zavřít
...

The Solus Project - recenze

V poslední době mám pocit, že pokud herní komunita nějakou indie záležitost označí na Steamu mixem hodnocení za "velmi pozitivní", znamená to ve skutečnosti spíš, že se daný kousek dá tak nějak hrát, než aby představoval skutečnou kvalitu. Co se týče "survival" titulu The Solus Project (uvozovky...

Novější 1 2 Starší

  • Corvus tiscali.cz
    3 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Naprosto souhlasím s recenzí... Po prvotním nadšení z parádní atmosféry se dostavila (HODNĚ RYCHLE) naprostá nuda... Nelze nic dělat, survival prvky prakticky žádné, ufo nebavilo... Hra velice rychle ztrácí na zábavnosti. Stejně tak Stranded Deep... naprostá nuda... škoda.
    17.7.2016

    reagovat

  • k*ndy (anonym)
    3 souhlasí, 4 nesouhlasí
    dyt rikam ze tu recenzujou uplny k*ndy
    17.7.2016

    reagovat

  • Voloslav tiscali.cz
    24 souhlasí, 16 nesouhlasí
    walk sim hry jsou naprostá degenerace žánrů her, nazývat tohle survivalem může jenom naprostý blázen.
    15.7.2016

    reagovat

  • xXx (anonym)
    24 souhlasí, 8 nesouhlasí
    Dalsi walking simulator, se sruvivalem to nema co delat. Sotva sem se donutil dohrat prvni epizodu.
    Bezte se radeji projit do lesa.
    15.7.2016

    reagovat

  • Krank (anonym)
    19 souhlasí, 21 nesouhlasí
    Jedno z nejlepsich scifi co jsem kdy hral. Kdyz se zmeni pocasi nebo kdyz padaji kroupy tak se citim jako opravdu na jine planete. Autor asi neni scifi pozitivni. Grafika, hudba, zvuk, vsechno super. Hodnoceni je mimo a hru fakt zkuste.
    15.7.2016

    reagovat

  • Veskoslav tiscali.cz
    18 souhlasí, 23 nesouhlasí
    Typická Vrobelovina....
    15.7.2016

    reagovat

  • Arča (anonym)
    18 souhlasí, 22 nesouhlasí
    Recenzent ani hru nedohrál do konce.... Njn smutný to přístup ale tak hlavně že jsou za to penízky...
    15.7.2016

    reagovat

  • Kinet1c tiscali.cz
    21 souhlasí, 21 nesouhlasí
    Urcite to nedohral, inak by vedel, ze pribeh nielenze dava absolutny zmysel a je celkom smutny a ku koncu zacnete tusit preco je to smutne pre ludstvo ako take, tzn aky osud ich nakoniec caka.
    Survival elementy, stym suhlasim su kus jednoduche, ale pridavaju akusi atmosferu navyse a v neskorsich fazach hry sa da vidiet celkom zaujimave miesta a pod.
    Tak isto ten pribeh ma zmysel iba ak sa cita kazdycky maly kusok info aj to co je na stenach. Potom clovek zisti, ze mimozemske civilizacie su nie jedna ale 2, a no skratka vsetko ostatne sa dozvie clovek pri zahrani, osudy tych ras mimozemskych a nakoniec osud ludstva.
    Ked toto nie je zaujimava scifi hra, tak potom neviem co to je. Urcite to nie je priemerna hra.
    Tento clovek by mal ist recenzovat CSI Miami alebo neviem co. Tzn ja si uprimne myslim, ze nema co robit pri hrach.
    15.7.2016 upraveno v 12:36

    reagovat

  • i (anonym)
    24 souhlasí, 22 nesouhlasí
    Vorbel. To je ten "Občanský aktivista"? *15*

    Ale umění napsat něco a vlastně nic nenapsat je také umění. Asi míří do politiky. Z recenze se člověk toho moc nedozdí...Navíc tohle samé předvedl u http://games.tiscali.cz/recenze/underrail-recenze-271865 Jak tohle může někdo pustit ven? Hrál to snad hodinu nebo kolik? Prý je to zaostalé. Nejde s dobou....Jasně, je zde jen jeden přístup který je ideální.

    Ještě někdo bude tvrdit, jak je OK něco recenzovat a hru nedohrát? Film a kniha se také vždy dočte. Již jen z důvodu příběhu je nesmysl to nedohrát a již jen z důvodu herních mechaniky v pozdější fázi hry je nesmysl to nedohrát. Ale stejně někdo řekne: Stačí to hrát tak dlouho, než si na to udělám názor. *7*
    15.7.2016

    reagovat

  • Vocas (anonym)
    22 souhlasí, 23 nesouhlasí
    Psát do recenze řešení puzzlu, to je skutečně vrchol profesionality herního žurnalisty.
    15.7.2016

    reagovat

Novější 1 2 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.211.56.110.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.