zavřít
...

Townsmen - recenze PC verze

Navzdory krizi válečných RTS se jiným strategických žánrům evidentně daří poměrně dobře. Středověká budovatelská strategie Townsmen je toho ideálním příkladem. Původně mobilní hra od HandyGames vyšla i pro PC, čímž zaujala naši pozornost. Jde však o šťastný příklad mobilního portu pro PC, nebo je spíš...
  • Xxx (anonym)
    2 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Pan Loukota mi asi nedopatrenim smazal muj dotaz na to, proc ma tahle hra tolik bodu, kdyz tam nejsou vlaky a jine veci, co jsou v transport tycoonu, vuci kterym bezne srovnava jine hry. Tak jo tu pro poradek pokladam znovu.
    9.2.2017

    reagovat

  • Dirter (anonym)
    1 souhlasí, 3 nesouhlasí
    a recenze na Yakuza 0 v nedohlednu
    5.2.2017

    reagovat

    • i (anonym)
      1 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Precti si to jinde. Děláš jako by to nebylo možné. Lepší jak to zde psát a čekat. Když to zde bude tak se pro tebe něco extra změní?

      Bude ta recenze naprosto jiná než jinde?
      7.2.2017

      reagovat

  • KrPa tiscali.cz
    23 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Proc tu jsou posledni dobou recenze na takove kraviny? Mobilni hry nebo radoby predelavky debilnich webovek?
    5.2.2017

    reagovat

    • Hilarios facebook.com
      12 souhlasí, 6 nesouhlasí
      Protože jde Games.cz docela do sraček už nějaký ten pátek. Dříve mě bavilo články si i číst, ale teď mi většinou stačí verdikt, enbo jen stylizace či gramatika. GG WP
      5.2.2017

      reagovat

  • Anderson (anonym)
    20 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Proč to má hodnocení 4?! Hra, kde 95% času klikáte na domečky a vyzvedáváte zlato, aby jste mohli něco postavit má 4? *8* Jako proč? 1 bod za to, že je to hra, druhý za to, že funguje odinstalace ... za co jsou ty zbylé 2?
    5.2.2017

    reagovat

    • Lukyz tiscali.cz
      13 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Jak hodnotíme:

      4 - Otravná
      Nuda, šeď a ještě k tomu závažné nedostatky ve všech směrech symbolizují hry v této kategorii. Občas v nich najdete záblesk kvality nebo dobrého nápadu, ale ten velmi rychle odezní a v rukou vám zůstane nepříliš kvalitní a hlavně nezábavný titul.
      5.2.2017

      reagovat

    • Lojzík (anonym)
      2 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Odinstalace *1*
      5.2.2017

      reagovat

  • Ivo (anonym)
    1 souhlasí, 8 nesouhlasí
    Vykradnutý Knights & Merchants?
    5.2.2017

    reagovat

    • Weiner (anonym)
      1 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Jako fakt? Ta hra má základ na mobilech a dřív to byl hodně dobrý titul. Jestli starší díly měli s K&M něco spolčeného to bych řekl, že ne.
      5.2.2017

      reagovat

  • Jack1947 tiscali.cz
    1 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Jo toho jsem se na mobilu napařil, ani nevím kolik hodin ale těšil jsem se na každý nový díl... na pcb ych asi nehrál. To byli časy *4*
    4.2.2017

    reagovat

  • MickeyMutant tiscali.cz
    5 souhlasí, 5 nesouhlasí
    Zdá se, že očekávání založená na vizuálu a hudbě traileru se podařilo naplnit i herně. Člověka potěší, že hra se sex appealem sádrového trpaslíka v rozkvetlé zahrádce neklame tělem a je skutečně tak blbá, jak vypadá.
    4.2.2017

    reagovat

  • Maze (anonym)
    9 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Úplně si nejsem jist jestli mají recenze takovýchto her vůbec smysl. Příkladů, které nejprve vyšly na mobili a pak došlo jejich převodu na jinou platformu je vícero, ale to není ještě důvod se takovou hrou vůbec zabývat, a to i podle výsledného hodnocení. Chce to trochu soudnosti a nemyslím si, že by byla zrovna okurková sezóna.
    Možná, že autorovou hlavní pohnutkou a motorem k sepsání recenze nakonec bylo ukázat odstrašující příklad toho jak se hra nemá předělávat z jedné platformy na druhou, že prostě nestačí jen vzít to, co někde snad dobře fungovalo a jen to čistě zkopírovat do jiného světa a čekat od toho snad nějaké zázraky. To je jak čekat, že se ostrý hatchback na okruhu promění v DTM speciál.
    Rozhodně je lepší napsat o nějaké neznámé hře, která je naprosto super překvapení a mohla by se od ní učit, kde jaká AAA, rádoby cool games(a)(cz)...
    4.2.2017

    reagovat

    • Maze (anonym)
      1 souhlasí, 3 nesouhlasí
      Sorry za hrubici, stane se... Mobily...
      4.2.2017

      reagovat

    • Matrix17 (anonym)
      2 souhlasí, 2 nesouhlasí
      Já myslím, že jednoznačně tyhle recenze smysl mají. Už jen proto, že má pozitivní ohlasy atd. Je myslím dobré, znát i objektivní kritiku z řad herního recenzenta a udělat si celý obrázek. Naopak se mi zdá jako nesmysl recenzovat jen hry, které jsou dobré. Už jen z podstaty. Dokud si hru nevyzkoušíš, nerozhodneš o jejích kvalitách. Navíc když zjistíš po pár hodinách, že je ta hra špatná, asi není úplně rozumné ten čas zahodit a ani o tom neinformovat, nemyslíš?
      5.2.2017

      reagovat

    • FridayManul (inkognito)
      3 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Hele, ber to tak, že je to aspoň zástupce her z hodnocení 1-4, když si spoustu lidí stěžuje na to, jak většina her dostává 7-8.
      5.2.2017

      reagovat

  • AB (anonym)
    2 souhlasí, 6 nesouhlasí
    Uffff, už jsem se chtěl radovat, že konečně vyšlo Kingdoms Delivery *1*
    4.2.2017

    reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.196.68.10.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.