Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Perfektní atmosféra, dechberoucí grafika a skvělé tempo. Hodně zábavy za hodně peněz. Rozšíření se blíží a bude hodně obsahu. Absence příběhu může zamrzet, ale v podstatě hrajete filmy a primárka je MP, takže to vůbec nevadí. Původní Battlefront v příběhu jen kopíroval filmy a nakonec se stejně hrál jen MP. Jako rekonstrukce filmových bitev o Hoth, Endor, Jakku, je to perla.
    Pro HC SW fans je to ráj. V žádné jiné hře jsme nemohli zažít tak strhující a věruhodnou atmosféru staré trilogie!
    Snad ve všech recenzích hodnocení zavírají tím, že jde vesměs jen o tupou střílečku. Otázkou však je, jaká MP střílečka není nakonec tupá?
    Co se dělá tolik let třeba v Counter Strike? V první řadě je to havně hra pro fanoušky Star Wars a těch je opravdu hodně. Hra zažije nějaký odliv hráčů, ale fandové zůstanou dlouho a budou přicházet stále další, takže bude mít asi i dlouhou životnost. Nehledě na to, až klesne cena a venku budou všechna DLC.....
    FPS téměř nehraji a když tak kvůli příběhu, ale tohle byla zkrátka povinnost a určitě nejsem zklamán. Penííze za Ultimate edition byla dobrá volba.
    BTW: leta jsem hrával CS 1.6, Battlefield 2 a Unreal Tournament a u Battlefront rozhodně nevítězí forma nad obsahem. Nehledě na to, že Star Wars tohle "arkádové" pojetí sluší. HC hráči FPS přeci nad Battlefrontem plakat nebudou a zůstanou u svých....
    May The Force Be With You.... *5*
  • Návod: Jak hrát Star Wars Battlefront

    (1) Odinstalovat origin
    (2) Nainstalovat steam
    (3)Napsat do vyhledvání Star Wars Battlefront II
    (4) Koupit Star Wars Battlefront II za 9.99€
    (5) Hrajte *3* *5*
    *1*
  • Hra je dobrá ale škodí jí:vysoká cena,absence singlu nebo příběhu a pár map a herních módů .Je to tak trochu chudší Battlefield v pižámku Star Wars.Ale i tak na dlouho zabaví.
  • Měli graficky poladit původní Battlefront, tohle už z recenzí působí dojmem vydělat na euforii která vládne díky filmu... Který jsem dnes viděl, SW Nová naděje po 30ti letech... EA Games akorát vydělává na euforii... *13*
  • Tato hra je celkem příšerná. Vysoká cena, málo map a málo obsahu obecně (řekl bych, že snad jediná docela důležitá věc na odemknutí je raketový batoh, který se dá vcelku rychle získat). Chci tím říci, že lokace se velmi rychle ohrají a není zde nic, proč by člověk měl tuto hru hrát, vždyť i ty počáteční zbraně jsou velmi slušné.
    Takže pro hardcore hráče to není to pravé, jenže takřka všechny módy úplně nefungují, hra je příliš chaotická díky náhodným spawnům a velikostí map a tak příležitostný hráč bude velmi rychle frustrován z "počátečních" neúspěchů. Dále mi notně vadí, že zde není absolutně žádná podpora módů a hra neobsahuje vyjma survivalu a pár trapných módů žádný singleplayer. Na starých bf jsem měl moc rád custom batle ty byly na odreagování super.
    Čekal jsem od téhle hry spoustu lokací, které byly i ve starých bf v lepším grafickém zobrazení, prakticky stejný nebo podobný multiplayerový systém s možností hrát offline multiplayerové módy s boty, staré ale i nové herní módy a možná nějaký ten rp prvek v podobě upgradů výbavy pro jednotlivé classy ( ty byly mimochodem úplně zrušeny). Bez season passu to co jsem dostal je něco jako neúplná demoverze toho co jsem očekával. EA mě tímto kouskem donutili přemýšlet, zdali má vůbec smysl kupovat nějaké nové hry, a dozajista přesvědčili o tom, že ne ty jejich.
  • Ano, to co jsem si myslel se opravdu vyplnilo. Za hodně peněz málo muziky, v dnešní době to už snad nemůže nikoho překvapovat. :-( Han střílí první. pecka :-D :-D
  • Rychlokvaška, která vysaje peněženky ještě před novým dětským filmem. SW je jediné scifi které mám rád tak snad mi ho disney nezničí.
  • takze po vice odehranych hrach snizuju me osobni hodnoceni z 6 na 4 z 10. Tahle hra je opravdu spatna. Je neuveritelne kdyz vedle ni postavite battlefield ktery je napechovany obsahem, jak tohle muze DICE v dnesni dobe vubec projit. Tahle hra byla udelana s jedinym ucelem a to vydat ji co nejrychleji a vytezit co nejvice ze soucasne hype vlny. tato hra je cista prach sprosta zdimacka penez. Je to velice smutne.
    • jen bych dodal, ze se citim okraden tim ze jsem tuhle hru koupil. ja vim moje blbost veril sem dice. bohuzel tech solidnejsich firem uz moc nezbyva.
  • Už to nehraji... chyba největší to kupovat... Děsný chyby ... kdy si nemůžete vybrat server na připojení, takže běžně máte ping 200, což trefíte co ?... Ho***, další vypadávání textur v mapě CAVE, dále NUDA, kdy opravdu si vystřílíte pouze textury nové postavy, hratelnost stejná bez změny... Málo map a stojů... takže po cca 20hod, hraní taktéž lituji vyhozených peněz... A zdá se že moc lidí to již nehraje, protože autosearch systém vybírá servery s pingy kolem 200... a nebo dokonce prázdné servery. Smutné... chtěl bych vrátit peníze, ale bohužel to nejde. Snižuji hodnocení na 4/10, kdy ta hra opravdu nudí... Ať ani nepočítají s tím, že jim ještě budu platit za datadisky, to budou dobré propadáky.
  • Chudák pavel,tohle asi nerozhodí. *5*
    • nightborne
      Naopak, Pavel, kterej, pokud vím, běžně není hráčem mp stříleček, to bude milovat - je to totiž přesně pro něj =).
      • Jack1947
        Echm myslel asi hodnocení! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit