Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedničku jsem dohrál s kamarády v kooperačce, hodně dobrej herní zážitek! Hrál jsem za warra, protože na druhém gamepadu už nešlo mířit ;) ale fakt doporučuju, po tučňákovi pecka.
  • Nádherná práce s hudbou jako vždy, krásná práce ze stíny a fyzikou. Je vidět že Trine má rozhodně co nabídnout a jeho cena není nějak přehnaná. Trine jedničce by se dal maximálně vytknout obtížnost poslední úrovně a trošinku zadupaný příběh , ale jinak to byl skvost. Uvidíme jak dopadne dvojka, ale nemám strach :-) Navíc Multyplayer udělá nádherné oživení.
    • Ona poslední úroveň nebyla ani tak obtížná, jako spíš bez atmosféry. Prostě nutila hráče, aby honem honem vyskákal nahoru a na onu poklidnou pohádkovou hratelnost ze zbytku hry úplně zapomněla. Příběh byl jednoduchoučký, ale od takové hry jsem nic moc nečekal. Spíš bych vytkl malou herní dobu a jen pár druhů nepřátel - obojí snad ve dvojce zlepší.
  • Jaj, tak tohle je docela příjemné zjištění. První díl doporučuji všem vyzkoušet - hratelnost pradávných Lost Vikings se v něm skloubila s úžasným fantasy barevným prostředím, logickými hádankami a sladkou hudbou. Kooperace postav je skvěle vymyšlená (když hrajete sám, měníte se ve všechny postavy) a hlavně baví. Původně byla hra vcelku předražená, ale na Steamu je teď již za přijatelnější částku. Pokud by druhý díl šel s cenovou politikou dolů od začátku, není proč se netěšit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit