Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gone home se mi libilo hodne, fantazie jela na plne obratky, videl sem duchy tam kde nebyli. Ovsem Tacoma je velke zklamani. Prostor pro vlastni teorie zadny. Vztahy postav plytke, pribeh na urovni povidky od studenta zakladni skoly. A nejvic me zklamalo ze to ta tlusta l e s b a rozdejchala . Nedoporucuju.
  • DwaR
    toto nie je štýl hier, ktoré vyhľadávam, ale (aj vďaka recenzii) hra zaujala. dôležité je, aby dokázali napchať dostatočne pútavý príbeh a dávkovanie emócií do správne nastavenej hracej doby.
    za mňa určite radšej takýto "nový vietor", ako ďalší diel walking dead od TT. niežeby boli TT hry zlé, ale je to ako s lego hrami - občas dobré, inokedy nuda a šeď.
  • proc se porad jmenujete games kdyz tu nehodnotite hry, ale interaktivni filmy, kde hrani, herni napln, hratelnost a jine slovicka obsahujici hru jdou do pozadi? resp hodnotit muzete, ale 8/10 by to melo dostat na movies.cz a ne na games.cz imho. hry jsou od toho aby se hrali a ne sledovali/cetli..
    • Hra je činnost jednoho či více lidí, která nemusí mít konkrétní účel, ale přitom má za cíl radost či relaxaci. Hry se hrají především pro zábavu, ale můžou také sloužit například ke vzdělávání. :D

      A nauč se česky...
  • MickeyMutant
    Co je to tady v poslední době za maštal? To se Games najednou rozhodly, že budou psát recenze hned po vydání? Viz Sundered, Pyre, Hellblade, teď Tacoma plus pár dalších. Tahle radikální změna zasáhne nepřipravené hlavně chudáky diskutující. Dřív bývalo zvykem, že to při čtení recenze měli všichni od Aše až po Užhorod třikrát dohrané, a mohli tak kvalifikovaně vysvětlit recenzentovi, že je blbec. Teď to budou muset psát naslepo.
    • Proč tak řešíte ostatní diskutující? Je to opravdu tak důležité? Všichni víme, jaký typ lidí tu přispívá, že jsou mimo a většinou stejně jen trollí. Cím méně si jich budete všímat a diskutovat o nich, tím méně si budou připadat důležitě = nebudou tolik psát.

      Btw a fakt, že Games jsou, co týče aktuálnosti recenzí, dost špatní, je pořád pravda. Ale očividně je to netrápí, mají asi své vidění světa. Když vyjde nová hra, tak si zajdu mezitím na Destructoid, Gamespot nebo Polygon, popřípadě na české Hrej, kde jsou recenze včas. Na games se hra objeví třeba 14 dní po vydání, kdy už hru stejně všichni hráli, popřípadě je to recenze převzatá z papírového Levelu, což už se taky párkrát stalo.
      • sleepless
        Ano, máme na to jiný pohled. Snažíme se o to, ale neženeme se za tím, že recenze musí vyjít co nejdřív, protože je to důležité pro minimum hráčů - dle čísel. U některých ostře sledovaných her je day 1 recenze důležitá, u většiny ne. Her vychází tolik, že nikdo nestihá hrát všechno. Důležité je mít recenzi k dispozici, když se čtenář ke hře dostane třeba za rok od vydání, a chce si o ní něco přečíst. Proto raději recenzujeme širší spektrum her, ne jen tě několik profláknutých. A zatím se nám tento přístup osvědčil.
        • Mně tenhle přístup vyhovuje, ve většině případů si hru nekupuji hned po vydání. Napadá mě však - máte v plánu dělat třeba i retro recenze ke straším hrám o tom, jak si stojí dnes?
          Chápu, že tohle se děje v rámci retra v levelu (tam je složitější dohledávání, když budu chtít konkrétní hru) a víceméně to ještě suplují retrogameplaye, jen mám pocit, že číst je pořád rychlejší než se dívat na hodinový gameplay.
        • MickeyMutant
          Tak tyhle vlaštovky si pouštěj na ředitelskejch poradách. Ale tady si musíme přiznat, že propadáš.

          EDIT: Aktuálnost je jednou z nejdůležitějších vlastností každé recenze. Troufnul bych si odhadnout, že pro velký herní portál, jako jsou Games, je tak podstatná, že bude co do důležitosti soupeřit i s kvalitou. Lidé si chtějí přečíst názor na vydávaný titul během několika dnů, maximálně pár týdnů, kdy zpravidla probíhá největší nákupní horečka. Když se ho nedočkají, jdou jinam. A to žádný majitel stránek nechce.

          Idea vycizelovaných a uleželých recenzí je pěkná tak pro nějaký blog náročného hráče, kam budou chodit fanoušci konkrétního autora, kteří třeba ocení jeho originální pohled. Nebo třeba pro Level. Pro stránky typu Games, kam recenze píše odhadem patnáct, dvacet lidí, kteří jsou pro většinu čtenářů neznámí, je to nedobrý business model, jenž působí, i vzhledem ke konkurenci zvládající termíny v mnohem menším obsazení, jen jako výmluva.
      • Ještě ty hry ani často nedohrávaj do konce, jestli jsem to dobře pochopil
        • MickeyMutant
          Většina recenzentů nemá v době odevzdání recenze dohráno. Vždy to tak bylo, vždy to tak bude. V případě titulů rozkročených na desítky hodin to není nic kriminálního.
        • Nebo naopak je hrajou poradne a proto jim to trva dele, nez u nekoho kdo pospicha na rychlost vydani *3*
          • Ok, dobrý argument, ale u většiny her zcela průstřelný, protože zdaleka ne všechny hry je nutné hrát 100 hodin, abys je dokonale obsáhl. Vyjímek typu Zaklínáč nebo Fallout je jako šafránu.
    • DwaR
      neboj sa, ono sa už nájde niečo, na čo sa dá pixklovať. napr. to, že sa tu hodnotia len "interaktívne" filmy a nie hry, prípadne, že sa pretláčajú len alternatívne hry, indie a nie "poriadne" veľké projekty, v krajnom prípade zahrajú chronickí frfloši kartu grafika, málá PC/PS vyváženosť, zlá kamera podľa youtubu. určite neprídeme o hodnotné a kvalitné recenzie z diskusií :D

      EDIT: v úplne krajnom prípade to bude podpriemer len preto, že to tak je (načo argumenty a čítať recenziu) a na games sa hry nadhodnocujú.
  • Podpruměr a to vyrazny ovšem tvurci jsou progresivní a tak se zvyšuje hodnocení.
    6 je maximum co by tohle mělo dostat
    • pribeh by 8 obhajil, zbytek bohuzel ne *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit