Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K tomu videu:
    Ty animace jsou naprosto otřesné, o tom není pochyb. Dál je velmi "zajímavé", jak se postava podivně kroutí/hýbe, když stojí. Jistě, je dobré ukázat, že postava dýchá, tu a tam se třeba protáhne apod., jak je to v kdejaké hře, ale tohle divné hýbání se je opravdu totální nesmysl. Si běžte třeba zaběhat (udělat nějakou fyzickou činnost) a pak se postavte před zrcadlo. Garantuju vám, že se nebudete takhle přiblble kroutit a pokud ano, je čas na návštěvu lékaře.

    Crafting je přesně to, co jsem poznal ve všech ostatních MMO. Vůbec žádná inovace, jen jiné pojmy. Mně by se líbilo, kdyby člověk konečně mohl craftit zbraně po kouskách, ty pak sestavovat do jednoho kusu tak, že by nakonec byla zbraň unikátní - tj. pořád dokola necraftit jen předdefinovanou celou zbraň. Ale TESO není o craftu, takže jim tohle s lehkým srdcem odpouštím.

    V počátečních lokacích jsem viděl crafting surovin velmi málo a byl zde ten podle mě zastaralý herní prvek, že vám může jiný hráč sebrat surovinu před nosem, což zábavě slušně ubere, kor když je tam surovin dost málo. Není to jako ve Skyrimu, kde je všude kolem spousta surovin. To mě dost mrzelo.

    Svůj "vznešenější hate" (tj. hate s argumenty) ukončím svým názorem na animace při sbírání surovin. Já osobně si myslím, že je zbytečné vidět animaci (kor velmi špatnou) sebrání třeba houby. Ve Skyrimu to taky není a ničemu to nevadí. Kromě toho tahle animace sebrání nepříjemně prodlužuje a myslím si, že to nakonec bude mnoho hráčů jen obtěžovat. Já nevím jak vy, ale já ve Skyrimu prostě rád běhám a sbírám kytičky. Kdybych ale měl u každého sebrání vidět tu animaci, velmi rychle bych sbírat přestal. Mít řadu animací pro řadu činností je fajn, ale nesmí se to přehánět! Totéž si myslím o zbytečné a hrozné animaci otevírání dveří - ať prosím pěkně vývojáři někdy zkusí otevřít dveře tímhle "pohlazením dveří", jak je vidět z animace. Je to další hrůzostrašný nedodělek v téhle P2P MMO hře.
    • Ano postava se nerealne hybe.Asi proto,ze ta hra neni simulator stredovekeho zivota. Nikdo se nezavdeci vsem. Jeden nadava,ze se postavy vubec nehybou,jak je to nerealne. Dalsi nadava,ze postavy se hybou az moc,jak je to nerealne. Proste vecne nespokojeni jedinci,co by remcali pri milionove vyhre ve sportce,ze budto vyhrali malo,nebo moc. Paklize vam hra tolik lezi v zaludku,je nejlepsi ji vubec nesledovat. Nam natesenym hracum to opravdu vadit nebude;-)
      • Vy natěšení hráči jste zhobou her. Díky vám se vytváří podobné paskvily. *7*
        • tonnymontana
          trollda: tak nevim jak je to mozne ale zdalo se mi o postave ktera se kroutila a sekala presne jak si to popsal:D asi bych to zaradil do nocni mury bylo to az desive tak diky za dobre spani:D beze srandy..:) trosku off ale myslim ze muj sen je dulezitejsi:D
        • Zhoubou her jsou vecne nespokojeni whineri,kteri porad breci na forech,jak je tohle a tamto nerealne,tezke,lehke nebo ze jester vypada moc jako jester. Sice se budu opakovat,ale paklize tu hru tak nesnasite,tak ji nesledujte. Me taky nebavi fotbal,povazuju ho za stupidni sport a neprolezam fora o fotbalu,nehazim nanej spinu ani ho nehatuju.
    • A uz to nesrovnavej se Skyrim. To si tak blbej ze nechapes ze to neni dalsi skyrim?
    • Proc porad omilas to same? Kdyz se ti to nelibi tak to nehraj nesleduj a nestarej se ne? Uz jsi s tim hate trapnej
      • To není pravda. Nečteš mé příspěvky a jen je hatuješ. Pokaždé se věnuju úplně jinému aspektu hry.
    • Me teda predevsim prijde prdly, ze suroviny se zcela random povaluji po krajine .... bych cekal, ze trebas takova zelezna ruda se tezi v nejakym dole ... coz bylo taky uz v ty ultime. Stejne tak, ze drivi se tezi kacenim stromu ... a ne sbiranim nejakych vetvi ...

      Ale jak uz sem rek, surovin tam je pomerne dost, jen si musis vyexpit jejich zobrazeni .... jinak je mezi travickou nepostrehnes ... (pripadne mozna by pomohlo zahejbat grafikou a neco povypinat). Problem je spis v tom, ze surovinu musis nejdriv predelat na material ... a nejde to 1:1 => hned mas 2 sloty v baglu obsazeny ... a pokud sbiras vse na co prijdes, tak mas za par minut problem ...
  • Osobně se na TESO těším MMO na 2-3 měsíce mi bohatě stačí. Doba kdy jsem u jedné hry strávil rok je naštěstí už pryč je tolik super her tak proč u jedné zakrnet na 3 roky ?
    • Taky nechapu proc lide pozaduji u MMORPG her x letou hratelnost, jiank jim ani nestoji za hrani. Bavi me mesic? Dva? Tri? No a co? U klasickych novych her nestravim vetsinou ani zlomek te doby a pritom stoji stejne. Navic k dobrym MMORPG hram se rad vracim. Po mesici,po roce....
      • Presne. Moje slova.
      • A právě pro tebe vznikají herní klenoty jako je Call of Duty nebo nově skvělý a mimořádný Call of Battlefield. Ale jsou tu hráči, kteří chtějí od her něco více a chtějí je hrát déle, více do hloubky a třeba i vytvořit nějakou komunitu. A ono těch opravdu dobrých her tolik nevychází, aby měl člověk každý měsíc co hrát, tedy pokud se hraní věnuje častěji. *3*
        • Tak zrovna cod a bf jsou jedný z nejhorších fps serii co kdy vyšli nepočítam cod2 a bf 1942. Ale v jedné věci máš pravdu mě na hraní už opravdu moc času nezbívá, víkendy a občas v tejdnu max 2-4 hodiny. Takže MMO které nevyžaduje 1500 hodin hraní aby člověk něčeho dosáhl jen vítám
  • Pojdme spolecne hatovat ESO, protoze nic jineho neumime a doma hrajeme Call of Duty anebo cekame na vydani Kingdom Come. Divejme se na to z jine stranky - Tatranky => Hatuju Horalky, protoze jsou kopii Tatranek. Ja to proste nechapu, proc ti vyrobci jidla neprijdou s necim jinym? Misto toho tady mame dvacet druhu tatranek, fakt hruza. Takovy je zivot - deal with it.
    • No jo, jenze pro pochutnani si na teto "tesotatrance" je nutne platit mesicne bez ohledu na to, jestli si vubec kousnu. Kdyz k tomu pripoctu skaredy obal, prumernou chut a fakt, ze jine tatranky proste koupim a snim (nebo ji dostanu uplne zadarmo a priplatim si jen za nejakou polevu navic), tak mi z toho automaticky vychazi hate, protoze tesotatranka neni vubec v nicem lepsi a jeste maji tu drzost s poplatky.
    • Co se tady snažíš dokázat?
      • Dokazat? Nic, jen mam rad tatranky.
    • Bože, a ty máš nějaký komplex, co? *7*
      • Jeste bych to zakoncil vetou - Pokud neco nekomu chutna, prijdou jini vyrobci s kopiemi - kopie muzou byt lepsi, ale taky horsi.
      • Mohl se ozvat nekdo jiny, nez zamindrakovany panic s nickem patnactilete lolitky.
  • Popisují to, jak kdyby vynalezli něco nesmírně inovativního, ale nemůžu si pomoct, přijde mi to jak kdyby to okopírovali z WoWka.
    Zlatý skyrim s hromadou crafting modu, kde šlo těžit cokoliv a vyrobit prakticky všechny předměty co byly ve hře, do toho potřeba jíst a pít - brát vodu z řeky - převařit ji...
    • Od dob WoW jsou veskere mmo jen jeho opie co? Doufam,ze tohle individum jeste nema volebni pravo:-D
      • Podle sebe soudím tebe? TESO jako takové mi nepřijde špatné. Komentuji jen ten trailer, který prezentuje dávno fungující prvky od jinud jako naprostou senzaci a novinku.
        • To je jako tvrdit,ze od dob felicie jsou dalsi skodovky jen jeji kopie. Ano ma to 4 kola,volant,motor a ulozny prostor. Tezko v tomhle vymyslet neco noveho. Jde spis o ten zbytek. Nikde jsem necet neco o tom,ze se TESO povazuje za prevratnou inovaci MMO zanru. Ano,craft mi v bete prisel zabavnejsi nez treba ve WoW nebo v Lotro.
          • "necetl"... stačí poslouchat u traileru, než se do někoho začneš navážet.
    • lol
  • Ach to kladivo

    smial som
  • Tohle ne, tlemil jsem se do půlky videa a potom jsem to vypnul *1* S tímhle bych se být vývojářema vůbec nechlububil. Dpč, žádná inovace, nic, pořád to samé. Do prd*le už.
  • V ultime to bylo fajn, kazdej vycraftenej item mel jiny vlastnosti - v zavislosti na schopnostech vyrobce.... a samo klice. Zadny click ... a vypadne mec ... click ... a vypadne dalsi ...

    Navic se tam vybava ani jinak nez vycraftit nedala - krom uplnyho zakladu, kterej se dal koupit u vendora. A pokud mi skleroza slouzi, tak tam nebyl ten imbecilni system, ze "drevo1" => vyroba itemu lv1, "drevo2" ...lv2 ... ale i na ty nejlepsi vyrobky bylo casto treba mit doslova hromady i tech nejobycenjnesich matrosu => nebyl to jen bezcenej ctverecek v inventari. Dalo se docela slusne zivit tim, ze low lv hrac tezil prave tyhle matrose pro ty na vyssi urovni.
  • husty, napisu hejt jako tu pisou vsichni posledni mesic, a hned mi to smazou.. ja prave myslel, ze sem pak skvele zapadnu a budem vsichni kamaradi... no nic, tahle hra bude silenej fail, do 3 dnu f2p, ma desnou grafiku a neda se to hrat
    • Nene nejde ti to. Hatovat se musi umet;-)
  • smejki
    navrhuji pojem "řemeslení"
    • Lawliet
      Zamítá se.
      • smejki
        vůbec se nedivím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit