Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Občas sním o tom, že takhle nějak budou fungovat všichni herní vývojáři...

    V těch gigabatjech sraček a hloupoučkých nesmyslů je tohle pro mě asi hra roku.
  • Souhlas s Teakem. Jenom doufám, že zůstane možnost zvolit náhodný výběr postav, tento prvek by mi ve hře docela chyběl. Ale jinak paráda. *4*
    • jj moznost random tam zustala, mne tam proste chybi moznost si tu partu sestavit celou , vim ze by to bylo nevyvazeny ale stejne, aspon si to zkusit :) Bruno, Marin, Boris a Katia muj dream team :)

      Sem zvedav kam se hra jeste ubere a co na nas nachystaj autori.

      Osobne mi chybi vetsi tuneni baraku ( zabarikadovat okna , nejaky pasti na dvur, poradny vyuziti stromovyho domku v novym ukrytu apod. )

      Jinak nevim jestli to prislo z novym updatem nebo to bylo uz predtim, ale vcera jsem pri hrani s Brunem, Romanem a Aricou ( btw s timdle teamem muzete krast a vrazdit a nikdo to moc neresi :D ) zazil poprve ze pri nedostatku cigar se mi Bruno a Roman servali jak psi , Bruno malem chcipnul a dalsi vecer znova.. ( nakonec vyreseno zasobou 100 cigar a posilanim Romana na noc ven :D )

      Paradni hra
      • Díky za reakci.
        Věřím, že autoři přidají do hry spoustu dalších novinek. Osobně bych, mimo jiné, uvítala nějaké klávesové zkratky, třeba na okamžitý útěk při nočním "šmejdění" (když na mne někdo vybafne se zbraní, tak něž na to tlačítko kliknu...), dále zkratku pro různé jídlo, nejbližší volnou postel apod... Mne by to hodně pomohlo.:) Nemusí to být řešeno klávesou, stačil by třeba jakýsi uživatelský panel, lišta. Každopádně tlačítko pro útěk bych ocenila.:)

        Ty šarvátky už ve hře byly. Mne se Roman popral s Marinem. Nicméně já závislosti jednotlivých postav vůbec neřeším. Zatím jsem měla asi štěstí, ale nikdy situace nebyla nějak vážná. Sice byly postavy ke konci smutné, ale do toho cca 45 dnu to nějak s absťákem doklepali.:D

        Já jsem zatím nejčastěji hrála za Pavla, Katiu, Bruna a Aricu, takže jsem musela víceméně hrát čistou hru, bez krádeží, vražd a s pomáháním bližních.:)

        Jdu pařit.:D
        • Bruna, který vždycky říká "měli bychom se starat víc o sebe a mín ostatní" a "je mi jedno jak jsme k těm věcem přišli, hlavně že je máme" a Aricu, které jsem po pár nočních akcích s nožem začal řikat "malá sladká Miho" ? S těma jsem to tedy zrovna na Dušína nehrál *1*
          • Máš pravdu, ale Katia s Pavlem by se z toho hroutili.:) A Arica se ráda přizpůsobí pozitivním okolnostem, alespoň má pak po válce šanci na nový hezký život.:)
  • A hele, jedni z mála tvůrců, co se nesnaží update vnutit formou placeného DLC. Jen tak dál. *2*
    • A co třeba CD Project RED a Zaklínač? :)
      • Proto 'jedni z mála' :)
        Je moc fajn vidět, že se ještě najdou takoví, co se o hru starají, místo aby jen rejžovali. Na novém obsahu mohli trhnout, i kdyby jej dali třeba za 2 éčka, ale neudělali to.
        Myslím, že si dám po Vánocích dáreček. A rovnou k tomu i Dreamfall Chapters *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit