Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shrnout to jde asi tak. KDyby TERA mela o neco realnejsi grafiku (nebyla by takova snaha o omalovanku jako WOW) a timpadem kdyby tera mela normalnejsi clasy tak by TERA byla TRHAK. Takhle to je a bude propadak pro kazdeho na 10 let.
    Protoze si neumim predstavit nekoho zcela normalniho ktery si vybere Elinku a pak jeste likviduje moby ktere vypadaji napr.. jako pandicci s vetnamskym klobouckem, nebo jakesi zviratka co cumlaji lizatka atd.... proste rozum zustava stat.
    • Asi tak.
      Ohledně bojového systému.... sice to bude perfektní, ale jak tdlouho to nadšení z toho systému vydrží? Ono je to sice pěkná inovace, ale nebude to třeba na end hře spíše problém?
  • Tak jsem hral betu a moje dojmy :) :
    1. opravdu pekna grafika ale stale omalovanka
    2. uplne trapni mobove a nektere rasy.
    3. nove urovne glyphy uplne nezazivne zlatej skill strom.
    4. nejtrapnejsi veci z wow okoppirovane jako nudne litani z mesta do mesta 5 minutove.
    5. krome bojoveho systemu, ktery neni ovsem novy uz byl ve hre SPELLBORN kterou frogster nechal zamerne skrachovat.
    6. Takze zklamani, prisel sice novy bojovy system ale hru pohrbilo kopirovani a zamereni na skupinu deti od 5-10let.
    Ale skvely konkurent pro pandi WOW :).
  • http://www.teraportal.cz/forum/viewtopic.php?f=33&t=300
    stále nabíráme šikovné hráče :-)
  • jako ty prsaty zensky ok, ale za elinku muze hrat za a) dite do 10 let, za b)pedofil. Nic mezi. Muj nazor.
    • Presne tak. A uplne nahlavu je takova elinka TANK..s mecem vetsi nez ona...
  • na Teru jsem se tesil,ale ta uz mela davno vyjit mam pocit,ze v Koreji nebo celkove v Asii uz rok je ne ?
    Tedka pokud bude tady taky nevim,ale moc toho neudela .. Driv to mohla byt konkurence ,ale ted pochybuju
    • Ringwraith
      Jo, v Asii už jede od ledna 2011, píšu to v prvním odstavci. *3*
    • Dobrá, co myslíš že muže TERA ted konkurovat?
      WoW? Tenhle strašák tu je už hodně dlouho a asi dlouho ještě bude, každé MMO bude v jeho stínu.

      SW:TOR? Právě jsem dodělal čtvrtého alta a mohu říct že to je dobrý single player na 3 měsíce ale otřesné MMO.
      GW 2? Ten bude za dlouho a také to může být obrovské zklamání, většina lidí z toho dělá až moc velkou hru a to to skoro ještě ani nikdo neviděl.
      Newervinter? F2P, mluví samo za sebe.
      Secret World? Spousta lidí se na to díva s podezřením a myslím že se toho lidi budou spíš trochu bát než to hrát.
      Aion? Zas jednou F2P které u nás propadlo.
      L2? Pro změnu taky už F2P, zašlá slává.
      • Zadne nove MMO uz neni ve stinu WOW.... jedine v cem je chyba novych MMO je to ze se snazi kopirovat wow a to hlavne debilni veci... a hlavne tu vycuranou omalovaku graxiku na ktery je uz kazdy alergicky.
        Vetsina lidi co hraje wow tak uz spise jen tak ze soucitu a ze si pokeca s kamosi ve hre.
  • Trol.diskuzni
    To Shaker: Not epic, but fail.
    • Shaker
      taky nazor, btw tvuj avatar to dyhle diskuze sedi jak p*del na hrnec :D
    • Toto vypovedá za všetko :

      Shaker > PS: takhle to dopada, kdyz nekdo normalni prijde do pedo diskuze.

      *1* *1*
      • Shaker
        nezapomen si dneska vzit prasky, at neztropis nejakou hloupost ;-p
    • Nalijeme si čistého vína, Shaker velmi trefně poukazuje na rasu, která evidentně zobrazuje nevyspělé lidem podobné charaktery v erotickém podtextu (vyzývavé pózy).

      Nicméně tento fenomén se netýká jenom TERy, ale co tak sleduji, obecně ve "vyspělé" části světa jsou na jednu stranu pořádány hony na pedofily, na druhé straně vystoupení sedmileté holčičky (navlečené do značně erotizujících šatiček) v americké variaci "TalentShow pro děti" vyvolá velké nadšení jak krásně zpívá a jak vypadá roztomile.

      Sám za sebe můžu říci, že když už bojovnici, tak ať má pořádný pancíř, například charakter "Hilda" ze série Soul Calibur je mi v tomto směru velmi sympatický. A pokud čarodějku, tak ať má róbu nebo podobné látkové oblečení. Zbytečně odhalení pro mne působí spíš rušivě (muži i ženy), jelikož si velice dobře umím představit danou postavu v reálu - napřed smích a vzápětí pevné kategorické prohlášení, že do líté řeže s hordou monster rozhodně nepůjde napůl nahý/á.
      • Ringwraith
        Poukazovat může, ne že ne. Vadilo mi jak... protože se určitě nejedná o "textury nahatych deti" jak píše. A to ani v původní korejské verzi a už vůbec ne v té západní. A osočování hráčů Tery z úchyláctví si taky mohl odpustit.

        Já si přece taky myslím, že na západní poměry nejsou korejské Elinky košer, a nejsem sám - proběhla nutná cenzura.

        A ten postřeh s americkou Talent show je taky velmi trefný.
        • Shaker
          Ja taky preferuju hry, kde kdyz uz pancir, tak poradnej, ne ze chlapek ma klasicky brneni a ekvivalent u zensky sou titanovy tanga s ochranou pred penetraci +0,00001... Respektuju, ze asiati maj jinej nazor, at si klidne cpou do svych her prsaty postavy ve spodnim pradle, je mi to volny, ale zrovna tahle hra a ta rasa tech mrnavych holcicek, to uz je proste moc, to je jako kdybych hral nejakou Star Wars hru za oholenyho nahatyho Zvejkala... A nesnaz se mi tvrdit, ze ten, kdo za to bude hrat je normlani, protoze za postavy hraje clovek bud proto, ze se s nima chce ztotoznit (jestli je to tvuj pripad, tak... sorry, ale ted se fakt hodne smeju) nebo proto, ze se mu libi a komu se libi at uz jen "cenzurovana" nebo ostra verze tohohle je proste divnej.
          • Shakere, není potřeba urážet hráče za danou rasu. Můj názor si můžeš přečíst o něco výše, a když teď prohlásím že se občas s chutí zasměji u animované verze Azumanga Daioh, tak jsem dle tvých měřítek také pedofilní?
            • Ringwraith
              Ty si prostě jedeš pořád dokola tu svou písničku. A dokolečka dokola, dokolečka dokola.

              ...

              Ale to nemá cenu. Nejlepší tě ignorovat. A to taky už budu.
            • Shaker
              Ringwraith: Co mam proti Tere obecne bcyh ti tu moh zopakovat, ale vzhledem k tomu, ze si to jeste nepochytil predpokladam, ze to nema cenu. Asi nema cenu ani opakovat, ze sledovani nejaky show, kde ty lidi maji talent nebo koukani se na serial je neco jinyho, nez se rozhodnout, ze budes hrat za polonahyho spunta, jako spravnej uchylak, protoze te to z nejakyho vyse napsanyho duvodu (ktery si urcite taky nevstrebal) uspokojuje...

              A velice me rmouti, ze moje "neprime osobni urazky" nestrpis, na druhou stranu je mi divny, ze neco co sam jinde pouzivas sam nejsi schopnej prijmout...
            • Ringwraith
              Vyjádřil jsi svůj názor. To ti nikdo nebere. Jde o formu a jeho navazující implikace.

              A ano, s názory se buď souhlasí nebo nesouhlasí - vyvracet ho je velmi těžké, zvláště lidem jako ty.

              Ale příště bych preferoval, kdyby jsi účastníky diskuze neurážel a neobviňoval. To ti říkám pořád. Já taky v četných diskuzích nikdy nikoho neurážel a jen jsem kritizoval samotné hry, a lidi a jejich chování jsem komentoval jen v reakci na jejich urážky mé osoby. Přímé osobní urážky nestrpím. A nepřímé osočování, jaké v této diskuzi předvedl ty, v takovémto případě taky ne.

              BTW máš něco proti Teře obecně? Vypadá to tak - předtím jsem ji zmínil asi v dvou, třech diskuzích a ty jsi mě seřvat jak ji cpu naprosto všude... takže to bude prostě hate, co?

              BTW2 četl jsi postřeh Tanboua? Masy, kterým se líbí americké talentové show pro děti jsou také divné?
            • Shaker
              Neznam, nemuzu soudit, ted sem si na googlu nasel jen nekolik obrazku, vypada to jako klasicky anime, ale v tom se stejne nevyznam, me tyhle veci nic nerikaji... Opakuju, asijskej styl animaci se mi nelibi, ale lidi, co na to koukaji za uchyly nepovazuju, mam nekolik kamaradu a kamaradek, co se v tom vyzivaji... Za uchyla povazuju cloveka, co si vytvori postavu maly polonahy holcicky ve hre. Je to mu nazor, nemusis s nim souhlasit, ale vyvratit mi ho nedokazes
  • celkem by me zajimalo jak se vytvari postava v lineage 2 to bylo ubohe v wow SW taky nic moc v Star Trek Online nekolik moznosti ale nejak my to neslo nakonec my vysla postava ktera vypadala seredne vubec jsem nevydel upravy co delam az na konci. Za to Aion ma podle me nejlepsi vytvareni postav ze vsech MMORPG nejlepsi a jednoduchy.
    • A jinak s tebou naprosto souhlasím, Aion měl dokonalé postavy, díky bohu tady se to směřuje tím stejným způsobem jako v Aionu.
    • Neni nic jednodušího než se podívat :)

      http://www.youtube.com/watch?v=1OCjIpKebWc
  • Koukám, že nejen do toho namastili úplně vše *1* To možná těch žalob ještě přibude.

    Velká aktualizace: Queen of the Argons:
    Objevení riftů
    Rifty se mohou objevit v Argonea, Kargonea a Kanobia Wires. Jakmile se rift jednou otevře, tak monstra vtrhnou do cílové oblasti. Hráči se budou muset spojit, odrazit invazi a rift zavřít.

    Kde já tohle už viděl *6*
    • To je hodně "debilní" názor. Ty si jen někde slyšel slovo "rift" a teď odvozuješ kraviny. Napřed si zjisti rozdíly a pak tady mudruj.
      • Jakmile se rift jednou otevře, tak monstra vtrhnou do cílové oblasti. Hráči se budou muset spojit, odrazit invazi a rift zavřít.

        Jaké rozdíly? Naprosto stejný koncept jako v jedné nejmenované už běžící mmo hře *3* Holt inovace je slovo, které autorům onlinovek mnoho neříká.
        • A onu nejmenovanou hru by mohl zazalovat Raymond Feist autor fantasy knihy The Riftwar Saga. Ktera mela svete div se podobny scenar.
          A co treba TES: Oblivion a jeho uzavirani Oblivion Gates? To je vlastne taky takova trhlina do jineho sveta priser....
          Nebo mame jit jeste vice do hloubky a do planu existence v AD@D?
        • Neviem o akej mmo hre hovoríš, ale trochu mi to pripomína "Riftwar saga" od R. Feista (80. roky).
          • Jo a ted jsi to rozbil! Takže ten kolega nad tebou má smůlu protože každý z nás musí souhlasit s tím že Rift je výmyslem Feista což znamená že každý hra která kdy použila Rifty jako trhliny pro přechod od někud někam jsou jen kopie *1*

            Samozřejmě to byla první asociace co napadla i mne MMO Rift a TERA Rift...ale říct že to kopíruje je hloupé.
        • O inovaci nemluv. Kdyz se o ni nekdo pokusi,hned je mu vycitano ze tam a onde to bylo lepsi. Dnesni hraci jsou lini se ucit nove veci. Kdyz se vyvojari naopak drzi zajetych koleji,ti stejni hraci si stezuji na kopii te ci one hry.
          Nnei cesty zpet.
          • Rift je prostě trhlina. Máš jiný adekvátní překlad? Mechanika použití může být úplně jiná. To že se tam objevují mobové je jediná společná věc.
            A nepoužívej slovo koncept, když jeho význam neznáš. Zatím máš pouze základní informace a o konceptu nevíš nic. A i ty základní informace mohou být zavádějící.
            • Ringwraith
              Když jsem o tomto následujícím korejském updatu četl poprvé, tak mě v souvislosti s tímto taky napadla onlinovka RIFT. Ale určitě se budou herní mechaniky invazí v Teře lišit.

              Jinak ještě dodám, že Frogster se vyjádřili, že by rádi tento update implementovali do evropské verze ještě před ostrým startem.
            • To, že se někde otevře trhlina, vyhrnou se z ní mobové a začne nepřátelská invaze, kterou hráči musí potlačit a rift zavřít, aby tohle ukončili, to je pro mě koncept ( = první předbežné zpracování, návrh, nákres, představa, myšlenka ). To, jak to bude probíhat pak souvisí s nastavením herních mechanismů jako takových tzn. zpracování konceptu.
          • Ale tak já si až tak nestěžuji, jen prostě ten rift mě bil přímo do očí. Jinak jsem rád, že tuhle hru tu Ring zmínil a připomenul mi ji. Takže já ji určitě rád vyzkouším, koupím ten jejich mini pre-order na beta testy a uvidíme. D3 a GW2 stále v nedohlednu, tak mám spoustu času *1*
  • sankuri
    U Tery me hodne zaujal bojovy system, pokud vyjde drive nez GW2 tak to mozna i zkusim.
  • No mne upřímně Pokemon stylizace sedí víc do asijské fantasy Tery, než podobný komixový pokus o stylizaci u SWToR, tam je to jak pěst na oko. Na closed betu Tery jsem dostal vstup taky. A teď trochu lituju, že jsem to nezkusil. Na druhou stranu kompletní přestavba kuchyně a koupelny mi moc prostoru stejně nedávala *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit