Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • del0
    Není to jedno? Stejně to všude dostane 9-10/10 jako většina overrated konzolovek, protože prostě super filmový zážitek. Co na tom, že je to jeden velký tunel bez jakékoliv hratelnostní invence, který zvládne dohrát i cvičená opička. Hlavně, že IP bude posíleno (protože to o ničem jinym, než o grafice/cutscénách a hodnocení na metacriticu není) a kvalitní půda pro další vývar bramborářů (dlc aspol.) bude připravena. Na závěr přijde nějakej šášula typu TheGGGay a bude se mi snažit namluvit, jak strašně bych mu měl tento exkluzivní výměšek závidět, což mě pobaví víc, než tahle hra. *1*
    • Ronox
      Jde o to, že ta hra nedělá nic špatného vůči svému žánru a slibům vývojářů. Lidi, co nechtějí hrát filmovej koridor se tomu logicky vyhnou ne? Taky nemám rád například hry s voxelovou grafikou a tak se jim vyhybám a neřeším je stejně jako u filmů. Nebaví mě slaďárny, tak na ně nečumím, ale zároveň taky nechodím na čsfd tam na to blít.
      • del0
        Ne že by si neměl pravdu, problém je v tom, že tyhle hry ovlivňují herní průmysl. Pokud budou neustále hypované a v médiích nesmyslně uznávané jako nějaký vrchol hratelnosti, tak se začnou dělat čím dál víc a tvůj koment pak už nebude mít smysl.
  • Tak to nekupujte.Ja bych si zas nekoupil diablo 3,Dota atd,me se hry z tohoto pohledu pricej,a jsou pro me hnusny.Takovej divnej pohled z vrchu,to je hnus welebnosti!A ty barvy,mam zavrate. *6*
  • Omil je,ze ti kteri si kupuji hry,a nechavaji si je,a zbiraji je,tak jim zustane rozbita hra.Bez patchu atd,jednou to proste vypnou.Kde jsou ty doby,sega dreamcast,ps2,xbox.
  • Kua ja nechcem byt prorokom ale toto bude velky omyl hahahahaha
  • Ak je to tak tak im to ludia daju zozrat tym ze to nebudu kupovat a nevratia sa im naklady a potom uz ziadny bordel 1276 ci order 1876 uz nebudu musiet tak krvopotne vyrzbat
    • Rejsek
      Přesně tak, takže nač ta hysterie, že ano *4*
  • tak co sa mna tyka je to len dobre pretoze predobjednavky budu koli tejto hernej dobe rychlo prejdene a tym padom sa naplnia bazary a za kratko si to kupim za par ecek *15*
  • Jack1947
    Nemá smysl se znepokojovat, protože jsme se už několikrát přesvědčily že spousta nezaujatých lidí to koupí (nejen v Čr) jak říkám a pokračování je už ted jisté nebo spíše trilogie... celé to je hlavně o tom že není nic jiného tak sáhneme po tomhle a tenhle argument je pravdivý je málo her a ještě nejsou tohoto typu.Tedy jednoduché počty.

    Jak se řiká každá reklama dobrá nejlepší která prodává... za nejvíce peněz byt není úplně pozitivní.
  • Po přečtení diskuse mi nezbývá než konstatovat, že 90% "borců", co tady píšete, jsou normální hysterky, co nezvládnou udržet své emoce na uzdě alespoň do zítra, než vyjdou první recenze. Navíc se domnívám, že většina zdejších uber haterů ani PS4 nevlastní a jen si potřebují trošku pohonit kašpara. A než ze mě začnete dělat fanboye, tak řeknu, že tahle hra šla komplet mimo mě, ani jsem ji v dohledné době neplánoval a pořádně se mi dostala do povědomí, až díky té všeobecné hysterii s délkou, která je propírána naprosto všude..
    • MrSanta
      Mě to spíš příjde, že většina čtenářů není spokojená s faktem, že studio prodává hru s krátkou kampaní za plnou cenu. Třeba DLCéčka do Borderlands byla delší. Že je ta hra na PS4 s tím, podle mého, nesouvisí. Kdyby to bylo na Xbox nebo na PC nebo na všechny hlavní platformy tak ta reakce bude podobná.
      Mě je jedno na čem to vyjde. Překvapila mě reakce redakce, která vlastně obhajuje takhle krátkou hru za plnou cenu. A obhajoba samotných vývojářů mi taky přijde zvláštní. Hlavně ta část kde vývojář tvrdí že u hry dlouhé 2 hodiny se bavil víc než u hry dlouhé 16 hodin. Moc rád bych věděl, jaká hra s kampaní na 2 hodiny a za plnou cenu to byla.
      • Kazda hra je kratka,typek projel the last of us,za 3h,20min,me na poprvi tak 16h.Podle me to bude dobra hra,neco jako kill swith na ps2.Dobry pribeh,dobra oddychovka,order1886 ma vlkodlaky atd,neco jako novej Jenicek a Marenka,a pak jiny tip skrejvacky joko gears of war,obe hrajou na grafiku a efekty atd,skratka neprehnanej pribeh s furystickejma zbranema.
      • S délkou bych to viděl asi tak podobně jako Uncharted, kde nikomu nevadilo, že za 8-10 hodin bylo po všem, protože to byla jízda. Spíš mě zaráží. že to každý odsoudí na základě nepříliš podložené hypotézy, protože jakýkoli potencionální kupec, který sledoval celý gameplay, je podle mě blázen. Navíc je už prý z netu nějakou dobu stažen, takže spousta lidí z něj neviděla ani minutu a dostáváme se do sféry pavlačových drbů. Pokud zítra někdo na IGN napíše herní doba 5,5 hodiny, tak se komukoli podepíšu pod to, že takové chování je chucpe, ale ne dřív *3*
        • MrSanta
          Jaká je pro koho dostatečná délka je individuální. Já osobně bych nedal plnou cenu ani za těch 10 hodin. Prostě mi to přijde málo. Mě přijde 'ideální' délka 20 hodin u akční hry a 50 u RPG. Toho se už dneska ale člověk těžko dočká. Hlavně teda u těch akčních her.
          Mě dostal přístup redakce a reakce vývojářů. Vlastně říkají, že když se mi zdá 5,5 hodiny jako hodně málo, tak nemám pravdu a má se mi to zdát v pořádku, protože to bude třeba našlapaná akce a naprosto úžasná hra. Tenhle přístup se mi moc nelíbí. Stejně tak chtít za něco tak krátkého plnou cenu.
          Samozřejmě je celá ta debata částečně mimo, když ta délka není pořádně doložená. Ale co má člověk dělat, když je v práci nuda, že *1*
          • Chápu a rozumím. Konečně někdo, s kým je normální diskuse.
            • MrSanta
              Já mluvil o prvním díle Borderlands. Ten dokončenej je a DLCéčka měl slušná. Minimálně General Knoxx byl skvělej, jenom tam chyběly Fast Travel body.
            • flash789
              O DLC k Borderlands bych se radsi nezminoval, nic horsiho jsem nevidel. Tim nemyslim samotnou kvalitu a hratelnost. Ta hra není dodnes dokoncena, porad do ni něco pridavaj, tech DLC tam je snad 1000. Ani GOTY edice nebyla kompletni, a aby to nebylo malo ještě nas ceka remake...gearbox by zaslouzil za tohle par facek.
    • Veskoslav
      Akorát ty "hysterko" na netu byl kompletní gameplay..... *7* Mimoto jestli ti přijde normální mít z 6/7 hodin skoro 3 hodiny cut scén, tak je to tvůj problém.

      Edit: Doporučuji shlédnout gameplay video z "dema", které ukazuje začátek hry. Cca 40 minut. Jestli tam chudák hrál aspoň 20 minut, tak je to ještě hodně nadhodnocené číslo.
      • Za nic prachy zatím nedávám, čekám na opravdové recenze, ne nějaké pofidérní gameplaye - toť celá pointa.
        • Veskoslav
          Průchod hrou se jak dá pozměnit? Jako budeš mít veselejší barvičky? Kratší cutscény? Nebudeš mít QTE? Navíc je to koridorovka, takže nemáš ani nějakou "alternativu" k postupu. Maximálně tak jinou zbraň.
        • Takze gameplay kde to vidis na vlastni oci je horsi nez subjektivni recenze ? ... To je problem kdyz si nekdo neumi udelat nazor sam a potrebuje aby mu ostatni rekli co si ma myslet =)
          • Já si umím udělat názor, třeba na spoustu lidí tady, ale to nechceš vědět, věř mi *3*
  • Pánové z redakce alespoň vidí, že podobný racionální články tu prostě nemůžou mít místo už z principu. Opět se to tu nekompromisně proměnilo v konferenci uřvaných a mylných kok*tů.
    • Veskoslav
      No zatím jsi tu jenom ty, tak o těch kokotech mluv laskavě v jednotném čísle.
      • Ale prosím tě, krátká tlamo. Běž si radši ke kamarádovi pro ps, aby si mohl sepisovat své úžasně nedomyšlený recenze a nemel.
    • Jediný, co mě těší je, že stejně těch pár uřvanců na diskuzích je dost zanedbatelná menšina herního trhu a o to víc své počty akorát kompenzují svou hlasitostí.
  • Chybí vám tam "tento článek sponzorovala Sony". *3*
    • https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34

      To nemá chybu. *1*
      • "Our next step is to tell people that the human eye can only see 5 hours" toto ma rozsekalo *15*
    • proc by to mela sponzorovat sony?Sony hold umi,a netlaci tolik na vyvojare,jako ubisoft.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit