Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak, do Morrowindu bych se vrátil rád, ale nevím, jestli se mi tam chce v doprovodu pobíhajících, hopsajících a LOLujících hráčů. Spíš ne. Škoda.
  • Hrozně mi vadí, že kvůli tomuhle jinak docela dobrýmu MMO (sám mám max level) nevyjde singleplayer díl. Přecijenom singleplayer díly přináší řadu věcí, které MMO přinést nemůže. Momentálně zase hraju Skyrim a to řádně omódovaný.

    ESO je jinak po docela obtížném začátku dobře hratelné. Není to žádná revoluce, ale zabaví dlouho. Hlavní linie je taková klasická ale dobrá. Vedlejší úkoly jsou v podstatě to samé co jiná MMORPG, ale najdou se i zajímavější kousky. Herní komunita je velká a aktivní. Je to živé a rozvijející se MMO.

    Na ESO mi nejvíce vadí nenápaditý herní svět - myslím jeho fyzickou podobu - a herní třídy, které mě prostě příliš nenadchly. Vývoj postavy není vyloženě špatný, ale pouze 4 třídy jsou až příliš svazující a ne, neplatí, že můžete hrát cokoli - třeba mága v těžké zbroji. Nakonec vás totiž herní mechanismy dotlačí používat klasické vzorce vývoje postavy a to je škoda. Jistě, teoreticky si můžete ze svého mága udělat třeba tanka, ale není to moc efektivní. Měli to nechat úplně bez tříd, ačkoli je mi jasné, že pak by bylo dost obtížné hru vybalancovat.

    Poslední dobou bývá ESO hodně často v 50 % slevě na Steamu. Za takovou slevu bych neváhal a rovnou koupil. Určitě bych sáhnul po kompletní edici se všemi DLC - jen se podívejte na obsah DLC, zamyslete se nad tím, jakou postavu chcete hrát a jestli bude odpovídat obsahu. DLC jsou totiž docela příběhově a roleplay svazující, ale kdo tohle neřeší, ať koupí všechno. Vyplatí se to.

    Za sebe doporučuju. Není to zázrak, ale zabaví. Za plnou cenu bych nekoupil, ale ve slevě je to obsahově velmi bohatá hra se solidním ale ne zázračným bojovým systémem, slušným rozvojem postavy a dobrým ačkoli nijak unikátním příběhem. Navíc se hra pořád vyvijí, takže kdo ví, kde bude za rok, za dva...
  • Radši mi řekněte kdy vyjde proper Elder Scrolls VI...
    • Od Zenimaxu nikdy....
      • No doufám, že jednou ano.

        Debaty kolem Bethesda vs Zenimax nemají smysl. Právně jsou to dvě společnosti, ale fakticky jsou provázané a pod jedním vedením. Vývoj single player dílu je také přímo navázaný na vývoj ESO - ačkoli už je čas na TES VI, nevyjde, protože by takříkajíc lezlo do zelí online hře ESO. Samozřejmě že to Bethesda prezentovala tak, že dělá na jiných velmi zajímavých projektech bla bla bla, protože nikdo nepřizná, že TES VI bude až opadne ESO. Bohužel
  • Lenny
    v jakym stavu je momentalni hra? podeli se nekdo hrajici o zkusenosti z posledni doby? diky
    • Noo, ja hrám solo a nemam kupene žiadne dlc, iba zakladnu hru. Aj takto sa da zabaviť na pomerne dlhu dobu, lebo ESO je obrovske.
      Avsak endgame gear sklada zo setov tie sa väčšinou padajú vo 4player dungoch alebo roznych DLC...
  • "Zaprvé, Cliff Raceři jsou zpátky."
    Nopenopenopenopenopenopenope.
    • Otravní a věčně nakažení Cliff Raceři? Né že by mi zrovna chyběli *15*...
    • Jasně, že tam jsou. Život, dílo a mučednická smrt Sv. Jiuba je ještě daleká budoucnost...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit