Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nechápu, na co všichni nadávaj. Že TDU má lepší jízdní model? Vždyt TDU není ani pořádně arkáda. Nevím no, mi se zase nelíbí Project Cars, nekoupím si to, ani nestáhnu, nebudu to prostě hrát, ale nemám potřebu furt "sprostý slovo" na diskusi o jinejch hrách jen proto, že prostě Dragon Age není jako Project Cars. A ano, napsal jsem Dragon Age, protože porovnávat hardcore arkádu s tím prakticky nejarkádovějším jízdním modelem, jakej jde udělat, s hardcore simulací, je totéž jako porovnávat závodní hru s fantasy rpg. Ale zajímalo by mě, kde jsou ted všichni ti, kteří 10 let volali po nástupci nejlepší arkádové hry ever (Underground 2) a ted, když ji mají tady, tak bud mlčí a nebo přesedlali asi na simulace..

    Co se The Crew týče, tak graficky je to průměr dnešní doby, což je ale pochopitelné vzhledem k rozhehlosti světa. Ale ještě bych zmínil rozdíl mezi grafikou jako celkem a detaily. Detaily jsou hrozný, protože udělat detailně každej strom, každej dům, každýho chodce atd, kterej na mapě je, tak by nad tím Ubisoft strávil 15 let. Ale jako celek je ta grafika hezká, vyhlazená, stíny jsou hezký, slunce je hezký když zapadá, vychází.. čeho já se trochu obávám, je obsah té hry, protože v betě mi přišlo, že jsem po relativné krátké chvilce prošel jako nůž máslem téměř čtvrtinou kariery. Žádná challenge, závody jednoduché a krátké, bylo jich málo.. A hrát online do zbláznění asi nebude až taková zábava. Takže snad nebude kariera trvat jen 10 hodin
  • Má to singl ( příbeh ) ?
    • Má ve stylu NfS Undercover.
  • Vegen
    Závodní hru zapnu velmi málo kdy, ale v betě mi Crew sedl. Nemám rád "reálně" chovající se auta. Pokud tvůrci nebo fanoušci odemknou 60FPS, tak si to určitě koupím na vyblbnutí :-)
  • Vypadá to naprosto příšerně. Doufám, že se hra nezaplatí, studio krachne a autoři půjdou kopat kanály, protože to jim půjde určitě líp.
  • ten jizdni model je otresnej to se neda hrat, tohle ze je arkadovej jizdni model ha existuji arkadove zavody ktere se ovladaji mnohem lepe
    • Ale jak to autor clanku dokazal podat:
      "arkádová hratelnost, díky níž si The Crew s realitou skutečně nikdo nesplete"
      Mame to brat asi jako zamer, ktery se podaril. *1*
  • Veskoslav
    Hrál jsem uzavřenou Betu. Nebylo to špatné, ale graficky nic moc, kokpit potěšil, aby mě následně nasrala absence zrcátek, které sice byly, ale fungovali v rámci šedé zóny planetárního uskupení Andromedy. FPS lock na 30 byl strašný, hra se nedala hrát více jak 30 minut, pak z toho začaly bolet oči. Jízdní model nebyl špatný, byla to kombinace arkády a reálného modelu a šlo poznat, jestli jedete s truckem nebo se sportovním vozem. Bohužel chyby jako smyk atd jsou udělány zatím hrozně. Potěšilo naopak to, že prostě při napálení do zdi končí závod. Potěšil mě virtuální tuning, ten byl dobře zpracovaný. Ale pokud by se nezměnila grafika, FPS lock by zůstal, tak rozhodně nekoupím.
    • Keyz
      To jsem nějak propásl, že to má FPS lock 30.

      U závodní hry *15*
      To pak není co řešit. Nesplňuje to možnost plynulosti. Něco jako jako ty NFS s 30 FPS. Tohle je o to horší, že to je MP na body, a tam potřebuješ vše navíc aby jsi hrál pohodlnění a lépe.

      Jako soutěžit v rychlé hře s lockem na 30FPS je opravdu zoufalost. Většina lidí v MP hrách hraje na body, hodnosti atd. Prostě to je soutěž. A tam si lidé hru upraví stejně jako si závodník upravuje drobnosti na autě aby měl i minimální výhodu.
      • Na PC nebude mít lock na 30 FPS. To už je potvrzené.
        • 30fps to je vymozenst nextgen konzoli (jinak by jim hry nejeli v 1920x1080 *1* *3*
    • Stacilo upravit textak, ovsem pokud bude i plna na 30 fps lock, tak me naserou. Grafika me prisla v pohode, vem si jak je to velka hra. Ste namlsani z okruhovech zavodu, ale je jasny ze v takove open world hre, ten graficke ustupek musi byt.
      • Veskoslav
        No jelikož zkouším teď Assetto Corsa a čekám na Project Cars, tak máš asi pravdu. Ale ta grafika byla místy fakt slabá, přišlo mi, že je to jako Watch Dogs bez hackování. Naopak potěšilo, že konečně někdo dal chodce na chodník. Dejte moderům nástroje a uvidíme, jak se na tom vyřádí. Což ale moc u Ubisoftu nehrozí:(
  • marian
    A já zase nechápu vás po dlouhý době vyšla nějaká luxus hra a vy si stěžujete jenom na ty nejmenší maličkosti a na grafice nezáleží
    • Omyl, ona jeste nevysla *1* Ale pravda je ze NFS je pro me mrtvy, a tohle ho m uze dobre zastoupit. Napad s mapu skvely, tuning, zavody pres kontinent, to je proste neco, co prinasi svezi vitr do arkadovech zavodu
    • Ristoro
      Chápu že v závodní hře vůbec nezáleží na tom, jak se ty auta chovají :D.
  • V Ubisoftu si pohrají s každou serepetičkou, ale to že jízdní model je úplně mimo a grafika vypadá přepáleně, tomu tam nikdo nevěnuje příliš velkou pozornost.
  • Pro me bude dulezita podpora volantu.Jizdni model je na arkadu uplne v pohode, nevim co vsichni prskate. Hrajte Project Cars (ktere se me mimochodem moc nepozdava) a arkad si nevsimejte. Z bety Crew se byl nadsene, pribeh v zavodni hre neresim, takze pokud hra bude podporovat muj staricke volant, je to jasna koupe!
    • PC maj jen o málo lepší systém fyziky. Já chápu ze to je arkáda ale musim mít jistotu v řízení. A opravdu to jde udělat dobře :)
  • dokad se to auto bude řídit jako se šolíchá mejdlo když vám spadne ve vaně, tak nemám nejmenší zájem :)
    • Paráda! Díky za info! O blbce míň ve hře. Pro mě důvod pro předobjednávku.
    • LuckyBaal
      ono když si necháš zaplé EASY řízení se všemi ,,podporami'', tak se není čemu divit. V tomto nastavení je to opravdu nehratelné.
    • Ristoro
      Souhlas. Líbí se mi celkový koncept, ale kazí to ta fyzika aut. Není nad Test Drive Unlimited, který s tímto modelem přišel jako první. Sice ta fyzika aut taky nebyla bůhví jaká, ale byla to super hra.
      • Test Drive Unlimited samozrejme s timto modelem prisel jako prvni, ale i pres fyziku aut a hlavne silenou zabugovatelnost to byla zabavna hra. Dnes je uz TDU mrtve a cast tymu, ktery na teto hre pracoval dela prave na The Crew. Takze v podstate nikdo nic nekopiruje, akorat dale rozviji svou sablonu, podle ktere se drzi jiz od prvniho TDU. Doufam ze aspon vyladi jizdni model, at je prijatelny. Protoze na trhu neni zavodni hra, ktera by obsahovala neco podobneho. Zavodnich her je plno, ale neni nad to si obcas oddechnout od simulatoru, a po obligatnim pripevneni volantu zapnout neco arkadovejsiho, otevrit pivko, delat ve meste chvili bordel a pak se nechat nahanet fizlama, kteri byli v tdu zastoupeni ostatnimi hraci. a nebo se jen tak projizdet, na nekoho probliknout dalkovyma a dat si maly improvizovany zavod. doufam, ze v tomto The Crew nezklame

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit