Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S prominutím VG je tým blbců první hru vyhrajou na early push team comp (tým co ničí rychle věže a ukončuje rychle hru) a pak po dvou prohrách kde bylo totálně jasné že NewBee je přehrávají dokonce i s hrdiny na pozdejší fáze hry. Ale ne zase pitomeckej pick na early kterej 2X nevyšel a za 15 minut bylo po nich. Čínská Dota 2 je nuda kdyby se dostali do finále EG to by byla jiná show jejich Teamfighty (boje 5vs5) jsou dost dobré jako dokázali v druhé hře proti VG ale tam bohužel VG a jejich nudná 15 minutová Safe Dota jim to pak vyhrála. Ono ani NewBee a jejich rasistické chování není moc dobrý příklád ted' očividně frčí tzv. "Pure-Chineese" jak je jeden z vašich rodičů z jíné země než z Číny tak jste prý podřadný ubožák. A výhra je taky moc nerozpálila konference vypadala asi takhle *13* *13* *13* *13* *13* žádné emoce ani usměv ani radost. Divná skupina lidí Čínští emocí zbavení rasisté.
  • InfidelBro
    Tenhle turnaj krásně ukázal, jak je Dota 2 hlavně o strategii a jak je taky parádně vybalancovaná, protože za celý TI4, se picklo tuším +- 98 hrdinů ze 102, zatímco v lolv turnajích se pickuje asi 40 hrdinů ze 120. Gogo LoL.
    • Asharak
      Jednak, další problém je "meta". Všíchni opakují to samé/podobné jak druzí, sem tam něco vymění až to může jít k "nové metě". RIOT dost champů nezměnil a přeslo se na úplně něco jiného z razu nebo po změně dvou itemů... v LoL je větší problém v přístupu hlavních e-sport týmů (po kterých se většina hráčů opakuje že). ALe je tam dost OP championů to jo.
      • InfidelBro
        Problém je v tom, že RIOT všechno diktuje. RIOT vytváří metu, RIOT vytváří hrdiny speciálně pro určité role. Dokážeš si představit, kdyby valve řeklo něco ve smyslu "náš další hrdina bude top laner" ...
        • Asharak
          (jen chci říct: top scéna mění kompozice skoro jen když riot něco upraví, nikdy moc nepříjdou sami od sebe s úplně odlišnou kompozicí, proto už mě to ani nebaví sledovat, neveřím že je to RIOT diktaturou, možností je ve hře dost)
          Ano RIOT hraje tournamenty a svoji ligu. Riot pickuje championy a stovky tisíc hráčů je deně sledují... Samozřejmě že vytváří spec. pro dané role. problém je skupinová hysterie, když začnou všichni jak ovce naříkat jak je to špatné, přitom bylo dost situací kdy nové championy starší hravě zvládli. Ale prostě lidi na to nemůžou přijít dokud jim to riot streamy nebo amatérské ligi nepředvedou. Sám to vidím, když mi nadávali proč pickuji tohle že jsem lama, přitom min. dva championové co jsem tak hrál se začali masivně hrát aniž by se jich nějak dotkly změny. Ne, není to hlavně riotem, je to neschopností hráčů hrát co je baví nebo co by mohlo přijít vhod, jen kopírují ostatní a brečí. Pokud to tak nefunguje v Dotě, pak je to dobře. Nepřeji jí to.

          Taky mě štve že se hraje jen třetina. nevím jak moc často a do podrobna hlavní pro týmy řeší champy a kompozice, ale mohli by přidat. Vždyť jim to tolikrát vyšlo, když pickli něco nového... jenže oni potřebují jak někdo zmínil každý bod k damáži aby "vyhráli". Tolik lidí tam musí hrát co je nebaví, smutné. (párkrát to někteří psali se mi zdá)

          btw aby nedošlo k nějakým hatům - ti co řvou jsou majorita ("normální" hráči), nemusí jich být zase moc, ti, která vytváří tlak, další miliony hráčů si hraje to svoje a sem tam jim tdo toho někdo remcá. To že sem tam prohrají neznamená automaticky špatnej pick, ale řvouni to nechápou a řvou dál, že je všechno broken a všechno useless.
    • Navíc ti 4 nejsou dostupní v Captains Draftu
  • vonTossis
    Je to zajímavé a pro hry vlastně docela průlomové, ale já z toho nemám dobrý pocit. Hry jsou podle mě od toho, aby si člověk hrál. A už vůbec se mi nelíbí označení esport. Tohle prostě se sportem nemá nic společného a nezachrání to přidání písmene "e". Já jsem zrovna poslední, kdo by někoho soudil, ale ti lidi mi prijdou divní. Nikomu neříkám, co má dělat. Když však vezmu v potaz, kolik tomu museli obětovat ti hráči času, zdá se mi to jako bláznovství. Na druhou stranu oceňuji jejich výdrž - to se do života může hodit. Abych to shrnul - hry miluji, ale tohle je pro mě trošku v rozporu se základními principy proč hrát. A rozhodně bych nechtěl, aby se něčemu takovému věnovalo mé dítě (až/jestli ho budu jednou mít *4* ) UPDATE: Navíc mi přijde sledování něčeho takového děsně nezajímavé a to nezachrání ani 100 milionů prize money.
    • aha je to tvuj subjektivní nazor takže nwm co je lepší v dnešení době jak vidim venku ty mladé fetovat atd.. co je lepší když sedi doma a hraje si nebo běha venku kdo vi co děcka dělají . Je to dvousečná zbran na jednu stranu ano máš pravdu a na druhou zase ne . A označní je celekm v pořadku muj nazor je že kdekoli mezi sebou soupeří týmy nebo hrači tenisu atd.. je to sport sport neni označení pro pohyb ale pro rivalitu a soutěživost takže šachy jsou sport proč ? kamo zamysli se . A k tomuto ´´´´ˇˇNikomu neříkám, co má dělat. Když však vezmu v potaz, kolik tomu museli obětovat ti hráči času, zdá se mi to jako bláznovství.´´´´´´ co dodat modaláři , lide hrajcí šachy , tuneři všichni to maji jako koníček bavi je to a je jejich věc kolik času do toho investují blazen jsi jen ty a pokud nemáš koníček tak tě lituji . Nikdo tě nenutí to sledovat nebo snad ano .? Tak si pak povime až moje ditě bude hrat hry a tvoje budu litat po kriminalkách nebo fetovat koukni se z okna a přečti si noviny. Use brain and no HATE. *1*
      • vonTossis
        Ale to není hate, jen můj názor. A tohle co píšeš, je naprosto jasné. Samozřejmě, že budu radši, když moje dítě bude dělat toto než fetovat :) s tvým pochopením sportu však nesouhlasím, ale to je fuk .. to je jako se dohadovat o tom, co je umění. A asi jsme se trochu nepochopili .. všechno co chceme umět a máme k tomu nějaký vztah, potřebuje hromadu času a já jsem ten poslední, co by to nějak chtěl znevažovat. Sám hraju hry docela dost a svému dítěti to rozhodně zakazovat nebudu. Tolik příběhů a napětí, které jsem ve hrách prožil. Já jsem absolutní herní propagátor :) Ale máš pravdu .. můj omyl. Chtel jsem tím říct, že tim ztráceji sociální vazby atd, ale nemusí to tak být. Ve finále to pro ne ještě může být přínos (nemyslím jen finanční *4* ). Všechno má svoje pro a proti. V profi sportu si člověk zase může časem člověk oddelat celé tělo. Takže posledním, co se pro mě nemění, je to, že mě osobně to divácky vůbec netáhne. Já rád hraju. :)
  • 5 mega? Tomu řikám motivace. Se nedivim, že půlka mládeže sou tvarohový xichty a ruce jak opička.
  • filias
    NaVi jsou sice showmeni (a spolu s Cloud9 jsem jim nejvíce fandil), ale jestli se nezlepší, tak se na příští International vůbec nedostanou.

    Newbee ve finále sežralo ViCi i s kostma. Vůbec se nechytali. Newbee zaslouženě vyhrálo. Předvádělo po celý turnaj dobrou a zábavnou hru.
    • Veskoslav
      No zábavnou hrou bych to moc nenazýval. Ale oproti VG naprosto zábavnou. Ti jeli pořád to samé.
  • Zayl
    Teda finále o ničem ... Škoda že Navi a Alliance se rozhodli hrát letos totální kulové. Nebo aspoň to EG se mohlo hecnout ... Čínští roboti jsou sice schopní, ale pěkně nudní. Navíc je to oddělená scéna, takže pokud ji člověk nesleduje aspoň koutkem oka, může fandit akorát tak sám sobě.
    • Alliance umí jen ten jeden svůj styl hry, zabanovat jim Furiona a Bludičku je půlka vítězství, což taky udělal snad každý kdo tam proti nim hrál *1*
    • Ta tiskovka byla krásnej příklad jaká je to banda asociálů. Proto mám rád NaVi, příjdou mi jako největší showmani a lidi se kterejma bych šel bez problémů na pivo a bavil se :)
      • Jack1947
        To je možný ale ve hře jsou to jen břídilové co jen campují. *3*
        • O tom žádná.

          (Ale hezký pokus o flame)
          • Jack1947
            Jakej flejm? dit to je pravda a takový hráči pro mně osobně nemají žádnou hodnotu. (bez urážky).
  • Keyz
    Jestli se tohle dostane někdy na Olympijské hry, tak to bude konec *15*

    šílenců je tam dost, aby to za každou cenu prosazovali. Jako by nestačily vlastní turnaje.
    • Jack1947
      Dejme tomu čas a zadaří se... vždyt je to stejně jako jakýkoli jiný legitimní sport. Takže já říkám proč ne. *3*
      • Keyz
        *15*

        Jo, to bude nádhera na to koukat... Ideálně vyhodit všechny tradiční sporty. Kdo se má přece koukat na zpocené vepře jak hází nějakým klackem?
        Skrčený člověk u počítače vydávající skřeky je přece daleko lepší!

        - Stejně zajímavé, jak mnoho skupin se pořád někam cpe. Vydělávají dost na vlastních turnajích a fandové je mají možnost sledovat. Není problém. Ale jak je vidět... Klidně udělat z historické a tradiční olympiády jinou záležitost. Morálka nikde.
        • vždyt tu původní Olympiádu to stejně ničim nepřipomíná, proč se babrat v minulosti, lidstvo musí kupředu a vývoj je nevyhnutelný.. a teď mě prosím omluv, mé kapesní hodinky mi říkají že se blíží čaj o páté a kočár už je připravený
          • Keyz
            Jestliže budeš dbát pouze na vývoj, tak zde bude společnost jako v přírodě. Slabší zahynou, protože starat se o slabší přece brzdí vývoj apod.

            Proč ne. Ale většina by asi nesouhlasila. Často se nějakou blbost schovává, za pokrok a vývoj. Tohle je pouze další zábava lidí, kteří vyrůstají na daných hrách. Vývoj a pokrok 0. Hlavně, že to všude cpou...
            A Olympiáda se sice dost liší od původní předlohy a stále si drží nějakou morálku a to jak se che prezentovat. Podle vývoje by tam museli již dávno být všechny šílenosti světa.
            • Moc hysterčíš, vole. Vždyť se tam vlastně nikdo necpe. Každej panák se selským rozumem musí usoudit, že dostat tuhle sféru na OH je prozatím nemožná věc už z principu, nehledě na to, že tohle (herní) odvětví to nemá zapotřebí. Majk má ale recht v tom, že doba a její "výmysly" jde dál a časem se třeba něco takovýho stát může, protože dojde k nějaké celkové obrodě a ke změně obecnýho náhledu na světový shromáždění těch nejlepších z oblasti sportů i "sportů", které v téhle době vznikaj. Samozřejmě, že se vždy najde banda, co bude vytahovat konzervy a morálky a lomení podstaty a neuznávání a bude se vrtat v terminologických h*vínkách a plno jiných kokotinek, ale jednou se to třeba prosadit může. A jestli to někomu bude zvedat střeva, tak je to jeho problém.
            • Jack1947
              Sport potřebuje mít nějaké hmatatelná pravidla a také podmínky atp... no a to hraní má a šílenost at je to jak chce velká je to možné - morálka může být i u pc her když se budou dodřovat psaná pravidla...

              Když už něco jako sport ve hrách tak at je to SMITE jediná hra na kterou bych možná í koukal... (no asi néé ale hlavně MOBA které rozumím. DOTU neznám a nikdy jsem nehrál. *3*
            • jenže oni se tam zas tak necpou, to sem jen někdo napsal, ale fakt je že DOTA týmy opravdu nesepisují hromadné žádosti o to aby byli zařazeni na Olympiádu, esport je hrozně mladé odvětví když to srovnáš s jinými sporty tak v podstatě ještě mimino, ale jednou to třeba přijde, kdo ví
          • Jack1947
            *15* Srandaa.
          • To já bych znovu zavedl nějaký to obětování - v přímým přenosu podřezat pár volů, koz a ovcí a věnovat to nějaké přes deset metrů vysoké soše.
            • Jack1947
              Výtečně, začal bych u našich politiků...
        • Jack1947
          Neśleduji sport ale na tohle bych se koukl. *15*
  • Aď si najdou normální práci...... pošuci :D
    • ti pošuci si koupí tvuj barák a ty jim budeš dělat sluhu *1* ty si vyděláš za tyden 20 mega ? ja teda ne . *16*
    • Pilgrim66
      Zavidis ze vydelaj vic nez ty za celej zivot?
      • Keyz
        Závidím, že to je cvok. *3*

        Ale jestli řešíš pouze materiální hodnoty, tak pak se nedivém té otázce.
        • Pilgrim66
          Delaj to co je bavi, pritelkyne maj a jsou zaopatreny na zbytek zivota. Vetsina jich do 30 retirne a pak si muzou delat co chtej.

          To je jak rikat, ze kazdej kdo chodi do prace resi jenom materialni hodnoty.
          • Keyz
            Jen to samotné řešení, že mají přítelkyně je vtipné...Na to se nikdo neptal.

            Sám jsi to řekl, že někdo asi závidí jejich výdělky. Tedy asi jsou hlavní materiální hodnoty. Proč ne? :)
            Jen to necpat ostatním. To je jako kdyby každý sport chtěl mít vlastní akci v nějakém městě a musela by se při tom zastavit doprava na jeden den. Také to je dost sobecké.
            • Pilgrim66
              Odpovídal jsem na člověka co psal, že si mají najít normální práci. Proč by si ji měli hledat? Peněz si vydělali dost, dělají co je baví a nikoho neokradli. Nechápu tuhle českou mentalitu furt řešit kde, kdo, jak, čím vydělal a co se svýma penězma dělá.
            • Jack1947
              Jo je to děsná pruda.
          • Jack1947
            Je to tak, řeší tak 80-85% možná méně planety materiální hodnoty, žije online a bez mobilu,tabletu si život už ani nedokáží představit no a pak tu visí ve vzduchu ta otázka či by život na zemi skončil kdyby jsme se byli nuceni (nedej bože) krom elektříiny i všech zařízeních na ní závislých vzdát. Rozhodně by to byla katastrofa a bohužel ta doba se neuprosně blíží.

            Doufám že ne, páč to já bych bez internetu a bez hraní asi nezvládl... pak by mi to už bylo celkem jedno (ále to je na jinou diskuzi).
    • tam zarobia 10mega za rok (y)
    • Jack1947
      Magoři a jak čtu tak evidentně bez jakého koli jiného života... *7*
      • Trolling is a art. You failed though.
        • Jack1947
          You though, but you were wrong...
  • Jack1947
    Ještě že nic takového jako turnaje v PC (MOBA) hrách nesleduji... nevím tak at si to užijí ono umět hrát hry je občas pořádný kumšt. Děkuji, radši zůstanu u her jen pro zábavu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit