Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • im uz nacisto J**E ?! *16*
  • nech uz s tym idu do <>. ked teraz budu davat prenos z baseballu,a urobia rozhovor s cernochom,ktory bude rozpravat "typicky" cernosky,tak ho obvinia,ze je rasisticky? *11* *7*
    • doplnenie" s cernochom-hracom
  • jenomze oni maji taky japonske obcanstvi, dokonce se v te zemi i narodili, jenom jejich rodice jsou z Ciny. prijde mi absurdni, ze se kvuli sikane musi stydet priznat svuj puvod a dokonce si meni jmena. ono je tohle na delsi diskuzi a navic trochu od puvodniho tematu, ale maji tam treba mensinu burakumin, ktera je etnicky i historicky prakticky stejna, jako ostatni Japonci, jenomze dodnes jeji clenove plati za vydedence a ziji na okraji spolecnosti. pritom je od beznych Japoncu nijak neodlisis. ale aby to nevypadalo, ze jsem proti Japonsku - ve skutecnosti ho mam rad:)
    do New Orleans ani nikdo prispechat nemohl, cela oblast byla uzavrena armadou. pokud chces tvrdit, ze cernosi jako komunita neumi drzet pospolu, poustis se na tenky led. pokud vim, vetsina ne-bilych kultur se priznava alespon to, ze umi drzet pospolu.
    • Možná je to v tomto přpadě trochu drsnější, ale tak jako tak, Čiňani tam jeli za lepším životem, ten mají. Nikdo jim určitě občanství neslyboval a já s tím naprosto souhlasím. Není Japonec, tudíž proč by měl dostat japonské občanství, kvůli tomu že tam žije jednu, dvě generace? Nebo proč by měl mít přístup cizinec do každé nálevny, v Japonsku máš přímo cedule, pokud hospoda nevpouští nejaponce. Jižní Korea praktikuje podobný systém.
      O tech burukaminech, podle toho co jsem si pred chvili precetl se jedna o skoro videdence, nejnizsi kastu, do jejichz rukou byla sverovana ta nejpodradnejsi prace a urcitě se do svého postavení nedostali náhodou. Stejně tak by jednali Indové s cigány, ačkoli vypadají téměř stejně a mají stejný původ, ačkoli to je trochu blbé přirovnání, když indie je čistě kastovní, tedy jsou tam diskriminováni skoro všichni.
      K těm černochům, ano troufám si říct že černoši asi jako jediná kultura nedokáží držet pospolu, což dokazuje i dnes Afrika. Imho Jižní Afrika - kdy černí šmejdi nejen že znásilňují ženy vlatní rasy (70% žen je znásilněno) a vraždí se navzájem, oni totéž dělají bezdůvodně rodinám původních obyvatel - tedy bílým farmářům.
  • No doprd.le. Koupil jsem si krabicovou verzi a vubec nevim, jak to mam nainstalovat. Při instalaci rovnou naběhne steam a jediný kam se dostanu, je stahnout hru ze steamu... WTF? proč jsem si teda kupoval krabicovou verzi? Na tom dvd je jen instalator steamu nebo co????????? Poraďte please!
    • smejki
      po instalaci steamu a registraci spusť instalaci hry znovu *3*
    • Proč se ptáš tady? Od toho je snad podpora, ne?
      • Možná jste trochu lama. Kdybyste stáhnul steam, zaregistroval se, strčil DVD do mechaniky, tak se vám to klasicky nainstaluje na steam, ale rozhodně nic stahovat není potřeba (kromě přímo toho steam klienta, ale to je tak na minutu..)
      • To bych nehrál ani za tejden.....
        • To je u steamu normalni. Jedinou moznost mas to stahnout, jinak si asi nezahrajes.
          • Parada, tak jsem si koupil krabicovou verzi, na ktere je pouze instalator steamu a aktivační klíč pro stažení hry. Co je těch zbylích x giga fakt netuším
            • Ja mam krabicovku Orange box a funguje to normálně tak že prvně nainstaluješ steam, založíš učet a pak klikneš na nějaký setup.exe a normálně se to nainstaluje z disku.
            • No, tak ještě 3 hodiny stahování. Za tohle bych opravdu nejradši někoho zabil!
            • Ty data tam asi jsou, ale steam to od nas nepozna a chce to stahnout od nich. Bezna lemplarna od steamu.
  • No jo,zase se chce nejakej parazit zviditelnit na chvilu a uzit si svych par minut "slavy".
  • Teprve ted jsem si pustil to video, a teda nevim, jestli je na tom neco rasisitickyho, ale jako nechapu, proc ta celkem pohledna divka mluvi jako beloch, kterej se snazi imitovat teplyho cernocha. A to je teda fakt jako ze divny. Jestli takhle budou v roce 2027 mluvit zensky, to potes. :) Spis bych tvurce Deus Ex pranyroval za to, jak muzou k postave dat takovej hlas, kterej se k ni ale absolutne vubec nehodi.
    • V tom případě si asi nikdy neslyšel mluvit černošku. Já sem onehdá pomohl jedné při koupi lístku do MHD na Andělu a mluvila hodně podobně. A musim říct že na vlatní uši je to docela příjemné poslouchat. Ale pravda že tady už je to tak tak, a skuečně ženská na videu zní až příliš mužsky. Ale zas tak velkej rozdíl vs ta na Andělu to za neni.
      • Slysel jsem mluvit cernosky, na vlastni usi, a takhle teda nemluvily.
        • Tak jako černoška z Anglie asi bude mít jiný přízvuk, ta z Anděla byla z Haity.
        • janchor
          Copak černošky mluví všechny stejně? Ten hlas na videu je normální starší ženská (což se k postavě moc nehodí, ano), přízvuk neurčím, ale ten se liší od města k městu i v naší malý zemičce, natož v Americe..
          • smejki
            velmi podobně mluví Queen Latifah
          • Prizvukem je to Eddie Murphy. :)
            • janchor
              Spíš Aretha Franklin.
  • Nepřizpůsobyvym socialní přídavky, Bílim přídavky na olovo. *2*
    • trololo
    • souhlas
    • janchor
      A tobě základku s rozšířenou výukou češtiny.
  • Fakt že v HR se s tabulizovanýma věcma moc nemažou. Všude se cenzůruje kouření jak to jde, ale v HR pálí skoro až nezdravě moc lidí. :) Sám sem kuřák tak klid. K Leticii (nebo jak se jmenuje). Boha jeho to snad ne. Jak už tu někdo psal, s tím rasizmem mě "správná společnost" už taky pěkně štve. Copak nikdo nevidí, že žačíná být čím dál tím víc naruby? Kdo je menšina a kdo většina? Kór v Americe s černošskym (myslím že je, neberte to offenzivně) prezidentem? "Bílejch" je čím dál tím míň. P.S.: Nejsem rasista i když jistou skupinu lidí nemám rád a všichni tušíte správně jakou mám na mysli.
    • a ze bude v USA min belochu nez cernochu (coz jeste hodne dlouho nebude, jestli vubec kdy) je problem presne proc? jeste ze jsi dodal, ze nejsi rasista, malem bych si to zacal myslet!
      • Jestli si viděl New Orleans po Katrině. Tak to je přesně ten problém. Za sebe můžu říct, zlatí cigáni - bylo mnoho případů u nás kdy skutečně po povodních pomáhali svým sousedům, ale nutno dodat že to jsou čeští cigáni, se kterýma jsou minimální problémy. Problémy dělají kofoly ze slovenska a ty odmítám nazvat jinak, nechci cigány urážet.
        • videl jsem o Katrine dokumentarni serii od Spikea Leeho a rozhodne to na me nepusobilo jenom jako radeni bandy cernochu, kteri akorat dostali prilezitost. cela ta udalost bylo o necem trochu jinym, ono vubec hodnotit neco podle par zaberu v televizi nema moc smysl. to ze neukazovali zabery, jak si sousedi pomahaji, jeste neznamena, ze se to nedelo. protoze delo.
          • Pravdou je že se tam dělo rabování ve velký míře (pochopil bych ještě jídlo, pití a nějaký pláštěnky, holinky, atd., ale televize, motokáry?), a bělocha sem tam viděl snad jednoho. Porovnej to s Japonskem, kde došlo k mnohem větší katastrofě - jako nebe a dudy. To o pomáhání pak máš vycucoaný z prstu, takže je to zcela irelevantní. Pomoc cigánu při povodních sem viděl na vlastní oči.
            • K tomu Japonsku, ale o tom to je, to neni žádnej rasismus. Prostě si Japonec a žiješ v Japonsku tak máš určité výhody. Tak je to správně. Ohledně té neinformovanosti veřejnosti Japonskou vládou maš samozřejmě pravdu, ale to už je klasika, jako když za WWII ve vesnicích do lidí hustili, že američani jsou démoni a sežerou jim děti. Valná část pomocníků v Japonsku byli a jsou Japonci. Ohledně pomoci po Katrině, právě tím se ukazuje mentalita černých. New Orleans tvoří (tvořili) ze 70% černoši a žádný z "afroameričanů" mimo New Orealns nepřispěchal na pomoc svým "příbuzným". Tím to pro mě hasne.
            • to pomahani mam z vyse zminovanyho dokumentu. zemetreseni v Japonsku byl ukazkovy priklad toho, jak ma vypadat humanitarni pomoc, jenomze se cela situace v mnoha ohledech lisi - v Tohoku vubec zije predevsim stredni trida, ktera nema zapotrebi krast. zaroven se postizenym oblastem dostalo pomoci od vlady, coz byl v pripade Katriny nejvic propirany problem (to, ze je japonska vlada neschopna jasne informovat o unikle radioace uz je jina zalezitost; souvisi to s jejich impotenci se k cemukoliv vyjadrovat obecne). dobrovolnici, kteri pomahaji odklizet, nejsou jenom Japonci, ale i cizinci. a dobrovolnici vubec patri na celem svete k lidem, kteri prisli predevsim pomahat, ne krast. do New Orleans dobrovolnici neprisli. mimochodem, mezi temi dobrovolniky byli mimo jine i Cinani, kteri jsou v Japonsku dost absurdne diskriminovani. ono je Japonsko vubec na jednu stranu velice lidske a ohleduplne, na druhou se tam skryva rasismus, ktery je daleko silnejsi nez u nas, jenom se o nem verejne malo mluvi.
  • filias
    a. Na bulvární článek, bulvární rekace
    b. Opravdu bych nečekal, že Deus Ex bude někdo obviňovat z rasismu
    c. Spíš bych čekal odpor protitabákových a protialkoholických sdružení. Hlavní hrdina kouří a chlastá. A vy můžete v klidu taky, protože náhradní orgány jsou nadosah *3*
  • Možná sem asi jedinej, ale nepřipomíná vám ten hlas trochu jako dialekt Grove Street Family ze San Andrease...mě teda v některejch okamžicích jo :) jinak nwm co je na tom rasistickýho nebo jinak urážejícího

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit