Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ruthan
    Hlasim, ze dneska je Hot Line Miami za 6 petek.
  • Ale Aliens: Colonial Marines za 4,99 to už je slovo do pranice :/
    A počkám si na : NEO Scavenger ....

    bluebottlegames.com
  • calwin
    vrelo odporúčam rogue legacy... naozaj návyková hra
  • za sebe kupuju walking mars, bleed a papers please
  • pre mna nic, ja teraz skusam war thunder, je to zadara a mam moznost oprasit joystick.
  • Zkousel nekdo prosim Darkfall unholy wars ? Stoji to za tu koupi ? Nebo se mam radeji vratit na EVE online :)
  • Ja kupuju hry snad uz jen z humble bundle.uz ani letosni steam letni slevy mne nevyprovokovali k nakupum.
  • ruthan
    Tak za tuhle cenu, koupim i toho Inquisitora, hru se snad nejhorsima animacema za poslednich 10 let.. Vavra, mel s tim, ze u nas neni jedinej dobrej animator mozna pravdu:) Za to se mi fakt pricilo platit 4 kila, byt audiovizualni zpracovani dobrou/spatnou hru nedala.

    Ac to s Greenlightem nesouvisi, tak ve sleve je i Postal 2 za 65 kacek, vrele tento relaxacni nastroj doporucuju, je daleko lepsi, nez ty spousty radoby vtipnych a komediancich her.

    Hry za plnou cenu - pokud se vam slevy nelibi, tak porad muzete nakupovat od Blizzny, ktera svoje hry slevnuje az po 3,4 letech :) Ja za plnou cenu, kupujou hru jen velmi malo her, a uz vubec ne digitalne, kde mi cena 60 (u Blizzny a na PSN dokonce 60-70 EURo) dolaru prijde nehorazna. Tech novych vyjimecnych her, ktere musim mit hned, je velmi malo, protoze ta hromada starych, ktery clovek jeste nehral a jsou zajimavych porad narusta. Vzhledem k tomu, jak celkova kvalita her klesa a produkcni naklady stoupaji, tak se da rict, ze takovych her je tak 5 do roka. To mezi lety 92-98 by toho bylo tak 10x tolik a hry staly 2-3 litry, jenze to i nase casaky psali recenze z warezu.

    Ale abych se vratil k tematu, her za ktery se hrac dneska opravdu vdecny a kde chce jejich tvurcum narvat prachy, je jen par - za posledni dobu Skyrim, FarCry 3, Zaklinac 2 a uz mi pomalu dochazi fantasie, ze starsi treba STALKER, New Vegas a Dragon Age. Pak jsou tady jeste mensi hry, od studii, ktery nepatri mezi velky molochy a ktery si zaslouzi podporit, ale to casto, udelam rovnou za kickstarteru.
    Musim rict ze v posledni dobe hodne premyslim, kolik za kterou hru zaplatit. Standartni fer cena pro PC hru je pro me ted 10 EUR a u konzoli 25 EUR za jetou hru z bazaru, kde ale kupuju jen par zajimavych her, ktery na PC nejsou.
    • Postal 2 bylo první co jsem kupoval, jako bonus to celé platily debilní krabice z CS:GO.
    • Animace jsou děs...otázka je: "stojí za to ten příběh?"
      • ruthan
        Včera ráno, jsem to hrál dvě hodiny. Je to skutečně hodně ukecaný a text nepůsobí tupě, takže je lepší, než v 80 procentech her, nicméně ikdyž jsou jednotlivé pidny dobře napsané. Zatím z toho nemám, pocit že by se tam řešila hluboká témata, nebo že by ve finále k něčemu byl, ale zatím je to jen pocit, než jistota.
        První hodinu hraní jsem jen prokecával postavy, rychleji to v tom městečku opravdu pročíst nešlo. Co vás asi bude zajímat, ta verze na Steamu je v anglině a nenašel jsem, jak jí přepnout do češtiny, já bych to teda asi stejně hrál v anglině, ale chtěl jsem to zkusit.
        Co mě naštvalo, že se neoběžovali namluvit ani Intro, u toho jsem vzpomínal na Bruntál.. Interface, kterým, tak Diablo excelovalo je navrženej děsivě, neintuitivně, na 1920x1200 a 24" je to všechno mrňavý, text špatně čitelný, žádnej antialisiang, hlavně že to místy ukazuje 3000 FPS dle Frapsu:). Vrcholem, je že většina bloků textu je neskutečně dlouhá a když s někym kecáte, tak po kliknutí na text vám to odscrolluje, ne na začátek odpovědi npc, ale doprostřed, takže musíte pořád scrollovat nahoru, což je u tak ukecaný hry fakt neodpustitelný, kdyby se aspoň s rozlišenim to okno zvětšilo problém by byl vyřešen.
        Opravdu mě pobavilo, jak posledně Mr. Macoň mluvil o barvoslepých v Heexeenovi, protože tady je to naprosto obráceně. Na to nemusim být nějaký designérský bůh, abych poznal, že žlutohnědá, oražová a bíložlutá na světlehnědym pozadí, není zrovna nejpestřejší a nejčitelnější kombinace, která mi pomůže rozlišit, co říká npc, co říká hrdina a jaký jsou další otázky.

        Co je ovšem nejhorší problém, je že boj je neskutečně nudně zpracovaný, což je u Diablo klonu opět poměrně fatální. Je to klasické já si bouchnu, ty si bouchneš, ala Baldurs gate, kde šlo hlavně o nastavení strategie, a pak se dívali na telezivi, šlo o postTurnbase systém s pauzou + klikání na ikony. Což je možná stravitelný, za nějakou chodící bazuku (aka priest), ale když porovnám toho jejich paladina s hraním za barbariána v Diablu 2, tak je to tragédie. Abych parafrázoval to co kdysi napsal snad Bludr o Hereticovi 2 a Tomb Raidovi, ten barbarian by kolem toho jejich paladina mohl tancovat v kruzích a ještě by mu stačil.

        Asi by hra potřebovala něco, jako má LA Noire, tzn. možnost přeskočit akční pasáže a zapnout autopilota a hrát to jak adventuru.

        Dám, tomu ještě šanci, ale chápu ty nízký hodnocení, je to taková typická, nedotažená "ruská" divnost, který máme ve zvyku my východo a středoevropani vytvářet. Nicméně, třeba takový STALKER nebo Precursors, jsou pořád daleko lepší.
        • ruthan
          Tak finalni rozsudek je, ze hrat to je utrpeni, az na ty kecy, ale zase nejdou tak dobry, abyste to hrali namisto konverzacnich her.
  • Budeme přehlceni hrama, začnou být takřka bezcenné, jako se to stalo u hudby.
    • Musíš si vybírat kvalitní kusy
      • I kvalitní hudby je mnoho.
  • Taky jsem si toho všimnul.Gnomoria a Euro truck simulator už se hřejí na disku.Přiznám se, že víc než v této slevě bych za to nedal. Gnomoria zatím fajna na to, že je to stále beta.Už se mi jeden bojovník zasekl a umřel žízní *1* a bez bojovníka mě umlátili goblini. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit