Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě nejlepší hra, co jsem kdy hrál :) Hraju už od roku 2012 a nemůžu si vynachválit. takovejch možností + mody. Prostě super
  • Zdravím ja mám problém.....mě nejde sebrat ta kniha Oghma Infinium. Prosím poradíte mi jak to mám vyřešit? Koukala jsem na YT a všude různě a furt mi to nejde. Předem děkuji za odpověď.....a jestli tady tahle pomoc už byla tak se omlouvám protoze sem si jí nevšimla.
  • Hrál sem skyrim asi kolem 200 hodin a nemyslím že by skyrim byl v něčem tak převratný aby měl 10/10 za nějakou chvíli je všechno stejný a začíná stereotyp a když si uvědomím že dřívější verze mě co 10 min. házela na plochu tak bych dal 8/10 .Je to prostě strašně stereotipní hra to například u gothic 2 sem nezažil , a navíc je hra strašně jednoduchá jakmile se naučíte používat kovárřství a alchemii ste nezranitelný proto 8/10 . Konec :-)
  • Po 1. sem to hrál na PC ale sekalo se to

    Po 2 sem to hrál no novém PC jenže RPG hraju poctivě tudíž každou vedlejší misi beru a uživám si hodiny hraní ale potkám Upíra ten mě kousne a já na to mrd*m abych chodil ven jen v noci a lidi mě neměly rádi to mi ta grafika je k h*vnu když budu chodit po tmě...v Oblivionu sem našel návod kde se vyléčit ale ve Skyrimu nevim.....tak mě to přestalo bavit..Hlavně že každý ví jak mít svadbu..

    Po 3 sem to hrál měl sem 1 pravidlo a to neplnit mise kde jsou Upíři....což mi docela šlo no Ale pak sem zjistil že všechny mise co dělám jsou furt stejný.....vždycky je to v jeskyni nebo ve sklepení a vždycky se musíte probojovat vzít kořist a odnést zpět...tím jak sem dělal veškeré mise sem dost procestoval a pak sem měl tolik dračích kostí že mě to přestalo bavit a nechával sem to tam jelikož i doma byla truhla plná kostí tolik draků na tak málo dračích slov no hrůza...peníze sem nemoch nikam investovat jedině do Lektvraů a ze začátku do trénování od různých lidí ...všechno sem měl
    Třeba to budu ještě hrát..... :-D
  • Pro mě nejlepší ze serie TES a to, že má chyby je mi jedno, konec konců i náš svět je plný failů :-) díky přídavným modům, mnoho nových kampaní a věcí k objevování.
  • Mě stačilo tohle:
    https://www.youtube.com/watch?v=66Rl_LeccCI
    *15*
  • cs lidi ja hraju The Elder Scrolls V: Skyrim special mod a tam se mi u nekterych veci nezobrazuje jmeno a nemuzu to vzit ale jde to pojmenovat ale nezobrazise to plssss poradte *13* *13* *13*
  • Dobrá recenze, jen mi vadí tvrzení v posledním odstavci, že Oblivion by si nezasloužil 10. Ano, Skyrim je lepší hra než TES IV, ale Oblivion v době svého vydání patřil ke špičce žánru a 10 si zasloužil( i o Oblivionu se psalo jako o nejlepším a téměř dokonalém RPG a přesto byl překonán ) Nemá příliš cenu porovnávat nové a staré hry, protože nové bývají VĚTŠINOU lepší nez staré, ale tak je to správně. (Snad bude někdy další TES lepší než ten minulý, kdy z téměř dokonalé hry vynikne ještě lepší).
  • Hra mě bavila a ještě se k ní určitě vrátím,ale dát jí 10/10 je šílenost nebo placená recenze.Viděl bych to tak na 7 nebo 8/10.
    • Obojí.
  • je to úplně lehké, pokud máte společníka nebo-li Lydii, vyjdete s ní z dané lokality, necháte ji tam za dveřma a sám tam přijdete, on otevře dveře, nechce totiž otvírat před ní, nejspíše :D zde je dyžtak návod: http://www.youtube.com/watch?v=85SdkLDn6mY :)
    • Tedy pokud máte problém s Bugem s Esbernem a Krysí dírou :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit