Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, hledam marne cestinu, nevi nekdo prosim kdy bude?
  • Prostě mi vysvětlete kdy se s pěkný zrzky Kerrigan stal obtloustlej negr...
    • Veskoslav
      Pán asi neví, jak vypadá obtloustlý negr a plete si dredy se zergskou částí......
    • Proč ty mínuska mně by to taky zajímalo...
      • protože nejdriv zmutovala na zerga a pak ji osvobodili ale tohle ji zustalo *7* ranor muze byt rad ze vypada alespon takhle
  • Nemůžu se dočkat, konečně další maniakálně vypiplaná PC hra s nádhernou kampaní, UI a v neposlední řadě hratelností. I kdyby to stálo 1.999,- tak si to koupím, žádná jiná společnost si ty prachy nezaslouží víc.
  • Ok. Nedá mi nereagovať a niektoré stupidity, čo tu padli. Ľudia, prosím Vás zobudte sa. Niektoré DLC, ktoré kupujete ako o život a majú sotva 2 - 3 hodiny zábavy stoja 10 - 15 Eur. Koľko stojí iba pár nových máp do MP v CoD ?? Nebudte trápny.
    SC2 sa rozdelil na 3 diely aj s dôvodu, aby komunita neustále žila. Aj tak by spravili min jeden datadisk, tak prečo nie hňed 2 ? A ten bonusový obsah v podobe custom mám a môdov. To Vám nestačí. A keď nie ste fanúšik série, tak to nekupujte. Komunite isto chýbať nebudete. To je ako keby som si kúpil Tropico, a potom nadával, že ma to absolutne nebaví. (čo ma fakt nebaví).
    Ďalej Blizz je jediná firma(asi ešte CD Projekt), ktorá sa drží formátu datadiskov a nejde na stupidné DLC. A už len preto má u mňa veľké plus. Veď čo to je za zážitok, keď prejdem celú kampaň (príbeh) a potom ešte dostanem nejakú misiu na 2 hodky ?To je ucelený zážitok ? Dobrý príklad bol ME. Tú sériu mám fakt rád, ale aby som po prejdení kampane ešte 3 krát vsupoval do príbehu na jeden krátky večer, a za nekresťanské peniaze ? Na to fakt nemám čas ani chuť. Chcem mať ucelený zážitok a potom hru odložiť.
    Preto teraz kupujem už len GODY edície, pretože tam je ten ucelený zážitok zabezpečený a je to fakt aj oveľa lacnejšie.
    A platiť za mp mapy alebo nové jednotky ? Ktoré mali byť súčasťou hry ?? WTF. A to nespomínam stupídne nové skiny, zbrane, armory a pod.
    Takže ešte raz, ľudia spamätajte sa. To že SC2 rozdelili na 3 PLNOHODNOTNÉ časti je najlepší krok aký mohli urobiť. A ÁNO, každá časť má väčšiu hodnotu ako, posledné 3 diely CoD dohromady. (samozrejme so všetkými stupídnymi DLC)
    • kostejnesmrtelny
      Haters gonna hate... *6*
    • v čem to ma hodnotu? pár nových map mají hotových za chvilku
      kampaň je v podstate jen skirmish random spojeny jejich videjkami
      Treba do dawn of war 2 pridavali nove mapy zadarmo jako součast patche
      • Shania
        Cody, kdyz ches trolit, tak to aspon delej poradne...
        Delas jako kdyby Blizz taky nevydaval mapy zadarmo, vydali hned nekolik MP map, 3 velmi kvalitni custom mapy. Vydavaji aktualizace editoru, co samo o sobe zarucuje prival noveho obsahu. To co dělá BLizz pro svoje hry je a vzdycky byl nadstandart a dělá to jen velmi malo vydavatelu.

        Je sice pravda, ze vytvorit vybalancovanou a zabavnou skirmish mapu da hodne prace, ale rozhodne se to neblíží k tomu vyprodukovat misi v kampani.
        Rozhodně daleko víc než zplacat kampan v DOW, kde se vse odehrava porad na stejnych mapach.

        Pokud to pro tebe zadnou hodnotu nema, tak se koukej na joytube a prid nam pak vykladat nejaka moudra o tom co se ti na hre nelibi.
        • Ale on má pravdu oproti Wol kterou museli komplet celou vytvořit tento datadisk toho zas tak moc navíc nepřináší tedy ne tolik aby moh stát skoro stejně jak původní hra a ikdyž je to perfektní hra každý soudný člověk uzná že Activision-Blizzard tu jen lacině rýžuje prachy!
          • Shania
            No to pak můžeš říct uplně o každém datadisku a nedejbože pak o DLC.
            Zajímalo by mě, jestli tohle někdo tvrdil i u FT nebo datadisku k W2.

            A pravda by to byla pouze tehdy, pokud by pouzili jen veci co meli v dobe vydaní WOL a jen spacali par misi v editoru.

            To ze maji engine, ktery rozhodne prosel zmenami za ty dva roky, jeste neznamena, ze se nevytvoril zadny novy obsah, nove jednotky, animace, dabing a milion jinych veci. Spoustu z nich sice dostane (nebo uz dostal) majitel WOL zdarma, ale to jeste neznamena, ze se nic noveho nevytvorili. Navic BLizzard tradicne vice jak polovinu vyvoje stravi zkousenim novych konceptu, ktere pak nikdy nepouzije, nebo je kompletne predela i v hodne pokrocile fazi produkce. A to tu vubec nemluvim o balancovani MP. Tohle tu nikdo nevidi, jen si reknete, boze, pridaji par jednotek do MP a 20 misi a chteji za to skoro tolik jako stala plna hra.

            Jestli se ti to zda predrazene, tak si pockej na slevu, ale prijde mi velmi arogantni tvrdit, ze na tom ryzuji, uz jen proto, ze se o hru straji a jeste dlouho starat budou. Takze podle me, kazdy kdo tu hru hraje a che ji hrat dal za to ty penize rad da a kdyz ne, tak by mel mit aspon tolik slusnosti a drzet hubu a nepredstirat, jak ho tu Blizzard okrada.
            • Toto je kvalitní názor, s radostí se pod něj podepíšu.

              Za sebe jen dodám, že i když to občas Blizzardu trvá, než vydá hru, člověk, který do ní potom investuje, tak alespoň ví, že nekupuje žádný nedopečený polotovar (ano, EA, o tobě mluvím!), ale hru, která je maximálně vypiplaná a vydrží na sakra dlouhou dobu, přičemž Blizzard o ni bude ještě dlouho po vydání pečovat. Z velkoprofilových herních studií, které toto dělají, mě napadá tak maximálně Valve.

              Tož tak
  • osobně bych byl rači za 1 hru z 3x 10 misemi spojenými debilním příběhem než mít toho sice víc ale stejně debilní za 3x 900
    • smejki
      to je aspoň názor
  • No teda, to potěš koště. Takže abych si to shrnul, tak v období únor-březen 2013 vychází StarCraft 2:HotS, Bioshock: Infinite, Tomb Raider a do toho ještě SimCity. A jelikož nejsem troškař, plánuju od prvních třech jmenovaných kolektorku... Tomu říkám frontální útok na mojí peněženku. *8*
  • no, SC2 Wings of liberty jsem si koupil, Už to nehraju tak často jako kdysi. Marně přemýšlím, proč bych si měl koupit další díl... Pro občasného hráče ( né ten co u toho sedí několik hodin denně :) , je to podle mě zbytečnost...
    • Veskoslav
      Co třeba kvůli kampani?;) MP není zase všechno:)
      • Hodně drahá kampaň na datadisk
        • Jn, mělo by to stát 200,-
          • Nebo by to mohlo být FreeToPlay. Že bys v základu mohl stavět jenom marináky a za další jednotku bys musel poslat zlatáčky...
            • Nebo by to mohlo stát 1500,- a za MP zvlášt 500,- navíc!
      • no ale já se o kampani nebavil :) PS: kampaň u SC2 je celkem zábavná, ale stačí to dohrát jednou a pak jaksi nemám potřebu hrát znova. ( pokud nehoním archivmenty :) Ale nikdy by mě nenapadlo koupit SC2 kvůli kampani :)
        • No a? Já si zas SC zahraju jenom kvůli kampani. Pro MP mám ze svého hlediska daleko lepší hry - wargame a sem tam men of war. Každý dle chuti.

          Rozhodně heart of swarm neni zbytečnost
          • můj názor/tvůj názor
  • Ethy
    To jsem na to zvědavej :). Dojedu si kampaň abych viděl kam se to s Kerriganovou pohne, dám si pár MP her abych se opět utvrdil v tom, že na tuhle hru nemám ani micro, ani macro a tím to pro mě asi skončí. Škoda že ty custom mapy nejsou zatím na takové úrovni jako byly ve W3. Nebo se pletu? Kdyžtak napište jestli se to už zlepšilo. Element TD se zlepšuje patch od patche, tak uvidíme s čím přijdou *4*. Snad s tím vydají i Blizzard All Stars, ne že bych tý mapě dával nějaký naděje, ale když přestane bavit Dota 2, bude kam jít *4*.
    • na to nemusíš hrat kampan stačí kouknout na youtube videa, ja to tak udelal a usetril spoustu času *6*
    • Veskoslav
      Vyjde samostatná Dota od Blizzardu z hrdinů Diabla, Starcraftu a Warcraftu:)
      • Ethy
        Neboj, tohle všechno vím, spíš mě zajímá kdy to vyjde.
  • Tisíckrát převařená voda.
  • Loool, by mě zajímalo, co bude ten bane ve WoWku dělat *1* *1*

    Jinak sem měl pravdu hee *5* 800,- v Americe a 1000,- u nás. + jejich drahý store.
    • no jestli spustí od příštího patche ten global play a každý si kdekoliv na světě vybere k jakému regionu se připojí tak nevidím jedinej důvod kupovat to v EU *1* už snad nebude verze krabice podle regionu al budou společný....
      • Tak mi kup z Ameriky něco, co tam mají za 800,- a řekni, kolik si za to zaplatil.
        • Ja ti to reknu naprosto presne koupil jsem neco na ebay za 900,- a zaplatil jsem za to 900 + 4dolace za postovne tedy nakejch 980,-. Imho bavime se tu o hre tu si muzu koupit i digitalne takze e-mail s kodem nestoji nic a celnimu uradu jisto jiste nebudu hlasit, ze mi prisel e-mail za 800,- *3*
          • Tak nemluv o emailu no... a ebay byl z USA nebo co.uk? ok jen říkám že se platí daně a pak clo někdy, takže se ceny zvednou, na to chci poukázat.

            Jinak samozřejmě souhlasím s tím, že na CDkey je to drahé, ale to je Všechno dneska...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit