zavřít
...

Super Mario Run - recenze

Je působivé, nakolik se Super Mario Run daří zachytit kouzlo klasických mariovských eskapád navzdory skutečnosti, že z jejich formulky odebírá několik klíčových složek. Co ovšem obdržíte na oplátku, je návyková mobilní plošinovka ve formě auto runner titulu, kterou lze pohodlně ovládat jednou rukou....
  • Kyselawisky (anonym)
    0 souhlasí, 5 nesouhlasí
    Iphone,Ipad,Android,Deneration.
    29.1.2017

    reagovat

  • Tom (inkognito)
    7 souhlasí, 6 nesouhlasí
    tak to potom mel flappy bird dostat 10/10... *1*
    28.1.2017

    reagovat

  • tt (inkognito)
    7 souhlasí, 7 nesouhlasí
    Hearthstone 7/10 tahle kravinka na jedno odpoledne 8/10... *11* *10* hodnocení jak stehno
    28.1.2017

    reagovat

  • nintendacka97 tiscali.cz
    5 souhlasí, 8 nesouhlasí
    Hodnocení podle mě sedí, na iPadu super(Mário) zábava. Ale k dokonalosti tomu ještě něco chybí, nějaký lepší cíl. Základ hry je perfektní, Rally část nečekaně chytlavá.
    28.1.2017

    reagovat

  • blut (anonym)
    12 souhlasí, 7 nesouhlasí
    8/10:D velka dementnost
    28.1.2017

    reagovat

  • Veskoslav tiscali.cz
    25 souhlasí, 8 nesouhlasí
    Když to porovnám s recenzí, co je teď v Levelu, tak tuhle psal opravdu někdo, kdo je:

    1. Naprosto blázen do Maria a je jedno, co to je.
    2. Nehrál žádnou jinou hopsačku než Maria na tabletu.
    3. Všechno, co vyjde na iOS musí být automaticky boží.

    Když to srovnám s Raymanem, co vyšel taktéž na tablety, tak je to naprosto o něčem jiném. A jak cenou, tak ovládáním, tak nakonec i po grafické stránce.
    27.1.2017

    reagovat

    • flash789 facebook.com
      4 souhlasí, 6 nesouhlasí
      Vesko clovece, ta tvoje nenavist ke vsemu co s tyka nintenda zacina nabirat takovejch obratek ze o tebe zacinam mit strach, co se stalo, tvoje pritelkyne si bere do postele plysovyho maria misto tebe, nebo co?
      29.1.2017 upraveno v 01:09

      reagovat

      • Veskoslav tiscali.cz
        4 souhlasí, 3 nesouhlasí
        Nenávist? Proboha.....Zrovna ty, známy JRPGofil něco říkáš o nenávisti? Starý Nintendo Game Boy Color považuji za nejlepší "konzoly do kapsy", co kdy vyšla. Pokémony a Maria jsem jezdil na všem, co se dalo. Wii je pro změnu nejlepší pohybová konzole. Ale jo, nenávist jak prase. Chápu, že ty tečeš ze všeho, co udělají. Něco jako Apple. Stačí na to dát nálepku či popis Nintendo a dle tebe to musí být automaticky skvost, který se nesmí kritizovat? Přečti si recenze na iTunes, možná pak nebudeš opět za toho neznalého či hloupého.
        29.1.2017

        reagovat

        • flash789 facebook.com
          4 souhlasí, 3 nesouhlasí
          Ne, me Nintendo zas tak nezajima, vzasede jen Xenoblade serie, Ale dokazu poznat co Nintendo pro herni svet znamena, takze je podporuju.
          29.1.2017

          reagovat

  • Kozy tiscali.cz
    11 souhlasí, 7 nesouhlasí
    Takže je to dobrý stejně jako Resident Evil?

    /jk
    27.1.2017

    reagovat

    • SalemCZ tiscali.cz
      7 souhlasí, 5 nesouhlasí
      ne 8/10 mezi mobilními hrama
      27.1.2017

      reagovat

    • Schopenhauer (anonym)
      7 souhlasí, 6 nesouhlasí
      Je normální porovnávat dvě úplně rozdílné hry z odlišného žánru (dokonce bych řekl z odlišného vesmíru) jen pomocí hodnocení? Tohle může udělat jen člověk s poruchou mozku a navíc je ještě natolik drzý, že taková moudra píše do diskuze. *7*
      28.1.2017

      reagovat

      • GT (anonym)
        6 souhlasí, 3 nesouhlasí
        A čemu si nepochopil ty že jde o legraci ? když si takový inteligent že poznáš podle 1 věty kdo není ?

        Mario u mně začal na Sega 16-bit (hooodně dávno) a tam i skončil,,,
        28.1.2017

        reagovat

        • omiklon (inkognito)
          3 souhlasí, 1 nesouhlasí
          Mario & Sega? :O
          28.1.2017

          reagovat

          • Veskoslav tiscali.cz
            5 souhlasí, 5 nesouhlasí
            Říká ti něco například Sega Genesis? *7*
            28.1.2017

            reagovat

            • XorxoxTalarius tiscali.cz
              2 souhlasí, 1 nesouhlasí
              Tak jsem to sel hledat a vazne, docela mne to prekvapilo :D
              28.1.2017

            • 11 (anonym)
              5 souhlasí, 0 nesouhlasí
              jen pokud počítáš bootlegy, což dost dobře nejde, oficiálně první mario od segy vyšel až v roce 2007 na wii
              28.1.2017

            • omiklon (inkognito)
              0 souhlasí, 1 nesouhlasí
              Ne ne, znám jen Mega Drive…
              28.1.2017

            • Veskoslav tiscali.cz
              3 souhlasí, 3 nesouhlasí
              11:

              Nebavíme se ale o vývojáři Sega, který skutečně až na Wii udělal Maria. A nikde autor nepsal o pirátském/nepirátském využití:) Jenom o tom, že hrál na Sega Maria. Což nebylo zase tak nic neobvyklého.
              28.1.2017 upraveno v 15:33

            • 11 (anonym)
              2 souhlasí, 0 nesouhlasí
              ano a zrovna tak si můžu zahrát skoro jakoukoliv konzolovou hru na emulátoru na pc, což nedělám, ale běžné je to taky, jediný rozdíl je v tom, že v případě cartridgí někomu šli peníze, akorát to nebyla ani sega ani nintendo
              28.1.2017

  • Starosta007 facebook.com
    11 souhlasí, 7 nesouhlasí
    jako já chápu že koho chleba jíš.... ale tohle už je trošku přes čáru ne ??
    27.1.2017

    reagovat

    • Nigga (anonym)
      3 souhlasí, 1 nesouhlasí
      http://www.metacritic.com/game/ios/super-mario-run/critic-reviews
      nigga please *7*
      30.1.2017

      reagovat

  • smutnezvire (anonym)
    2 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Kecy, ještě to není v play store.
    27.1.2017

    reagovat

  • skream (anonym)
    19 souhlasí, 9 nesouhlasí
    To jako vážně 8/10? Jednoduchostí na úrovni her pro 3leté děti s hrací dobou 3 hodin takové vysoké hodnocení? Viděl autor diskuze lidí na appstoru kde jde vidět že tato hra je jeden velký prů*er??
    27.1.2017

    reagovat

    • Schopenhauer (anonym)
      7 souhlasí, 9 nesouhlasí
      Herní doba 3 hodiny a obtížnost pro děti? No, chtěl bych tě vidět, jak takhle rychle vysbíráš všechen obsah a výzvy spojené se sbíráním speciálních mincí. Tipuju, že za tři hodiny bys to nestihl ani ty, natož malé dítě.
      27.1.2017

      reagovat

      • Veskoslav tiscali.cz
        10 souhlasí, 4 nesouhlasí
        Co má společné šílené grindování a sběr s obtížností? Hrál jsi někdy klasického Maria?
        27.1.2017

        reagovat

        • Schopenhauer (anonym)
          4 souhlasí, 5 nesouhlasí
          Mám Wii U i 3DS. Takže ano, hrál jsem jich několik.

          Samozřejmě nejde porovnávat (a ani se o to nepokoušej) konzolového nebo handheldového Maria s tímto mobilním. Mobilní platforma si žádá své a díky specifickému (rozuměj dotykovému) ovládání nelze na mobily plnohodnotně převést klasickou Mario hratelnost. A je dobře, že se o to Nintendo ani nepokoušelo a místo toho nabídlo další Run hru. Jestli někomu sedne nebo ne, to je věc jiná. Na tohle se plive předvším kvuli tomu, že se to jmenuje Mario a lidé ho srovnávají s tím konzolovým (což, jak jsem psal, úplně tak nejde), z čehož jim pak vychází, že je SMR srajda. Ne, není. Trochu srajda je tak možná cenovka, ale to už je klasické Nintendo. Za vše si nechává pořádně zaplatit. I takový handheldový Mario stojí tisícovku.
          28.1.2017

          reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.166.150.205.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.