Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu, co tady furt brečíte všichni. Jste prostě jen jelly, že PC za 6500,- by hry tak jako PS4 nerozjelo. Já mám obojí. Celej život jsem byl PC hráč a už necelý rok vlastním i PS4. Mám 5 roky starý PC, který jsem si stavěl sám za 25000,- tenkrát (v rychlosti i5 2500, gtx560ti a 16gb ram) v dnešní době už je to prostě low end. Na kterým si občas s oldfriends zasmažim DIII nebo Dotku a to jsem bejvalej hc hráč WOWKA (u kterého jsem probendil tisíce hodin) Je to jen o tom, co v dané životní situaci preferujete. Já už prostě ve třiceti letech a s ročním prckem nemám chuť ani tolik čas sedět u kompa na židli. Radši se večer u pivka rozvalim na gauči a můžu si pustit cokoliv, zasmažit dvě tři hoďky a jít spát. Neřešit bluescreeny, aktualizace windowsů, problémy s ovladačema, nedebojže řešit proč tohle dropuje FPS a hodinu se sr** s nastavením grafiky.

    Vždycky jsem byl proti konzolím, ale od pořízení jsem dost změnil názor. *5*
    • Navíc ještě dodám že tu gamu nemusím vlastnit, v podstatě koupím disk, za měsíc prodám o stovku levněji, nebo vyměním a da se hrát dál. Takže když tady někdo brečí že ty hry jsou drahý... no tak když chceš tak ano, když ne tak nemusí.
    • Jakobych to psal já :D
      Bývalej zarytej anti konzoloid, teď 30m kindoš, už nejde furt love cpat do upgradu PC...

      Souhlas *5*
    • * 5 let
  • Chces cca o15% vykonnejsi PC za cenu konzole? Ja zase chci PS4 AA hry za cenu o 15% nižší než je cena stejných PC her... Nebo klidně i za stejnou cenu PC her beru hned od každé 100-200ks *3*
  • "podmínky jsou jasné - PC za 6k, bez moniitoru a periferií, na kterém poběží hry max 30fps v HD, s Linux OS jako má PS4, pán si přál 200 kousků pokud si dobře vzpomínám, neni problém, na tako nízké nároky opravdu nepotřebuješ kdovíjaké dělo, rád tvému požadavku vyhovim"
    - by ZZ: didakticky pripad arogantneho PC flame troll idi*ta, vsetci si berte priklad.

    Mojou opakovane a JASNE definovanou poziadavkou bolo herne PC v cene 249 eurovej slim PS4 a to PC - MUSI zvladat vsetky myslitelne multiplat hry, ktore bezia na tej PS4ke rovnako dobre alebo lepsie !! a zaroven rovnako ako ta PS4 sa nesmie toho PC dotknut ludska ruka /ziaden HW upgrade/ kym SONY tu PS4 nestiahne z trhu !!

    Co nebude o rok ani o dva, ani o tri. PC hraci ma TUTOVO presviedcaju, ze podobne PC je rutina a v sekunde ho mam na stole. Marne cakam uz druhy den. Vsetci vieme, ze je to totalne a v celom rozsahu nerealizovatelne.

    Takze uz ZZ drz hubu, na tvoje spam troll posty nech ti odpovie skusenejsia a trpezlivejsia redakcia games.tiscali.
    • Neda sa postavit PC , ktore je tak obmedzene ako PS4. Len nechapem, preco do ceny nepripocitavas aj online poplatky, ktore u PC samozrejme neexistuju.
      • Lebo PS4 nekupujem pre excel tabulky, rocny online poplatok v cene JEDNEJ zlacnenej hry je nic oproti Nvidia GPU za 430 alebo 680 euro, na ktorom musis vypinat vsetky Nvidia gameworks s*acky prave pre toto GPU urcene, vsak.
        • Nie je to nic, je to za zivotnost konzoly minimalne 200 eur. Neda sa na platformu pozerat trapne cez cenovku na krabici ale komplexne. PS4 samozrejme nema neherne moznosti, ale okrem plateneho online nema ani spatnu kompatibilitu. Takze nejde postavit pc tak obmedzene ako je PS4. Po pripocitani online poplatkov uz ide postavit PC ktore zrusi PS4 slim ako nic.
          • Urob to, postav ho, UZ TU KONECNE DAJTE specifikacie PC, ktoreho sa ruka nedotkne 3-4 roky a VSETKY hry na nom pobezia MINIMALNE rovanko dobre ako na PS4ke.

            Uz prestante kecat, neunavujte ma vyhovorkami a urobte to, ja nezeriem slamu, skladam herne PC tak dlho ako drviva cast z vas ani nezije, tak uz nekecajte a skladajte to super herne PC za 249 euro.
    • Chceš pc za 6000 tisíc? Není problém. Kup si konzoli. *3*
    • takové požadavky dovedu splnit, takže jsme dohodnuti?
    • dole máš takové žluté tlačítko reagovat, nemusíš psát každý post zvlášť a zbytečně to tu spamovat

      ale já tvému jasnému požadavku rozumím rád vyhovím, chceš PC, které bude výkonostní ekvivalent PS4 v počtu 200 kusů, PS4 je dnes už obstarožnú HW, to opravdu neni takový problém, myslím, že se nám tu rýsuje docela zajímavý obchod pokud jsi dostatečně solventní, v tom případě si ale nemyslím, že je vhodné úrážet někokho, s kým se právě chystáš uzavřít obchod za 1,2M, trochu obchodní etiky můj východní kolego, j8jo kdybys chtěl, můžu ti ke každému kousku dodat i antivirák zdarma, jakou máš adresu? pošlu ti rozpracovnou nabídku

      PS kdybys chtěl těch PC 500, můžeš je mít i za 5k jedno a klávesnici a myš k tomu zadara tak dej vědět
      • Kazda slusnejsia sajta ti uz davno zatvori tu troll spam hubu docasnym IP banom, takze sa dalej, teraz vsak uz sam, vytesuj nad svojim insitnym svejkovskym pepikovstvom.
        • tak víš co? když si takoý hrubý hulvát, tak já ti je tedy prodávat nebudu, obchod se ruší, más smůlu
        • tak ty PC za 6k s výkonem PS4 tedy nakonec nechceš? no, mohl jsi to říct rovnou a šlo to i bez urážek, když si něco nemůžeš dovolit, tak přece nepředstírám že si to chci koupit, to se nedělá hele
  • "bavíme se samozřejmě o PC bez monitoru, kde běží hry ve 20-30 fps v HD, některé starší ve FullHD na low až mid detaily bez AA, tedy ekvivalent výkonu PS4."
    - by ZZ.


    Akceptujem tuto ponuku, strop je 6000 ceskych za HW s OS bez monitora, prosim dodaj presne specifikacie, hry musia BEZ vynimky bezat lepsie ako na slim PS4 a musi tomu tak byt BEZ vynimky az do konca zivotnosti tej PS4, kym ju SONY nestiahne z trhu.

    Inak sa zmluva rusi, beriem kludne aj 100 kusov, co 100, aj 200 co s tym budes TY robit uz o pol roka ked ti to budem vracat pri poruseni podmienok, netusim, ani neriesim.

    Obaja vieme, ze podobne PC sa neda postavit. Mimochodom - "bez AA", snad 1 hra z 50 na PS4ke nema ziadnu formu AA, trochu brzdi tu bezbrehu PC aroganciu.
    • http://www.focus.sk/hp-260-g2-dm-pentium-4405u-intelhd-4gb-500gb-klvmys-dos-13840

      - pre ostatnych, toto dostane za 249 euro aj so zarukou, fungel nove ako PS4 slim pod stromcek.

      A ano, prasiva, hnusna PS4 je iks - mozno 10 krat - vykonnejsia ako tato omnipotent herna "PC radost".
      • OS Linux, jako na PS4

        co bude v budoucnu ti nikdo nezaručí, pouze současné hry, ale můžu ti sehnat těch 200 PC po 6k to zas neni problém, kor při tomhle množství, jen doufám, že si to můžeš dovolit, jinak nevim co tu řešíš *1*
        • "super herne PC na linuxe", takze v skratke - nikto z vas nedokaze postavit podobne PC za 249 euro s jasnymi podmienkami ako som udal proti tej vylizanej, prasivej bla bla hriankovac PS4.

          Tesilo ma, koniec srandy, na detinske PC troll kecy uz nemam cas.
          • já to dokážu, psal jsem ti, že pokud to myslíś vážně 1,2m tak ti těch 200 PC po 6k seženu..PS4 OS běží taky na Linuxu,chtěl jsi ekvivalnt, máš ho mít
            • jen plz pošli 1x výpis z účtu, ať vim že si to můžeš dovolit a jen mě tu netaháš za fusekli a můžem to rozject
            • podmínky jsou jasné - PC za 6k, bez moniitoru a periferií, na kterém poběží hry max 30fps v HD, s Linux OS jako má PS4, pán si přál 200 kousků pokud si dobře vzpomínám, neni problém, na tako nízké nároky opravdu nepotřebuješ kdovíjaké dělo, rád tvému požadavku vyhovim
            • Skladam PC dlhsie ako 25 rokov.

              Jasne som ti povedal aby si uz prestal dristat a ake PRESNE PODMIENKY mas splnit aby si prekonal ponuku tej prasivej 249 eurovej PS4, ktorej mate plnu hubu.

              Nikto tie podmienky splnit nedokaze, tato tema je tymto uzatvorena.
            • pokud si můžeš dovolit těch 1,2 Mega za těch 200 PC, máš je mít, zcela vážně
        • napis mail a dohodnem se
  • PCckar a Konzolista - kdo pouziva jedno ci obe z techto slov je omezeny bezmozek.
    • zdeeneek
      A ten kdo používá slova ovoce a zelenina je taky bezmozek? Oboje je přece k jídlu, tak proč to rozlišovat, že?
  • Test PS4 Pro ukazal jednu vec a to, ze komunita PCckaru na games.cz vazne neni normalni...ty vole, takovy flame kvuli testu konzole, kterou si nikdy nekoupi...velka gratulace vsem blaznum... :DDD
    • a při tom jsou to agresivní flambovací příspěvky od konzolových trollů jako je tento tvůj, co to rozdmýchávají, vtipná ironie *1*
      • To vis ze jo, blbecku, staci si precist prvni komentar v diskusi...

        "Na druhou stranu, co předvádí mašinka za deset tisíc korun, je překvapivě solidní kvalita" - ve srovnání s čím? Možná by autor článku mohl postavit PC za podobnou sumu a udělat pár testů :)

        "Za 6000 Kč si herní počítač s legálním operačním systémem zkrátka nepostavíte." - Proč by ne? Bude to více "herní" než vykopávka PS4, navíc se spoustou her zdarma."

        Koho pri testu upgradnute PS4 zajima nejake PC? Samozrejme jen fanaticke MR.

        A mam pocit, ze uplne prvni byl "tezky konzolak" LV426, ale uz to smazli. V kazdem pripade - jako kazdy spravny PC blazen si umis krasne nas*at do huby, luisiku... :D
        • "To vis ze jo, blbecku..."

          Skvělý způsob, jak si zaručit ignorování zbytku textu. Možná by to chtělo dospět, i když ty už si určitě velký a dospělý, když máš tu konzoli... *15*
          • Jsem rad, ze jsi ho ignoroval... oh wait...

            <3
        • Ty jsi ale dobře zakomplexovaný mindráček, třeba tě to jednou přejde, až ti rodiče koupí pořádné herní pc :)
          • Jo, reakce hodna PC fanatika...co se rodicovskych nakupu tyce, predpokladam, ze se ridis pravidlem - podle sebe, soudim tebe...ale nevadi, ve tvym veku ti mozna prospeje hrat si na velkeho kluka v anonymni diskusi... ;)
          • Preco PORIADNE PC ?, predsa tu kazdy PC borec tvrdi, ze 6000 ceskych uplne staci na nieco co jasne hnusnu 249 eurovu PS4 prekona a ja sam som tu postavil otvorenu poziadavku, nech mi podobne PC dodaju za vyssie uvedenych podmienok. A to co najskor.

            Zatial tu vsak panuje mrtve ticho, minus silacke reci PC pubertakov.
            • bavíme se samozřejmě o PC bez monitoru, kde běží hry ve 20-30 fps v HD, některé starší ve FullHD na low až mid detaily bez AA, tedy ekvivalent výkonu PS4
            • np. kolik že jsi jich chtěl, 10? pošli adresu, smlouvu abys pak nekafral a já ti je seženu *1*
        • Okamzite prijimam ponuku na kupu 10 /slovom - desiatich hernych PC v cene 6000 ceskych /s OS a vsetkym samozrejme/, ktore spustia kazdu multiplat hru minimalne tak dobre ako PS4 /prva podmienka/ a budu to robit kym PS4 nezmizne z trhu /druha podmienka/.

          Najsrdecnejsia vdaka !!!
          • nejsem tady kvůli flamu, ja bych to trosku ale upravil to co rikate není zdaleka pravda, porovnávat PS4 s PC je jak slona s tygrem, jasne obe sou to zvířata, ale každý slouží jinak. PS4 proste není pracovni stroj, nelze na nem delat kancelářskou praci, porad musite mit doma PC, to znamena v pripade ze me deti mají PS4, porad mi lezou na kompa aby si pousteli youtube, ucili se s excelem a Wordem do skoly, lezli na mail, atd....co z toho udelate na ps4? kulovy, druha nevyhoda ps4 je uplne jasna, hry jsou jen placene, nerikam ze je to velky problém, není, kupuji jim hry za 250 Kč za kus v bazaru, nepotrebujou hned to nejnovejsi...na pc si proste stahnete pirátskou verzi, koupite novou hru za polovicni cenu, nebo opet v bazaru, je to dalko levnejsi a jednodussi, tak si spoctete vydaje pcčkáře za PC na urovni PS4, a vydaje za PS4 vcetne her, dostanete se daleko vejs, proc? protože sony a MS prodavaji sve stroje pod cenou a az na hrach a například také PLACENEM multiplayeru, teprve vydelavaji...a to ani nemluvim o tom, když vam konzole klekne, opravit ji je teda pekne draha fuška, prave se nam rozbila ps3 a uz to nedala, PC si kdykoliv opravuju a vymenuju dily sam, levou zadni...nic proti PS4 nemam, me to ovladani proste nesedne, myš je myš, ale detem se libi, tak proc ne
            • hromada bludov kategorie rozpustily PC troll.

              Takze este raz - pred vianocami 2016 idem okolo Datartu doslova utopenom v 249 eurovej slim PS4, nielen tunajsia PC komunita ma vsak presviedca, ze by islo o NAJHORSIU kupu mojho zivota, vylizany, tupy sony hriankovac a daju mi za 6 litrov herne - PRIAM MULTIFUNKCNE SUPER PC, co to zvladne lepsie a vydrzi dlhsie - ako ta prasiva PS4.

              Zatial mi vsak nikto podobne PC nepredstavil.

              TAK MI HO UZ DO PEKLA DAJTE, CHCEM SA HRAT NA UROVNI A LACNO !!

              Reci o warez PC a podobne nezmyselne subjektivne plky /mne skutocne nevadi, ze si na chlapov, kazdemu to jeho, pohoda/ budem laskovo ignorovat, detto lacne GTA 5 PC za 59,99 euro pred vianocnou STEAM akciou.
  • Hanzales
    Hustý diskuze :)
    • Tilwaen
      Vždy při vydání podobného typu článků si představuju členy redakce, jak si někde venku požitkářsky vychutnávají poslední cigárko, pak se smutně podívají na svět okolo sebe, típnou vajgly, pomalu sestoupí do podzemního atomového bunkru, zmáčknou červené tlačítko "publikovat článek" a pak děj se vůle Boží *1*
      • Mart9
        Podle mě je to přímo záměr a udička pro ty ubožáky, co se tu hádají. Naopak se nad tím musí redakce bavit.
        • Tilwaen
          Kdyby to samé aspoň nebylo pokaždé jako přes kopírák pod jakýmkoliv článkem, kde se zmíní konzole, gamepad, exkluzivita nebo grafika. Tolik popkornu musí škodit zdraví.
      • flash789
        Oproti clanku od Vavry o Skyrimu je tohle jen slabej odvarek :)
  • "Inak, kedysi, tak v 96. mal kamoš iba volant, hrali sme fifu traja na myške, klávesnici a volante :D Bola to haluz ale neverím že keby som hral fifu volantom doteraz, tak by sa moja svalová pamäť tomu prispôsobila natoľko, aby som porážal ľudí s gamepadom :D "
    - RudiB


    Ale bola by to prima sranda na gauci, keby ten volant mali vsetci. Z joypadu pri FPS sa robi velky bubak, ale po 2 mesiacoch treningu to kvalitny hrac zvladne hravo aj z nuly a bude porazat mininalne dolnych 30% hracov s mysou ako nic. Je to vlastna skusenost, to iste plati pre kancelarsku 100dpi no-name mys versus 5000dpi laserove razor blbosti s olovkami pre teen profikov.
    • Kancelářská myš 100dpi? Odkud si vylezl? I myši za 50 korun mají 1000 dpi. Mimochodem, legendární FPS skilleři typu Cypher nebo Fatality hrávali/hrají na stovkách dpi. 5000dpi je jen marketingový taháček.
    • bohužel, všechny ty marné a zrušene pokusy o crossplatform multiplayer řikají něco jiného
      • Preto hovorim o dolnych 30% hracov, sam seba porazim s mysou versus joypad urcite 9 z 10 pokusov, na strane druhej PC hrac co hraje v BF1 v rozlisenie 1600x900 na 30-40 fps versus ten v 2K+ na 120+ fps je v podobnej nevyhode.

        Ale o tom sa diskretne nehovori. Cross platform hranie ma zmysel v menej na ovladanie citlivych hrach, osobne aj tak velky /kriticky velky/ dopyt po tomto nevidim, gamebiz ide aj bez toho veselo dalej.

        A kdeze je este divokejsi cross platforms s takym androidom, ze.
  • Konzola je super, keď je nejaká oslava a hráme s kamošmi FIFU, Forzu alebo Tekken. Sám si len občas zapojím starý xbox 360 a hrám FIGHT NIGHT ROUND 4. Inak som sa za 6 rokov čo konzolu mám, nedokopal na nej hrať sám nič iné. Hry ako GTA V a Witcher 2 mi zapadali prachom a prešiel som ich až na novom PC. S gamepadom ma bavia len športy a autá. A to ani nehovorím, že by som si nikdy nezahral hry ako Rome 2, Tyranny a podobne.
    • http://bf1stats.com/

      paradoxne joypadove konzoly uplne zahlusia herne PC prave v "jeho" klasickej , nativnej hre s "jeho" wasd+mys ovladanim a to s vysokanskym pomerom aj 5-6 ku jednej.

      Pri BF 3-4, Battlefronte to bolo uplne rovnake.

      RDR na PC este nikto nevidel a Cyberpunk 2077 sa ladi s ohladom na Playstation, moze poliak hovorit co chce.
      • Hrám Red Orchestru a je mi dobre :D
        • Sorry za double post ale nemôžem editovať. RDR som hral na xboxe a aj keď to bola super hra a dohral som ju, nevedel som si nikdy úplne zvyknúť na ovládanie openworld strieľačky gamepadom a nikdy som sa tým pádom do hry úplne neponoril, bojoval s ovládaním a hral to len kvôli príbehu a nedostatku westernových hier. Keby to vyšlo na PC, hral by som to radšej tam. Toto bola taká z núdze cnosť. Inak nemám problém napríklad s ovládaním Gears of War, pretože to je lineárna strielačka, kde postava skoro stále postupuje len vpred a nemusím sa viac menej otáčať o viac ako 180°. Nejak sa dokotúľam ku krytu, spoza neho všetko vystrielam a kotúľam sa furt vpred k ďalšiemu. Ale vadí mi hýbať sa s tými páčkami otvoreným prostredím, kde mi príde otáčanie pomalé a ťažkopádne.
          • Ovladanie wasd, mys, dotykac, joypad, volant atd. je vzdy nakoniec o tom istom, mozog, svalova pamat, koordinacia, rutina - nakoniec to pride a clovek si zvykne, nie je to podstatne, Dark Souls sa da prejst aj na tanecnej podlozke.

            Avsak - pri takom Abzu vidim dramaticky rozdiel ak hru ovladam na klavesnice a logitech dualshockom, teda joypadom /je to to prave !!/, uprimne to neodporucam hrat na klavesnici nikomu, je to ako riadit okruhove ferrari 10 eurovym quickshot atari joystickom.
            • Inak, kedysi, tak v 96. mal kamoš iba volant, hrali sme fifu traja na myške, klávesnici a volante :D Bola to haluz ale neverím že keby som hral fifu volantom doteraz, tak by sa moja svalová pamäť tomu prispôsobila natoľko, aby som porážal ľudí s gamepadom :D
            • Preto som napísal že gamepad je dobrý na bojovky, športy alebo arkádové jazdenie. Ale tak ako nebudem hrať stretégiu volantom, nechcem hrať strieľačku gamepadom. A dotykové ovládanie je kapitola sama o sebe, ale to je mimo tému.
            • Skákat se dá na jedné noze, proč chodit... Klasika. *1*
  • "Dali ti do krabice jinou kartu, sel bych to reklamovat"
    Lukass


    Nie nedali, takto totiz veci na PC funguju - Nvidia ma vlastne specificke features ako HBAO+, hybridne ray-soft tiene, TXAA a podobne blbosti - skus ich zapnut na 1080ke/2K/4K v lubovolnej hre, napr. WD2, framerate padne na hubu ako kamen, ak si nevidel WD2 trailer od Nvidia, tak tam pysne okazuju Nvidia specific San Cisco hmlu, raymarched fog !!

    Pointa - nikde v hre nie, pri prvych testoch to pri kombinacii tej hmly a TXAA padlo pod 10 fps. Na 1080ke. Takze PC dnes /ak chces 60fps a viac/ to je rozlisenie ako na PS4 alebo jemne nad a "vsetko vypnut" - extra screen space reflexie, vegetacia ultra, adios tiene, zbohom TXAA.

    Iste v PS4 nastaveni valim 4K/30+, IQ je vsak na draka. Vyskusaj si to a budes zurit a to aj na zostave i7/4.5Ghz s dymiacou sa Nv 1080.
    • Lukass
      Pak je chyba v optimalizaci hry a hra je odflaknuta. Zvlast WD 2 ktera vypada uplne otresne i na ultra.
      • Líbí se mi, jak se snažíš z nějakého WD2 udělat střed vesmíru. Ta hra je průměrná a mrtvá, nikoho nezajímá, jestli to běží na PC 10 fps, už to konečně pochop.
        • vid google - "citanie s porozumim".

          Identicky pateticky vysledok dosiahnem v GTA5 redux, WD2 alebo Mafia III. Witcher 3 ma tiez smolu /ale sak vypneme hairworks a dalsie bullshity, ktore su tu iba na paradu nie !!/. MGS 5 ktore sa tu biedne vytahuje bezi uz na PS4 v 1080p/60 a ide primarne o hru pre PS3.
          • A přesto MGS5 vypadá líp jak WD2... holt neoptimalizovaný sh*t je neoptimalizovaný sh*t... *15* Do PC bych něco takového nedal.
      • Na forach najdes doporucenie /pri WD2/ len preboha ROZUMNE s screen space reflexiami lebo decimuju framerate, to je pekne, ale ich vypnutie ma posuva smerom ku konzole a oni toho doporucuju "vypnut" ovela viac a Nvidia specific features robia z WD2 doslova slideshow.

        Ale ty predsa mas prakticky jednocipovu PC spicku, hra ta vsak nenapadne tlaci do nastaveni 249 eurovej konzoly AK chces lepsi framerate, cim sa mysli 60fps+.

        Ten nie je problem dosiahnut ale IQ je hrozne, plne mihotajuceho sa pixel shimmeringu, crawlingu, alfy, specular odleskov atd. atd. Rovnako vsak dopadnes aj pri starej GTA5 s redux modom, opat staci snaha o vylepsenie IQ a zbohom, "obycajny" hrac s beznou i5 a niecim na urovni NV 970 - uprimne lutujem a zaroven sa smejem tomu ako bliakaju o kolko su PS4ke nadradeni.
        • Lukass
          Podivej se jak vypada na konzolich BF1, a jak na PC, i na medium je na PC uplne nekde jinde oproti konzolim. O hnusne rozmazle a vyblite grafice na na Xone ani nemluvim.
          • na PS4ke je BF1 solidna 900p/60 MP hra a to so skutocne hroznym CPU, najdite si testy BF na nejakom slabuckom AMD FX s 7870, rec je vsak o tom, ze obe konzoly preskakuju 5-6 nasobne hernu zakladnu PC hracov v "ich" hre stavanej na "ich" ovladanie.

            Je to rovnaky dnes uz opakovany precedens, ako keby sa stary DOOM predaval 6 krat lepsie na Playstation 1 ako na vtedajsich i386-i486 PC.

            Alebo take Diablo 1-2 - na joyadovej PS1, to by vola hanba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit