Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nakonec to bylo lepší než jsem čekal a nebylo tam až moc akce aspon teda ne na začátku, Walton Goggins jako záporák nezklamal a ani Vikander jako Lara - dokonce tam došlo i na nějaké ty hádanky vlastně zhruba první hodinu. Jo jsem zvědav na druhej díl - Trochu mi to připomělo Tomvb raider z roku 2013 některé scény třeba ta na tom ostrově když ji šel umlčet ten voják jak vykradené ze hry :D jen to nebyli rusové no spíše taková expedice na Av P ale neurazilo.Stopářž mohla bejt i kratší to bych se nezlobil hehe.
  • Proč chodit do kina na herní adaptace, když samotné předlohy často překonávají filmy i po stránce vyprávění zvukem a obrazem, přičemž na nich často dělají i šikovnější tvůrci s větší fantazií?
    Stačí aby sa to spravilo dobre. Ako to zvládol Marvel so svojim Cinematic Universe. Predtým sem-tam vyčnieval nejaký film, ale v priemere boli super hrdinské filmy na srandu a pre menšie publikum, alebo len ako plytký efektový film. Niežeby tieto konkurovali Shakespearovi, ale rozhodne podávajú kvalitu, čo sa vidí v porovnaní s filmami DC.
    To isté by stačilo u hier, dať to normálnemu režisérovi a brať to ako film, nie ako zlátaninu podľa hry, ktorá má vyzerať ako dlhý videoklip. Neísť príliš mimo predlohy, ale držať sa jej, aby sa zachoval duch a postavy, ale príbeh prispôsobiť filmu, kde skákanie a strieľanie nie je hlavná náplň, keďže to nemá hráč v rukách.

    Zaráža ma ešte, že v súčasnej dobe prehnanej politickej korektnosti takto otvorene vystupujú tvorcovia proti celej jednej menšine. Hoci vlastne s ňou celá herná séria vznikla. Ako keby sa tvorcovia snažili povedať, že ženy s veľkými prsami nemôžu byť hrdinkami a skákať a bojovať s darebákmi. že na to nie sú dosť dobré a preto ich vymenili.
    • Jack1947
      Proč? protože to lidi baví... viz to přemrštěné hodnocení na známých filmových webech.
    • 1.) Proč se hry jednoduše nezkonvertují na film??
      Protože to, co funguje u her, většinou nefunguje ve scénáři pro film.
      Už tady bylo mnoho podobných pokusů, a pokud o nich nevíte, tak je to z toho důvodu, že to byla katastrofa.

      (ve hře máte dostatek času se seznámit s postavy a sžít s nima, u filmu je čas lépe seznámit diváka maximálmně tak se 2-3 postavami a zbytek je taková omáčka okolo. Ve hře je jedním z hlavních tahounů hratelnost a interaktivita, to ve filmu chybí. Atd. atd. atd. Prostě film musí mít úplně jiný scénář.)
  • Videl. Super film. Naopak to jodne stoji na hlavni aktorce a jejim hereckym umu.
  • S filmem spokojenost, bavil jsem se. Konečně normální Tomb Raider, takhle nějak jsem si ho přál tehdy, když ho točili s Angelinou. Tehdy to co jsem viděl, jsem nějak nepobral. Film s Angelinou mě ničím nezaujal, nebavil, pro mě kravina. Nový Tomb Raider i když tam je herečka, která není sexistická je parádní dobrodružství, sice tam je pár věcích trochu přehnaných ale jinak jsem spokojen. Legenda, hrobka, záporáci a klaďasové. Motiv hlavní hrdinky, gradace, finálko, nějaké ty emoce. Prostě pohoda :-)
  • Shark punch, baby!

    https://www.youtube.com/watch?v=BwBt7EYg80w
  • Ta baba je mi odporná od chvíle kdy jsem jí viděl poprvé!! Anorektička!!!
    • Vsiml jsem si takoveho vzorce, ze terminem "anorekticka" oznacuji normalni stihle lidi vetsinou ti, kteri jsou sami vyzrani jako prasata.
      • jako sorry, ale tohle je fakt tycka

        https://www.interviewmagazine.com/wp-content/uploads/2015/06/img-alicia-vikander_131427831891.jpg

        http://idora.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2017/07/09/kasli-guzel-9457542.Jpeg

        ja naopak zaznamenal trend, ze se dneska stihlej rika hubenym (tem nezdrave)
        • Jack1947
          Člověk by řekl že "extra štíhlé" už zmizely v propadlišti dějin no... tak se spletl.
        • ucho
          hubená je, ale když se člověk podívá, jak na Tomb Raidera trénovala, tipuju, že má na zádech víc svalů jak ty :)
          • Jasně, protože pěkná ženská má víc svalů než chlap, boky má ale užší a když zabere, vydá zvuk jak zarezlé ložisko... a ještě musí mít po vzoru pánského břišního pekáče buchet na hrudníku žebřiňák. Today's IN girl. *14* *14* *14*
        • Pohonil jsem.
  • tak cieľom týchto filmov je len zarobiť s priemerným budgetom pár korún stávkou na istotu a priemernosť. Pritom by stačil len šikovný kameraman a inteligentný scenár. Ale toto nie je o kreativite, je to len továreň na filmy, podobne ako keď sa na páse plnia uhorky do fliaš.
    • Povida telefonni operator David *15*
    • MiMo
      No to bych tak uplne nerekl. Diky Marvelu (ale existovalo to uz davno predtim), se studia snazi si vyrobit serii, ktera jim bude vydelavat treba dalsich 15 let. Do originu nebo prvniho filmu jen maloktery studio narve extra velky prachy, ale 90 mega neni zas tak malo a da se s tim vykouzlit spoustu veci. Zmineny konec tomu ocividne nahrava. Tady ocividne zadna sazka na jistotu neprobehla, to by ten film musel mit trochu lepsi recenze
  • Alicia Vikander se mi už líbila v jejím prvním větším filmu Anna Karenina. Podívejte se na nějakou její fotku kde je bez makeupu - je to normální pěkná holka. Víc není potřeba. Do role se hodí...
  • Shrnu místní diskuzi:
    Lidi, co film vůbec neviděli, si stěžují, jak je herečka špatná.
    Lidi, co film viděli, jsou spokojení.
    • az teda na kritiky

      a i takovej herne pozitivni fuka tomu nasolil jen 50%, a to umi ocenit i poetiku transformeru *1*
      • ucho
        "jen" 50 % od Fuky je velmi dobre hodnoceni. tentokrat nemel u filmu potrebu se divat na hodinky, takze film udrzi pozornost divaka. a vlastne filmu vytyka jen to, ze nedostal neco vic. to je problem dost lidi a otupeni na to, na co se divaji. chteji proste vic a vic a neuspokoji je neco bezneho. v tomhle kontextu dopadlo hodnoceni od Fuky skvele.
        • Ovšem recenze na Tátovu volhu za 50% a Winchester za 30% mne odradila a ušetřila mi tak čas .
          • člověk nikdy nemůže věřit kdejakému nýmandovi, co píše na netu.
            Někteří do svých "recenzí" míchají SJW politiku, jiným jde jenom o své vlastní zviditelnění a objektivita je jim ukradená, další zase mají prostě zvláštní/odlišný názor.

            Proto je vždy potřeba najít recenzenta, kterému "můžete věřit".
            Fuka bohužel mezi důvěryhodné nepatří! Číst "recenze" od něj je jako číst jeho osobností blog, v kterém spoustu času tráví popisováním svých nálad a reakcí. Pokud se chcete pobavit, tak to není špatné, ale pokud chcete objektivní zhodnocení filmu (nebo hry), tak je to fakt ztráta času.
  • Už jen ta promo fotka je strašně bad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit