Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Colby.Sawyer
    Zajímavé komenty a to jako vážně tak bych k tomu řek něco i já. Editor vypadá ok ale ve 3 jsi s tím na pohodu vyhraju takže pro mě nic zásadního. The Sims dříve 2 teď 3 patří mezi mé nejoblíbenější hry ne-li úplně nejoblíbenější. Celkovy koncept je fantastický ale chybí tam jedna podstatná věc a to-REALITA např. na záchodě po ránu stráví člověk hodinu plus dalšího hodinu snídaně. A sociální vazba no např. koment firebuga je dobrý. The Sims 4 by se měla posunout více k realitě a ne aby postavy vypadaly jak z levnýho animáku. PS: ty dodatky(ne kolekce) nejsou špatný některý jsou fakt dobrý mluvím ze zkušenosti!
    • Zachod ,jidlo atd-precti si muj koment nize. Za pul hodiny hrani mas po problemu.
      Na jednu stranu tu snis o realite, na druhou stranu chces aby normalne slo se v bazenu muchlovat se tremi lesbickami najednou. Kolikrat si to v realnem zivote zazil? Koment Firebuga mi prijde spise usmevny.
      Socialni vazby ve hre jsou a jsou relativne dobre propracovane. Kazdy simik se chova verohodne podle sve povahy a podle miry sympatii. V kolika hrach to je? A pokud chces neco nadstandartniho-jako treba prave to muchlovani s nekolika divkami najednou, na to existuji mody. Sandne reseni.
      • Colby.Sawyer
        Ano záchod i jídlo jsou bonusy ve trojce vcelku levné. Hlavní podstatou je že hra je nereálná časově a to je jediný co mi na hře vadí. Pokud máš více dodatků tak je u jedný domácnosti skoro nemožný je všechny pořádně využít. Nechci žádný lesbický orgie jak píšeš ty ale vetší reálnost života a to by od studia jako je EA by neměl být zas takový problém ne?
        • O tech ''orgiich'' nepisi ja,ale ten clovek se kterym jsi ty souhlasil a ktereho zminujes.
          Je to hra a stejne jako u ostatnich her (ktere si nehraji na simulator) by velka realisticnost nejspise zkazila zabavu. Samozrejme kazdy clovek chce ve hre delat neco jineho a kazdy to vnima jinak. Ale mody nebo dokonce primo nastaveni hry(je napriklad mozne prodlouzit zivot simiku nebo uplne zastavit cas) tyhle nedostatky vetsinou odstranuji.
  • Reakce na nektere prispevky:
    Tak tato hra je o hre na "panenky", takze uroven grafiky "cartoon" je v poradku myslim. Pokroky smerem k realite bych tady moc necekal.
    Editor ksichtu i cele postavy je tady v poradku, protoze se na tu postavu divate. Zkratka panenka vypada dle vasich predstav.
    Editory postavy v rpg jsou vlastne zbytecne. Malokdy je moznost obdivovat svuj ksicht v zrcadle. Chapu ze si s tim nekdo rad hraje, prakticky vyznam v tom ale nevidim zadny.
    • Pravda, je to hra s panenkama.... ale vzhled cartoon pro mě není nijak zvlášť přitažlivý (především ty vlasy... vypadají jak z modelíny, řasy také), více realističtější vzhled by byl lepší. A právě protože je to hra s panenkama, tak si myslím, že je celkem dost významné jakou panenku si budu moci vytvořit.
    • Tahle hra je o hre ''na panenky'' jen kdyz o to stojis.Je to jen jedna z desitek moznosti. Pro jineho je to jedina hra kde si muze postavit neuveritelne domy/hrady/sklepy/houseboaty.... a jeste si je vyzkouset. Pro dalsiho je to fantasy (muzes byt upirem,vilou,vlkodlakem...) pro jineho scifi (ufoni,cestovani do budoucnosti....). Pro dalsiho je to simulace jezdeni na koni..... je to cokoliv,jen ne simulator realneho zivota.
      A s mody se z toho da udelat treba i pornohra. *2*
      • Ale prave to je strasne omezujici pro vice realizmu. Zkratka nejde udelat realisticky ksicht, aby si jej pak mohl deformovat bez toho ze vznikne karikatura. Pokud realistickemu ksichtu v mezich normy natahnes/zkratis nos, moc se toho nezmeni, nezacne vypadat jako ty, protoze hodne dela color textura. Nejlip to funguje na "umelohmotnych" cartoon postavickach, kde je color mapa jenom symbolicka. A stejne je to i u ostatnich objektu. Minecraft je tak flexibilni prave diky tomu ze se oprostil od realizmu.
        • Minecraft je garficky des. Ani samotny princip teto ''hry'' mi neprijde nejak revolucni,takze pro me je popularita tohodle dilka zahadou. Osobne si myslim ze je to ''hra'' hlavne pro ''nehrace''

          Sims 3 ma dostacujici grafiku. Sims 4 vypada nepatrne lepe. Fotorealismus v teto hre ani nechci. Pri mnozstvi objektu,ktere jsou v jednu chvili na obrazovce a jsou volne premistitelne,pulka z nich ma nejakou interakci a do toho jeste ai simiku-to by snad ani na dnesnich pocitacich neslo.
          • Vzhledem k tomu, ze si vychvalujes sims, a vzhledem k tomu, ze (dle oficielnich pruzkumu) lidi ktery hrajou sims, vpodstate nic jinyho nehrajou, protoze to ani neumi ... se ani nedivim ze to nechapes.

            Ty proste ke stesti potrebujes, aby ti vyvojer pekne vsechno predzvejkal a predlozil na pekne omalovanym podnose. Taky nemas zjevne zadnou fantazii, proto te minecraft (ani dalsi gamesky) nemuzou zaujmout, protoze vyzaduji tvurci cinnost.
            • Jsem rad ze me nekdo. jako ty tak skvele zhodnotil. Ac Minecraft ani sluvkem nehanim(ze ma hra desnou grafiku je pouhe konstatovani faktu) a o tom jak moc mam nebo nemam rad Sims se taky vubec nezminuji, presto jsem te zrejme rozpalil do bela.
              Doufam ze se zitra pri hodine telocviku uklidnis *2*
  • Me fascinuje to, jak naprosto vsichni marketaci maji naprosto dokonalej talent na vyber naprosto nejvetsi blbosti pro propagaci. Neco naprosto nepodstatnyho, bez jakyhokoli vlivu na funkci ...

    Mimochodem, v tes si taky muzu postelovat ksicht ... jen ho pak uz nikdy ve hre neuvidim ... chmm.
    • No nevim.ale ja se v TES na svuj oblicej divam celkem casto. A vidim ho i kdyz se o to vylozene nesnazim(treba pri craftovani) U RPG je sziti se s postavou(a tudiz i jeho vzhledem) pro urcitou skupinu hracu(a troufam si rict ze je to vetsina RPG hracu) naprosto zasadni.

      Ale s tou prvni vetou souhlasim.
  • deathfish
    Noo, editor sice bude umožňovat všelijake upravy, ktere v žadnem ze Sims nebyly, ale to podle mě važně nestači pro plnohodnotny novy díl.

    - Minimálně nove upravy domu, žadne kostky, ale i oble tvary a všemožne upravy, aspoň tak jak v tom editoru postav,
    - Grafika by važně potřebovala vylepšit, protože tohle se mi važně zda horši než grafika Sims 3,
    - A taky bych konečně umožnil co-op multiplayer ať se to posune zase o něco dál, ať je to zase něčim odlišne od předchozich Simů. Aspoň pro dva, max 3 hráče, Sdílet jedno město, možnost bydlet společně s druhyma nebo odděleně v jednom městě, jezdit spolu na dovolene, mit společnou rodinu atd. atd. *5*

    Jenže to se nejspiš nestane a bude to novy díl, co vlastně nabidne uplně to same co Sims 3 jen s par upravama navic, ktere by se klidně vešly do jednoho datadisku pro Sims 3.. *9*
    • Souhlasím... TS4 lákají na pár povedených maličkostí, ty se ale nemohou rovnat zbytku, který nejen že nebyl v novém díle zdokonalen, naopak byl dokonce o některé věci osekán. Tím se jednoznačně snižuje kvalita celého produktu. Připomíná mi to spíše předělávku TS1 s pár možnostma navíc. Možnost multiplayeru by byla zajímavá... nevadilo by mi mít za souseda jednoho z mých přátel na netu :-)
    • taky by to chtělo nějak upravit rychlost času vzhledem k tomu jak dlouho trvají některé činnosti, aby simík nemusel vstávat ve 4:30 ráno aby se stihl vyčůrat, dát si toast a v 8 vyrazit do práce
      • Udelat si simika ,ktery nepotrebuje chodit na wc,min spi a ji,mene casto se musi koupat atd, zabere dospelemu hraci tak pulhodinku. A mas vystarano.
        A bavim se o normalnim hrani,zadnem cheatovani.
      • fizola
        V malom byte to stihne od 6:00 *1* ale pravda, tie časy sú dosť prehnané, a to sú o dosť lepie ako v Sims 2 a o 1 ani nehovoriť
  • Na E3 očkávám oznámení "always online dmr" s odůvodněním nezbytnosti tohoto systému pro hru, kdy věci jako výše účtů za elektřinu či výpočet lásky ke stereu vyžadují cloudové výpočty.
  • Tady si někdo dělá opravdu prd*** ... to snad nemůžou myslet vážně ... ta hra jede snad na stejným enginu jako 2,3 ? Posun mezi 3 - 4 očividně v grafice nulovej. Kdo tohle koupí, tak je vážně magor a podporuje akorát lenost dnešních vývojářů .. tahle hra opravdu nevypadá jako "hra z roku 2014" bohužel ani jako hra z roku 2010. Ani korunu bych za to nedal .. drzost
  • fizola
    EDIT: No podla tych dvoch ukazatelov nalavo to nakoniec vyzera ze zasa nepojde nastavit vysku.
  • Jediná věc, kterou bych chtěl vidět na startu The Sims 4, je že hra bude obsahovat veškerý obsah, který byl v DLC vydaných pro The Sims 2,3. No a teď můžu snít zase dál někde jinde :D
    • jak znam EA tak The Sims 4 bude jen ten editor postav a ktomu si samozrejmne za plnou cenu AA hry budes dokupovat datadisky ten prvni ti prida do hry dum kde budou 4 zakladni steny a 2 podlahy *3*
      • *1*
  • eh, teda, ta grafika je dost mizerná - nějak se vytrácí rozdíl jako býval mezi jednotlivými díly. A ten systém s aspiracemi jednotlivců je divný - když jste měli někoho, kdo se rád kamarádí a navazuje vztahy, tak při aktivním plnění jeho tužeb se na konci simík chtěl akorát se všemi vykusovat na gauči, souložit na veřejnosti a vůbec dělat hrozné prasárny..... uuuuuuh divný
    • firebug
      Jo, ty sociální vazby by měly nějak pořešit. Bylo fakt divný, když se moje rudovlasá lesbička nemohla muchlovat s několika holčinama ve vířivce najednou. A taky když jsem si chtěl vzít kvůli prachům nějakého geronta (kterého jsem stejně plánoval utopit v bazénu), tak se do něj musí moje rudovláska nejdřív zamilovat! To jako vážně? Něco jako přetvářku ta hra nezná??? *5*
      • S tou přetvářkou souhlasím....také jsem zkoušela celoživotní přání zlatokopky, jež ve výsledku vlastně zlatokopka nebyla, protože se musela do své "oběti" zamilovat, aby si ho mohla vzít.... trochu divné, že? *7*
        PS: To "setkávání" ve vířivce jsem nezkoušela a ani mě to neláká, ale každý podle svého gusta, že... *3*
      • Ale fujky fuj ... realita ... a ve hre ...

        Pokud sis vsimnul ... v sims se (jak tu nekdo vejs zminuje) nestines rano ani vys...
  • Amylee.Anderson
    Ale jo, těšim se na to :) A jinak, v Sims 3 Pets je editor pejsků http://www.thesimsresource.com/scaled/2108/w-800h-600-2108374.jpg :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit