The slaughter was so bad, Sood says that Microsoft even pitted "mediocre" PC gamers against "the best" console gamers in testing, and the results were unchanged: the keyboard and mouse prevailed. It's not clear what titles were played, but Unreal and Gears of War are mentioned."
            • Je vidět že jsi nic nepochopil nejde tu o to s čím se jak hraje. Jde tu o vyjadřování toho mamlase na kterého jsem reagoval. Psát "lamy" a "napicu" to o něm lecos vypovídá.
          • tak to sa mylis, priemerni pc hrac s mysou da dole bez problemov profika s gamepadom, pozri si ako naposledy skoncilo testovanie crossplatform fps, priemerni pc hraci rozmetali profi konzolistov, a crossplatform sa potom zrusil radsej... proste fyziku neoklames a mys + klavesnica v tomto kraluje nad gamepadom...
    • no a to jeste nevis, ze nekteri hrajou CoD na gamepadu i na PC... a jsou v mnohem lepsi jak ti s mysi na PC
    • mě to pobavilo :D
    • Kdyby jsi tam nepsal to lamy mohlo to být ještě v pořádku ale takhle vypadáš jen jako blbec který ani neví co píše.
    • kostejnesmrtelny
      Liž si prdel, trolle zahmyzenej.
      (nejsem konzolista)
      • kvůli pravdě se každej zlobí :D
  • Pozor, na Playstation 3 budou pouze některé funkcionality Steamu, nikoliv Steam, klient herní distribuce sám o sobě. Jde o soubor funkcí pod názvem Steamworks. Ten umožní ten crossplatform hraní, ukládání pozic online atd.
  • Že by konečně hra, kterou si s kamarádem budu moci plnohodnotně zahrát bez ukroucených palců? :D Držím palce Valve!! Tímhle přístupem a ochotou k hráčům se vydělávají penízky namísto ždímání značek až na dno.
  • tak na to se velmi tesim, mys a klavesnice VS joypad v rychlosti reakce a presnosti za pohybu? Konecne nepujde jen o nejlepsi headshot. Na spontanni kooperativni speedruny s konzolovymi a Mac kolegy hraci se vylozene tesim. Jsem zvedavy hlavne an zebricky :)
    • To je jasny :D konecne se ukaze ze mys a klavesnice nema v firsth person games soupere :D
      (Uz se tesim na minusi konzolisti, ale opravdu priznejte si ze nez tou packu votocite tak mysi to mate 3x hotovy :D)
      • V hrách nejde jen o rychlost myš je fajn ale to neznamená že je jediná a s ničím jiným už nejdou hrát hry. Nechápu proč nemůžou myš a gamepad existoval vedle sebe. Vždy když se tu objeví nějaké video hrané na konzoli ihned se sem nacpe nějaký vůl a začně tu plivat kolem sebe jak moc se mu to míření nelíbí. Jako kdyby mu to snad někdo vnucoval a potom se nediv že tu dojde k hádkám.
        • Hmm nevim kdo tu komu zacina nadavat do vola ze? A navic jen sem se ozval. A jen tak uz si videl hru kdeby zaroven hral konzolista a PCckar? Ja ne.Proto chci upozornit ze konzolisti ( i kdyz maji skill jak tu rikas) to bude trvat dyl. Mozna se mylim ale z vlastni skusenosti to tak vidim (hodnotim z hrani CoD 6 jak na PC tak na PSku a proste na PC sem to bylo podle me takove sviznejsi ).Nechci vyvolavat hadku jen na to upozornuju ,ze bych rekl ze konzolisti budou v nevyhode.Samozrejme pokud nekdo stravy u konzole 10 hodin denne nekolik let tak mu to pude :D
          PS:Konzoli mam asi 2roky PC asi 8let . A rozhodne se tebou nechci hadat
          • No tak jestlis tu fakt chtel jen "poukazat na znevyhodneni gamepadu", taks vazne objevil ameriku : )
            Urcite budou NEKTERI konzolisti zamerovat lip nez NEKTERI kompjuteristi, ale celkove to asi bude debakl...
            Jak je to s tou PS3 myskou?
            • Hanzales
              http://www.youtube.com/watch?v=npKK4J9YM7A
              Mam to ted pujcene od kamose a jen tak jsem to chvili zkousel na Uncharted 2 a Killzone 2. Jako mys se to samozrejme nechova, ale hodne zalezi o nastaveni citlivosti ve hre a na ovladaci. V techto dvou hrach byla rychlost otoceni limitovana moznosti hry, tedy se vlastne rychleji nez z gamepadem na nejvetsi citlivost otocit stejne nedalo, ale po case se s tim da asi dosahnout lepsich vysledku s pouzitim cudliku na "domireni". Take se pry da jeste po pripojeni do PC poladit dalsi nastaveni, coz jeste pokoumam.
              V COD jsem to nezkousel, konzoli mam spise kvuli jinym hram, ktere na PC nejsou, ale podle nekolika videi to COD na ten Frag FX bude optimalizovane, nebot se s tim da otocit opravdu svihem a pocitam ze je to na konzoli u teto hry mozna temer nutnost. V tom uncharted hraju dal s gamepadem, kde mam citlivost na nejvyssi uroven a da se taky ve vterine s trochou cviku otocit o 90 stupnu a dat headshot. Porad jsem ale nekde v prumeru. Jsou tam male skvrnata, ktere vas tam ustrileji jako nejvetsiho nooba a jeste si pobrukujou :)
          • Jo jeste sem chtel dodat . Pokud ten komentar vyznel takto:"jezis konzole sou na pi*u a ty co tam hrajou sou idioti" tak se omlouvam pac sem to tak rozhodne nemyslel(nadaval bych sam sobe :D)
            Pravda je takove ze konzole maji sva plus i sva minus stejne jako PC.Nekde sem tu cet komentar ktery znel takto: Chces hrat hry?poris si konzoli.Chces delat vse ostatni:Porid si PC :)
            • Asi jsem to napsal blbě to s tím volem nebylo na tebe ale na některá stvoření co nedokáží překousnout jiné ovládání.
            • trochu bych tu závěrečnou větu poupravil: Chces hrat hry? porid si konzoli. Chces delat vse ostatni a ktomu i hrát: Porid si PC
      • Vsak nikdo nikdy netvrdil, ze mys neni rychlejsi. Ja myslim, ze problem byl ten, ze vylozeni PCckari u ruznych videi porad brblou, ze se hrac s gp otaci pomaleji a strili pomaleji a zameruje pomaleji atd atd., a vnucovali konzolistum, ze se tak hry nedaji hrat a poradne si uzit. Odpoved logicky byla, ze to jde a je to zabavne uplne stejne, jen to chce trosku cviku. To ze je mys rychlejsi, musi byt kazdymu, kdo nekdy neco na pc hral jasny, to je hola fyzika...ovsem hry nejsou jen o tom, ze!?
  • To vubec neni spatne, palec nahoru!
  • Nemyslím si, že za tím bude nějaká dohoda o exkluzivitě. Spíše jim Microsoft nedovolil přidat některé funkce Steamu na svou konzoli...
    • Microsoft je co se live tyce dost striktni, je smutne, ze nevidi jak si svoji neustupnosti skodi
      • at jde do kytek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit