Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedna z forever alpha her na steamu. *15*
  • Jack1947
    Hroznej chudák teda fakt *13*
  • Jedna z nejhranejsich her na Steame a má tady jen pet clanku, z toho posledni rok a pul starý. Z toho vyplýva jak moc v obrazu ste
    • To znamena, ze podle teto logiky by tu mely byt clanky treba o Candy Crush Saga mnohem, ale mnohem casteji? ;)
  • Je mi jasné, že o ten ilustrační obrázek nejde, ale trochu to ukazuje jaký máte o této hře přehled, když ukazujete více než 3 roky staré screenshoty :D
  • Refund je dobrý, ale ty 2h jsou někdy bohužel málo a u některých her to trochu připomíná cimrmana, člověk kouká na hodiny a říká si jestli po těch 2h to bude stejně špatné nebo doufá, že se to zlepší. Takhle jsem zkoušel Carrier Command, nakonec jsem ho refundoval, než jsem se stihl dostat do lodi. Prolog byl docela dlouhý a nemožnost vypnout akceleraci myši znamenala, že jsem nebyl schopný ani s auto-aimem nic trefit nebo jít nějakým směrem. Pak něco kde byly HW nároky na hraně, nicméně dle požadavků to jet mělo, ale reálně se to hrát nedalo. Tam to bylo ok, protože jsem to zjistil prakticky hned. Nakonec mě naštavali s tím, jak tvrdí, že i po 2h lze refundovat, ale pak se k žádostem přistupuje individuálně. Zkoušel jsem Farming world, vypadalo tak jako lehce vylepšené prastaré simfarm, nicméně jsem se dost dlouho plácal na místě než se mi povedlo to ekonomicky rozjet a pak až v pozdější fázi se sypaly bugy a nedodělky, kdy některé výrobní retězce ani nešlo použít - vzali suroviny, ale neuvolnili kapacitu, takže výrobna ze které je brali už nevyráběla, protože byla plná, ale nic v ní nebylo... refund by zamítnut o víkendu v noci během pár sekund, takže tolik k individuálnímu přístupu... ještě že to bylo jen pár halířu.
    • souhlasim.
      "2 hodinove demo" nestoji ani za stahnuti, leda jako test, jestli hra na pc pojede plynule v oblibenem nastaveni grafiky.
      pokud bychom uznali panu Newmanovi jeho "moderni verzi dem", pak v podstate bychom mohli to same rici o warez hrach. https://www.youtube.com/watch?v=PvP2ehmq2wo
      • Ono je to teď nastaveno tak, že se víceméně dát vrátit bez problémů jen něco co nespustíš, nebo ti to neběží plynule, což zjistíš hned +/- 1h kdy si budeš hrát s nastavením. Většinou ty velké nedostatky odhalíš až později a to ti refund okamžitě zamítnou bez diskuze. Ještě je hodně nepěkné, že to čas počítá i když je hra minimalizovaná a ty googlíš jestli jsou k dispozici fixy na to a to... Ten Carrier Command jsem taky většinu času strávil úpravami nastavení myši a googlením, ale nic na to neexistuje - je to hardcoded. Jakmile se blížila 2. h tak jsem to radši refundoval. U farmy jsem to bohužel o pár minut přešvihnul. Jinak ten warez je jistota. Mám minimum her, které jsem koupil bez předchozího otestování. Třeba takové Tropico 5 po důkladném otestování letělo z disku i s instalačkou, ale 3 i 4 mám koupené. Steam mi teď ukazuje skoro 250, ale většinu jsem si předtím stáhnul, abych měl jistotu, že to za to stojí.
        • Věřím, že zejména českým vychcánkům by vyhovovalo vrácení ve 14 denní lhůtě. *1*
          • jsi si jisty, ze chapes rozdil mezi demem a plnou hrou?
            • Já si hlavně myslím, že v současné době je k převážné většině her k dohledání tolik informací, že rozumný člověk by měl dokázat dostatečně vyhodnotit, zda nákup provést nebo ne. Pak už samozřejmě zůstává otázkou hlavně HW stránka věci a na to ty dvě hodiny bohatě stačí.
  • To jsou cifry panečku :)
  • Podle mě to není dobrej způsob. Teď budou všechny "vychcanější" studia koncipovat prology her tak, aby byly zajímavé. Nejen, že se můžou vybodnout na zbytek hry, ale budou třeba narušovat kompletní vyznění hry, jelikož třeba ty první dvě hodiny měly být původně duchem jiné. Vzpomínám na staré dobr časy, kde jsme každý projížděli dema snad stokrát a ne proto, že tam dali nejzábavnější část hry, ale protože koncepčně ty hry byly skvělé. Vzpomínáte na demo u Playstationu na Medievil? :)
    • i586
      To vypadá na selektivní paměť. Já si totiž zase vzpomínám, že u starých her ti kolikrát trvalo 2 hodiny, než sis vytvořil postavu nebo pochopil základní mechaniky. ;)
      • Záleží u čeho. CoD1 šlo dohrát za odpoledne, ale třeba grand strategie od paradoxu jsou bez předchozích zkušeností bez manuálu a značné časové investice na učení nehratené. Nebo nějaký pořádný simulátor, tam se také bez manuálu nezvedneš ze země/nerozjedeš. Nicméně RPG, střílečky, auta nebo sporty částečně i RTS jdou většinou bez problémů hrát hned. Ale je pravda, že dříve tě většinou nikdo neučil pravidla a nevedl tě prvních x misí (nebo v tutoriálu) za ručičku, ale rovnou tě poslal do hry se vším všudy a starej se, což pak vedlo k tomu, že pokus-omyl stylem se to člověk nějak naučil, ale trvalo to déle, než když se mu vše za běhu vysvětlovalo a jednotlivé mechaniky se postupně odemykaly.
      • Já si vzpomínám že jenom u Batmana (AC a AA) trvá snad projít uvodní scény asi 20 minut :D
    • Asi jako Postal 2. Upravená startovací lokace, aby obsahovala i další budovy z okolí a žádný otravný tunel s dlouhým loadingem.
  • Mart9
    Opravdu si nemyslím, že slova "přišel" a "ztrátu" jsou v tomto případě ta správná.
  • no dostat 50milionu dolaru taky by mne netrapilo vratit 4,4 milionu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit