Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano vážení takhle se článek nepíše :)
  • Připadá to jenom mě nebo to vypadá jako kopie UT 2004(zbrane, vozidla, okolí i ten pohyb). UT mě velice bavilo a připadá mi že UT 3 je o dost hezčí než co ukazuje toto video(uvidíme až to vyjde). Trochu se na to těším, ale bojím se zklamání. Jelikož jsem se zajímal o tvorbu her, a to i přímo v UDK(Unreal Development Kit), tak vím, že je možné vytvořit něco jako hratelnou verzi UT 2004 tak za dva dny(myslím jenom nějakou malou mapku s botama). Doufám, že z toho nakonec nevypadne jenom nějaká narychlo udělaná kopie UT.
  • Proc jste to nedali napsat nekomu kdo nebude celej clanek butthurt kvuli reklamnim tahum v jejich kratkym videu?
  • niceguyfromrussia.ru
    toto vyzerá fakt luxusne... a CS:GO ma už omrzelo, chcelo by to konečne poriadnu kompetitívnu stieľačku, ak to bude mať dobrú a veľkú komunitu ktorá by u hry nejaký ten rok vydržala tak idem do toho určite
    • pozor pozor cskar se chysta na quakelike game.. *14*
  • Jo, chtělo by to další Q3 like FPS jako sůl. :D
  • Fakt to už bude 15 let co vyšel Quake III Arena? To to letí

    Vzpomínám si, jak sem z tý hry byl děsně zklamanej když to vyšlo, čekal sem že to bude mít single kampaň jako předchozí Quaky, čistě MP hry v tý době skoro vůbec nevycházely a navic mi to přišlo děsně strohý, málo herních modů, prakticky jen dvě prostředí - hrad a vesmír, zbraně taky docela nuda a hrát po netu na 56Kb modemu s připojenim od Telecomu se moc nedalo a hrát proti botům bylo dost nudný.. takhle zpětně sem se samozřejmě šeredně mýlil *1*
    • Jack1947
      Poté vyšel QIV (2005) a ten dosadil tu chybějící kampan... i když já jsem to měl jako první hru na PS2 (jasný 2002 nebo tak - kampan tam taková jaksi byla a mám pocit že jsem to nedopařil ale pařil jsem to pořád tehdy na klasické tv a bavil jsem se inu protože jsem tehdy neměl žádnou jinou hru ale i kvůli tomu že to bylo parádní).

      Klído řeknu na plné koule že ač port (!!! tehdy port z pc na konzole jak usměvné co? *15* , i když to byla spíš víc konverze ale co no)

      Líbila se mi kampan v Q2 -( janý hrál jsem to sice na mobilu ale beztak možná to bylo i lepší jak Q3 ale tak můj názor).

      Díky tomuhle jsem se zjevně zdokonalil ve svých fps zkušenostech, tak jasný pozdějxc jsem měl i Unreal tournament ale tohle byl takový ten základ. Proto mi nečiní problém hrát FPS - i na gamepadu vlastně mi to častokrát příjde zábavnější než naboostovaní králíci na keys +mouse. (bez urážky králíkům).
    • C-BEAM
      tiež som bol sklamaný, že nebude singl ale inak všetko ostatné mi prišlo dokonalé - arény, zbrane i grafika nemala konkurenciu. S odstupom času urobili dobre že tam ten singl nebol a vypracovali mulťák k dokonalosti.
      • U mě to v té době kvůli tomu vyhrál Unreal Tournament, co vycházel tak nějak ve stejnou dobu, ten byl v offline hře proti botům mnohem zábavnější, ale pak začly první LAN party a rychle jsme poznali o čem Quake je.
        Ironie je že ta totální designová čistota se kterou se Q3 prezentoval se časem ukázala jako jeho největší výhoda, protože je zkrátka velice stylová i dneska. Je vidět že lidi sou z těch všech ranků a achievemntů, class a unlocků v CoD už trochu přejedený
        • C-BEAM
          Quake je jednoducho rýdza, čistokrvná fps MP hra zameraná na maximálnu hernú zručnosť. Žiadna hra odomňa nežiadala toľko pozornosti, presnosti, rýchlosti, znalosti mapy/arény ako Quake3. Unreal bol takisto super ale mne nikdy moc nesadol, mám rád práve tú Quakeovskú rýdzosť.

          A máš pravdu, že Q3 moc nezostarol, takých fpsiek veľa nie je (hlavne ak si vybavím hry ktoré vychádzali v tom čase).
  • C-BEAM
    hm tak toto je presne moja krvná skupina, držím palce. S Quake Live sa to bude dobre dopľňať.
  • Vypadá to skvěle. Trošku víc koridorově a rycheji, než je třeba UT2004, ale hned sem dostal chuť si to zahrát. Počkám na vydání a uvidíme, jak se to vyvine.
  • Old school FPS? Ved to vypada ako vykradacka multiplayeru Halo. Teda starsie diely, kde este nebolo levelovanie postav. Inak ostatne vsetko sedi. A v Halo je aspon vacsi vyber vozidiel.
    • vidim auto s ostrejma hranama a hned je to halo *1*
  • FPS nejsou primo moje krevni skupina, ale drive jsem hral Quake 3, UT nebo jeste starsi Doom nebo Wolfenstein a rozhodne ty hry meli neco do sebe. Proto si myslim, ze tato hra ma potencial, a osobne souhlasim s nazorem ze mys je na mireni lepsi nez ovladac. Kazdopadne nemyslim si, ze by tim mela utrpet konzolova komunita, maji nyni destiny a to jim asi chvili vydrzi :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit