Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mladsi hraci asi nebudou pamatovat Tropico1 - absolutne nejlepsi z cele serie. Hraju ho dodnes na W10. Tropico4 celkem uslo, ale - je to strasne jednoduchy! Tohle bude recyklovany sh*t pro deti, vsadim boty.
  • Príde mi to ako ďalší ťažký recyklát. Keby to bol trailer na štvorku tak to ani nepoznám.
  • ja tuhle hru neznam , vypada to dobre, pochopil jsem spravne ze je to takove diktatorovo simcity?
    • Doporučuji Tropico 4, kolekce se všemi DLC bývá dost často v různých akcích a je to zatím vrchol serie.
    • ano. ak to nepoznáš tak kludne skús. je to jedna z tých lepších budovateľských strategií
  • 5 byla oproti 4 krok vpřed, 2 do strany a hodně zpět. Jsem zvědav jestli se to vrátí ke 4 nebo to pojede spíš v trendu 5. Moc optimistický nejsem, protože ze zatím uvolněných trailerů nelze nic moc poznat a PR přetlumočené zprávy jsou dost neurčité. Monumenty a multiplayer je to poslední co mě zajímá. Ale tím jak je vše šíleně pravoúhlé bych bohužel vsadil na to, že pokračují s jádrem 5. Ještě se chlubí lepší infrastrukturou, ale bojím se že to zůstane jen u možnosti stavět mosty, ale jinak doprava zůstane stejně bídná jako od 3, kdy na ni už nikdo nesáhnul, přitom tam je potřeba nějakého vylepšení už docela kritická. Město lze stavět jen do určité velikosti než se kompletně zaseká dopravou, která ani nezvládne plynule projet křižovatku a už dopředu musíte plánovat výstavbu podle velmi omezené dopravní simulace a vašich možností s tím něco dělat (1 typ silnice). Vzít 4, upravit dopravu a udělat vývojový strom alá Modern-Times klidně od té kolonizační éry, ale s tím, že by se natvrdo nepřemázla stará budova novou a přechod mezi dobami by ovlivnil i vzhled ostatních budov, tak by to byla super hra a ani by tam nemusela být ta socha svobody.
    • A hlavne pestovanie koky!
      • Cocoa není koka.
  • Sérii Tropico, beru jako relax, takže kradení cizích pamětihodností ve jménu revoluce El Presidente, vhodně doplní tuhle hříčku.... Jen bych měl malé přání a to buď odstranit, nebo vylepšit vojenskou stránku hry, rozumím tomu, že hra je vtip, ale zoufalost bojů v pětce nebyla zrovna nejlepší a pak protipovstalecké stavby - "strážních věží" není také ve větším množství in.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit