Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 12 000 € za kompletny package?? Roberts je nenazrane vypasene prasa. Nebudem podporovat takuto haved.
    • alien5
      Milej pane kdyz uz nekoho krytizujete tak SLUSNE !!! Nikdo vas nenuti tento unikatni projekt financovat.
    • sak to je jenom 300k korun ceskych, cili nove auto.
      pffffff. ten vi jak zarobit money. jestli ta hra nebude nejlepsi v dejinach gameseni, a nesplni aspon 70% toho co nakecal, tak ho hraci ukrizujou za ziva.
  • nejsem znaly, muze mi nekdo rici jak se jmenuje ta lod na obrazku vedle horneta ? diky

    http://im.tiscali.cz/games/2012/09/10/332686-cloud-imperium-653x367.jpg
    • alien5
      To je koncept zadna lod tohoto tipu nebyla predstavena zatim.. :)
  • sleduji tento projekt jen z dali. Ale muze mi nekdo prosim (tatka masaryk treba) , osvetlit co je zabavneho na tom, ze si muzu koupit packy do hry za 5, 10 a 15 tisic realnych dolaru ? to ma byt zabava ? koupit si hru za 300.000 kacek ? ja vim, nemusim kupovat, ale vzhledem k tomu ze uz za nejaky zakladni balicky clovek musi platit 100 dolacu a ma jednu lod ?.... ja nevim prijde mi to uz nesmyslne preplacene.
    • Základný balík stojí 45 doláčov (cca 900kč) v čom máš hru (bez ďalších investícíí) s betou a nepríde mi to prehnané (priemerná cena bežnej hry), ostatné balíky su pre hráčov čo chcú vývoj viac podporiť. Po spustení PU si na drahšie lode zarobíš ingame v hernej mene. 5,10,15k (limitované počtom) doláčov sú skor sponzorské balíky kďe máš všetky lode, návštěva vývojárov, deň s Chrisom Robertsom, nazveš si svoju loď, dostaneš strieborný deluxe box a mnoho prkotín. Ber to ako XXL zberatelskú edíciu
      *1*
      • jo diky, az vyjde release, tak bude jedna cena za hru, nebo subscription model s microtransakcema ?
        • Cena je za plnú hru, bez ďalších investícií.
          Subscription je dobrovolné pre podporovatelov, ktorý za to dostávajú časopis o vývoji, nejaké bonusy, ktoré ale pojdu získať aj v hre za hernú menu. Mikrotransakcie sa neplánujú, zrejme ostane možnosť si za real peniaze kúpiť herné kredity, ale v omedzenom množstve.
  • Proč tam nedali mimozemšťany? Mimozemštany maji taky lode *7*
    • walltar
      Dali tam mimozemšťany ...
      http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20131213182837/starcitizen/images/c/c9/Banu3.jpg
      http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140604151228/starcitizen/images/3/3a/Outsource_Banu_merchantman_concept.jpg
      https://i.imgur.com/YbnsPVr.jpg
      http://i.imgur.com/wxvD4LG.jpg?1
      http://i.cubeupload.com/jwYKC7.jpg
      http://i.imgur.com/rVUL7z3h.png
      http://mobiglas.com/Auctions/uploaded/400/p18ogg7jp54ti12g31jcafparbl4.jpg
      http://i.imgur.com/KQ64H5P.jpg
      http://sastarcitizens.co.za/wp-content/gallery/vanduul-scythe/0809201522.jpg
      • par jich ujde, treba treti a paty obrázek, zbytek je tragickej, i když mirny nádech talentu tam je
      • Hele, Nightmare, Templar a to v tom červeném vidím trochu Tristan :D
      • tonnymontana
        waltare nevis kdo to delal nebo kteri to hodili na skicak? mrknul jsem na ty designy lodi ktere jsi postoval a nekolik me hodne zaujalo ale nejak nesleduju vyvojare tak by me zajimalo zda to je nekdo externi nebo na tom makalo vice lidi. myslim ciste navrhy lodi
  • tonnymontana
    Mozna se to tu z psalo ale pretizeni ve vesmiru nema nic spolecneho s pritazlivosti na planetach. Pokud poletite v nejake vesmirne lodi dost rychle vytecou vam kosti z tela obrazne. Aktualne nemame techniku ktera by umoznila preziti rychlosti pouzitelne k doletu jinych galaxii atd. Ale je na to jeden figl pokud kabinu kde sedi pilot naplnite tekutinou a do ni umistite pilota, zadne pretizeni nepociti a muze ridit lod ktera ma nejaky futuristicky pohon. takze logicky receno daleko vetsi problem nez je pretizeni pilota bude dosazeni tak velke rychlosti. Bavime se o rychlostech podsvetelnych nebo tesne pod hranici svetla, nepocitam do toho hyper rychlosti atd kde je provedeni ciste scifi a pokud vim zadny verejny pokus se neprovedl.¨

    tvar lodi bych neresil kdyby to byla realita tak letate v kostkach nebo divnych tvarech ale tvurci se snazi zachovat tvary na ktere je clovek zvyklej ze zeme. proste mame radi lehke obtekani vduchu. Ve vesmiru je samozdrejem jedno jakej to ma tbar tam jde o izolace, funkce, sber energie atd a to by moc lidi nebralo:) viz stare clanky jake bylo prekvapeni nad pristavacim modulem na mesici:)
    • diky einsteinove teorii, pokud budeme letat nejak daleko do vesmiru, tak to nebude "hrubou silou" (problem s plynutim času, rustem hmotnosti kozmicke lodi, pretizeni atd.) ale spíš bych tipoval že bude treba vymyslet nejakou fintu - treba nejake skratky v časoprostoru nebo že se kozmonaut rozloží na častice a ty se pak na jinem miste ve vesmiru poskladaji
      • tonnymontana
        max: souhlasim taky si myslim ze na vzdalenejsi cesty v radu svetelnych roku se pouzije nejaka nova technologie ale je otazka za jak dlouho tu bude nebo zda se neco takoveho dela pod poklickou. Nedavno jeden vedec sepsal zajimave tema jak cestovat hyperrychlosti a dostat se lajcky receno pod prostor uz si to moc nepamatuju byla to cista teorie ktera nejde overit ale pocital tam s objektem o hmotnosti a velikosti mesice ve tvaru rugby mice a prstence okolo s danou rychlosti. jasne bylo to scifi ale zajimave:)
    • Ach boze ..."aktualne nemame techniku ktera by umoznila preziti rychlosti pouzitelne k doletu jinych galaxii atd" ... za 5 z matiky a fyziky max 3ti trida ZS ...

      O rychlost vubec nejde, jde vyhradne o zrychleni. Pokud bude zrychleni 1G, tak to bude clovek vnimat jako naprosto pohodovou vec, protoze to bude jako kdyby byl na Zemi. A jestli neco nemame, tak pohon, kterej by byl schopnej bezet dostatecne dlouho pri dostatecnym vykonu a spaloval pri tom minimalni mnoztvi paliva.

      Mimochodem, pri zrychlovani tech +- 10m/s se na pouzitelnou rychlost dostanes cca za mesic, coz neni tak strasny. Co je horsi, ze spotreba paliva neni konstatni, ale roste.
      • tonnymontana
        Ty ses nejaky trol? podle tebe uz letame k jinym galaxiim? :D ted si me rozesmal podivej se kde je nejvzdalenejsi sonda a podivej se jak dlouho tam letela. zjisti si rychlost svetla a spocitej si za jak dlouho uletis treba jen par svetelnych roku... ale vsadim se ze ty mas doma raketu co leta podprostorem co?:D

        k te tekutine doporucuji vratit se do skolni lavice nebo si to vygoooogluj.. tento jev je popsan snad v kazdem liste co se zabejva touto problematikou a ja ti tu nebudu davat prednasku.
        • C-BEAM
          keby sme mali pohon ktorý by dokázal pracovať neuveritelne efektívne a mal by hlavne čo spalovať, iba na cestu k najlbližším hviezdam v rozumnom čase by sme potrebovali viac energie ako dokážeme na Zemi vyrobiť, cestovať k iným galáxiám je preto konvenčnou cestou vpodstate nemožné.
      • ale když nahodou poletí kolem nejaky šutr tak to neubrzdiš
    • C-BEAM
      " Ale je na to jeden figl pokud kabinu kde sedi pilot naplnite tekutinou a do ni umistite pilota, zadne pretizeni nepociti"

      tak to je žial riadny nezmysel
    • alien5
      "tvurci se snazi zachovat tvary na ktere je clovek zvyklej ze zeme. proste mame radi lehke obtekani vduchu."
      To ma svuj dovod proc lode ve star citizen maji aerodinamicky tvar : protoze tyto lode budou litat i ve atmosferach planet , tak proto. Vetsi lode uz nebudou moci pristavat na povrchu planet a bude nutno pouzit interni prepravni lod atd... takze to neni jen DESIGN ale prakticky ucel. Stat citizen je po technicke strance dost vymakany i v ramci (relaity) a to i te vyrobni trzni atd.. Proto ma mit napriklad Aurora a mustang stejny spaci modul , protoze Mustang jako firma ktera jej vyrabi chtela usetrit naklady atd... :) Jinak mala perlicka na zaver : minuly tyden skoncili praci na star citizen 3 lidi designeri a odesli delal nove STAR WARS :)
      (
      • tonnymontana
        Fiha na star wars? tak to je pecka ja jsem fanda uz od mala a to je hafo let tak se tesim:) jo to me nenapadlo ze lode vstupujici do atmosfer ruznych planet ten aerodinamicky tvar vyuziji. Ja myslel ze budou fungovat jen ve vesmiru ale stejne by me zajimalo zda plavidla ktera zustanou ve hre ciste mimo atmosfericke useky budou tvarovana podobne nebo to bude neco extremne jineho:) ja bych par kousku ocenil, koukal jsem na dokument o tvarech lodi ve vesmiru co jsou urcene napriklad k hranici halo slunecni soustavy tedy neco jako voyeger. Ocenil bych nejaky zajimavej napad na tvar ktery bude prakticky z duvodu objasnenych ve hre:)
        Projekt jako je SC si muze dovolit hodne a pro me jako fandu vesmiru je to strasne super. Pokud se povede zakombinovat i nektere novinky ci projekty ktere se teprve testuji bude to spicka:)
  • i moje 5-leta dcera by umela namalovat hezčí lode
    • 0/10
    • Jestli má tvoje 5ti-letá dcera inteligenci po tobě, tak bude leda tak za pár let kouřit ptáky na hlavním nádraží za párek a polívku...
      • nahlášeno; minimálne tady nikoho neurážim a už vubec ne nikoho deti
        • Shaker
          Ja zas nahlasil tebe, protoze ten kluk je aspon vtipnej...
          • tvoje máma kouri ptaky bezdomovcum, ani ne za polevku ale protože ji to bavi hahaha
            • Shaker
              Ty nemuzes mit 5i letou dceru... Ty musis bejt ta 5i leta dcera :D
  • Když se tu už řeší co je reálné a co ne, myslíte že simulace přetížení (g- force) která v SC je, je reálná? Jasně že i ve vesmíru je gravitace, ale pokud jste daleko od nejaké planety tak g-force bude asi nižší než ve stihačce na zemi nebo ne?
    Narážím na tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=SXoipwa6LtM
    • Pretazenie vo vesmire?? Pri tych silach ktore budu pohanat take lode by clovek zomrel dost morbidnym sposobom. Inercialne tlmice by mali byt standardna vybava vsetkych lodi.
      • moc pozeráš Stargate
    • Přetížení ve vesmíru funguje naprosto stejně jako na povrchu Země. Gravitace na to nemá absolutně žádný vliv.
    • C-BEAM
      v porovnaní so Zemou bude g-force vo vesmíre nižšia o 1G a to len v prípade ak porovnávame let nohami/kreslom k zemi v opačnom prípade +1G. Inými slovami zanedbatelný rozdiel.
    • S odstredivou silou nema gravitace nic spolecnyho.
    • walltar
      Přetížení od Země je 1g směrem do středu planety ... takže přetížení ve vesmíru bude slabší přesně o tuhle složku. Přetížení, kdy se ti zatmívá před očima je v SC tak 10-12G. Takže ten rozdíl je zanedbatelnej.
  • A kerbalista si ťuká na čelo *1* *1*

    Ale co, je to jenom hra. Tak ať je to zábava.
    • kerbal je hra o sovětské technice z minulého tisíciletí kde doletíš maximálne na orbit. tady se bavíme o high tech, ne o nejakem ruském šrotu
      • Je legracni jak pises o vecech o kterych proste nemas ani sajnu s tak neuveritelne drzou jistotou :D
    • Kerbalista si tuka na celo u vsech "vesmirnej simulatoru" :D A nejvic u tech co maj v cumaku lodi VETRAKY!!!!! :D
      • walltar
        Myslím, že ty větráky v novém modelu horneta už nejsou. To byl fakt blbej nápad je tam dávat.

        Já jsem osobně Kerbalista, a vůbec se tomu nesměju ... Je to úplně jinej typ hry.
        • Treba to byl tuning. Proc si nedat vetraky do nosu Horneta pokud tam vypadaji dobre? *1*
        • C-BEAM
          to je dobrá správa, celkovo by mohli dizajn prvých lodí ešte viac zmodernizovať.
        • No tak slava! :D

          Ja jsem za to opravdu ale opravdu rad... ted konecne zvazuju nakup Elite i Star citizen.
          • Jen pojď, lidé kteří řeší takovýhle kraviny, jsou obvykle krásní ubrečenci, když jsou sestřeleni :)
            • walltar
              No já sem celkem hodně loboval na oficiálních fórech aby ty větráky zrušili ... šak to bylo hrozný. *7*
            • Chapu ze delat si legraci ze Star Citizen se neodpousti ale ja si to proste odpustit nemohl... tak promin..
      • Ty "VETRAKY" jsou tam proto, když prolétáš plynem, tak můžeš čerpat palivo přímo do nádrže. Tyto větráky ti pomůžou efektivně natáhnout větší objem plynu a tím zrychlit čas "tankování"


        Používej fantazii prosím...
        • C-BEAM
          sa obávam, že pri tých rýchlostiach akými tie lode letia by lopatky prísun plynu skôr spomalovali :)
        • Kdyz proletas plynem kde? Ve vesmiru? Jako ze to zvysi efektivnost "natahnout vetsi objem plynu" nekde kde mas 5 atomu vodiku na metr krychlovy? Je fakt ze tam budou vetraky urcite fungovat skvele :D

          Na tohle asi fakt nemam dost fantazie...
          • C-BEAM
            vo vyšších vrstvách atmosféry nejakej planéty
            • Viz tvuj prispevek o kousek niz :D
  • Tohle asi není render co? Kurňa oni mají engine, ve kterém můžou dělat regulérní filmy.
  • Něco tam musí haprovat...Jinak by to už dávno vydali *16*
    • Od zaciatku sa hovori o vydani na konci roku 2016, takze o akom vydani hovoris?
      • No to neni jaksi pravda, ešte počas Kickstarteru sa hovorilo 1Q 2015 *4*
        Ale takéto termíny prakticky na začiatku vývoja sú naozaj len odhad ktorý s realitou často nemá nič spoločné.
        • Nehapruje, to je Mamon.
        • Tak potom pardon, ja som zaznamenal 2016 v nejakych rozhovoroch viac jak rok dozadu.
        • nj tehdy jeste netusili, ze vyberou 50M
          • Stejne jako netusili, ze nejsou schopny za 1/2 roku napsat soubojovej modul a vydali ho 3x odlozenej? Takze vlasne nabizeli neco, co za pozadovany prachy ani za o dva rady vic nejsou schopni dodrzet?
            • no myslim, ze to uz bylo zminovane X krat proc vydani modulu posunuli ...

              osobne bych byl radsi kdyby ho nevydali vubec, protoze uz ted jak se o SC zacla zajimat sirsi verejnost, tak se razem objevuji ubrecenci typu...nedelejte to prilis slozite, nejsem HC hrac, mam cas jen 2h o vikendu a nechci se ucit slozite ovladani a mireni...zacinam mit z toho obavu, ze to bude jak easy mod ve warthunder
    • :D Expert, to se pozná. Nejdřív čti! https://robertsspaceindustries.com/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit