Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spook.y
    Už jsem to nehrál velmi dlouho,ale vím, že když jsem končil tak jsem si zrovna připnul na uniformu 4 pecku a koupil si loď třídy Galaxy Tak si to asi stáhnu a uvidíme.
  • STO, i pres jeho nedostatky, je skvelym prikladem toho, jak udelat f2p hru. Od zacatku do konce muzete hrat zadarmo a nejste nijak vyznamne omezeni. Navic si herni menu, Zen, muzete menit za dilithium, takze si nakonec i ty upgrady muzete koupit zadarmo.
    • Mas sice pravdu, ale na druhou stranu je treba podotknout, ze jde o hodne repetetivni a hodne omezenou hru principielne. Defakto je pak fungovani naprosto totozne jako u nwn - dokonce to ma spolecny chat. Navic nektera pomerne tupa a hloupa omezeni neodstranis ani za prachy. Kuprikladu v nwn ti mount spadne do standardniho inventare, takze pokud ses sberatel ... mas problem.
      • Tak to bohuzel nemuzu moc srovnavat, NWN jse, zkusil asi pul hodky a nechytlo mne to moc. Ale s tou repetitivnosti mas pravdu, ke konci je to hodne velky grind. Nicmene porad zadarmovy grind :)
  • tonnymontana
    mam strasne rad star trek tematiku, hru jsem hral jeste v dobe placeneho modelu a pak jsem zkousel free verzi ale narazil jsem na mnoho bugu ktere kazej hru bohuzel a pojeti jak se STO hraje mi nesedl. skoda ze to neni kopirke EVE s moznosti prozkoumani planet a poradne financni injekce to by bylo neco ale snad se podobne hry dockame:) STO neni pro kazdeho a bohuzel i kdyz se oznacuju za velkeho fandu nedalo se to hrat
  • MickTheMage
    Hmm, neviem aka je zdrojova sprava, ale "vylepšený bude systém doků", co viem, tak Earth Spacedock (ta hubovita zakladna, pre neznalych Treku :)) dostane interierovy facelift :)
  • když jsem ho opouštěl měl jsem hodnost asi 45...pak mě to pomalu přestalo bavit..že bych se vrátil ?:-)
  • ze spojenectví s Romulany nikdy nic dobrého nevzešlo, Federace je nepoučitelná *1*
    • Umm, co? Jako ze jim Romulane pomohli porazit Dominion?
  • Lidi, já doporučuji Dungeon and Dragons Online. Je to starší instancové MMORPG. Souboje jsou akčnější než u jiných mnou testovaných her, můžete pobíhat, skákat, tumblovat a vše má vliv na výsledek souboje. Jestli máte 2-3 kámoše na hraní v partě, tak díky instancovým questům zažijete perfektní krizové situace, které jsem jinde díky clik&cooldown mechanismu, spamovaní již zabitých neprátel a relativní nemožnosti zdrhnout ze špatně probíhajícího souboje nezažil. Překonejte horší (starší grafiku) a trochu jiný systém než ve většině MMORPG (questy v instancích) a pokud máte s kým hrát tak budete odměněni skvělou zábavou.
    • Pokud se neco behem posledich par let nezmenilo, tak DDO ma nejhorsi F2P model jaky jsem kdy videl. Osobne mi taky prilis nesedi to instancovani a ze se ve hre prakticky vubec neda hrat solo (hlavne kvuli regeneraci zdravi jen ve meste/hospode, behem cehoz se obvykle instance resetne). Nicmene i tak me to docela bavilo a byla to vubec prvni onlinovka, kterou jsem zkusil. Bohuzel f2p omezeni bylo vsude, po prvnich par dnech uz jsem nemel k dispozici zadne free questy a za vse se platilo.
      Nejlepsi F2P jsem videl jednoznacne u Riftu, tam je pristupne v podstate vsechno. AoC na tom v tomhle ohledu taky neni spatne, i kdyz tech omezeni uz je tam vic.
    • victor
      Super a kde tam proboha máš Klingony ? Popravdě kdybych chtěl hrát další fantasy , nebudu hrát Startrek Online :/ ....
      • Hraj co se ti líbí a co tě baví. V DDO Klingoni nejsou ale nehraju kvůli Klingonům ale kvůli zábavě a chtěl jsem upozornit ostatní kteří DDO neznají, že je opravdu zábavné.
  • victor
    *3* Alespoň hra se drží , když filmový necitelně recykluje a pohrává si s paralelní realitou v paralelní realitě ....
    • nekromant33
      Ať si Trekkies škubou klidně vlasy, když budu dostávat takovýhle filmy, tak si můžete vaše "fanouškovství" strčit tam, kam slunce nesvítí. A ve hře se hrátky s časem a napravování ...eh... timeline řeší snad v každým druhým questu. Ale hra je to super, to bez debat a ten F2P model je jeden z těch lepších.
    • S jakou paralelní realitou v paralelní realitě? Je jasné, že se musel objevit Khan, bylo to i hezky vysvětleno. Jasně, je tam pár děr ve scénáři, ale můžeme být rádi, že je svět Star Treku zase oživen do tohohle století.

      A k Anyone: Cestovalo se v čase i v seriálech, a to velice často a rozhodně to nebylo tak uspokojivě vysvětleno, jako v nynějších filmech.
      • Star Trek byl vzdy "deravy", takze tady nic noveho pod sluncem :)
    • Paralerni realita jde prekousnou, horsi je to cestovani v case. To uz pak radim do kategorie fantasy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit