Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Se čtyřletým notebookem i7, 16 GB ram a gtx 770M(3gb) už moc parády nenadělám co?.... No nic
  • Je to dobra hra. Zrovna nasi bandu chytla jednicka a nemuzem si to vynachvalit
  • Ať jdou s Warhammerem do ř***. Už 8 let čekám na pokračování Empire Total War, nebo alespoň patch, co opraví útoky na pevnosti a vadné ukládání.
    • Taky bych chtěl strašně moc empire total war 2,jednička má mnohem víc chyb než si popsal a nezachráni jí ani darthmod a podobné módy,protože ai mohou sice nasměrovat ale ten základ ai je v bitvě opravdu hrůza,když postupují dvě linie naproti sobe a ai se otočí a stojí bokem,nebo prostě pochoduje bokem metr od mých jendotek a nechají se střílet jak ve vanille tak i s módy.,bitvy na hradbách katastrofe a diplomacie jak v rome 1,můžete mít vztah +150 a stejně vám vyhlásí jen tak válku.Výborná diplomacie je od rome 2,možná od shoguna ale ten jsem nehrál,to období mě neláká.Ale na druhou stranu warhammer hantit nemůžu,protože to je taky pecka.Ale co se týče historie tak empire 2 by byl můj orgáč.Každej má jinej vkus no.Nebo aspoň mód emprie do rome 2 total war,s AI a diplomacii rome 2 by mi bohaté stačilo.Urobte mi to zaplatím xDNa splátky please.!!!!!
    • Jo to si ještě pockáš, dnes jsou totiž cool fantazy sra*ky, historie už netahne bohužel. A taková WWI a WWII V Podání TW, by mohlo být daleko lepší než současný servirovany warhammer hnůj
      • Bohuzel si v tvojich oblibenych sra*kach. Vetsina chce warhammer... prodava. Deal with it.
      • DwaR
        snáď na všetky TW hry, ktoré boli modované existuje warhammer mód = je tu silná fanúšikovská základňa hráčov, ktorí si vyslovene želajú, aby v ich obľúbenej sérii bol spracovaný ich obľúbená svet/vesmír.
        CA sa ich rozhodli vyslyšať a zdá sa, že im to vychádza na výbornú (pominiem polemiku okolo DLC politiky). čo je na tom zlé a čo na tom má byť cool? warhammer je hodne, ale hodne stará vec. prvá edícia je niekde z polocice 80-tych rokov, svoj úspech má teda už cca 30 rokov.

        P.S.: neviem si dosť dobre predstaviť spracovanie I. alebo II. svetovej do tejto série. to by už bolo poriadne znásilnenie mechaník a histórie. ak chceš kvalitné vojnové konflikty 20. storočia, obráť sa na hry, ktoré ich majú v malíku. order of battle, sudden strike, blitzkriek séria, hearts of iron, company of heroes atď.
      • jamar28
        Jak chceš po Total Warovsku zpracovat první světovou, když se záhy proměnila v zákopovou válku a bitvy trvaly celé měsíce?

        Ale jinak je to tak, tohle fantasy se skvěle prodává, tak proč by začali dělat něco, co by si koupilo sotva pár lidí?
      • ty toho o historii Warhammer her moc nevíš, že?
  • nárokům bych věřil, Napoleon byl taky propracovanější než Empire a běžel mi lépe.
    A opravdu, já taky nehraji kvůli tomu jak hra vypadá, to bych si na svém PC nezahrál skoro nic. Ale Warhammer není můj šálek kávy, takže ten nehraji ani nový hrát nebudu..
  • XorxoxTalarius
    Tak pokud ty HW naroky jsou (budou) pravdive, pak mi prijde ze je hra oproti puvodnimu dilu o neco rychlejsi a ja bych se mohl dostat na 60 fps (nebo si zvednout detaily a zapnout nejake post procesy) *14*
  • "Minimální hardwarové nároky, se kterými zvládnete v kampani, v režimu 1v1 a v soubojích 20 jednotek na 20 jednotek, s grafickým nastavením na „Low“ a v rozlišení 1280x720 něco mezi 25–35 fps:"

    Tohle jestli někdo takto bude hrát, tak to musí být velký zoufalec. Normální člověk by to prostě nehrál ale stejně se najde pár divných lidí, co si to osekají jen aby to mohli hrát a to, že hra pak vypadá zcela jinak je jím jedno. *15*
    • Já pamatuji rozjetí Horkého Léta na 386, kdy jenom než přeletělo letadlo v intru tak uběhlo 12 minut :)
      Nebo na 8086XT (PP06) když jsem hrál Prince of Persia, tak jsem běžel a šlo se zastavit v půlce propasti a běžet zpátky což mělo výhodu v tom, že se dal plánovat postup :)
    • Těch 20 jednotek je myšleno jako 20 panďuláků nebo 20 oddílů?
      • oddílů
      • Bude to tim, ale ve 25-35fps v takovym rozliseni a low detailech si ji UZIVAT nebude asi nikdo.
        • Blue.Shark
          Já jo. Máš díru v teorii *3*
    • XorxoxTalarius
      Hele ja kdysi hraval Diablo na Pentiu 120 Mhz a cekal pet minut nez probehl loading a jak jsem byl spokojenej
      • DwaR
        doom 2 na starej 386-tke. keď som konečne dokázal nahrať celú hru (bolo to niekoľko diskiet), ten pocit pri zapnutí, pôjde? nepôjde... rozhýbalo sa to a ide to plynulo! wohoo! to bol zážitok a ten pocit, keď sme sa traja striedali, každý zahral jeden level... nebolo nám treba tak veľa k šťastiu (ak nerátam, že tá 386-tka stála snáď polročný plat rodičov. ak nie viac :D )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit