Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to nejuvětší zhovadilost
  • Hudba dobra, ukradli zo serialu "Game of Thrones"
    zvysok klasicka vojnova propaganda NWO
    • Hudba dobra, ukradli zo serialu "Game of Thrones" .... Má cenu na to reagovat?
  • Shepard na Hrad!
  • ty fakt musís urážet
  • Šeprd si uprd si
    do hrnce
    Tali si myslela
    že to jsou lívance
    *1*
    • smejki
      " *1* "

      To jako fakt?
    • Mayuri12
      http://2.bp.blogspot.com/-wW5r5KCR17Q/TVT5DTeNaII/AAAAAAAAACA/0Ohroh-fkUQ/s1600/monkey+shame.jpg
    • Člověk by čekal, že už ho nic nepřekvapí...
  • Tak jsem se prave docetl, ze oblicej vytvoreny v ME1 nepujde pouzit v ME3. Jo, jo, nechte to na Bioware, aby totalne vy*ebala se svymi fanousky.
    • Tož tak to sou pěkní vocasy prvně tam ten editor daj pak ti umožní si xicht přenýst do ME 2 a ve trojce ti ukážou vstyčené prostředník to si to frájové neumějo nějak zařídi dofám že brzo bude nějaké patch
      PS pokud to dobre chápu tak příběhové změny se přeneso ale xicht zostane ten základní to je logika jak *12*
      • Cahir
        Všechno se přenese jak má, změní se opravdu jen držka.
    • Mayuri12
      Z ME 1 rovnou do ME 3 nejde ale z ME 1 do ME 2 a z toho do ME 3 si svůj obličej přetáhnout můžeš.
      A vypadá uplně stejně trochu nechápu co tu řešíš.
      • Ne, nemuzes, to je to, co se tu resi a co ty evidentne nechapes. ME1 -> ME2 -> ME3 NEFUNGUJE.
        • rancor1223
          Ale proč by nefungoval? Pochopím že nefunguje ME1 > ME3, tam je to proto že v ME1 chybí facecode a bez něj ME3 obličej nevytvoří. Ale ME1 > ME2 > ME3 samozřejmně funguje, protože ME2 umí přečíst obličej z ME1, vytvoří z něj facecode a ten pak přečte ME3. btw nechápu kdo bude hrát jen první a poslední díl, co je to za ogiku?
          • Cahir
            ME2 nevytvoří facecode. Xicht ti to přetáháhne, ale kód z toho prostě nedostaneš.
            • Prostě když chceš dát obličej do dvojky a dáš rovnou importovat tvář (pouze klikneš) tak se nevytvoří kód. A trojka nemá z čeho brát údaje. Nemám ponětí jak to dělali při importu ME 1 --> ME 2 bez facecodu, ale nejspíš tam bude problém s tím, že CC v ME 2 neměl až tak výrazné změny jako má ten v ME 3.
        • No..nevím jak to celé dopadne. Třeba výjde nějaký fix, ale každopádně jestli je to pravda, tak je to pěkně na ho.no. Je pravda, že třeba v ME 1 si můžu na obličeji udělat jizvu zatímco ve ME2 ne (kromě importu). Tak jsem taky přemýšlel, jak to bude fungovat ve trojce, protože v demu to bylo osekanější než v ME1. A nakonec se dozvím tohle.
    • Cahir
      Má se to takto: ve dvojce byl změněn editor, takže ač můžeš xicht z jedničky do dvojky importovat, nezobrazí se ti v položce squad kód obličeje - kolonka pro kód je prázdná. Možnosti: a) vytvořit si co nejpodobnější xicht ve dvojce, tam už kód je a normálně se ti to přenese b) udělat si xicht v jedničce a napsat si hodnoty z posuvníků, který pak použiješ ve dvojce.

      Stejně, Shepard z jedničky by po importu do trojky (kdyby to šlo) vypadal trochu jinak, protože např. oči, rypák atd. byli změněny.
    • Veskoslav
      A proč by to nemělo jít, když si stejně budeš házet save z ME 2, kde už máš daný hozený obličej z ME 1. Nechápu tedy tvůj komentář.....Nebo sis myslel, že si hodíš save z ME 1 do ME 3?:-D
      • jsou za tím technické potíže jelikož ME 1 nemá žádné Facecode. V ME 2 byli schopni ten obličej importovat, ale zde byl character creator téměř stejný vůči jedničce. V CC ME 3 je hodně změn a bez Facecodu (při kliknutí na import se Facecode nevytváří
        • Masa-san
          Tak to prostě importuj do ME2, ulož hru a vypni. Po té to importuj do ME3 , volby z jedničky by se tam měli uložit. Pokud si dobře pamatuji, nebylo třeba dohrát hru až dokonce aby šli savy importovat.
          Pokud nemáš dvojku, jistě se najde někdo v tvém okolí, kdo ME2 vlastní ;)

          pozn. pokud by ME3 dělal potíže, mam za to, že existuje editor ME2 savů a databáze ME savů se všemi možnými volbami z předchozích dílu, tak si vybereš save a zkopčíš tvůj vysněný kukuč z tvého importovaného ME2 savu do toho co jsi stahl z netu, upravíš volby a jedeš dál *3*
          • Precti, co tu lide pisi. Tvuj ME2 save s oblicejem z ME1 NEMA facial kod, takze nejde prenest a muzes se v savu vrtat, jak chces, ale ten kod nenajdes. Nasel jsem reseni na social.bioware.com, ale momentalne maji stranky dole. Hned jak to nahodi, hodim link.
            • Masa-san
              No jde jen o face code (obličej), vše ostatní se přenese normálně.
              Samozřejmě je to bezpochyby negativní prvek a odpovědnost nesou Bioware.

              Můžeme se buďto urazit nebo jak je dnes na herní scéně zvykem, poradit si sami a užít si hru i tak *3*
            • Aha, prima, takze verny fanousek, co dohral ME1 9x a ME2 5x ted musi delat takovehle vyfikundace, aby si prenesl svou postavu? Jak rikam, pekne s vernymi hraci vy*ebali.
            • Masa-san
              Takže jak řikám, save editor to jistí
              tady odkaz na příspěvek > http://social.bioware.com/forums/forum/1/topic/323/index/9247811/3
              save editor > http://legion.cal24.pl/me2/
              male tools > http://masseffecttools.99k.org/maleshep_upload.php
              female tools > http://masseffecttools.99k.org/femshep_upload.php
              Tools code generation page Male > http://masseffecttools.99k.org/maleshep_code.php
              Tools code generation page Female > http://masseffecttools.99k.org/femshep_code.php

              Osobně jsem to nezkoušel, budu hrat na PC, takže to jěště doma nemám *4*
            • Masa-san
              Now, I can only speak to the Xbox version..... Now, there is actually a way to see your ME1 face code, but it takes some fancy computer maneuvers (especially if you're on the Xbox).You can skip steps 1-4 if you're on PC.
              1) Format a USB flash drive in your Xbox.
              2) Start up ME2 and create a new game by importing your ME1 Shep.
              3) Go through the intro and when you wake up in Lazarus Base, save your game on the flash drive (or move it there later).
              3) Back to your PC, pop in the flash drive and download Modio.
              4) Using Modio, open up the save game file on the flash drive and export the .xbsav file to your hard drive.
              5) Go to the ME2 Save Editor, register, and upload your .xbsav file (.pcsav file if you're on PC).
              6) Click on the My Saves Tab, then the Morph Head button, then export the YAML file.
              7) Go to the Mass Effect Tools upload page (Female | Male), give your Shepard file a name and upload your YAML file there.
              8) Go to the Mass Effect Tools code generation page (Female | Male), enter the name you entered in Step 7 and the site will give you a list of all character creation slider tick settings for the ME2 CC (far left = 1) as well as a face code for ME2/ME3...... IMPORTANT: Now, the extract doesn't give you Complexion, Scars, Eye Color, Nose Shape, Hair Style, Brow Color, or Makeup for various reasons. But you can easily determine those by doing some comparisons with your imported Shep and a fresh one you've created. Nose shape was probably the hardest one. I had to take pics with my phone and compare them.
    • rancor1223
      To je nesmysl, jedině, že by konverze nebyla úplně dokonalá (přecejen technologie pokročila od ME1).
      • Ne, neni to nesmysl, je to realita ala Bioware.
      • V tom pripade ale technologie pokrocila zpet :)
  • Jo jedna věc: Martin Sheen je v tom traileru naprosto úžasnej, z jeho jedné věty jde člověku mráz po zádech. To jsem zvědav, co předvede příští týden.
  • K debatě bych dodal dvě věci:

    1) jsem strašně rád, že se najde někdo (EA/Bioware), kdo se pustí do scifi RPGčka, i když je pro masy (otázka po demu: zdá se vám rpg systém nějak příliš omezený na akční RPG? a je vůbec něco špatného na tom dělat hry, které se můžou líbit 2M hráčů místo 150k?).

    2) zkuste se podívat na launch trailery k ME1 a ME2. Tenhle trailer sice není nejlepší video v historii, ale když se na něj dívám jako vyvrcholení video kampaně (femshep trailer, CGI trailery), tak uspěl na 100 procent. Je lepší než předchozí launch trailery? Nemám ani tušení.
  • když je ta hra (série) tak úžasná, tak mi vysvětlete, proč se upustilo od nedodělanýho ale zajímavýho konceptu gameplay I. dílu a stalo se z toho ve dvojce CoD, trojka podle videí nebude jiná. A co se příběhu týče, stačilo mi zahrát si SWKOTR a po 5minutách ME jsem už na 100% věděl, o čem celá hra bude. A to se tu snažíte popírat klišé hry a jeho zaměření pro jednodušší publikum? Předpokládám že ME 3 bude mít své silné stránky v jiných věcech a že to nebude vůbec špatná hra. Ale tak jak jsou tu hateři antifanoušci, tak to fanoušci přehánějí stejnou měrou.
    • Walldstein
      Promiň, ale já taky dohrál KOTORy a jediný co sem už v úvodním menu věděl bylo to, že to dopadne dobře. Je to přece hra. Nicméně nevim jak ty ale á byl nemile překvapen když mi nakonci dvojky Shepard zařval spolu s půlkou posádky, pak sem přišel na to proč to bylo a hle on ten konec byl jinej (trochu, tentokrát mi zařvala jen Tali)..pokaždý se ten příběh odvíjel trochu jinak, podle toho jak si se choval atd. Takže předvídatelnej konec? 50:50, předvídatelnej příběh? Jakž takž...
      co se týká akčního pojetí hry...No pokud si pamatuju tak i KOTOR byl za tohle mnohými kritizován a tam se teda na RPG hrálo ještě míň jak v ME..
    • rancor1223
      A jakej příběh si jako představuješ? Shakespiera? Já si teda radši dám skvěle zpracované klišé se skvěle napsanými charaktery na odreagování než přemýšlet jestli vůbec sakra chápu co tím chtěl autor říci a co se to sakra zrovna děje. Skvělý příběh se táhne už od 1. dílu a v průběhu pouze vylepšují akční část, která mi v ME3 přijde excelentní. Ano, je to průhledné, je to kýčovité, ale především se to skvěle hraje a to je na čem u her záleží.
      • co třeba Gemini Rue? Jednoduchá detektivní zápletka. Kdejaký B-čkový sci-fi má zajímavější příběh. I kdyby to měla bejt hvězdná pěchota.
    • Navíc fanoušci by tu ME tak fanaticky nebránily kdyby se sem nenacpala hromada trollu a nekecala tu kraviny když o hře a o jejich kvalitách a záporech nic neví.
      Ale já tě jinak o ME přesvědčovat nebudu
    • Pokud by CoD mělo jen polovinu kvality 2, 3 ME byl by to král na poli FPS. A jen tak mimochodem u mě vyhrává ME serie hlavně díky perfektě napsaným charakterům.
  • Trailer hodný závěrečnému dílu série. Říkal jsem si, závěrečná bitva v jedničce, to snad už víc nejde, ale zdá se, že tady to bude ještě větší sekec mazec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit