Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Gratulujem" autorovi recenzie, ste jedina vylozene zaporna recenzia na tuto hru, ste vdaka tomu na hlavnej titulke tex murphy hry na metacritic a rovnako ste vdaka tomu do*ebali hre pekny cisty priemer ktory mala zo vsetkych recenzii 70% na 69%... *16*
  • Pilgrim66
    No jo, ale kdyby to byl úplnej pixel art tak to hned dostane o 3 stupně víc.
  • Keď vidím že recenzoval Kramser tak rovno klikám na prehliadač a odchádzam na inú stránku kde tú hru recenzovali, pretože tento človek nevie písať recenzie. Čudujem sa že tu na games stále píše, už sa mohli poučiť..
  • Black_Hand
    Pockat, nejak mi prijde, ze Danovi Kremserovi unika (sebe)parodicka podstata Texe Murphyho, i kdyz ji zminuje. To je jako koukat na treba Space Balls a stezovat si, ze nema extra super pribeh. Nebo muzeme vzit Blood Dragon jako jeste lepsi priklad. Parodie chce recenzovat trochu jinak, takhle je to jako strilet do prazdna. Tam cil neni. Stezovat si na cilene kycovite dialogy a drsne prehravani je jako stezovat si na to, ze pistaciova zmrzlina chutna po pistaciich, kdyz mi pistaciova nechutna.

    Pokud jde o hledani predmetu, tak by chtelo davat pozor v tutorialu. !Sebratelne predmety sviti, kdyz na ne clovek posviti baterkou!

    Na druhou stranu nelze nesouhlasit, ze byt GUI potrebovalo lehce "zrychlit".

    A chtelo by to jeste jednou procist kvuli preklepum a jinym prohreskum ("agenturni", "Ponadora", "Žádná" u mnozneho cisla zenskeho rodu), ale to je detail.

    EDIT: Jeste doplnek - pokud pan Kremser proste nema rad parodie, tak neni duvod si vybrat jednu a rozsekat ji. Lepsi je proste napsat clanek proc jsou parodie obecne spatne. Takhle to pak vypada, ze se Tex proste pripletl do cesty jinym potrebam, nez recenzi.
    EDIT2: No, ten posledni edit jsem trochu prehnal, ale jasne by melo byt, ze vadi parodie. Vzit si nejakou za priklad je ok.
    • pan kremser je filuta a zrejme nikdo z nas nepochopil, ze tato recenze je schvalne kycovita *5*
  • jonatan.hanzlik
    Nedávno jsem hrál jak Killing Moon tak Pandora Directive (díky, GOG.com). Jsou to super hry, zábavné a mechaniky mi nepřišly nijak špatné...možná to je tím, že jsem mnoho adventur nehrál a tahle mě docela překvapila jak filmečkama, tak 3D prostředím a slušným gerojem.

    Bavilo mě to a dohrál jsem obě hry za asi 3 dny (kdovíjak dlouhé tedy také nejsou). Nového Texe jsem pouze viděl na videích od Jesseho Coxe na youtube a nepřišlo mi to nijak špatné. Je to pořád Tex, svým způsobem unikátní počin na poli adventur (ale jak říkám, moc jich neznám - Polda, Broken Sword, Siberia, Tex). Grafika je opravdu z jiného století, ale to mi opravdu nevadilo - ty filmečky to pro mě dostatečně vyrovnávají.
    Je to slušně vtipné i napínavé (i když druhá polovina příběhu mě vždy tak trochu zklame, protože v každé Tex hře se musí objevit něco nadpřirozeného nebo alespoň mimozemského a to mě nikdy moc nebavilo). Tahle hra ale má docela vtip a bavila mě právě kvůli filměčkům, místy hloupým dialogům (a vtipně špatných hereckým výkonům) a tak. Asi jsem fanoušek série, ale podle mého si to 4 nezaslouží. Chápu že někomu se to líbit nebude a 4 dá. Já dávám 7 (na stupnici, kde 10 je Pandora Directive a 8 Under a Killing Moon). Už se těším až nažhavím poslední Tex hru Overseer :-)
  • Nic v zlom, ale recenzie na tejto stranke zacinaju by viac na smiech ako kdekolvek inde, a hadam ich uz ani nikto neberie vazne. Maximum subjektivity, minimum objektivity robi z Vasich recenzii nonsens. Myslim si ze ten priemer na metacriticu je daleko viac na mieste. Naozaj by ste sa mali uz zamyslat nad dochodkom, alebo opustenim redakcie, lebo v tomto momente je games.cz najhorsou strankou zaoberajucou sa hrami na ceskosovenskom javisku. Nejde len o kvalitu recenzii, sprav a Vasich pseudo rozhovorov , jednoducho uz stracate dych a kvalita klesa po exponenciale.
    • Raziel_cz
      Mně se tenhle konkrétní článek taky nelíbí, ale nic to nemění na faktu, že recenze je subjektivní názor autora. Pokud chceš objektivní pohled, pak máš pravdu, že se radši můžeš jít podívat na průměr na Metacriticu. Jestli jdeš ale vyloženě po číslech, vypovídací hodnota je nulová, protože si neuděláš vlastní názor na věci, co se recenzentovi líbily/nelíbily. A když si přečteš tamní verdikty a komentáře uživatelů, už jsi zase u subjektivních názorů.
      • maros.goc
        Subjektivny pohlad ano, ale ten musi stat na objektivnych faktoch... A v tom daniel zlyhava
    • Blue.Shark
      https://www.youtube.com/watch?v=Sa9AGQHRj0s
      • asi tak, pěkná blbost, games maj svoje, chyby, ale co je nemá
  • Takto to dopadne keď vyberú katolíka , aby hodnotil citový život homosexuála...Jednoducho, recezent má k téme pristupovať nezaujato. to v tomto prípade nie je.
  • Ani mi moc nevadí, že se na Games snaží přiostřit hodnocení, jen doufám, že kuráž zbyde i na očekávané AAA hry typu FIFA, CoD, DA: Inquisition atd.
    • 1) Kremser není součástí games, je to freelancer.
      2) si upad ne.. Nic se nezmění.
  • Mě dostal tento žoldák při recenzi na Lords of Shadow 2, kde si stěžuje na škaredou grafiku, přitom je to jedna z nejhezčích letošních her jak ve vytvarném stylu, tak technologicky(PC-verze)
  • Tahleta recenze je pro mě důkaz, že psaná forma plus číselné hodnocení je pro elektronické médium zbytečný krok zpět. Chápu, že pro recenzenty vyrábějící rychlokvašky je to fain, protože třeba na takové poctivé videorecenzi obsahující vlastní záznam je mnohem lépe vidět jak daleko ve hře došel, jaký má s tímto typem her zkušenosti popř. skill.
    Hru nehraju, ale sleduju playthrough na YouTube kanálu od Jesse Cox a hra mi příjde zábavná, a hlavně příjemně jiná než většina low budget her dnešních dnů.
    • niceguyfromrussia.ru
      "Hru nehraju, ale sleduju playthrough na YouTube kanálu" auu... vôbec nechápem ľudí čo radšiej čumia na záznam z hrania komentovaný blondavým metrosexuálom ako by hru hrali ? nie je to podstata "hier" a to že ich "hráme" ? ľutujem ťa, na hento slúžia filmy nie hry
    • restore
      No neviem, ja si rad precitam staru dobru recenziu. Ak by to bola videorecenzia, ani by som to nezapol.
      • Ilusiveman
        Obě mají své kvality. Jako čtečka a kniha.
        • Čtečka a kniha ale poskytují identickou informaci- pouze je to jiné médium. Já pouze tvrdím, že videorecenze má potencionál podat mnohem pravdivější informace, a taky umožňuje lépe odhadnout např. autorovu předpojatost nebo nezkušenost,což je u mě pro výběr hry důležité - přece jenom bavíme se o recenzi, né o beletrii.
          • Ilusiveman
            Ale poope. Ty o voze, já o koze. Čtečka má svoje výhody chápeš? A kniha má také své nezanedbatelné klady. Například papír a různá citová pouta. Jeden může mít citové pouto k vůni papíru. Jiný rád Moderní trendy typu videorecenzí.
            • to jo, čtečka je super věc o tom žádná
            • Psychotic
              Velmi dobře, na to jsem ani nepomyslel. Výhody to jistě jsou, jestli jsou "nezanedbatelné", to je věc druhá. Ale aspoň něco :-)
            • tak můžeš jí třeba půjčit kamarádům, nevybijí se ti v ní baterky
            • Psychotic
              Neřekl bych, že by kniha měla nějakou nezanedbatelnou výhodu. A jestli ano, pak pouze subjektivní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit