Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím jak vy, pro mě byl posel smrti výborná adventura, u které jsem strávil nejeden večer a která měla opravdu výbornou atmosféru. Dvojka byla spíše závan dob minulých, ale pořád dobrá hra. Na trojku se těším a jako někdo, kdo adventury hraje jen minimálně, to za sebe mohu opravdu prohlásit za kvalitní zábavu. Sto lidí sto chutí, ale zrovna tohle je podle mě jedna z her, na které může být naše země pyšná.
  • posel smrti je dost nadhonocena hra, vsechny dily :)
    • co kecas nadhodnocena, podle me si o tom kazdej mysli ze je to picovina totalni, takze nadhodnocena neni
      • jo no, ja to nechtel rict tak naplno :)
  • Core
    Nevíte někdo, zda přiložený první díl Posla smrti (u sběratelské edice trojky), bude nějak technicky ošetřen, aby šel bez problémů spustit pod Win7 (možnost hrát v okně / možnost hrát na větších úhlopříčkách)? Díky za případné info.
    • 13_11
      Abys to měl potvrzený nadvakrát, tak ano, jednička Posla smrti běhá na Windows 7 náramně. Co se týče toho rozlišení, tak pro mě je to jedna z těch her, kterou si užívám na starý velký CRT bedně a z protějšího gauče si rozvaleně šmrdlám myší.

      Oproti tomu NiBiRu, které tu Ryba9 chválí, už není taková pecka a příběh je teda hodně přitažený za vlasy; co je ale na NiBiRu paráda, jsou krásně kreslené lokace a místy silná atmosféra.
    • Win7 64bit a fungovala překvapivě bez sebemenších problémů. Možná budou mít problém lidi s jemným rozlišením, protože pokud mě paměť nešálí, tak maximum bylo 800x600, a hra se zobrazuje v okně (ale fullscreen). Díky tomu nedochází k deformaci. Je to prostě namalovaný v menším rozlišení, ale překrásně a poctivě. Dvojka se nemůže s původním dílem vůbec rovnat, absolutně v ničem včetně vizuelní podoby. Teda až na animace, ano, ale tím to opravdu končí. Ne, že by byl druhej díl nějak špatnej (akorát cz dabing), ale atmosféra prvního dílu je absolutně bezkonkurenční. Kdybych to srovnal napříč všemi žánry, tak i Metro2033 se podle mě nechytá, a že to je sakra atmosferická hra. Mám o kluky německý takovou menší obavu, aby si sběratelskou edicí moc nezavařili. Musí si bejt třetím dílem fakt sakra jistí :)
    • Ryba9
      Hru jsem nadávno hrál (mám původní hru) a na win7 funguje naprosto bez problémů, akorát jsem si občas hrál na monitoru s funkcí 4:3/16:9 ale nechal jsem si useklou 4:3 protože postavy byli až moc široký na 16:9. Jestli ti můžu poradit po dohrání všech tří dílů PS (nebo kolik jich je ve sběratelské edici) si určitě zahraj hru NiBiRu. Je to taky velice kvalitní adventura z roku myslim 1998 a vypadá stejně jako PS 1. (obě hry si myslim na sebe dělají reklamu)
  • tři týdny plné bezesných nocí a hrozivých snů. Tu větu nějak nechápu
    • smejki
      *1*
    • lol *1* zřejmě to má darren na střídačku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit