Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj lidi, také moc nevěříte recenzím na elektroniku? U sluchátek to platí trojnásob. Chtěl jsem si koupit sluchátka a vyzkoušel jsem asi dvacet druhů a všechno špatně. Nejšílenější na tom bylo, že sluchátka za 5000,- hrála hůře než sluchátka za 500,- Takže v této zemi/realitě/planetě se nedá věřit už vůbec ničemu! Pokud tápete, tak doporučuji tyto: PIONEER SE-M 531. Mají je na alze a jiných obchodech za 1000,-. Mají skvělý vyvážený zvuk basů a vejšek a dlouhý 3,5m kabel, takže když posloucháte youtube a potřebujete si něco po bytě někde vzít, máte volné ruce.
  • Stále nechápem prečo je lepší headset než normálne reproduktory s priestorovým zvukom. samozrejme, ak nechcete rušiť okolie, tak je to jasné ale ak mám voľbu, tak normálna audio sústava. A naviac stále sú to len hry, takže chcete vnímať aj okolitý svet, napr. ak na vás niekto volá, zvoní na dvere a pod. Dokonca vo výnimočných prípadoch môže ísť aj o bezpečnosť, napr. nebudete počuť sirénu, požiarny poplach, volanie o pomoc a pod.
    • Tu moznost zas tolik lidi nema, kdyz si pripocitas, ze spoustu lidi hraje mp hry a uz jen rusit ostatni lidi v mem dome/byte hlasitym cimkoliv bych nechtel. Navic takova repro soustava, aby se kvalitou zvuku vyrovnala sluchatkam, bude mnohem drazsi.
      • A o akých cenách sa bavíme? Veď PC hráči sú ochotní dať aj 1500 € za kartu. A to si púšťaš veci tak nahlas, že rušíš ostatných aj keď sa zavrieš v izbe?
        • Proste kdyz mas headset, tak mas lepsi vnimani zvuku v hernim prostoru, mas mikrofon a nerusis ostatni. To same samozrejme muzes udelat pomoci normalnich reprobeden a ve vysledku dostanes urcite lepsi zvuk, ale bude to drazsi, bude to zabirat vic mista a bude to delat hluk.

          Takze proto.
          • Jack1947
            Někdo zase nemůže moc řvát , nebo sleduje tv to si nevybereš.
  • Jak to může být silná značka, když původní "HyperX něco" sluchátka byli jen přejmenovaný čínský šunt :)
    • Prosím nezesměšňuj se tady, Cloudy jsou postavené na švedských QPADech.
      • Ten tvůj "švédskej QPAD Cloud" nesmysl je rebrand čínskejch Takstar Pro 80 :) Takstar to vyrábí pro kohokoliv.
        • WhySoSad
          To nic nemění na tom, že Takstar Pro 80 nejsou špatný sluchátka a v té cenové relaci, když chce někdo rádoby "herní sluchátka" tak lepší než jednočkový Cloudy nejsou. Samozřejmě se dá koupit líp, ale ty míří na trochu jinou cílovku než hráče.
          • Jsou lepší než šunt v této recenzi v poměru cena/kvalita, ale jinak opravdu není důvod kupovat tyhle čínský věci, když tu jsou ověřené značky jako Audio-Technica, AKG.. za stejné nebo jen mírně vyšší ceny. I když tady je také nutné vybírat.

            Cílovka je jouda co si koupí předražený Hypermegablaster Alphasamec sluchadla a myslí si, jak to dobře hraje :)
            • Mikrofon je na voicechat uplne v poho, nahravat s tim asi nikdo nic nebude, takze resis nesmysly. Asi jako recenzent kdyz resi, jestli je k tomu latkovej pytlicek, nebo pevny pouzdro - kvuli tomu sluchatka fakt nekupuju. Kdo to vyrobil a jak je mi celkem jedno, pokud vim, ze to nedelali otroci, nebo neco podobnyho. Dulezitej je vysledek. Tobe se ty sluchatka proste nelibej i kdyz si je nikdy nezkousel. Ja mel na gamer headsety stejnej nazor, treba v minulosti jsem zkousel nejakej dost drahej Razer headset a to bylo fakt hrozny. Ale HyperX me presvedcil.
            • Mikrofon zrovna výhra není co jsem četl a podle mě je rozdíl vědět co kupuju a kdo to vyrobil kromě technických parametrů.
            • Jo, ty jsem mel na hlave. Byl bys na tom hodne podobne, jen o trochu lip. A nemel bys k tomu mikrofon. Takze cenove to naprosto odpovida.
            • S čím se smířit, že bych místo tohohle koupil třeba Audio-Technica ATH-AVC500 a byl na tom líp? :)
            • Normalne bych souhlasil, ale tyhle jsou decentni a zadny extra gamer blbosti, za co by clovek platil navic, nemaji. Hraji jako normalni sluchatka za cca 2 tisice. Nikdy jsi je nemel na hlave, jinak bys tohle nepsal. Se s tim smir.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit