Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marné čekání na pokračování Brothers in Arms (nemyslím Furios Four) pokračuje... *9*
    • Gearbox si projde soudy a třeba se do toho vrhnou a tak nějak se něco z té druhé světové zase ukuchtí. Podle mýho by se značky BiA měli držet trochu víc než se furt pokoušet o neustálý reinkarnace jiných značek s ne moc od veřejnosti široce spokojeným výsledkem. Je sice pravdou, že poslední BiA Hells highway mohl být lepší a balancoval příliš na hraně obyčejný střílečky pro všechny a tradiční hratelnosti starých dílů s ne moc uvěřitelným psychologickým zásahem do postav, ale celkově to i po těch letech není špatná záležitost.

      Dát stejnýho úsilí do pokračování točící se kolem další kampaně v Ardenách, bez zbytečných, ale taky tradičních gearbox-keců o herní revoluci a naopak znovu s chutí přinýst vybalancovanou historickou hru s autentičností rovnou prvním dílům BiA, tak věřím, že by mohli uspět a trochu si opravit reputaci. I když, kdo ví...
  • Jack1947
    Skoda ze to prezentuji takovyhmle trailerem, grafika vypada jeste hur nez z obrazku Cryengine jako vazne? *12* me se to nelibi a ta vykradacka (skoro) z umirajiciho Sniper Elite se upomalenym vystrelem z odstrelovacky chabe,chabe...

    Pripomina prvni COD a Crysis... obvykle Autory clanku nechavam byt napokoji... ( jeste dam za pravdu, Uchovy)
  • tonnymontana
    tak uprimne mi prijde hratelnejsi cod2?:/ modely s texturama jsou hodne podobneho stylu ale vybuchy ktere ze hry delaji podobne pocity jako BF4 kde musi obraz nonstop epilepticky blikat a pripominat laser game je sileny. Skoda po precteni jsem se tesil na nastupce arkadoveho cod2 z II svetove. to asi nehrozi. Ale clovek je nekdy prekvapeny kdyz se hraje BF4 tak konec koncu proc ne..:D
    • Až si někdo troufne udělat ve hře výbuchy realisticky, tak všichni budou brblat, že to vypadá divně, protože u toho nemaj epileptický záchvat.
  • Proboha proč zase to potvrzování úspěšného zásahu červeným křížkem? O bullet time ani nemluvě.
    • Mart9
      Bullet time jsem si nevšiml a křížek jde u her často úplně vypnout, jestli by ti to vyhovovalo. Já jsem bez křížku dohrál King Konga a byl to super zážitek.
  • já chcíííí novej Hidden and Dangerous
    • Mart9
      Sakra, vy mě donutíte si to zahrát po mnoha a mnoha letech znovu. Tehdy jsem hrál dvojku a zasekl jsem se v té misi, kde máš v poušti bránit tu oázu (pokud si dobře vzpomínám), to jsem prostě nemohl udělat, když tam na mě vždycky přijel tank :D, tak jsem se na to vybodl.
    • spook.y
      Dneska někdo udělat pokračování H&D tak jeden voják ti bude umět zpomalovat čas...další dokáže sestřelit 6 lidí v jedné sekundě...třetí bude mít možnost neviditelnosti a poslední bude pes a ten dokáže zničit tank. H&D se už asi nikdy nedočkáme a to je velká škoda.
    • Vidim to jedine na kickstarter...
  • V těch cca 00:38 jak tam "snipuje" a z nácka vycákne 5 litrů krve, odletí 2 metry daleko a div mu neupadne noha to po něm střílel protitankovou puškou ne?
  • Kozy
    No jo, prostě klasickej život válečnýho korespondenta. Mě to teda neoslovilo, další tuctová střílečka jen v jiných kulisách a zabíjení fritzů už mě dávno omrzelo.
  • Vypadá to stejně příšerně jako ostatní hry, které udělalo toto studio.
  • Magister_Peditum
    Kdy už konečně někdo udělá hru z první světový?! *1* Ale druhá světová je taky fajn, dlouho tady byly samý moderní konflikty.
    • Prvni svetovou bych bral, jenze bohuzel takova ta popularni historicka znalost o ni je na urovni "byli v zakopech, meli pomaly pusky a pak tam pustili plyn a umreli LOL"... coz podle me hodne potencialnich tvurcu odradi.

      Jo, zakopova valka byla na zapadni fronte vetsinovou naplni valky - ale kdyby hry byly o vetsinove naplni a ne o tom nejzajimavejsim, tak v Modern Warfare sedi clovek ctyri hodiny z petihodinove kampane na zakladne, cisti nakladaky od pisku a honi si na toitoice.

      Pritom paradoxne ze zapadni fronty by sly udelat takove ty "bombasticke" mise ve stylu vylodeni v Normandii z her z druhe svetove. Takova poradna silena ztec pres zemi nikoho, nebo postup za az nebezpecne blizko vybuchujici kracejici delostreleckou palbou.

      Ale nejen pozlatkovymi "wow!" misemi ziv je clovek, nicmene i tak by 1. sv. v. mela co nabidnout. Prvni samopaly a lehke kulomety by snadno zahnaly obavy z omezeneho arzenalu. Nocni prepad "stosstruppen", duel odstrelovacu, krvavy boj na blizko v zakopech, paniku vyvolavajici pouziti bojoveho plynu, zrod mechanizovane valky, braneni dobyte pozice pred nepritelem, ktery nasadi plamenomety... tohle vsechno by byly namety na dobre mise.

      A to jsme jen na zapadni fronte! Vedle ktere jsou zapomenute ale o to uchvatnejsi boje na vychode, na Balkane nebo v Africe.
      • To si spíš dovedu představit, že pět minut běžíš jen od překážky k překážce, abys přežil a boj muže proti muži pěstma, bajonetama, nožema, přilbama....prostě souboj na blízko, jako je měl Riddick.
    • Pche z první světový, ale co teprve z přepísknutý první světový - já chci další Iron storm.
    • oktavius66
      To je pravda... I. světová ještě nebyla. Já zase stále čekám na Medal of Honor, který se vrátí do II. světové, ale asi si můžu nechat zdát. II. sv. na Frosbitu 3 může vypadat skutečně dobře. Neumím si to ani představit jak by to mohlo vypadat. Snad někdy v budoucnu.
      • spook.y
        I. SV je už i na Steamu v alphe
        http://www.verdungame.com

        Je to něco jako Red Orchestra 2 akorát z I. SV
      • Medal of Honor je death ea po posledním Medal of Fail zrušila značku.
  • oktavius66
    Vypadá to moc hezky. Konečně nějaká hra z II. světové války. Už mi to celkem chybělo. Jenomže zase tu je ALE... AI nebude nic světoborného jak je v traileru vidět v jedné scéně. A pokud to dělá City Interactive... No potěš pánbůh. Modleme se ať to nedopadne jako každá z jejich posledních her: Blbě.
    • kubi-wan
      Oproti tomu, jak dopadaly jejich hry předtim, je to dneska ještě hodně v pohodě...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit