Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se ještě jednou přidam, aby to nebylo jen o tom jak je to nahovno...
    Mě se tričko líbí, dokonce jsem si to IDDQD, který mě fakt rozesmálo pořídil, měl jsem ho na sobě, pár lidí to taky pobavilo a vzhledem k tomu jak člověk vypadá - nikdo si nejspíš nemyslel, že jsem křesťan.

    Ale jelikož patřim mezi lidi, který to zažili téměř v první vlně a píšu diakritiku a nemam rád zakomplexovaný absolutní hejtování nepřipouštějící jiný možnosti, jsem evidentně uncool d3m3nt:D (Takže je to vlastně jedno:D)
  • Corvus
    Mě je celej křesťanskej svět a jeho zadnicilízající ovce u toho nejtmavšího koutu prde**, ale jedna věc je jasná: ta trika jsou strašná (graficky/kompozičně/ideou)a hlavně si tak úplně nemyslím, že by někdo nosil triko s ježíšem běžně venku. Tohle je příliš úzce profilovaný vtípek a většina lidí to nepochopí a budou majitele trika brát z úplně jiného pohledu než jak je návrh trika míněn a jak si (ne)bohý majitel myslí. Už jsem o tom psal, když lidi hlasovali, ale nedali jste si říct, tak je tady máte *3* Tohle vám moc kaček do kasičky na Level nepřinese. Můj názor. Čili žádné vášně.
    • Dagon
      Plne s tebou suhlasim. Cela koncepcia je VELMI nestastna. Ja teda neviem ako je to s nabozenskou mienkou v CR, akurat viem, ze niekedy pred (neviem kolkymi) rokmi sa robil nejaky prieskum, kde paradoxne CR na tom z hladiska toho, ci sa ludia hlasia napr. ku krestanstvu a dalsim, minoritnejsim nabozenstvam, dopadla velmi blede. T.j. ze vacsina ludi v CR sa hlasi skor kvazi k ateizmu, popripade ma vieru ako taku proste totalne na haku. Co sa mna tyka, gratulujem Ceskej republike, zelal by som si, aby to bolo rovnake i v SR. Pretoze Slovensko, to je proste obycajny katolicky stat (v prieskume sa ku katolickej viere hlasilo enormne mnozstvo ludi)...
      Ja mam celych flandakov ciernoprd3lnikov totalne v pazi. Avsak zivo si spominam, na tie pohlady, ked som svojho casu, najma v obdobi ked som najviac pocuval black metal, liezol von v tricku kapely Gorgoroth (ktori sa otvorene hlasia k satanizmu, i ked dla mojho nazoru je to do velkej miery skor len protest proti krestanstvu, ktory tito typci riesia po svojom). Na danom tricku je na prednej strane typek v plnej warpaintovej a corpsepaintovej vybave (t.j. vyzera jak keby prave vyliezol z hrobu), ovesany obratenymi krizmi, z toho tusim min. jeden drzi priamo v ruke. K tomu je este obliaty "krvou". Nuz... a zadna strana sa, samozrejme, niesla v podobnom duchu. Avsak to ste mali casto vidiet tie pohorsene pohlady trafenych krestankych ovci... Aha a ozaj... kedysi davno som mal tricko Slayer: South Of Heaven (bolo to k danemu albumu), kde je samozrejme prave obrateny krucifix rovno na prednej strane... mnooo, tak to bola taktiez VEEEELKA zabava vyliezt v tom von medzi ovce *8*.
      Takze, tymto celym chcem povedat, ze v pripade tricka pre HERNY SERVER, je cela koncepcia toho, co je na nom zobrazene, totalne mimo. Vysledkom budu nakoniec akurat tak zbytocne nedorozumenia (pretoze KOMU, smankote, vysvetlite, co to je na danom tricku PRESNE znazornene a najma PRECO). Uprimne povedane... mne by to bolo napr. sumafuk. Pokojne by som si to tricko sem-tam obliekol, pretoze nejake tzv. "pohorsene pohlady" okoloiducich krestanskych oviec ma jednoducho nezaujimaju. No problemy moze mat i kopec dalsich ludi.
      Skratka, neviem ci redakcia games.cz fakt ani za mak nepremyslala, ked sa dohadovali na konkretnej forme grafiky na tricku, ale iste je, ze museli hulit fest dobry matros, pretoze toto by, podla mna, nikto s "cistou hlavou" proste neschvalil.
      Takze, este raz vravim, plne suhlasim s nazorom Corvusa, jedine co ma vobec nezaujima su nejake peniaze v suvislosti s Levelom. Danu vec vobec nesledujem a nijak ma netrapi. Ide mi cisto len o tricka, ktore su z akehokolvek hladiska fakt totalne sprasene na jednotku s hviezdickou. Tymto zaroven redakcii "gratulujem", ehm. *7*.
    • Jack1947
      O tom Levelu je to už trapný... *7* Pak tohle je na hony vzdálené křestanství... aspon to tak má být i tak nic moc. Pobožnej člověk by si to na sebe asi nevzal. A to já nejsem. (naštěstí).
      • musis komentovat uplne vsechno a vsude??
  • Tak to jste trochu ujeli ne?? Jsem kriticky a to i na sebe, takže i na vás: Pěkný hnus.... *11* *7*
  • A teď trochu vážně, nevím jestli někdo poslouchá v poslední době třeba Radiožurnál, ale to je nonstop čistá křesťanská propaganda. Rozhovory s Dukou o tom jak je správné sebrat nějaké obci i radnici a školu (aby se napravila """"křivda"""") střídají náboženské písně a zprávy o křesťankách rodících v řetězech.

    PROČ mám ten vtíravý pocit, že Ježíš na kříži je naprosto stejný případ, kdy přišel nějakej černoprdelák a nacpal hochům z redakce něco pod nechty z těch 150mld...

    To prostě nenapadne nikoho na světě ani v USA, nebo Vatikánu! dát na tričko herního webu Ježíše... to neni normální!
    • Dagon
      Hehehe, skus pouzit presne toto iste tricko niekde v "bezbozne zboznych" USA a ti pokrytecki smradi ta rovno ukamenuju, nakolko predsa USA == "In God We Trust". Jasne... ako inak. Tym skor ma nasledne tesia rozni (jasne, ze prevazne metalove kapely) interpreti "Made in USA", ktori sa proste n3seru a priamo v textoch provokuju takym sposobom, ze polovina USA by z toho mohla dostat akutnu ciernoprd3lnu chripku, eventualne aspon virozu.
      • To platí pro zhruba polovinu USA, tzv. "Bible belt". Východní a západní pobřeží je mnohem civilizovanější a rychle se klesajícím podílem (i k jen 50 % v některých státech) věřích blíží Evropskému průměru.
    • Dagon
      Prosiiiim ta... Neviem teda ako je na tom redakcia games.cz, zejo. Kazdopadne, osobne praveze vnimam vyobrazenie tricka staby kapanek spravne provokativne smerom ku krestanom. Neviem, mozno je to i o tom, ze kazdy si proste v takychto veciach hlada "to svoje", no z mojho pohladu sa prave toto tricko najviac ponasa na rozne anti-krestanske nezmysly, to cele naservirovane prave tak, aby to ani prilis neurazilo, no zaroven aby to potesilo kazdeho, komu tzv. krestanstvo lezie von usami, nosom, pripadne inymi telesnymi dutinami, ehm...
      Kazdopadne, ja sa v tomto pripade rozlucim iba castou genialneho textu od kapely Clawfinger, skladba "God is Dead" *4*...
      GOD IS DEAD, HE'S JUST A VOICE INSIDE YOUR HEAD
      GOD IS DEAD, HE'S JUST A MONSTER UNDER YOUR BED
      GOD IS DEAD, HE'S JUST A VOICE INSIDE YOUR HEAD
      GOD IS DEAD, HE'S JUST A GHOST UNDER YOUR BED

      Kompletny text k danej skladbe si zozeniete behom par sekund....... no toto mi proste nedalo. Ave Satanas!
    • Média obecně nadhodnocují význam a programové zastoupení náboženství. Ale vtipné tričko s herní tématikou s tím zřejmě nemá nic společného. Typická odmítavá reakce věřících v této diskuzi o tom vypovídá jasně. Vždycky jsou u vytržení, když jim někdo šáhne na jejich oblíbené pohádky a na Briana. Proto jim na ně musíme šahat velmi často.
    • A ten katolický iluminát i trval na tom, že na kříž dají nápis IDDQD?

      To je prostě vtip.
      • Já jen vim, že dát si jiná komerční společnost na trička Ježíše a vybírat za to peníze bez dovolení církve, má na krku ostrou žalobu ještě ten den.
        • vlastik.plaminek
          Církev má na Ježíše trademark? To je ještě zkurvenější organizace, než jsem si původně myslel.
          • Tak to zkuste.

            Mimochodem snažení katolické církve bylo posledních 2000 let zaměřeno pouze na to mít na Ježíše výhradní monopol :-) Když se někdo cukal byly nějaké ty války, upalování zařiva - (J. Hus), křížové výpravy a podobné srandy.
            • Corvus
              Přesně z těchto důvodů se nehlásím k metalové komunitě a poslouchám si muziku sám a doma. Protože (a koukám, že nejen tam), je to samý odborník na víru, specialista od půlitru, zasvěcený diskutér s kvo-kvocientem ranní stolice. Ano, všichni víme, co (nejen) křesťani dělali, ano jsou to pokrytci nejhrubšího zrna, ano Slováci a Poláci jsou hákliví na jejich "pána". Bla bla bla. Ano souhlasím s tím, ale je to téma na Games.cz? Pokaždé se musí vyrojit 3 prde** diplomovaných inženýrů a kandidátů vět...
            • vlastik.plaminek
              Jo, jenomže jim státy naštěstí postupně omezily privilegia (samozřejmě jak kde), takže dneska můžou leda tak brečet o dotace (na které už mimochodem ani nemají nárok).
  • Osobně trička vyrábím tak jen poznámka. Buď má ten člověk triko blbě oblíknutý, nebo je nápis žeru hry příliš na středu.
  • je třeba přidat nějakej trollfeed asi
    http://img16.rajce.idnes.cz/d1603/10/10112/10112535_27791cebd2a8f654993256991a6c41f2/images/DSC_6432.jpg?ver=0
    • Myslím že všichni víme, že levnafasada.cz je banda fušerů od kterejch by si rozumnej člověk nenchal udělat ani h*vno.

      Na tohle žádnýho trolla nenachytáš...
  • C-BEAM
    aby som len nekecal, tu je môj návrh http://oi59.tinypic.com/2ni1jrn.jpg

    edit: a jeden k debate : http://oi59.tinypic.com/2njkak3.jpg
    • Hej, tvoje trička jsou fakt dobrý *5*
    • Krescz
      to chci
      • Tak pak radši nechoď na ulici, nebo tě někdo zastřelí jak psa.
  • Co je to za hnusný tričko? :) To si děláte srandu, ne? Ale jestli tady máte nějakou komunitu, která vám usilovně psala, že by takový chtěla vyrobit, tak sorry... :D
  • Dagon
    A nejaka s obratenym krucifixom, pripadne aj nejakym tym bafometom (ten by mohol byt na zadnej strane) a cislami 666, byt tam nebolo??? *16* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit