Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frantisek_nejezchleba
    problém druhé sezóny je v tom, že je pokračováním úspěšné sezóny první. V první sezóně se úžasným, ve hrách – aspoň pro mě – dosud neviděným způsobem rozvíjelo téma tzv. „druhé životní šance“, konkrétně se jednalo o péči, kterou hlavní postava (v někdejší společnosti budoucí trestanec) věnovala mladé dívce. Ve druhé sezóně podobný podtext nelze najít. Kvalitu scénáře mají ale obě sezóny obdobnou, byť mám tentokrát při hraní tendence všímat si různých nelogismů a scenáristických umělých dějových zkratek, které degradují atmosféru hry (u hraní prvního dílu jsem ten pocit neměl). Navíc si tak trochu myslím, že ve druhé sezóně se mnohem více mluví. Což mi vzhledem k tomu, že příběh zde už nemá takovou hloubku, přijde na škodu.
    • Jack1947
      Jasný graduje to mírně někam jinam a je to takové slabší nechci říct ušité na rychlo suchou jehlou ale na 1sérii to fakt zas tolik nemá a tady defakto nemá už ani kam gradovat... a blíží se to až pomalu k seriálovému kliše. Což na škodu je no. (Na druhou stranu něco pořádného vymyslet je taky fuška ale neomlouvám je jen tak říkám.)
  • Prvni odstavec a hned jsem si vzpomel na nedavny clanek Wolfenstein3D Rybky... jak smutne a pritom vesele, ze mel docela pravdu :-)
  • Na poslední epizodu se bude cekat ani ne mesic to je takhle vzdycky.
  • Tohle byl podle mě dost slabej díl (pro mě určitě nejslabší z téhle i minulé série). Žádná výrazná volba, a zbývající postavy jsou vesměs nezajímavý.
    Nejzajímavější byla Jane, ale ta ke konci odešla.
    Ani Clem už mě moc nebaví, na začátku jsem si říkal, že je to fakt dobrej nápad, ale momentálně už mě začíná štvát, asi jako Carl v seriálu. Doufám že na konci umře, stejně jako doufám, že umře většina ostatních postav (včetně mimina) a v příští sérii dostane prostor někdo novej, či relativně novej (třeba Jane).
    Tipuju, že poslední volba v této sérii bude, pro koho se Clen obětuje - možná asi Luke/Kenny.
  • Jen by mě zajímalo, jestli se tento adventurní subžánr uchytí natolik, že nás budou podobné hry provázet několik dalších let anebo se toho za chvíli lidé přejí a dopadne to kupříkladu podobně, jako interaktivní filmy z 90. let.
    • Vrook
      Já bych spíš řekl že to už víc spadá pod ten štítek "videohra", takže musíš o vývoji přemejšlet jako o součásti průmyslu, herního ofc. Interaktivní filmy zkoušel kde kdo, mimochodem první byl českej Činerův Kinoautomat už v 70'. To, že se to nikdy neuchytilo, je spíš problémem filmovýho průmyslu a teda konrétně v případě toho Kinoautomatu to byl problém s ideovou závadností, nebo nějakou takovou mr*kou.
  • Jack1947
    Peckovej závěr a těším se na poslední díl 8/10. *3*
  • ringmancz
    je druhá řada v něčem jiná oproti první? protože mi přijde zvláštní, že Walking Dead a Wolf Among Us dostávají vysoký známky a taková The Order: 1886, která asi taky bude založená na příběhu a hratelnost bude jednodušší, je zbytečně hateovaná
    • Miserius
      Je to uplně stejný jako první sezona, kromě příběhu samozřejmě :) Přijde mi to o trošku slabší než prvni sezona, ale to mozna bude jen tim ze když to poprvé vyšlo, bylo to pro mě něco novýho a parádního... Dal jsem za ps3 season pass druhy serie 160kč, takže zase tak zklamanej nejsem *1*
  • Osobne se myslím, že na konci to bude Kenny vs Luke a Clementine s dieťaťom sa bude musiet rozhodnúť. Bonnie a Mike zomrú, aj keď mali potenciál, no Telltale tie postavy nijak nerozvinuli a sú dosť plytké v porovnaní so Season 1. Dvaja z tych Ruských chlapov budú zastrelený (inak absolútne nechapém dôvod, prečo sú to Rusi) a zostane len Arvo a jeho sestra, ktorí buď odídu alebo bude možnosť ich zabiť, tak či tak sa tak zbaviíme všetkých zbytočných postáv. Kenny sa začne chovať dosť divne k tomu decku a Luke ho konfrontuje. Kenny zabije Luke-a a zabije sa sám, alebo presvedčí Clem aby to spravila namiesto neho. A bum, zostáva iba Clem a dieťa a ide sa na Season 3. Som zvedavý, či som sa trafil.
    • Příště si dej svoje konspirační teorie do spoileru :(
      • Ako to môže byť spoiler, keď to ešte nevyslo ? Na koniec to aj tak asi bude inak.
        • Jde z toho vyčíst, že Luke, Kenny, Clementine, Bonnie, Mike a dítě jsou stále naživu (což u toho dítěte nebylo hned jasný), plus že jsou tam nějací Rusáci a nějaký Arvo se ségrou.
  • Na první sérii to mít nebude a můžou se snažit jak chtějí. Jsem rád za Wolf among us, protože to bylo prostě lepší jak o co se snaží tady. Sice tuhle sérii dojedu (a i další jestli budou pokračovat) to je jasný, ale i tak mi nevadí když se zaměří na jiné projekty, protože pokračování jím očividně moc nejde.
    • Súhlasim. Prvá séria je lepšia, či už postavami alebo príbehom. Je super hrať za Clementine, ale pripadá mi to ako keby zabudli na ostatné postavy a všetci su len jej tieň.
  • Joshua
    Jak jsem psal u Wolfa, proc se recenzuje kazdy kousek zvlast? A co to sou vubec za recenze, cely clanek je jen shrnuti pribehu. Za co vubec 8? Je smutne, kdyz precteny recenze trva dil nez samotna epizodka. Berete ohled i na dobu hrani? Takovej Afterfall Insanity zde dostane petku a ta hra mne zabrala nejakejch 12 hodin a urcite je zabavnejsi jak todle...
    • Urcite zabavnejsi ? To je tvuj nazor, nerikam ze je spatny, je proste tvuj. Pro me je treba lepsi Walking dead a uprime kdyz vemu vsechny epizody dohromady tak mi ta hra rozhodne neprijde kratka....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit