Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už se těším. Podel toho mála, co z levelu ukázaly to vypadá jako kombinace Paříže (velké davy a velký barák) a Itálie (zpracované uličky v okolí). Rozhodně se nemůžu dočkat. poslendí Hitman se prostě rýsuje velice dobře.
  • zx_spektrum
    Epizodní vydávání Hitmana by mi nevadilo a kdybych teď na to měl čas, tak bych si to i koupil, ale fakt, že několik misí-kontraktů je a bude časově omezených a jednorázovych ("elusive contracts"), a několik dalších kontraktů je PS4 exclusive mě teda docela irituje. Pokud to nějakým způsobem nebude ve finálním balení, tak mě IO zklame totálně a ať si pak třeba vyserou voči, pitomci.
    • To mi na tom jejich systému přijde hrozně dementní. Jednak mají epizodické vydávání, u kterého musí předpokládat, že si spousta lidí koupí až výsledný balík nebo aspoň několik epizod najednou, protože to nechcou hrát 5h a pak čekat 1-2 měsíce na další. Na druhou stranu ale vytvářejí časově omezené události, které pro správnou efektivitu vyžadují dostatek prodaných kopií, jako u MMO her nebo GTA V. Tenhle vydávací systém je hrozně nedomyšlený a působí jako rychlá splácanina několika trendů, která té hře spíš ublíží, než pomůže.
    • jamar28
      Já to tedy pochopil jako takové generické eventy, které se budou stále opakovat. V nějakých onlinovkách se taky třeba na vánoce nebo na apríla dává nějaký speciální tematický obsah, který je pak nedostupný.
      • a? pointa je ze tahle hra neni MMO lidi to hrajou kdyz chtej a ne kdyz MUSEJ! neni zadnej duvod ,aby byl takhle zkryplena krom d€mentniho marketingu
        • Myslím, že v tomto případě je to o tom, aby když to jdeš hrát, tak se všude neváleli návody a nebylo moc času se na to "připravit". Koncept je prostě celý postavený na improvizaci a atmosféře že na to máš jediný pokus.
          Podle mě je to příjemné zpestředí a do hry tohoto typu se maximálně hodí.
          Pokud chceš obsah, který máš k dispozici nonstop máš tam desítky ofiko Escalation misí a tisíce contratů od hráčů.
        • jamar28
          No a co, že to není MMO? Když si koupíš onlinovku, tak taky snad čekáš, že k tomu dostaneš úplně veškerý obsah, který se tam kdy objevil? Tu kritiku vůbec nechápu. Místo toho, aby byli hráči rádi za něco zajímavého, co jim zpestří hru a bude se OPAKOVAT, tak nadávají, že to tam není pořád. Ono kdyby to tam bylo pořád, tak jaksi to postrádá ten smysl, který to má.
    • to jo. Ale ber to tak, ze za ty exkluzivni mise si Sony priplatilo, takze by normalne nebyly. Ikdyz to cloveka muze stvat, ze by to mohlo byt na pc klidne za priplatek.

      A ty casove omezene mise, dle meho to bude to stejne, jen lokalita se bude menit. Nic kvuli cemu by sis mel zoufat, ale zadarmo to dostat, proc ne. Pekne zprijemneni.
  • proč právě do Marrakéše? V Maroku jsem byl už 2x. Rozhodně lepší než Marrakeš (červená perla jihu) je Fés. Fés má největší madinu (středověké islámské centrum města) na světě, jsou to kilometry a kilometry uzkých uliček a bazarů, je i v UNESCO. Tam se člověk ztratí ani neví jak, není šance se tam orientovat.
    • A já vím proč .. oni chtěli konkrétně tebe nasrrat.. fakt ale..
    • Opravdu nevím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit