...

Diskuse pro Článek The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze

“Prý je tu drak?” podivila se starší elfka, ale kovář ji okřiknul, že jsou to povídačky a ponořil rozžhavenou čepel do vědra s vodou. Jak to zasyčelo, vzpomněl jsem časy, kdy tyhle povídačky žily i ve světě před monitorem. “Prý je tam drak!” šířila se mezi hráči Daggerfallu zvěst, která ty zvědavé nutila...

Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 29 Starší

  • anonym (anonym)
    1 se líbí, 1 se nelíbí
    Retardi, kupte si lepsi masinu a nebudete nadavat jak je to na ho*** hra.

    18.1.2012

    reagovat

  • gron (anonym)
    0 se líbí, 0 se nelíbí
    znate někdo přikaz na animačku za cech zloděju v jeskyni irkngthand ??

    11.1.2012

    reagovat

  • vincent - Nord/PC (anonym)
    0 se líbí, 0 se nelíbí
    Mám zatím týden nepřekonatelný bug v hlavní linii. Během úkolu Znalosti předku, se mi otevře to Okulárium/Oculory a šipka mi označí uvnitř Svitek předků, "E" ho vezmu, ale neobjeví se mi v inventáři (nikde, a i když má vážit 20 čehosi, tak se mi nezvýší ani váha) Jdu pak do Jícnu, kde na to drak reaguje jako že ho mám, ale u trhliny nejsem schopen nic přečíst protože prostě není co. Tak jsem ho přes konzoli nahral do inventáře, objeví se hláška o přidané věci, ale stejně se neobjeví. Popsaný bug, že nelze svitek vzít, a že se tedy musí z věže vem a zpět také nepomáhá. Nic jsem k tomu nevygooglil. Pomoooooct ! *13* *16*

    4.1.2012

    reagovat

    • vincent - Nord/PC (anonym)
      0 se líbí, 0 se nelíbí
      EDIT: tak jsem splnění toho ukolu obešel, šlo jen o moment kdy přečtu svitek a dostanu se do jiného času - konzolový povel "setstage MQ206 10" mě popostrčil o kousek a ostatní už hraju normálně - bohužel bez konzole bych se dal nedostal

      5.1.2012

      reagovat

  • mates44 (anonym)
    0 se líbí, 0 se nelíbí
    Ten Skyrim nejde nainstalovat chci dokončit instalaci ale když je tak v půlce přípravy na instalaci tak mi Steam kterej je tam myslim povinnej řekne že:Server je momentálně příliš vytížený počkejte chvíli psk to zkuste znovu lae já už to zkoušim tejden a dost mě to štve *16* .Ale můj disk měl již při rozbalení na kraji vykouslý zoubek myslíte že to je tím? A CD má dva větší škrábance na nejmenším kruhu CD. Díky za případnou radu.

    31.12.2011

    reagovat

    • Aoyagi (inkognito)
      0 se líbí, 0 se nelíbí
      Ten zoubek jsi měl prodejci omlátit o hlavu, teď už je na to asi pozdě. Ale se Steamem by to nic nemělo mít společného, ne. Zkus to prostě aktivovat na Steamu bez používání disku.

      Library > tam je dole pod seznamem her "add a game" > activate a product

      Jestli to bude fungovat (což je docela možný), mužeš poděkovat Ceneze za to, jací jsou neschopní distributoři.

      Jinak Steam bývá nejvytíženější mezi sedmou a desátou.

      31.12.2011 upraveno v 01:28

      reagovat

  • Dotaz (anonym)
    0 se líbí, 0 se nelíbí
    Zdravím mám malej problém, týká se hlavní linie. přečtu na Jícnu světa svitek předků a přenesu se do míst a do doby kdy se chytali bojovat proti alduinovi ale Alduinprosgte neprileti nevite nekdo co s tim?? diky moc

    19.12.2011

    reagovat

    • Aoyagi (inkognito)
      0 se líbí, 0 se nelíbí
      Ten překlad mě nikdy nepřestane fascinovat.

      Ono mu to chvíli trvá, jak dlouho jsi čekal?

      19.12.2011

      reagovat

      • Dotaz (anonym)
        0 se líbí, 0 se nelíbí
        Asi tak pul hodiny pořád tam stáli se zbraní v ruce a já se mohl otáčet dokolečka a ten alduin pořád nechtěl přiletět

        19.12.2011

        reagovat

        • Aoyagi (inkognito)
          0 se líbí, 0 se nelíbí
          Na to by teoreticky mohlo pomoct napsat do konzole (po uložení hry, pro jistotu)

          "setstage mq206 70" na naučení se .....výkřiku??? Prostě Shoutu potřebného k postupu
          "setstage mq206 100" Ke skončení výpravy do minulosti

          19.12.2011 upraveno v 17:31

          reagovat

          • Dotaz (anonym)
            0 se líbí, 0 se nelíbí
            ja to hraju na PC, mam normlne npsat "setstage mq206 70" mam to tam napast behem ty vypravy do minulosti??

            19.12.2011

            reagovat

            • Aoyagi (inkognito)
              0 se líbí, 0 se nelíbí
              Jistěže na PC, konzole příkazovou konzoli nemají.

              Zmáčknout ~ , tím se zobrazí kozole (příkazový řádek) . Tam to psát. A možná nejdřív první, pak konzoli vypnout a zas zapnout, aby si hra všimla, že se něco stalo.

              19.12.2011 upraveno v 19:33

  • D.... (anonym)
    0 se líbí, 0 se nelíbí
    čiště hra dost nahodně nebo když du rychle do jine lokace tak to občas stale načita a nic se neděje

    16.12.2011

    reagovat

    • Aoyagi (inkognito)
      0 se líbí, 0 se nelíbí
      Uh...nevím, klasika je aktualizovat všechny ovladače, vypnout nepotřebné programy (Xfire, různé rádobypomůcky pro výkon)... když to nepomůže tak reinstalovat hru, když ani to tak reinstalovat systém *1*

      A jakou verzi hry máš? A bavíme se tu o PC verzi doufám.

      16.12.2011 upraveno v 21:07

      reagovat

  • D.... (anonym)
    0 se líbí, 0 se nelíbí
    hej koupil jsem si hru chci hrát stale mi to se seka tak že občas se to rozběhne občas to musím vypnout na tvrdo dost často nechapu *16* přitom požadavka hardver mám dostačujíčí *13* nevíte čím to muže bejt ? nějaký napady přičiny ?

    16.12.2011

    reagovat

    • Aoyagi (inkognito)
      0 se líbí, 0 se nelíbí
      Čistá hra nebo nějaké mody? Aktuální ovladače?

      16.12.2011

      reagovat

  • DavRed tiscali.cz
    4 se líbí, 16 se nelíbí
    Bože... horší hru sem nehrál *10*

    14.12.2011

    reagovat

  • VASEK (anonym)
    0 se líbí, 0 se nelíbí
    vyzkoušim to diky moc.

    10.12.2011

    reagovat

  • VASEK (anonym)
    0 se líbí, 0 se nelíbí
    ahoj mam problem s jednim ukolem mam v nem najit tři časti gauldurova amuletu ale v jeskyni ktera se menuje folgunthur mi nejde otevrit zamek je tam drak,orel a vlk nevyte nekdo jaka je ta kombinace ja uz skoušel snad všechno ale pořad nic diky predem za odpoved

    10.12.2011

    reagovat

    • kookos (anonym)
      0 se líbí, 2 se nelíbí
      Jdi do inventáře a podívej se na ten spár ty znaky jsou na něm.

      10.12.2011

      reagovat

Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 29 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.