Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Rupla cévka... No, to je těžký, když DICE experimentovali, až ta jejich druhá světová tak nějak už druhou světovou nepřipomíná ani z rychlíku... Kdyby to byla nějaká steam punk hra z alternativní reality, tak nikdo neřekne ani půl slova... *15*
  • Asi budu horší než všichni odpůrci, kteří lpí na historické přesnosti, ale mě osobně nejvíc vadí, že ty ženy budu zabíjet ve hře, která se chce tvářit realisticky.
    • jako, ze zabijt je malo, realisticky bys je jeste znasilnil, jak to probihalo ve valkach az do nedavna?
  • Trailer bol otrasny, gameplay videa su omnoho lepsie
  • Včera jsem po čase koukal Četu od Olivera Stone...ok dejme tomu za WWII nějaké ty ženy bojovali, dneska se to zveličuje tím, že tam bylo snad stovky praporů a to samé s černochama (kdo by chtěl hrál simulátor kuchaře). Ale až přijde hra z Vietnamu...a bude tam milion feministek... :D což mi připomíná že tyhle velká studia nemají snad žádnou hru zasazenou do tohohle období...no prostě to už by neukecali :D páč to by lidem už nepukali jen cévky ale asi hlavy

    dammit zahrál bych si něco proti Vietkongu :(
    • Co treba Rising Storm 2?

      Akorat tam teda neni moc zenskejch, no :/
    • MishKonn
      https://www.youtube.com/watch?v=J8cVGCSd-xo
      • Ubisoft :( a kupovat si plnou hru jen kvůli DLC :D
    • ale ved to je na hracoch co si "picknu"

      alebo by im mala vyskocit hlaska. Prekrocili ste povoleny limit na cernochov a zeny kvoli historickej nepresnosti :D
      • Jako v MP ať si dělá každej co chce žeo :D ale jestli při vylodění v Normandii začnou z lodí vyskakovat obnažený a pomalovaný holky tak to bude i na mě dost :D
        • Krescz
          https://www.youtube.com/watch?v=7tr9DvmyXRE
  • Tady nás zachrání snad už jen Warhorse :( Ale ti se do takového projektu nepustí.
  • Studio se vyjádřilo ke kritice. Smutný je, že vůbec nic nepochopili. Na co si hráči stěžují? Že se z toho stává paskvil podkuřující SJW. Studio kontruje tímto: "Our commitment as a studio is to do everything we can to create games that are inclusive and diverse. We always set out to push boundaries and deliver unexpected experiences. But above all, our games must be fun!". Naopak buďme rádi, že ve hře není jednonohá transsexuální námořnice lessba. V příštím díle se jí tam totiž jistojistě narvat podaří. Budu volit svejma penězma a tenhle díl se slzou v oku vynechám.
    Edit: Mimochodem, zajímavý je, že hra lessby obsahovat musí, ale do komentáře se to psát nesmí. Pozor, ať si na vás nezasedne nějakěj řádně pokrokovej miláššek.
    • Ta hra vyzera tak rychlo a akcne ze mi tam chyba uz len proteticka noha a jumpy ako v CoD advanced warfare.
      Obkecaju to tym, ze to boli secret weapons a tajny Hitlerov projekt spojenie vojaka a stroja
      • Ale vždyť CoD a Battlefield byly vždycky oddechové akční arkády. Ženskou s hákem nikdo nepřekousne, ale to že pistolí postřílí na volné pláni asi čtyři vojáky se samopaly je v pořádku, to je totiž ten pravý reálný válečný adrenalin - totální imerze...Tohle je přeci úpně stejně zbytečný humbuk jako loni kolem multiplayeru ve WWII. Jako kdyby si někdo stěžoval, že v Hanebných panchartech rozstřílí Hitlerovi držku, když ve skutečnoti přeci spáchal sebevraždu, tak ať Tarantino netočí historický film z druhé světové.
        Tvůrcům ta kritika může být stejně úplně jedno, protože všichni co brečí si to stejně nakonec koupí v den vydání za plnou cenu...
        • no presne tak. Ludia neskutocne pindali na cod wwII. Pritom ta hra ma brutalne rychle tempo totozne s IW, AW alebo BO3 len bez doublejumpov a behania po stenach. My to pride ako masova hysteria, jeden zakrici. Je tam cernoch, su tam zeny a dalsi nasleduju.
          Pritom singleplayer bol ako tak autenticky celkom do slusnej miery. A multiplayer je vzdy len multiplayer kde si hraci vyberu za koho chcu hrat a ako ma ta postava vyzerat. Ved zeny behali aj v prvom medal of honor.
          netusim z akeho dovodu vyzaduju autenticky multiplayer :D Ved ziadna popularna hra nema autenticky multiplayer, dokonca uz ani counterstrike. Preco sa vyzaduje od COD a BF ktore su rychle :D Taky rainbowsix je odost pomalsi a taktickejsi a pritom je tam vela skinov a nerealnych prvkov. Jedine co ma napada je len world of tanks, war thunder a podobne hry.
  • Presne toto bol problem Call of Duty wwII.

    Ja to napisem takto. Ludi bavia videohry, rychle svizne hry s arkadovymi prvkami. Aj mna, je to efektne, rychle a hlavne zabavne. Napr Killcam alebo Best play cam v COD, plechovy zvuk pri headshote, calling cards, rozne odznaky, skiny zbrani, uniforiem, stupne vitazov, rozne srandovne pohyby a oslavy po vitazstve atd. A tu nastava problem. 2 svetova. Kazdy zacne riesit zeny, cernochov, skiny zbrani atd. Preto si myslim ze 2sv sa do takychto hier absolutne nehodi. To bolo za cias Medal of Honor a Call of duty, tie casy su uz prec. Nehodi sa spojenie historickeho konfliktu a arkadovej hry. Pozrite sa na taky Battalion 1944. Je to "hardcore" fps ako za starych casov. Cisto len ta kostra zamerana na skill, bez arkadovych prvkov. vysledok ? absolutny nezaujem hracov.
    Preto si myslim ze je najlepsie mozne prostredie pre taketo hry nieco ako black ops 4 alebo rainbow six. Blizka buducnost ale aj par nerealnych vymyslenych mechanik, schopnosti.
    Lebo najzabavnejsie kompetitivne hry su prave nerealne pretoze jedine tak sa daju vymysliet nove zabavne mechaniky. Jedina vynimka je snad len counterstrike ktory tazi zo svojej minulosti.
    Ja to chapem ze so sucasnou grafikou battlefieldu by sa dala vykuzlit neuveritelna atmosfera 2sv. vojny. A mnohych to laka taka autenticka hratelnost v sucasnej grafike. Mozno v kratuckych singleplayer kampaniach, ale v multiplayeri toto neocakavajte.
    Myslim ze Call of Duty spravilo otocku spravnym smerom. prec od druhej svetovej, najpopularnejsia black ops seria a battleroyal mod. Ak to vyladia a nebude to trpet technickymi chybami, uz teraz si nato mnohi brusia zuby, ocakavam obrovsky zaujem od hracov Fortnite apod. Battlefield moze mat grafiku aku len chce, ale bude to presne rovnaky gyc ako COD WWII. Napriklad neide len o tu farebnost ale aj o brutalnu rychlost hry, strielanie gulometom pocas sprintu s jednou rukou atd. Ta rychlost by mala byt spomalena, ubrat z arkadovosti, pridane nove mechaniky, moze vam vypadnut zbran, mozte spadnut, viacej novych pohybov, krytie sa za prekazkami atd.
    To by malo odlisovat hru z druhej svetovej.
    • Jack1947
      Vždyt Batalion byla horší a nepovedená napodobenina COD myšlenka zajímavá utopená špatnýma rozhodnutíma. Stále si nadšenci hrají Insurgency a Red Orchestra a jsou v klidu ( i když to třeba není druhoválečná hra.)
      • zas take nepovedene to nieje a je to len v early access vo vyvoji. Problem vidim v tom ze od takychto rychlych akcnych hier nemozno ocakavat ze pojdu cestou insurgency alebo rising storm 2. Tam ocenia hraci skor tu arkadovost a to naco su dnes zvyknuti a nie holu jednoduchu hru ako Battalion.
        Napr podla mna Call of Duty ww2 v hardcore mode je este lepsi. Ak si tam zahram klasicky Carentan search and destroy, nepotrebujem ani ziadny Battalion
        • Jack1947
          Pak jedině Hell let loose -.-
  • Proc hned rupla zilka? Proste BF slo cestou alternativni historie podobne jako u BF1.

    Uprime s zenskou partizankou bych asi nemel zadnej problem a i umelou ruku bych prekousnul ale mnohem radsi bych videl neco co se alespon podoba opravdovy bitve a ne takovej mismas vseho moznyho. Vypada to hezky ale EA proste chce zmenit cilovou skupinu BF her a kam miri je docela jasny.

    Otazka je jestli je prave tohle dobrej krok kdyz delaji "hru jako sluzbu" protoze jsem si vzdycky myslel ze takovej prumernej causal hrac nevydrzi u takove hry tak dlouho jako hraci vyhledavajici vic HC zazitek. Treba je ale zase snazsi takovymu hraci prodat Premium pass. Predpokladam ze lidi co o podobnejch vecech v EA rozhodujou na to maj cisla a vi co delaj a snad jim to nezkazi prodeje jako treba u SW BF2.
    • Magister_Peditum
      Bohužel to o alternativní historii není pravda. Kdyby byla, tak se dá spousta blbostí omluvit...
    • Chceš snad říct, ať jim to zkazí prodeje, ne? Možná bychom potom dostali zase nějakou pořádnou střílečku jako před patnácti lety ...
      • Pokud chces "poradnou" strilecku je mozna cas se podivat po jiny znacce nez Battlefield. Tech her zase tak malo neni.
  • Worhammer
    Tohle je vrchol. Bych do druhé světové války poslal zesluníčkované autory hry, aby poznali, co válka je za hrůzu a že rozhodně žádná černá feministka ve válce nikdy nebojovala.
  • TheGGG
    rozdrbávání histore je dnes ve zdegenerovaném západním světě v módě a sluníčkové loutky to s nadšením podporují. Mě stačilo vidět jak colorovalo BBC dokument o historii anglie, toto je jen další taková zhnilá sluníčková třešnička... v BF X se dozvíme že bílí byli vlastně jen ti nacisti a proti nim bojovala hrdá aliance LBGTQBLMF čehosi...
    jinak pročpak se nám autor tohoto blábolu nepodepsal... po BF1 rupla žilka spíš nějakým feministkám a tak se EA popo a hned naskočilo na moderní vlnu, očividně miliony bílých mladých můžů a chlapců co za WWII v evropě padli byli jen nezajímaví zaměnitelní muži.... no zato chick z robo rukou a pálkou je vrchol geniality a teď to smaž cenzore a ukaž mě trochu té západní demokracie....
    • Ten divine moment, kdy je místní troll nejpříčetnější osoba v diskuzi........
    • Jack1947
      Vždyt má TheGGG pravdu jen to podává trochu né moc šikovným způsobem noo...

      Tohle a ještě nadvláda Mp her (alespon na PC) pokud je SP tak se nějak musí znásilnit aby to někoho veřejně nepobouřilo.
    • Najdi si konečně holku *7*
      • TheGGG
        Argument jak od histerky z tumbleru nice try
        • Podle tvých příspěvků trpíš slušným mindrákem a komplexem méněcennosti vůči ženám, možná se ti nějaká vysmála a na tobě se to takhle ošklivě podepsalo, normální vztah by ti prospěl, zbavil by tě toho strachu, který zde ventiluješ
          • Zalez ty mangino *2*
          • TheGGG
            Jen nemám rád když se kur#í historie a obhajuje to takový submisivní beta male jako ty, který zřejmě tleská všemu kde je v hlavní roli nějaká Mary Sue
            • To že nedokážeš vnímat ženu jako rovnocenného partnera, aniž by sis připadal jako beta samec, to je podstata tvého problému
    • Kompost
      pri hre v ktorej ide primarne o to aby sa navzajom dve strany zmasakrovali a predala sa co najsirsiemu publiku hladas historicku presnost? to je na diagnozu. vlastne je absolutne jedno ci sa tam melu navzajom nackovia, cinania, sithske imperium alebo medvedik Pu s kamaratmi. hlavne je aby nezmrvili mechaniky a na historiu v tom kazdy kasle.
      • TheGGG
        Tvůrci mluvili o uvěřitelném zážitků z wwii, počet disliků je.důkazem že to lidem vadí, fanoušci omalovánek jako overwatch možná vkus nemají, ale komunita bf ano a toto je humpl
        • no dobre ale oni mozno mysleli par singleplayer kampani.
          ono aj call of duty vyzera uplne inak v singleplayeri a v multiplayeri.
          Ludia nechcu hrat autenticke online hry. Sa pozri na counterstrike, je to jedina popularna hra zalozena na realite. Lenze aj tam jednoducho funguju rozne nerealne skiny zbrani atd. Komu to vadi ? nikomu.


          To je arkadova hra inspirovana nejakym konfliktom. A nie hra imitujuca ten konflikt.
        • Kompost
          a este k tomu veris pr vyjadreniam od EA, to je fakt na diagnozu *1*
          • TheGGG
            Ty ovšem sám opakuješ slova z ea pr brožury.... A na diagnózu je ten komu připadá normální reprezentovat wwii ženou s pálkou a robo rukou
            • Ale vy BF fanoušci jim platíte tyhle srajdy. To aspoň Blizz neprzní historický témata.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit