Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Přeji dobrý den .
    O víkendu proběhla open Beta hry ForHonor a dopadla katastroficky podle toho co je na foru. . Celkově velké problémy s padáním zamrzáním atd.a taky s připojením do bitev a ještě problémy s připojením NAT. Má někdo s tímto problémy ??
    zde odkaz na forum od Ubi:
    http://forums.ubi.com/showthread.php/1557483-Strict-NAT-despite-open-ports?s=4866e8b12c1a14b776f2b044444e49cf

    Poradil by někdo s problémem ,, NAT 3 stryktní ,, prosím ??
    Děkuji Janda Luboš
    • P.S.
      porad ale mužeš hrát singleplayer
    • to bude asi tim že nemáš premium season pass.
    • To znamena ze kdyz nemas verejnou IP tak mas ted problem a funguje jen duel. Takze bud si zarid verejnou IP nebo budes muset pockat az nekdo prijde s nakym bezpecnym resenim
      • vzdyt to neni pravda.. hra se pripoji i pres stricted nat.. a i v duelu.. hledejte laskave problem tam kde je a ne tam kde neni..
  • ta hra pry nema ani dedikovany servry lol, tak to je jasny proč jen 4vs4
    • To bylo jedno z videí, co jsem koukal na YT, borec nejdřív se mu moc nedařilo, tak ok, pak se ale do toho dostal a začal protivníka kosit a když za stavu 4/2 vyhrával - "Server disconnected".
      Tohle se mu stalo během videa 3x... To by mě zajímalo, jestli bude nějaký ranked *1* - všichni počet proher 0 *1* *1*
      • Kdo leavne prvni dostane prohru a je to vyresene.
    • ano u hry zamerene na jao ze kompetetivni PvP je to docela p..user
  • For Honor minirecenze:
    3rd person MOBA. 3/10
  • Morraw
    Mikrotransakce. Na základě mých a zkušeností ostatních (jsou o tom celá vlákna na ofiko forech), hra neposkytuje P2W výhody.
    V první řadě to jsou věci kosmetické. Není to tak, ze si koupíte vybaveni s lepšími staty.
    Champion status muze mít každý.
    Sice si za měnu můžete nakoupit desítky beden s vybavením, ale má to svá omezení.
    V první řadě vám padají věci jen pro aktuální tier a vybavení lze taky vylepšovat jen do určité úrovně.
    Staty si také vylepšujete podle buildu, který musíte umět hrát.
    Jedinou výhodou je, že se dostanete rychleji ke skinům a jen o něco málo rychleji k vybavení, které ovšem hraje roli v 4vs4 modech (takže ne duel nebo brawl).
  • Nad touhle hrou jsem vazne uvazoval, nicmene po shlednuti videa z plne hry s predstavenim obchodu jsem sel do kolen...F2P hra za 60€ plus nehorazne ceny za ingame menu, skiny atd...ano, nemusim nic kupovat, ale to nemusim ani ve F2P hrach. Jako ten Ubisoft se vazne pos*al...uz jen pritomnost mikrotransakci takoveho rozsahu ve hre za 60€ je aspon pro mne pres caru...
    • Ta hra se u nas prodava za 1250Kc. Ale i tak je to dost.
    • sranda je jak nám článek podsouvá, že 60€ je tradiční cena za triačkovou hru. pritom myslím že standard je spíš 49€
      • P.S.
        jinak hru neznám ale otázka je jestli ty mikrotransakce jsou jen za vizuální upgrady, nebo i za neco, co vám dáva vyhodu v PvP. Protože v tom videu na ktere daval niže link PEZ od tartarus cast se rika že se kupují i vyhody (nevím co je na tom pravdy)
  • Nevim proc to vubec vyslo na pc kde to hned umre, ovladani je delane na gamepad a podle steam hodnoceni to pckarum proste nesedi. Na pc to bude mrtve kvuli nedostatku lidi stejne jako dopadlo bf1 a battlefronty obji hraje na ps4 3x vic lidi nez na pc, dost her se jinde nez na ps4 nevyplati ani hrat.

    Na konzoli to bude ale fajn zabava...

    Trailer super, hlavne hudba
    • Vyšlo to na PC, protože Ubisoft chce prachy i od PCčkářů...
      Lepší důvod mne nenapadá - viz odkaz níže na maníka, co to docela hezky popsal..
      https://www.youtube.com/watch?v=CBWwYOxd9Jk
      • Ten manik poradne nevi o cem mluvi. Nema spravne informace. A pokud si nevsiml tak R6 Siege od Ubisoftu je na tom s mikrotransakcemi uuuuuuuuuuuuuuuuuuuplne stejne.
    • gamepad je dneska nutnost, i na pc
  • Odulin
    Moc se mi líbí Chivalry, tak jsem dal For Honor pár hodin v betě a dnes koupena plná. Tohle jsem přesně potřeboval.:)
    • Hlavne to nezapomen hrat se svoji petiletou dcerkou. Trhani koncetin je ta prava zabava
      • uz jsi si vytrhal oboci a vymacka bobďáry?
  • Tato hra je pro všechny, kteří chtějí poctivé PvP. Ubisoft udělal docela krok do prázdná a dal hlavu na špalek, protože v dnešní době vydat hru s tak obtížným PvP systémem, kde se chvíle euforie střídají s pocity zmaru, frustrace a bezmocného vzteku, to chce minimálně medaili za odvahu. Mnoha lidem se nebude líbit, ale je to v současnosti nejpropracovanější soubojový systém a navíc nejvíc REALISTICKÝ (nikoliv reálně možný, nebo dobově správný) soubojový systém ze všech dostupných her.. Nejde totiž jen o to, naučit se pár komb a pár obranných technik. Jde o to naučit se to používat. Ve hře jde naznačovat výpady, jde někoho zabít shozením ze srázu, upálením, nabodnutím na zeď, jde protivníka upižlat jedním kombem, když zjistíte, že na něj neumí reagovat, jde protivníka umlátit za 3 sekundy, nebo taky za 3 minuty....jde toho fakt hodně. Ve hře není OP postava. OP jsou všechny, pokud zjistíte, kde je jejich silná stránka a kde slabá a naučíte se to využívat. Dokázal jsem se v jedné bitvě bránit 2x po sobě třem protivníkům dost dlouho na to, aby ostatní hráči zabrali všechny pointy v dominion módu, udělali jsme 1000 bodů a pak bez možnosti oživení všechny pobili a zvítězili, i když byli všichni protivníci mnohem lepší než my. Umřel jsem v jiné hře se třemi parťáky na jednom protivníkovi - opakovaně asi 3x a bylo fuk, jakou jsme zvolili taktiku, byl prostě dobrej. tak jsme systematicky zabíjeli všechny ostatní a jeho nechali na pokoji a zatímco on namachrovaně dál hájil bod A, my vyhráli na zbylé dva (a jeho nakonec ve 4 lidech dostali ke kraji mapy a shodily u útesu :-) ).
    Hra s klávesnicí a myší je více než možná, i když na steamu tvrdím že ne. Stačí si nastavit citlivost myši v defense módu, a rázem myš funguje i citlivěji, než ovladač (podotýkám, že mám myš s 16.000 DPI, jen s tak nějakou to prostě stejně nepůjde). Jde nekonečné hodiny trénovat proti botům duely i dominion, cokoliv (a jde i nastavit obtížnost botů a ta nejvyšší odpovídá nejnamakanějším hráčům....).

    Singleplayer je asi docela dobrej co do vyprávěného příběhu, ovšem slouží stejně jen jako tutorial na PvP, takže tolik neoslní.... nebo jinak, příběh je dospěláckej, ale jelikož mám nahráno z bety, projel jsem celou první kapitolu asi za 40 minut hraní (souboje byly zívačka), protože je to koridor střídaný arénami, nic víc.

    Hra rozhodně stojí za vyzkoušení, PvP je nesmírně komplexní (hlavně módy 1vs1 a 2vs2, dominion je spíše týmová záležitost). Myslím, že namástrovat jednu postavu, z 12ti momentálně dostupných, je záležitost pro zkušeného hráše tak na 20 - 30 hodin hraní, a není moc her za cenu pod 50 euro, s tak dlouho hratelností.

    Ale je to skutečná výzva a než aby jste lezli po zdi a proklínali toho deb*la, co to tady doporučil koupit a vyzkoušet, testujte postavu na BOTech *5*
    • jo to ukaze az cas, ono ze zacatku spousta her vypada super a nakonec jen nekolik uspeje v delsim casovem horizontu
  • Krescz
    recenze na steamu mluvi za vse :D
    • Naposled co jsem koukal an Steam recenze jsme se dozvěděl, že Mafia 3 je špatná hra což je sice pravda, ale jedinej důvod proč byla podle nich špatná bylo že nebylo 60 FPS!!! A to je přece konec světa.
    • Recenze na steamu je odraz maximalni debility radoby hracu.
      • přesně, kterou odráži diskuze zde :)
      • Krescz
        právě proto, že to hodnotí samotní hráči a někteří mají dobré argumenty proč hru nekupovat za plnou cenu....nvm co je rádoby hráč...to jako, že ty seš profík? *8*
      • +
    • to má vskutku velkou vypovídající hodnotu *15*
  • Vypadá to, že to asi zase bude těžká koridorovka s absencí taktiky, prostě hack&slash obohacený o prvek obrany. Nějak mě ty rádoby akční konzoloidní hry už nebaví. Jako nic proti konzolím, mám jednu doma a moc rád si na tom zahraju Raymana, LittleBig Planet nebo i Heavy Rain.

    Ale FPS mi prostě na konzole nepasujou, všude jsou ty blbý připomínky "Press X to (s)hit", pohyb je skryptovaná záležitost... Vypadá to hezky - mizerně se to hraje, obzvlášť, když např. stojíte u překážky, chcete se tam skrčit, ale zrovna vyskočí "Press něco" a vy místo skrčení překážku přeskočíte... Mi pak tečou nervy.
    • takový sofistikovaný trolling vařený z vody...
    • ja to sice nehrál ale mne ta hra prijde spíš jako kompetitivní bojovka s propracovaným soubojovým systémem, kde záleží na skilu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit