zavřít
...

The Elder Scrolls V: Skyrim - recenze

“Prý je tu drak?” podivila se starší elfka, ale kovář ji okřiknul, že jsou to povídačky a ponořil rozžhavenou čepel do vědra s vodou. Jak to zasyčelo, vzpomněl jsem časy, kdy tyhle povídačky žily i ve světě před monitorem. “Prý je tam drak!” šířila se mezi hráči Daggerfallu zvěst, která ty zvědavé nutila...

Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 29 Starší

  • crazzy (anonym)
    1 souhlasí, 1 nesouhlasí
    ja mam stimhle taky proble v pohode si pokeame a on odemkne dvere jenze nejdou otevrit klikam na pismeno E ale nic se nedeje poradite mi prosím ? :) :(
    19.1.2012

    reagovat

    • Aoyagi (inkognito)
      1 souhlasí, 3 nesouhlasí
      Seš nějak bipolární.
      19.1.2012

      reagovat

      • crazzy (anonym)
        3 souhlasí, 0 nesouhlasí
        coze sem? :D
        19.1.2012

        reagovat

        • Aoyagi (inkognito)
          1 souhlasí, 3 nesouhlasí
          Bipolární. To bude to tvoje "":) :("

          A konečně se mi povedlo rozluštit co že to vlastně máš za problém. Kup si originál. Tohle je problém snad jen té první verze.

          No, a mezitím by ses mohl naučit vyjadřovat se srozumitelněji.
          19.1.2012 upraveno v 15:34

          reagovat

  • Johnsy (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Funguje to, ještě musíte vylézt ze hry a znovu ji nakopnout a najednou jsou dveře otevřené *3*
    19.1.2012

    reagovat

  • anonym (anonym)
    1 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Retardi, kupte si lepsi masinu a nebudete nadavat jak je to na ho*** hra.
    18.1.2012

    reagovat

  • gron (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    znate někdo přikaz na animačku za cech zloděju v jeskyni irkngthand ??
    11.1.2012

    reagovat

  • vincent - Nord/PC (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Mám zatím týden nepřekonatelný bug v hlavní linii. Během úkolu Znalosti předku, se mi otevře to Okulárium/Oculory a šipka mi označí uvnitř Svitek předků, "E" ho vezmu, ale neobjeví se mi v inventáři (nikde, a i když má vážit 20 čehosi, tak se mi nezvýší ani váha) Jdu pak do Jícnu, kde na to drak reaguje jako že ho mám, ale u trhliny nejsem schopen nic přečíst protože prostě není co. Tak jsem ho přes konzoli nahral do inventáře, objeví se hláška o přidané věci, ale stejně se neobjeví. Popsaný bug, že nelze svitek vzít, a že se tedy musí z věže vem a zpět také nepomáhá. Nic jsem k tomu nevygooglil. Pomoooooct ! *13* *16*
    4.1.2012

    reagovat

    • vincent - Nord/PC (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      EDIT: tak jsem splnění toho ukolu obešel, šlo jen o moment kdy přečtu svitek a dostanu se do jiného času - konzolový povel "setstage MQ206 10" mě popostrčil o kousek a ostatní už hraju normálně - bohužel bez konzole bych se dal nedostal
      5.1.2012

      reagovat

  • mates44 (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Ten Skyrim nejde nainstalovat chci dokončit instalaci ale když je tak v půlce přípravy na instalaci tak mi Steam kterej je tam myslim povinnej řekne že:Server je momentálně příliš vytížený počkejte chvíli psk to zkuste znovu lae já už to zkoušim tejden a dost mě to štve *16* .Ale můj disk měl již při rozbalení na kraji vykouslý zoubek myslíte že to je tím? A CD má dva větší škrábance na nejmenším kruhu CD. Díky za případnou radu.
    31.12.2011

    reagovat

    • Aoyagi (inkognito)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Ten zoubek jsi měl prodejci omlátit o hlavu, teď už je na to asi pozdě. Ale se Steamem by to nic nemělo mít společného, ne. Zkus to prostě aktivovat na Steamu bez používání disku.

      Library > tam je dole pod seznamem her "add a game" > activate a product

      Jestli to bude fungovat (což je docela možný), mužeš poděkovat Ceneze za to, jací jsou neschopní distributoři.

      Jinak Steam bývá nejvytíženější mezi sedmou a desátou.
      31.12.2011 upraveno v 01:28

      reagovat

  • Dotaz (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Zdravím mám malej problém, týká se hlavní linie. přečtu na Jícnu světa svitek předků a přenesu se do míst a do doby kdy se chytali bojovat proti alduinovi ale Alduinprosgte neprileti nevite nekdo co s tim?? diky moc
    19.12.2011

    reagovat

    • Aoyagi (inkognito)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Ten překlad mě nikdy nepřestane fascinovat.

      Ono mu to chvíli trvá, jak dlouho jsi čekal?
      19.12.2011

      reagovat

      • Dotaz (anonym)
        0 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Asi tak pul hodiny pořád tam stáli se zbraní v ruce a já se mohl otáčet dokolečka a ten alduin pořád nechtěl přiletět
        19.12.2011

        reagovat

        • Aoyagi (inkognito)
          0 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Na to by teoreticky mohlo pomoct napsat do konzole (po uložení hry, pro jistotu)

          "setstage mq206 70" na naučení se .....výkřiku??? Prostě Shoutu potřebného k postupu
          "setstage mq206 100" Ke skončení výpravy do minulosti
          19.12.2011 upraveno v 17:31

          reagovat

          • Dotaz (anonym)
            0 souhlasí, 0 nesouhlasí
            ja to hraju na PC, mam normlne npsat "setstage mq206 70" mam to tam napast behem ty vypravy do minulosti??
            19.12.2011

            reagovat

            • Aoyagi (inkognito)
              0 souhlasí, 0 nesouhlasí
              Jistěže na PC, konzole příkazovou konzoli nemají.

              Zmáčknout ~ , tím se zobrazí kozole (příkazový řádek) . Tam to psát. A možná nejdřív první, pak konzoli vypnout a zas zapnout, aby si hra všimla, že se něco stalo.
              19.12.2011 upraveno v 19:33

  • D.... (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    čiště hra dost nahodně nebo když du rychle do jine lokace tak to občas stale načita a nic se neděje
    16.12.2011

    reagovat

    • Aoyagi (inkognito)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Uh...nevím, klasika je aktualizovat všechny ovladače, vypnout nepotřebné programy (Xfire, různé rádobypomůcky pro výkon)... když to nepomůže tak reinstalovat hru, když ani to tak reinstalovat systém *1*

      A jakou verzi hry máš? A bavíme se tu o PC verzi doufám.
      16.12.2011 upraveno v 21:07

      reagovat

  • D.... (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    hej koupil jsem si hru chci hrát stale mi to se seka tak že občas se to rozběhne občas to musím vypnout na tvrdo dost často nechapu *16* přitom požadavka hardver mám dostačujíčí *13* nevíte čím to muže bejt ? nějaký napady přičiny ?
    16.12.2011

    reagovat

  • DavRed tiscali.cz
    4 souhlasí, 17 nesouhlasí
    Bože... horší hru sem nehrál *10*
    14.12.2011

    reagovat

Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 29 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.166.48.3.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.