Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cituji: "BioWare, jedno z nejstarších studií mezi momentální gardou, se například nechalo slyšet, že jejich The Old Republic hráči hráli tak urputně, až titul dokončili „v předstihu“ a začali nudou prchat..."
    Nemají být idioti a dělat MMO pořád tím samým způsobem. Kdyby hráčům dali větší volnost formou sandboxu, dali k dispozici vývojářské nástroje a systém, jak hráčský obsah vkládat do hry, nemuseli by k tomuhle dojít. Jak se mnohokrát ukázalo, fanoušci jsou lepší programátoři, lepší moddeři atd. než přeplácení vývojáři.
  • Do háje s F2P, většina za to vůbec nestojí (čestná výjimka WoTanks a WoWarplanes). Dejte nám už pokoj. Crytek by se konečně mohl vrátit k PC a přestat implementovat "konzoloidní" blbosti typu "checkpoint reached" uprostřed obrazovky, to samé u AvP, to skákání šlo udělat určitě lépe než nějaký konzol koridor, hnus. F2P má určitě své místo, ale v podobě, ve které nyní je, je to spíš na ostudu, viz. LOTR. Proboha, soustřeďte se, jako kdysi, na příběh, nový Tomb docela ukazuje, jak to jde zhruba udělat. Hráčů je spousta, potenciálu také, osobně si raději koupím hru, než bych hrál s prominutím kravinu F2P. Více takových Bioschock Infinite, ale i Mirrors Edge a jiné, prostě originalitu ve slušné grafice.
    • LOTRO má docela dobrý F2P modelů, ovšem ne dokonalý, to je jasné. Jen bohžel existuje příliš mnoho lamek, co tenhle model nepochopí a neumí ho vyždímat na maximum. Když chci, nagrinduju si turbine pointy (ingame shop měna) za víkend do takové výše, že si mohu koupit datadisk, či několik zón. U ostatních MMO musím většinou platit cca 300 Kč měsíčně, což znamená, že bych za LOTRO musel dát 300 kč * 12 = 3600 Kč za rok *4 (hraju MMO průměrně takto dlouho a dále) = 14400 Kč za hru. Jako sorry, ale podle mě velmi předražená hra. *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
    • WoTko je priklad na F2P najhorsi lebo je to P2win, tak ako trebars BFp4f.

      Dobre F2P hry su Lolko, PoE, Planetside2, TF2 a mozno sa este najdu nake. Ale ROZHODNE nic od wargaming.net
      • To je len uhol pohladu, na wot mam odohratych cca 8000 hier a premiak som si zapinal iba na 5x exp alebo bonus 100% ku kreditom co ma vyslo na max 30 E za celu dobu co hram a to hram od Bety.. ked si drevo, nepomoze ti ani tank zakupeny za goldy. Ano,taky superpershing alebo type 59 v dobe svojej slavy (momentalne znesie menej nez dreveny hajzel) dokazali potrapit ale navacsi faktor Win/Los nie je koli tankom, ale koli hracom a timu. Jedine premiaky co mam je T34 ktory som si poctivo odbehal skor nez ho na premiak premenili cize NO gold a vianocnu T127 co ma skoro kazdy. A poviem ti ze viac vitaztiev a damage mam z NO Gold tankov.
  • GDC je placená konference, kdyby bylo možné obsah nahrávat a volně šířit, myslíš, že by tolik lidí zaplatilo vstupný?
  • Jsou někde jednotlivé prezentace ke shlédnutí? Zajímala by mě ta od CDprojektu a nijak nemůžu najít
  • Upřímně, nechápu to pokrytectví s těmi tanečnicemi. Neviděl jsem, kvůli čemu konkrétně se to strhlo, ale dle reakcí to vypadá, že tam snad nějakým tanečnicím vylézal z prciny had a ony se do toho lascivně kroutily a vzdychaly. Nebo to bylo tak, že tanečnice vypadaly pěkně a byly mladé a štíhlé, vývojářky pojal pocit studu a následně vzteku, a začly dělat naschvály? Nakonec to skončilo tak, že pořadatelé, kteří chtěli jen nevinně pobavit, tak ještě přijdou o místo. Není to fakt přehnaný? Komu vůbec můžu vadit tělo mladé pěkně ženy???
    • KronosDeret
      Sorry, ale ty ani nechapes vyznam slova pokrytectvi. A taky neznas zadny zensky.
      • Přečti si tenhle rozhovor s ředitelkou IGDA, jakousi Kate Edwards. Snaží se tam omlouvat, jak inapropriate to bylo, že na párty byly děvčata v odlehčenějších kostýmech, že o tom URčitě předem nic nevěděli. Zajímavé je, že se to pořádalo se společností Yetizen, dole přikládám link na jejich reklamu na VIP vstupenku na takvou párty v minulém roce u příležitosti GDC 2012. Mluví se tam jasně o modelkách roznášejících pití a různých atrakcích adalší klasické párty nabídce. Pokrytectví je, že Kate Edwards moc dobře věděla, že na VIP party prostě budou zřejmě spořeji oděné modelky, vůbec jí to nevadilo, jen prostě nepočítala s tím, že tam bude nějaká uvědomělá "kosočtverec" co jí nabonzuje novinářům. Link přikládám http://yetizen-gdc.eventbrite.com/
    • Magister_Peditum
      "Komu vůbec můžu vadit tělo mladé pěkně ženy???"

      Napadají mě jen dva typy lidí: protivnej chlap a protivná ženská. *15*
    • axell1990
      Hmm já zas měl doposavaď pocit že polonahé hostesky jsou na podobných akcích standard.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit